کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-01-11 ساعت 21:53)emankh101 نوشته:  هورااااااااااSmile
هورااااااااااااااااSmile
هوراااااااااااااااااااSmile

همین حالا ایمیل سفارت برام اومددددددددددSmile
من کلیر شدممممممممممممم
بعد از 62 روز طاقت فرسا با اینکه اسمم توی سایت نبود امروز، اما ایمدل دادن که کیسم کامل شده.............
هوراااااااااا
هوراااااااااااااااا
هورااااااااااااااااااا

بهتون تبریک میگم
خیلی براتون خوشحال شدمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101
ببخشید ایمان جان میشه سوال من رو جواب بدین
پروسه کاریتون توی uscis چه مدت طول کشیده؟
ممنون میشم جواب بدین
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-11 ساعت 22:09)رادین نوشته:  ببخشید ایمان جان میشه سوال من رو جواب بدین
ممنون میشم جواب بدین

حدودا 5 ماه طول کشید تا اولین درخواست پول از nvc بدست همسرم رسید که باید 70 دلار پرداخت کنه.
پاسخ
تشکر کنندگان: رادین
(2011-01-11 ساعت 22:21)emankh101 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 22:09)رادین نوشته:  ببخشید ایمان جان میشه سوال من رو جواب بدین
ممنون میشم جواب بدین

حدودا 5 ماه طول کشید تا اولین درخواست پول از nvc بدست همسرم رسید که باید 70 دلار پرداخت کنه.

ممنون از اینکه جواب دادین
پاسخ
تشکر کنندگان:
Emankh101 تبريك ،شما براي سفارت ايميل زده بوديد يا اينكه خودشون همينجوري بهت جواب دادن؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-11 ساعت 23:02)Master نوشته:  Emankh101 تبريك ،شما براي سفارت ايميل زده بوديد يا اينكه خودشون همينجوري بهت جواب دادن؟

راستش من دیشب خودم از داخل خود سایت سفارت برای سفارت پیام گذاشتم.
اما با اینکه امروز سایت آنکارا آپدیت شده و کیس نامبر من نبود، ساعت 5:57 دقیقه عصر سفارت پیام من را به همراه جواب کلیرم برام ایمیل کرد. Smile
برای خودمم خیلی عجیب هست....
هنوزم باورم نمیشه بعد از 62 روز کلیر شدم.... Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi_behzadi
بازم تبريك.مي بخشيد ميشه متني را كه نوشتيد توي ايميل را برام بذاريد،نياز به كمك دارم.نميدونم جي بايد بنويسم
(2011-01-11 ساعت 23:19)emankh101 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 23:02)Master نوشته:  Emankh101 تبريك ،شما براي سفارت ايميل زده بوديد يا اينكه خودشون همينجوري بهت جواب دادن؟

اما با اینکه امروز سایت آنکارا آپدیت شده و کیس نامبر من نبود، ساعت 5:57 دقیقه عصر سفارت پیام من را به همراه جواب کلیرم برام ایمیل کرد. Smile

ميبخشيد متن ايميلتون را برام ميذاريد،
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-11 ساعت 23:25)Master نوشته:  بازم تبريك.مي بخشيد ميشه متني را كه نوشتيد توي ايميل را برام بذاريد،نياز به كمك دارم.نميدونم جي بايد بنويسم

این متن ایمیل من:
(البته قبل نوشتن هر چیزی باید کیس نامبرت را بالای متن بنویسی)

Dear Sir/Madam
I had an interview on, November 09 2010 at the Ankara embassy and my administrative processing started from mentioned day. It is passed more than 2 month from my interview date and I have checked the embassy website every day, but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me what I have to do on this situation and please inform me about the last status of my case number.
Yours faithfully

و این هم جواب اونها:

Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-11 ساعت 23:51)emankh101 نوشته:  
(2011-01-11 ساعت 23:25)Master نوشته:  بازم تبريك.مي بخشيد ميشه متني را كه نوشتيد توي ايميل را برام بذاريد،نياز به كمك دارم.نميدونم جي بايد بنويسم

خيلي منون،با ارزوي بهترين ها براي شما

این متن ایمیل من:
(البته قبل نوشتن هر چیزی باید کیس نامبرت را بالای متن بنویسی)

Dear Sir/Madam
I had an interview on, November 09 2010 at the Ankara embassy and my administrative processing started from mentioned day. It is passed more than 2 month from my interview date and I have checked the embassy website every day, but my case number has not been announced yet. It would be greatly appreciated if you could kindly advise me what I have to do on this situation and please inform me about the last status of my case number.
Yours faithfully

و این هم جواب اونها:

Dear Sir/ Madam,
We are pleased to inform you that administrative processing for your case is completed. You may come to our office any Monday through Thursday between 1:00 to 1:30pm. After your personal appearance at our office, we will review your case again. If everything is in order, your visa packet will be prepared and sent to your address in Turkey, which you will provide to UPS. We encourage you to come to our office as soon as possible after seeing your case number to avoid having to initiate another administrative processing.

I hope this information is helpful to you.
Sincerely,
Immigrant Visa Unit

خيلي ممنون،با ارزوي بهترين ها براي شما
پاسخ
سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad
پاسخ
(2011-01-12 ساعت 20:18)myfarstar نوشته:  سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad

مای فار استار!!! بابا سکته کردیم!! بخدا دیگه دارم قاط میزنم Smile البته من خیلی آدم صبوری هستم هاا اما نامزدم خیلی عجول و باعث شد منم سر این قضیه اینجوری حساس بشم!! خدا خودش بهمون رحم کنه, زودی جواب بدن Smile نصف عمر شدیم... کی مصاحبه شدی؟

ایمان جان!
متن ایمیل سفارت به شما حاوی نام شما نیست (البته نمیگم حتما باید میبود) اما من جای شما بودم محض احتیاط قبل از سفر یک چک دوباره ای با سفارت بکن. خدای نکرده میگن شماره کیست تو لیست نیست باید اول هماهنگ میشدی. البته مطمئنا که کارت حله. صرف تجربه گفتم!! از این کارا سرم زیاد اومده Smile بازم تبریک میگم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-12 ساعت 20:29)yami نوشته:  [quote='myfarstar' pid='92543' dateline='1294847288']
سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad

مای فار استار!!! بابا سکته کردیم!! بخدا دیگه دارم قاط میزنم Smile البته من خیلی آدم صبوری هستم هاا اما نامزدم خیلی عجول و باعث شد منم سر این قضیه اینجوری حساس بشم!! خدا خودش بهمون رحم کنه, زودی جواب بدن Smile نصف عمر شدیم... کی مصاحبه شدی؟

یامی جان، من ۱ دسامبر مصاحبه شدم، امروز می‌شه ۴۲ روز. شما چند روز هست که منتظرید؟ انشالله که شما و ما هم به زودی کلیر میشیم Smile

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-12 ساعت 20:37)myfarstar نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:29)yami نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:18)myfarstar نوشته:  سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad

یامی جان، من ۱ دسامبر مصاحبه شدم، امروز می‌شه ۴۲ روز. شما چند روز هست که منتظرید؟ انشالله که شما و ما هم به زودی کلیر میشیم Smile

7 دسامبر!! خانم هستین یا آقا؟ احتمال قوی آقا هستین چون خانمها خیلی زودتر کلیر میشن Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-01-12 ساعت 20:39)yami نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:37)myfarstar نوشته:  

7 دسامبر!! خانم هستین یا آقا؟ احتمال قوی آقا هستین چون خانمها خیلی زودتر کلیر میشن Sad

یامی جان، من خانم هستم Big Grin
توکل به خدا!
پاسخ
تشکر کنندگان:

ایمان جان!
متن ایمیل سفارت به شما حاوی نام شما نیست (البته نمیگم حتما باید میبود) اما من جای شما بودم محض احتیاط قبل از سفر یک چک دوباره ای با سفارت بکن. خدای نکرده میگن شماره کیست تو لیست نیست باید اول هماهنگ میشدی. البته مطمئنا که کارت حله. صرف تجربه گفتم!! از این کارا سرم زیاد اومده Smile بازم تبریک میگم.

ایمیلی که سفارت برای من زده در واقع replay ایمیل خودم هست که در بالای ایمیل خودم اسم و کیس نامبر (بدون ANK البته من واسه اونها نوشته بودم و اونها هم عین همون را نوشتن بدون ANK)و نوع ویزا را هم خودم نوشتم و در پایین ایمیل هم فامیلم هست.
ایمیل سفارت در بالای متن ایمیل خودم هست.
البته همین امروز عصر با سفارت تماس گرفتم که فقط میره روی ماشین و شروع میکنه به توضیح دادن ولی باز براشون یک ایمیل زدم و گفتم که دیروز ایمیلی با این متن دریافت کردم ولی هنوز اسمم توی سایت نیمده.
و اینکه آیا کیس من واقعا کامل شده و میتونم بیام آنکارا یا نه.
فعلا منتظرم تا جواب بیاد.
هر موقع رسید حتما خبر میدم که چی گفتن.
اما من واسه یکشنبه بلیط رزرو کردم.
---------------------------------------------------------------
myfarstar عزیز اصلا نگران نباش....
از من 62 روز طول کشید تازه الان هم که سایت آپدیت شده هنوز کیس نامبرم نیمده ولی فقط به ایمیل اکتفا کردم...
انشالله همه بچه ها بزودی کلیر مشن.....
مطمئنم
پاسخ
تشکر کنندگان: Parniyan

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان