(2013-11-21 ساعت 03:24)denag نوشته:از من که سو پیشینه ایران رو گرفته بودند،اصل و ترجمش هم بردند،حتی اصل شناسنامه من هم حدود دو سال پیششون بود تا اینکه وقتی واسه مصاحبه رفتم بهم دادنش.اگه از قبل Ap انجام میشه،آیا پس واسه کیس های خانوادگی که هر کدوم چندین سال هست کاراشون توی نوبت هست نباید زودتر افرادی که مثلا نامزدی هستند زودتر کلیر بشند.جتی در مورد من تعداد ماه های خدمت سربازیم هم از روی اصل کارتم شمرد که من از کسری خدمت ارگان های داخل کشور استفاده کردم یا نه.منظورم اینه که به خیلی چیزا دقت می کنند و کاراشون را کسی متوجه نمی شه.دوستمون حرف خوبی زد که باید به این نیت بریم که حتما AP میخوریم مگر خلافش ثابت شه.به نظر چند سال پیش سخت گیری هاشون کمتر بود چون خانوم ها به ندرت شامل این پروسه می شدند(2013-11-20 ساعت 23:48)ahooo نوشته:(2013-11-20 ساعت 02:08)navidshii نوشته:(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته: سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه?
هنوز هیچ کس نمیدونه کلیرنس دقیقا به کی و به چه دلیل تعلق میگیره.ولی اینطور که معلومه جدیدا تقریبا به همه جدا از دختر و پسر بودن،پیر یا جوان بودن تعلق میگیره.قبلا هم گفته بودم روزی که من مصاحبه داشتم یه دختر بود که کیسش ازدواجی بود و مستقیم بهش ویزا دادن.ولی یه پیر مرد و پیر زن بودند که از طریق فرزندشون اقدام شده بود،نیاز به کلیرنس داشتن.واقعا معلوم نیست این پروسه به کی تعلق میگیره ولی اونجور که من شنیدم مدرک تحصیلی هم تاثیر گذاره.فکر میکنم اخیرا سخت گیری ها بیشتر شده.البته به آفیسر هم مربوط میشه
ممنون از جوابتون .شنیدم مدرک پزشکی کلیرنس می زنن خواستم نظر شما دوستانرا بدونم...
دوست عزیز توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا نوشته که همه ایرانی ها به AP احتیاج دارن (طبیعی هم هست. چون پلیس ایران رو قبول ندارن و مدرک عدم سوء پیشینه از ایرانی ها نمیگیرن، بررسی وضعیت با خودشونه) حالا اینکه چرا بعضی ویزاشون یک ضرب هست و بعضی باید منتظر بمونن رو ما باید خودمون حدس بزنیم!!! گمان من این هست که AP کسانی که یک ضرب میگیرن قبلا انجام شده و اگه آفیسر هم به موردی شک نکنه ویزا رو میده. اما کسانی مثل همسر من قبل از وقت مصاحبه چک نشدن، هنوز هم نشدن، شاید تا چند ماه دیگه هم نشن
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
2013-11-21 ساعت 12:59
(2013-11-21 ساعت 12:25)navidshii نوشته:(2013-11-21 ساعت 03:24)denag نوشته:از من که سو پیشینه ایران رو گرفته بودند،اصل و ترجمش هم بردند،حتی اصل شناسنامه من هم حدود دو سال پیششون بود تا اینکه وقتی واسه مصاحبه رفتم بهم دادنش.اگه از قبل Ap انجام میشه،آیا پس واسه کیس های خانوادگی که هر کدوم چندین سال هست کاراشون توی نوبت هست نباید زودتر افرادی که مثلا نامزدی هستند زودتر کلیر بشند.جتی در مورد من تعداد ماه های خدمت سربازیم هم از روی اصل کارتم شمرد که من از کسری خدمت ارگان های داخل کشور استفاده کردم یا نه.منظورم اینه که به خیلی چیزا دقت می کنند و کاراشون را کسی متوجه نمی شه.دوستمون جرف خوبی زد که باید به این نیت بریم که حتما AP میخوریم مگر خلافش ثابت شه.به نظر چند سال پیش سحت گیری هاشون کمتر بود چون خانوم ها به ندرت شامل این پروسه می شدند(2013-11-20 ساعت 23:48)ahooo نوشته:(2013-11-20 ساعت 02:08)navidshii نوشته:(2013-11-20 ساعت 01:00)ahooo نوشته: سلام من تازه عضو سایت شدم ومیشه گفت به جمعتون اضافه شدم.کسی میدونه مقطع تحصیلی سبب کلیرنس میشه یا نه? چه جالب. تا به حال من سوء پیشینه و اصل شناسنامه رو نشنیده بودم، یعنی نه وقتی برای مادرم درخواست دادم خواستن، نه همسرم. فکر نمیکردم از کسی بخوان! راستش من هم این رو فقط حدس زدم، وگرنه که کارهاشون اصلا معلوم نیست!!! پروسه مادر من بدون چک و با یک مصاحبه خیلی کوتاه انجام شد، شاید به خاطر خانم بودن، شاید به خاطر سن و سال، شاید به خاطر اینکه در سالهای اقامتش در امریکا پرونده پاکی داشته و شاید هم به خاطر هیچ کدوم اینها! از کارهاشون که نمیشه سر در آورد!!!!!!!! ولی همسر من هم مصاحبه بسیار طولانی داشت و از همه گوشه و کنارهای زندگی ما ازش سوال کرده بودن (خداییش الان بیشتر از خودمون از زندگیمون خبر دارن ![]()
2013-11-21 ساعت 14:12
با سلام به همگي دوستان
يك سوالي براي من پيش اومده ، اگر سايت سفارت كيس نامبر را اعلام كنه حتما بايد قبلش تو سايت CEAC آپديت شده باشي يا نه ؟ تشکر کنندگان: Rambod
2013-11-21 ساعت 14:36
(2013-11-21 ساعت 14:12)Amiraliamirali نوشته: با سلام به همگي دوستان معمولاً بله. چند روز قبلش یا همون روزی که اعلام میکنن توی CEAC آپدیتی صورت میگیره. بعضی ها پشت سر هم و به تعداد زیاد مثلاً 5-6بار بروز میشن بعضی فقط یکبار. باز هم فراموش نکنین که اینها قانون نیست و تجربی هستش.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
2013-11-21 ساعت 16:03
من که 3 روزه به آنکارا ایمیل زدم و هنوز نه جوابی دادن و نه آپدیتی شدم. الان دو هفته ای هست که هیچ کدوم از بچه های این جا بدون ایمیل آپدیت نشدن!
تشکر کنندگان: romance33
سلام دوستان .من الان آنکارا هستم و امروز ویزامو در پاسپورت دیدم. امیدوارم شما هم به زودی ویزاتونو بگیرید. تو این چند روز که اینجا هستم فقط یه نفر مثل من ازدواجی اومده بود ویزاشو بگیره.اون هم fbı چک خورده بود. بقیه همه خانوادگی بودن . سفارت خلوت و چیزی هم از من نخواستن. برای همتون دعا می کنم و آرزوی بهترین ها دارم. به امید روزهای خوب و از همسر عزیزم هم خیلی ممنون هستم که اینجا در کنارم هست .
2013-11-21 ساعت 18:35
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . تبریک میگم عزیزم .خوشحالمون کردی . واست موفقیت و شادی آرزو میکنم . ![]() تشکر کنندگان: k1_cid ، romance33 ، parande mohajer ، yalda91 ، الی1
2013-11-21 ساعت 18:54
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast .سلام تبريك ميگم بهتون. خيلي لحظات شيريني هست وقتي ويزا رو تو پاس ببيني. اميدوارم ما هم بزودي اين روز رو ببينيم كه خيلي خسته شدم تشکر کنندگان: romance33 ، parande mohajer ، azadandish ، yalda91 ، الی1
2013-11-21 ساعت 18:59
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . تبریک تبریک تبریک دوست عزیز به امید خدا زندگی خوبی رو در کنار همسرتون شروع کنید ![]() ![]()
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014
![]() ![]() تشکر کنندگان: romance33 ، parande mohajer
2013-11-21 ساعت 19:39
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . از ته قلب تبريك ميگم، مدت انتظارت هم كم نبود و ديگه وقتش بود، اميدوارم تو زندگى جديدت تو امريكا موفق و شاد باشى. راستى يه سوال: مدارك پزشكيتو تمديد كردى؟ تشکر کنندگان: romance33 ، parande mohajer ، الی1
2013-11-21 ساعت 21:14
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . تبریک میگم.واقعا روحیه دادین.امیدوارم زندگی جدیدتون پر از موفقیت و تجربه های خوب باشه.مرسی که همه رو در جریان قرار دادین.چند روز طول کشید که ویزاتون رو بهتون بدند؟مدارک پزشکی و فرم های TAx جدید هم ازتون نخواستند؟ تشکر کنندگان: farbod_frz ، shandiz ، romance33 ، parande mohajer ، الی1
2013-11-21 ساعت 22:31
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . تبریک می گم دوست عزیز امیدوارم که همواره موفق و پیروز باشی و به زودی در کنار همسرت و خوشبخت باشید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
تشکر کنندگان: shandiz ، romance33 ، parande mohajer ، الی1 ، Nightsky007
2013-11-21 ساعت 22:39
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . مبارک باشه. همیشه در کنار هم و شاد بباشید ![]() تشکر کنندگان: romance33 ، parande mohajer ، الی1
2013-11-22 ساعت 11:28
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته: salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast . دوست عزیز خیلی بهت تبریک میگم امیدوارم در ینگه دنیا زندگی زیبا و عاشقانه در کنار همسر نازنینتون داشته باشین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
تشکر کنندگان: parande mohajer ، fa79iran ، الی1
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان