(2010-12-26 ساعت 10:01)mehdi_behzadi نوشته:فکر نمیکنم نیازی به اطلاع اونها باشه، چون پرونده شما مراحل خودش را بطور معمول طی میکنه و انشالله کمتر از یکسال میتونید پیش خانواده خودتون باشید.(2010-12-25 ساعت 18:22)emankh101 نوشته: کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.دوست گلم emankh101
میشه بگی سربازی رفتی یا کار دولتی داشتی یا نه؟
شما که ترکیه بودید این قدر طول کشیده من که می خواهم مصاحبه خود را از ناپل به ابوظبی تعقیر دهم چه قدر طول میکشه؟؟؟؟؟
البته من کفالت گرفتم و معاف شدم کاره دولتی هم ندارم و سفر خارجه هم فقط سوریه و لبنان بوده!!!!
راستی یک سوال دیگه دارم ما یک ماه هست صاحب فرزندی شدیم البته این را بگم همسرم چهار ماه هست آمریکاست و فرزندمان در آنجا به دنیا آمده آیا باید به NVC خبر بدیم یا نه؟
البته شناسنامه آمریکایش هم گرفتیم و SSN آمده و منتظر پاسپورتش هستیم
اما خوب جهت اطمینان میتونید به NVC خبر بدید.
(2010-12-26 ساعت 10:58)mah نوشته:(2010-12-25 ساعت 18:22)emankh101 نوشته: کیس من ازدواجی هست، من که 9 نوامبر مصاحبه داشتم ولی هنوز بعد از 45 روز هیچ خبری نشده.
سلام
شما کار دولتی داشتید؟برگه ای که بهتون دادند آبی رنگ بود؟دوستای من که 15 روز پیش رفتند مصاحبه ویزاشون آماده شده!!برگشون سفید رنگ بود.
کار من نیمه دولتی هست. سربازی هم نیروی انتظامی بودم، دوتا برگه به من دادند که یکی سفید و کوچک بود و تاریخ مصاحبه به همراه امضاء افسر کنسول که در این برگه قید شده:
( Your visa application is pending under section 221G)
و برگه آبی هم ضمیمه هست به همراه اسم و تاریخ مصاحبه و کیس نامبر و مدارک درخواستی که در آن عللامت زده شده (همون برگه FBI Check که شمال 99% هموطنهای عزیز میشه)
اما هنوز خبری از کلیر شدنم نیومده....
دیگه دارم خسته میشم....