کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته:  salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast .

(2013-11-22 ساعت 11:45)amirmd1361 نوشته:  
(2013-11-21 ساعت 17:49)parande mohajer نوشته:  salam dostan .man alan ankara hastam va emroz vızamo dar pasport dıdam omıdvaram shoma ham be zodı vızatono begırıd . to ın chand roz ke ınja hastam faghat ye nafar mesle man ezdevajı omade bod vızasho begıre oun ham fbı chek khorde bod baghıe hame khanevadegı bodan . sefarat khalvate va chızı ham az man nakhastan.baraye hamaton doa mıkonam va arezoıe behtarınharo daram be omıd rozhaye khob.va az hamsare azızam ham kheılı mamnon hastam ke ınja dar kenaram hast .

salam,shoma medicaletoon tamdid nakardid?vistun chand mahe umade?azatun taxe jadid nakhastan?
پاسخ
تشکر کنندگان: parande mohajer ، الی1
سلام به همه دوستان . ببخشید عزیزکه من دیر جوابتون رو میدم و فارسی نمی نویسم. چون از کافی نت براتون می نویسم. دوستان من قبل اومدن به آنکارا رفتم پاستور و دوباره کارت واکسن گرفتم. برای این که ۶ ماه از مدیکالم گذشته بود. اینجا هم دوباره همون کارای قبلی تکرار شد. فقط حتما اون سی‌دی x-ray را با خودتون بیارید چون ازتون می گیرند. جواب پزشکی هم فرداش داده میشه. می تونین بگیرین برید سفارت. از من در سفارت مالیات یا اسپانسر نخواستن. چون روزی که شماره ام اعلام شد علامتی هم جلوی شماره ام نبود و روزی که مصاحبه داشتم پرونده ام کامل بود. من سه شنبه رفتم سفارت پنج شنبه ظهر ایمیل اومد که مدارکم تو PTT هست و رفتم همون روز گرفتم. نگران نباشید. امیدوارم شما هم به زودی از این انتظار نجات پیدا کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، fa79iran ، romance33 ، shandiz ، navidshii ، SabreAyob ، yalda91 ، Rambod ، الی1 ، denag
(2013-11-22 ساعت 12:51)parande mohajer نوشته:  salam be hame dostan azız . bebakhshıd ke man dır javabeton ro mıdam va farsı nemınevısam chon az cafı net baraton mınevısam .dostamn man ghabl omadan be ankara raftam pastor va dobare karte vaksan gereftam baraye ınke 6 mah az medıcalam gozashte bod .ınja ham dobare hamon karaye ghablı tekrar shod faghat hatman oun cd x-ray ra ba khodeton bıarıd chon azaton mıgıran .javabe pezeshkı ham fardash dade mıshe mıtonıd begırıd berıd vsefarat .az man dar sefarat tax ya sponser nakhastan chon rozı ke shomaram elam shod alamatı ham jeloıe shomaram nabod va rozı ke mosahebe dashtam parvandam kamel bod. man 3 shanbe raftam sefarat 5shanbe zohr emaıl omad ke madarekam to ptt hast va raftam hamon roz gereftam . negaran nabashıd omıdvaram shoma ham be zodı az ın entezar nejat peyda konıd
خوب به سلامتی که همه کاراتون جور شد و امیدوارم تا قبل از ژانویه هم همه دوستان کلیر بشن . یه سوال ازتون داشتم
روز مصاحبه ویابعد از اون (جزو مدارکی که باید برای سفارت بیارید تا ویزاتون صادر بشه ) از شما مدارکی برای اثبات ازدواجتون نخواستن مثلا عکس وایمیل و پرینت تلفن هاتون و ... که ثابت کنه شما در این مدت با هم ارتباط داشتین و یا از قبل آشنا بودین ؟
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، parande mohajer
سايت سفارت تركيه اپديت شد كسي هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سایت ترکیه بروز شده و مجموعاً 10 تا کیس اعلام شده که 7تا ازدواجی/خانوادگی هستن و 3تا لاتاری 2014
ANK2012742005, ANK2013626014, ANK2005742008, ANK2011646008, ANK2013274002, ANK2011776004, ANK2008721004
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، SabreAyob ، yalda91 ، denag
(2013-11-22 ساعت 13:41)itex نوشته:  سایت ترکیه بروز شده و مجموعاً 10 تا کیس اعلام شده که 7تا ازدواجی/خانوادگی هستن و 3تا لاتاری 2014
ANK2012742005, ANK2013626014, ANK2005742008, ANK2011646008, ANK2013274002, ANK2011776004, ANK2008721004

دوستان منتظر خبر های خوبتون هستیم ایشالا که بچه های ما هم باشن.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، itex ، denag
ANKARA EMBASSY UPCOMING CLOSURE DATES
November 28, 2013
Thanksgiving Day
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، yalda91 ، romance33
یکی از بچه های لاتاری بعد از 44 روز کلیر شد، آرزوی موفقیت دارم براش. و امیدوارم نشانه ای برای تسریع کارها باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، kamalir36 ، yalda91 ، behnam7 ، romance33
(2013-11-22 ساعت 14:29)itex نوشته:  یکی از بچه های لاتاری بعد از 44 روز کلیر شد، آرزوی موفقیت دارم براش. و امیدوارم نشانه ای برای تسریع کارها باشه.
تو این مدت به من اثبات شده به لاتاری ها بیشتر اهمیت میدن و زودتر جواب میدن تا ازدواجی ها . تا حالا کسی رو دیدید از ازدواجی ها کمتر از 60 70 روز؟
امیدوارم یه کمی هم به ما توجه کنن که همه زندگیمون رو هواست و روز به روز شرایط تحمل این دوری و انتظار سخت تر میشه
پاسخ
تشکر کنندگان: nilofar72 ، romance33 ، itex ، houmanmir ، الی1 ، denag
(2013-11-22 ساعت 14:29)itex نوشته:  یکی از بچه های لاتاری بعد از 44 روز کلیر شد، آرزوی موفقیت دارم براش. و امیدوارم نشانه ای برای تسریع کارها باشه.

امین جان یه سوال واسم پیش اومد.لاتاری امسال 3 NOV مهلت ثبت نامشون تموم شده.پس کی قرعه کشی انجام شده،کی مراحل اداریشون و خبر دادن بهشون تموم شده،کی افراد برنده رفتن سفارت و ...؟!تا اونجا که میدونم جواب برنده ها در MAY 2014 میاد.شما میگین بعد از 44 روز.یکم گیج شدم.اگه مربوط به سال 2013 هم باشند که باید تا SEP 2013 همه کاراشون تموم شده باشه.اگه اشتباه میکنم لطفا راهنماییم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-22 ساعت 15:29)navidshii نوشته:  

امین جان یه سوال واسم پیش اومد.لاتاری امسال 3 NOV مهلت ثبت نامشون تموم شده.پس کی قرعه کشی انجام شده،کی مراحل اداریشون و خبر دادن بهشون تموم شده،کی افراد برنده رفتن سفارت و ...؟!تا اونجا که میدونم جواب برنده ها در MAY 2014 میاد.شما میگین بعد از 44 روز.یکم گیج شدم.اگه مربوط به سال 2013 هم باشند که باید تا SEP 2013 همه کاراشون تموم شده باشه.اگه اشتباه میکنم لطفا راهنماییم کنید

عدد 2014 به این معنی هستش که این دوستان در سال 2012 در قرعه کشی شرکت کردن و تا سال 2014 تمام مراجل انجام خواهد شد. افرادی که امسال در قرعه کشی شرکت کردن شمارشون با 2015 شروع میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، kamalir36 ، navidshii ، houmanmir ، Saeedv13
سلام امین جان

من درامدم ١٨٨٠٠حس در سال و اینطور که میگن باید در آمد ١٩٣٠٠.
توی حساب بانکیم ٢٠٠٠٠ دارم . فکر میکنید اگه حساب بانکیم رو نشون بدم اکی باشم؟
امکانش رو ندارم که کو اسپانسر بگیرم. SadSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
ارمنستان باز براى چند هفته متوالى هيچ اسمى اعلام نكرد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، navidshii
(2013-11-23 ساعت 01:04)Rambod نوشته:  ارمنستان باز براى چند هفته متوالى هيچ اسمى اعلام نكرد.
کاش میشد که سفارتمونو عوض کنیم
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، Amiraliamirali ، navidshii
(2013-11-22 ساعت 22:02)Reflection نوشته:  سلام امین جان

من درامدم ١٨٨٠٠حس در سال و اینطور که میگن باید در آمد ١٩٣٠٠.
توی حساب بانکیم ٢٠٠٠٠ دارم . فکر میکنید اگه حساب بانکیم رو نشون بدم اکی باشم؟
امکانش رو ندارم که کو اسپانسر بگیرم. SadSad

ببخشید من در این مورد اطلاعات ندارم که کمکتون کنم، توی تاپیک های دیگه مطرح کنین، حتماً بچه ها کمکتون میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان