موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-24 ساعت 18:57)MONA FB نوشته: سلام دوستان
منم به 6 ماه انتظار اف بی آی رسیدم . جای تاسفه واقعا
امروز صبح واسه پنجمین بار همسرم رو بدرقه کردم . 
مونای عزیز
ازدواجتون را تبریک می گم، امیدوارم که خیلی خیلی زود در کنار همسر عزیزت باشی و این انتظار به سر بیاد. همینطور جای همسرت هم خالی نباشه . انشالله که تا برسه اونجا و جا به جا بشه شما هم رسیدی و دیگه کار به دلتنگی نمی رسه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
آقا سعید خوبید؟ جالب بود.... الان که دقت میکنم میبینم پشت این ظاهر مظلوم و چشمهای معصوم همسرم یک شرارت عجیبی نهفته! میگم این نکته رو چند سال زودتر میگفتین من با این تروریست ازدواج نمیکردما! ؛)
شوخی میکنم. این سیستم اداری داغونشون باعث میشه همه اش دنبال جواب باشیم برای این "چرا"ی بزرگ توی ذهنمون و چون جواب پیدا نمیکنیم دیگه به هر احتمالی ممکنه فکر کنیم! حالا هر چند از نظر من عجیب باشه نظرتون، اینم جوابیه دیگه
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
به نظر من مشکل سراسریه و دیگه محدود به بچه های نامزدی/ازدواجی نمیشه! شما الان تاپیک ویزاهای توریستی رو هم که نگاه کنین از طولانی شدن کلیرنس شکایت دارن. هر مشکلی هست مربوط به همه شده و خواهد شد.
بچه های لاتاری 2013 متوسط 120 روز کلیرنسشون طول کشیده، به نظر من این آمار برای بچه های 2014 بیشتر خواهد بود. مگر اینکه واقعاً سفارت فکری به حال این تأخیرها بکنه، بیشتر از 6ماه انتظار مخصوصاً برای بچه های ازدواجی/نامزدی خانمان براندازه.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی ریتا جان و امیر حسین جان . من اخرین اپدیتم 27 اگست و بخاطر ایمیل بوده ، همین .
در مورد طولانی شدن کلیرنس این رو هم در نظر بگیریم که واقعا متقاضی زیاد هست و سفارت ها همزمان مشغول انجام کارهای متفاوت اعم از مصاحبه شده و مصاحبه نشده هستند .
CR1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام میشه لطف کنین آدرسایی رو که باید برای کلیر شدن چک کنیم بزارین (abu dhabi) لطفا آدرس کامل
ممنون
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز