کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2010-11-01 ساعت 16:58)negaran نوشته:  Sadسلام به همگی!
من برای ویزای نامزدی 40 روز قبل مصاحبه در ابوظبی ذاشتم.از من سوال کرد کارت دولتی بود یا خصوصی!
من چند سال قبل برای طرح اجباری برای ازاد کردن مدرک دکترایک سال کار کرذه بوذم گفتم دولتی !برای همین fbi check خوردم.همه میگن این کار چون قسمتی ازtrainig واکادمیک بوذه دولتی محسوب نمی شه و همین اشتباه کلی کارمو عقب میندازه.ایا امکانش هست که من از یک راهی این اشتباهمو تصحیح کنم؟اگر وکیل نامه بده فایده ای داره؟ ایا ممکنه خیلی طول بکشه یا نیاد ؟ میشه کسی راهنماییم کنه؟
دوست عزیز اصلا نگران نباش چند وقت دیگه کلیر میشی. یعنی زودتر ازاینکه بخوای کاغذ بازی کنی کلیر میشی. منم کارم اصلا دولتی نبود ولی چون به ظاهرش میخورد دولتی هست اف بی آی چک خوردم.
ضمنا اینکه به کسی اف بی آی چک بخوره یانه دقیقا دلیلش معلوم نیست. اینکه میگن کار دولتی یا سربازی حدس و گمانهای نزدیک به واقعیت هست که بچه های مهاجر سرا زدن. وگرنه فکر کنم بودن کسایی که این مواردی که ما فکر میکنیم باعث اف بی آی چک خوردن میشه نداشتن ولی بازم خوردن (هر چند که تعدادشون کم هست)

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها،

بعد 38 روز تو وبسایت گفتن که ویزام آماده است.

14 اکتبر مصاحبه داشتم.

خیلی خوشحالم، بهترین آروزها رو براتون دارم.

یاس
پاسخ
تشکر کنندگان: hasti_banoo ، Lamborghini ، bbboys1981 ، نیاز کیان ، shamim ، emankh101 ، mavarfan
سلام دوستان،

منم امروز بعد از 35 روز کلیر شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: bbboys1981 ، emankh101 ، نیاز کیان ، rozollina ، shamim ، mavarfan ، hamseda
سلام دوستان. من در ماه اكتبر مصاحبه داشتم و فرم 9 سواليم فرستادم. مي خواستم بدون كه مدت زمان كلير شدن براي ويزاي خانوادگي ر يا لاتاري و دانشجويي فرقي ميكنه. فكر ميكنيد با شرايط من چه زمان ديگه مونده: فوق ليسانس‏. معاف. سفر خارجي نداشتم.كار غير دولتي. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan
سلام

من برای مصاحبه ویزای نامزدی رفتم ابوظبی و بعد از مصاحبه یه کاغذ آبی رنگ بهم دادند و گفتند سایت را چک کنم ببینم کی ویزا آماده است، ولی به یکی از دوستانم همین هفته یه کاغذ سفید رنگ با همون محتوا دادند!
کسی می دونه فرق این دو تا چیه؟ من کار تقریبا دولتی داشتم می تونه دلیلش این باشه؟

از من تو مصاحبه 3 تا سوال پرسید و هیچ مدرکی مثل عکس و ... نخواست فقط ساپورت مالی نامزدم و فرم ها رو خواست،خیلی عجیب بود چون از بقیه تمام مدارک برای اثبات نامزدیشون رو خواستند....
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
به ما هم کاغذ آبی دادند.چون اسپانسر ما از نظر مالی کافی نبود و با گرفتن اسپانسر دیگر مشکل حل شد.فکر می کنم منظور از کاغذ آبی نقصی در پرونده باشد.

اینجا توضیات کامل هست:
http://mohajersara.com/showthread.php?tid=2914&page=4
پاسخ
تشکر کنندگان: mah
به من هم برگه آبی دادند ولی نه نقصی در پرونده داشتم و نه مشکل خاصی پیش اومد. سؤال هم خیلی پرسیدند. با این حال الان سه هفته هستش که اسمم تو سایت اومده ولی هنوز نرفتم سفارت و احتمالاً هفته بعد برم.

پس نگران رنگ برگه نباشید.
پاسخ
سلام
راستش من تازه از آنکارا برگشتم و بعد از 10 روز کلیر شدم، اما چون از 17 تا 31 دسامبر سفارت تعطیله احتمالا باید اوایل ژانویه برم آنکارا، امیدوارم همه بچه های مهاجر سرا، مخصوصا بچه های نامزدی و ازدواج زودتر کلیر بشن.
در ضمن اگه خانمی اوایل ژانویه راهی آنکارا هست، خوشحال می شم باهم بریم... بهم پیغام خصوصی بدید... ممنون از همه
پاسخ
تشکر کنندگان: shamim ، emankh101 ، mavarfan
(2010-12-10 ساعت 12:53)mah نوشته:  سلام

من برای مصاحبه ویزای نامزدی رفتم ابوظبی و بعد از مصاحبه یه کاغذ آبی رنگ بهم دادند و گفتند سایت را چک کنم ببینم کی ویزا آماده است، ولی به یکی از دوستانم همین هفته یه کاغذ سفید رنگ با همون محتوا دادند!
کسی می دونه فرق این دو تا چیه؟ من کار تقریبا دولتی داشتم می تونه دلیلش این باشه؟

از من تو مصاحبه 3 تا سوال پرسید و هیچ مدرکی مثل عکس و ... نخواست فقط ساپورت مالی نامزدم و فرم ها رو خواست،خیلی عجیب بود چون از بقیه تمام مدارک برای اثبات نامزدیشون رو خواستند....

سلام
خوب شاید شما از قبل براشون مدارک برای اثبات نامزدیتون رو داده بودید و دیگه نیاز نبوده که ازتون بخوان، در هر صورت عکس مهمترین مدرک در ویزای نامزدی به حساب می آد که ثابت کنه که دو طرف همدیگرو دیدن و باهم در ارتباط هستند.
پاسخ
(2010-12-11 ساعت 08:33)niazkian نوشته:  

سلام
خوب شاید شما از قبل براشون مدارک برای اثبات نامزدیتون رو داده بودید و دیگه نیاز نبوده که ازتون بخوان، در هر صورت عکس مهمترین مدرک در ویزای نامزدی به حساب می آد که ثابت کنه که دو طرف همدیگرو دیدن و باهم در ارتباط هستند.

البته نامزد من اومد تو سفارت ، شایدم دلیلش این بود که عکس و... نخواستند.....
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2010-12-11 ساعت 13:16)mah نوشته:  
(2010-12-11 ساعت 08:33)niazkian نوشته:  

سلام

البته نامزد من اومد تو سفارت ، شایدم دلیلش این بود که عکس و... نخواستند.....

سلام
آخه موضوع اینکه اگه شما عکس و مدرک برای اثبات رابطتون نمیفرستادید که اصلا پروندتون به جریان نمی افتاد، حتما عکس دادید قبلا، اونها هم دیگه ازتون عکس نخواستن ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من الان 32 روزه که منتظر کلیرنس هستم.مصاحبه ام ابوظبی بود.جدیدا کسی کلیر شده؟چقدر طول می کشه؟
پاسخ
کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، mavarfan
(2010-12-25 ساعت 18:22)emankh101 نوشته:  کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.
دوست گلم emankh101
میشه بگی سربازی رفتی یا کار دولتی داشتی یا نه؟
شما که ترکیه بودید این قدر طول کشیده من که می خواهم مصاحبه خود را از ناپل به ابوظبی تعقیر دهم چه قدر طول میکشه؟؟؟؟؟SadSadSad
البته من کفالت گرفتم و معاف شدم کاره دولتی هم ندارم و سفر خارجه هم فقط سوریه و لبنان بوده!!!!
راستی یک سوال دیگه دارم ما یک ماه هست صاحب فرزندی شدیم Smileالبته این را بگم همسرم چهار ماه هست آمریکاست و فرزندمان در آنجا به دنیا آمده آیا باید به NVC خبر بدیم یا نه؟
البته شناسنامه آمریکایش هم گرفتیم و SSN آمده و منتظر پاسپورتش هستیمRolleyes

نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
(2010-12-25 ساعت 18:22)emankh101 نوشته:  کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.

سلام

شما کار دولتی داشتید؟برگه ای که بهتون دادند آبی رنگ بود؟دوستای من که 15 روز پیش رفتند مصاحبه ویزاشون آماده شده!!برگشون سفید رنگ بود.
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان