موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها،
بعد 38 روز تو وبسایت گفتن که ویزام آماده است.
14 اکتبر مصاحبه داشتم.
خیلی خوشحالم، بهترین آروزها رو براتون دارم.
یاس
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان،
منم امروز بعد از 35 روز کلیر شدم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من در ماه اكتبر مصاحبه داشتم و فرم 9 سواليم فرستادم. مي خواستم بدون كه مدت زمان كلير شدن براي ويزاي خانوادگي ر يا لاتاري و دانشجويي فرقي ميكنه. فكر ميكنيد با شرايط من چه زمان ديگه مونده: فوق ليسانس. معاف. سفر خارجي نداشتم.كار غير دولتي. ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-12-10 ساعت 12:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-12-10 ساعت 13:17 توسط mah.)
سلام
من برای مصاحبه ویزای نامزدی رفتم ابوظبی و بعد از مصاحبه یه کاغذ آبی رنگ بهم دادند و گفتند سایت را چک کنم ببینم کی ویزا آماده است، ولی به یکی از دوستانم همین هفته یه کاغذ سفید رنگ با همون محتوا دادند!
کسی می دونه فرق این دو تا چیه؟ من کار تقریبا دولتی داشتم می تونه دلیلش این باشه؟
از من تو مصاحبه 3 تا سوال پرسید و هیچ مدرکی مثل عکس و ... نخواست فقط ساپورت مالی نامزدم و فرم ها رو خواست،خیلی عجیب بود چون از بقیه تمام مدارک برای اثبات نامزدیشون رو خواستند....
موضوعها: 2
رتبه:
2
2 تشکر در 0 ارسال
به من هم برگه آبی دادند ولی نه نقصی در پرونده داشتم و نه مشکل خاصی پیش اومد. سؤال هم خیلی پرسیدند. با این حال الان سه هفته هستش که اسمم تو سایت اومده ولی هنوز نرفتم سفارت و احتمالاً هفته بعد برم.
پس نگران رنگ برگه نباشید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
راستش من تازه از آنکارا برگشتم و بعد از 10 روز کلیر شدم، اما چون از 17 تا 31 دسامبر سفارت تعطیله احتمالا باید اوایل ژانویه برم آنکارا، امیدوارم همه بچه های مهاجر سرا، مخصوصا بچه های نامزدی و ازدواج زودتر کلیر بشن.
در ضمن اگه خانمی اوایل ژانویه راهی آنکارا هست، خوشحال می شم باهم بریم... بهم پیغام خصوصی بدید... ممنون از همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من الان 32 روزه که منتظر کلیرنس هستم.مصاحبه ام ابوظبی بود.جدیدا کسی کلیر شده؟چقدر طول می کشه؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال