کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-10-10 ساعت 21:01)kamalir36 نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 19:58)yalda91 نوشته:  اين متني كه در جواب ايميل همسرم زدن .واقعا ازشون ممنونم كه رو حرفهاشون هستن .به ما كه رسيد از ٤-٦هفته رسيد به٦-٣ماه حالا هم كه نورعلا نور.خدا فقط به فريادمون برسه

یلدا جون
یعنی بعد از این 6 ماه که ایمیل زدید دوباره نوشتند 6 تا 12 ماه؟ می خواستید بهشون بگید شما را با ایوب اشتباه گرفتند. بگید که ما می خواهیم با هم یکجا زندگی کنیم نه هر کی سوی خود!!! مگه دارند چی کار می کنند؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

راستی یلدا جون حال مادرت چطوره؟عمل انجام شد؟

عزیزم بله من الان حدود 8 ماه شده تقریبا هر ماه می پرسیم که یه موقعه نکنه مدرکی چیری بخوان میلشون به ما نرسه .
والا از صبر گذشته نمی دونم این چند سالی که ار هم دور هستیمو کی می خواد به ما برگردونه.خیلی خستم .البته ببخشید اگه دوباره جمعه پر از امید شمارو ناراحت کردم.

نه عزیزم هفته دیگه دکتر وفت می ده برای کنفرانس امریکا بود دکتر جون .مرسی ار اینکه ریتا جون به یاذ بودی
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36
امیر حسین هیچی معلوم نیست....فعلاً که همه یه جورایی منتظریم.خدا کنه زودتر به سر بیاد.بچه ها انرژیم حسابی تحلیل رفته....SadTongue
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-10 ساعت 20:10)omead نوشته:  این سایت سیس هم خیلی قابل اعتماد نیست. من هر ۳ شمارهٔ اعلام شدهٔ سایت ایروان رو توش می‌نویسم هر ۳ رو می‌زنه Administrative Processing.

تا زمانی که issued نشه همین حالت می مونه. در واقع حالتی که بین AP و issued نداره سایت.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من همین الان عضو سایت شدم. البته قبلش کلی از پست هاتون رو خوندم و جواب خیل از نگرانی هامو رفتم. مرسی از همه. خیلی عالی بود واقعاً. Smile یه سوالی داشتم : کسی می دونه الان وضعیت آلمان واسه مصاحبه چه جوریه ؟ یا این که کسی تجربه آلمان رو داره؟ آخه ما آلمان رو انتخاب کردیم واسه مصاحبه .به خاطر فامیلی که همسرو اونجا داشت. خیلی خیلی خلیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2013-10-11 ساعت 01:40)Sani.B نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من همین الان عضو سایت شدم. البته قبلش کلی از پست هاتون رو خوندم و جواب خیل از نگرانی هامو رفتم. مرسی از همه. خیلی عالی بود واقعاً. Smile یه سوالی داشتم : کسی می دونه الان وضعیت آلمان واسه مصاحبه چه جوریه ؟ یا این که کسی تجربه آلمان رو داره؟ آخه ما آلمان رو انتخاب کردیم واسه مصاحبه .به خاطر فامیلی که همسرو اونجا داشت. خیلی خیلی خلیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنیم.

سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی....به به صفا آوردینBig Grin دوست عزیز یکی از دوستان هستند که یکی از کشورهای اروپایی هستند و همان جا مصاحبه خواهند شد ولی قانون در همه جا یکسان هستش.ولی مساله اصلی اینه که شما برای ورود به آلمان حتماً باید شنگن داشته باشین.اگه گرفتن ویزای اونجا براتون مشکلی نداره که هیچی...به سلامتی میرین و ویزای یک ضرب هم میگیرین و ما هم اینجا واستون یه هوووووووووووورا میکشیم.موفق و تندرست باشید.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2013-10-11 ساعت 02:03)romance33 نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 01:40)Sani.B نوشته:  با سلام خدمت همه دوستان عزیز. من همین الان عضو سایت شدم. البته قبلش کلی از پست هاتون رو خوندم و جواب خیل از نگرانی هامو رفتم. مرسی از همه. خیلی عالی بود واقعاً. Smile یه سوالی داشتم : کسی می دونه الان وضعیت آلمان واسه مصاحبه چه جوریه ؟ یا این که کسی تجربه آلمان رو داره؟ آخه ما آلمان رو انتخاب کردیم واسه مصاحبه .به خاطر فامیلی که همسرو اونجا داشت. خیلی خیلی خلیلی ممنون می شم اگه راهنماییم کنیم.

سلام دوست عزیز خیلی خوش اومدی....به به صفا آوردینBig Grin دوست عزیز یکی از دوستان هستند که یکی از کشورهای اروپایی هستند و همان جا مصاحبه خواهند شد ولی قانون در همه جا یکسان هستش.ولی مساله اصلی اینه که شما برای ورود به آلمان حتماً باید شنگن داشته باشین.اگه گرفتن ویزای اونجا براتون مشکلی نداره که هیچی...به سلامتی میرین و ویزای یک ضرب هم میگیرین و ما هم اینجا واستون یه هوووووووووووورا میکشیم.موفق و تندرست باشید.
مرسی romance جان . خیلی خیلی لطف کردی. آهان شنگن. خوب حالا شنگن آیا به همه می دن؟ اصلا می دونید شرایطش چیه ؟ Sad من کلا از همه چی بی اطلاعم . قروبن شما . ایشالله کار همه زود زود جور بشه . این انتظار واقعا خیلی آزار دهنده هستش .
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها آماده باشین که امروز جمعس و قراره خبرهای خوب از سفارت برسه Big Grin یک نفر از بچه ها هم کلیر بشه کافیه! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، Rambod ، kamalir36 ، romance33 ، yalda91 ، behnam7
(2013-10-11 ساعت 13:08)itex نوشته:  بچه ها آماده باشین که امروز جمعس و قراره خبرهای خوب از سفارت برسه Big Grin یک نفر از بچه ها هم کلیر بشه کافیه! Smile
شاید این جمعه بیاید، شایدCool
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، itex ، romance33
(2013-10-10 ساعت 02:29)itex نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 01:27)Rambod نوشته:  سلام
من بيشتر از ١٢٤ روزه كه منتظر كليير از سفارت ايروان هستم، هيچ خبرى هم نيست، دو تا سوال دارم:
يكى اين كه اين قضيه اپديت چرا راى ارمنستان نيست؟ دوم اين كه ايا اينكه ميگين تعطيلات قربان هستش، براى ارمنستان كه ربطى نداره هم اينجوريه؟
ممنون از دوستان

امید به خدا همه کلیر بشیم.
جواب:
منظورت آپدیت پروندس؟ همه توی CEAC اپدیت میشن و ربطی به سفارت نداره.
سفارت ارمنستان تعطیلات عیدقربان نداره فقط 14 اکتبر برای روز کلمپوس تعطیله

سلام، ممنون از پاسخ، آخه ميگفتن ارمنستان اپديت نداره، ميشه ادرس سايت ceac رو بدين و راهنمايى كنين چه قسمتى بايد برم. ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-10-11 ساعت 14:00)Rambod نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 02:29)itex نوشته:  امید به خدا همه کلیر بشیم.
جواب:

سلام، ممنون از پاسخ، آخه ميگفتن ارمنستان اپديت نداره، ميشه ادرس سايت ceac رو بدين و راهنمايى كنين چه قسمتى بايد برم. ممنون

نه همه آپدیت میشن توی CEAC. به این لینک برو، شماره پرونده رو بزن و روی دکمه Submit کلیک کن، یک صفحه باز میشه، جلوی Status Updated Date تاریخ بروز رسانی رو نوشته
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33
كسي اپديت نشده ايا؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33
(2013-10-11 ساعت 14:15)itex نوشته:  
(2013-10-11 ساعت 14:00)Rambod نوشته:  
(2013-10-10 ساعت 02:29)itex نوشته:  امید به خدا همه کلیر بشیم.
جواب:

نه همه آپدیت میشن توی CEAC. به این لینک برو، شماره پرونده رو بزن و روی دکمه Submit کلیک کن، یک صفحه باز میشه، جلوی Status Updated Date تاریخ بروز رسانی رو نوشته

ممنون رفتم سر زدم، اخرين اپديتمو زده ٩ اكتبر، اونم به خاطر ايميليه كه بهشون زدم فكر ميكنم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33
Name...........................Category.................Embassy............​​​​​​​....​...Inte​​rview Date...................Clear Date...............Last Update
sabrayob...........................F2A.......................Ankara..........​​​​​​......​​​.​​​..........09 Jul- 12...........................xxxxxxxx....................​​.​....​..​.​ 05 oct
nav...................................K1.........................Ankara..........​​​​​​​......​​​..​​..........29 Nov-12.........................xxxxxxxx................​​.​....​..​.​. xxxxxxxx
Ghormeh Sabzi..................K1.........................Ankara.....................​​​.​.​​​....05 Dec-​12..........................xxxxxxxx.............................03 Oct
yalda91.............................xxx........................Ankara.............​​...............xxxxxxx.............................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............22 Aug
amirmd1361......................F2A.......................Ankara...........​​................05 Mar-13...........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​​​​​..​.............03 Oct
nimmaa..............................CR1.....................Abu Dhabi........................06 Mar-13..........................xxxxxxxx...........​​​​​​.................25 Jun
safsate................................K1.......................Abu Dhabi........................04 Apr-13.........................xxxxxxxx.........​.​​..​​​................27 May
ELI1...................................CR1.....................Abu Dhabi.......................24 Apr-13..........................xxxxxxxx..........​.​​..​​​................25 Apr
mona fb.............................CR1......................Ankara................​​​​..​​​........​​​.​​​.03 Jun-13..........................xxxxxxxx...........................​.27 Aug
Rambod.............................F2A......................Yerevan..........​​​​​​​.....​​​...​​​.........6 Jun-13...........................xxxxxxxx......................​​.​....​...​.9 oct
mohamadtj........................F2A......................Ankara.........​​.....​.​​​........​​​.​​.​...12 Jun-13...........................xxxxxxxx..........................​.​.24 sep​
houmanmir........................K1.........................Abu Dhabi......................18 Jun-13..........................xxxxxxxx...............​​​.​​​..............01 oct
K1-cid................................CR1......................Ankara............​​​​..​​​........​​​......20 Jun-13..........................xxxxxxxx............................22​ Aug
mhy_1985.........................CR1......................Ankara..............​​​​​​​.......​​​..​​​....24 Jun-13..........................10 Sep-13........................​.​.​.10 Sep
behnam7 ..........................IR1.......................Ankara..................​...​​​​​​​.......​​​26 J​​un-13...........................xxxxxxxx............................13 sep
itex....................................F2A......................Ankara......​​​​​​​........​​​...​​​..........27 Jun-13...........................xxxxxxxx....................​.​.​....​..​.​05 sep
romantic............................K1........................Ankara............​​​​​​​.....​​​.​​​..........22 Jul-13...........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
mz64.................................F2A......................Ankara...........​​​​​​​......​​​.​​​..........27 Aug-13.........................xxxxxxxx...................​​.​....​..​.​. 25 sep
omead...............................CR1......................Yerevan..........​​​​​​​.....​​​.​​​.........18 Sep-13..........................xxxxxxxx......................​​.​....​..​.​04 oct
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، romance33
جواب ايميل منو اين متنو دادن، براى همه همين متن مياد؟
Please be advised that the case is under administrative process and as soon as it is done you will be able to see the case number on our website. Please check the website regularly. This process is out of our hands and it may take a few months to be completed.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ای بابا منم آخرین آپدیتم 27 آگوست هست اونم به خاطر ایمیل بوده .
خواهرا برادرا ، کی آپدیت شده این هفته ؟ دیگه دارم قاط میزنم . همسرم داره میاد دوست دارم با اون برگردم . اگر انکارا اعلام کنه این ماه محشر میشه . تو سایت نوشته 4-6 ماه ما الان 4 ماهو رد کردیم .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، Rambod ، سانازی ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان