کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-24 ساعت 18:57)MONA FB نوشته:  سلام دوستان

منم به 6 ماه انتظار اف بی آی رسیدم . جای تاسفه واقعا
امروز صبح واسه پنجمین بار همسرم رو بدرقه کردم . Sad

مونای عزیز
ازدواجتون را تبریک می گم، امیدوارم که خیلی خیلی زود در کنار همسر عزیزت باشی و این انتظار به سر بیاد. همینطور جای همسرت هم خالی نباشه . انشالله که تا برسه اونجا و جا به جا بشه شما هم رسیدی و دیگه کار به دلتنگی نمی رسه.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، سانازی ، الی1 ، shadoow ، minoo meh ، MONA FB
(2013-11-24 ساعت 18:57)MONA FB نوشته:  سلام دوستان

منم به 6 ماه انتظار اف بی آی رسیدم . جای تاسفه واقعا
امروز صبح واسه پنجمین بار همسرم رو بدرقه کردم . Sad

سلام
بهتون تبریک میگم امیدوارم به زودی هممون خلاص شیم. یادمه 5 ماه پیش به خانمم موقع خداحافظی تو فرودگاه قول دادم حداکثر تا 2-3 ماه بعد میرم پیشش Sad

راستی یه سوال شما به تاریخ مصاحبه من نزدیکین میشه بگین آخرین آپدیتتون کی بوده؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، MONA FB
(2013-11-24 ساعت 09:43)الی1 نوشته:  
(2013-11-23 ساعت 21:05)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود
باید بگم شرایط آنکارا بهتر از ارمنستان نیست، من فکر میکنم حجم کیسهای آنکارا حداقل 4 تا 5 برابر ارمنستان باشه و با این حساب طبیعیه که کلیر شده ها بیشتر از سفارت آنکارا باشن،
اینطور که مشخصه پروسه چک شدن ربطی به سفارت نداره و به سایر ارگانهای امنیتی موجود بستگی داره ، پس نمیشه گفت یک سفارت در کلیر کردن از سایر سفارتها بهتره،
امیدوارم هرچه زودتر این شرایط سخت و نفسگیر تمام بشه
من با 11 ماه انتظار واقعا زندگیم رو هواست، من فکر می کنم بیشترین چیزی که در طولانی شدن پروسه کلیر شدن موثره اسم و فامیلی شماست، افرادی که مثل من اسم و فامیلیشون تو ایران زیاده احتمال تشابه اسمی با افراد مورددار دارن که این در چکشون زمانبره
امیر حسین جان من فکر می کنم خیلی پیچیده تر از این باش من که اسمم کم فامیلیم فقط خانواده و اقوامم و شامل می شه رشته تحصیلیم هم جزء رشته های خاص نبود خانمم که هستم فقط کارم دولتی اونم یک رشته تخصصی جای خاصی نیست ولی با این حال 7ماه شد در حالیکه آفیسر گفت بود 2ماه به هر حال امیدوارم واقعا با این توافق امروز حداقل کار ما زودتر راه بیفته چون واقعا تو رابطه ها مشکل ایجاد می شه و واقعا بلاتکلیفی بد
روم به دیوار، چه عرض کنم واقعا
منم هیچ موردی نداشتم که اینقدر کارم طول بکشه نمیدونم چرا اینقدر طولانی شده
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، الی1
(2013-11-22 ساعت 14:57)mohamadtj نوشته:  تو این مدت به من اثبات شده به لاتاری ها بیشتر اهمیت میدن و زودتر جواب میدن تا ازدواجی ها . تا حالا کسی رو دیدید از ازدواجی ها کمتر از 60 70 روز؟
امیدوارم یه کمی هم به ما توجه کنن که همه زندگیمون رو هواست و روز به روز شرایط تحمل این دوری و انتظار سخت تر میشه
لاتاری ها که اصل ویزا گرفتنشون تصادفی بوده مثلاً چه اهمیتی دارند؟ تمام این برنامه چک شدن برای این هست که عنصر نامطلوبی وارد خاک آمریکا نشه. منم می دونم که دوره انتظار شما از لاتاری ها بیشتره ولی یک جواب منطقی به ذهنم می رسه که البته جایی هم ندیدم و فقط تراوشات ذهن نه چندان سر حال خودمهTongue. دور از جون اگر قرار باشه شما وارد کشورشون بشین و خرابکاری کنین از چه راهی درصد موفقیتتون بیشتره؟ این که لاتاری شرکت کنین تا به احتمال یک درصد برنده بشین یا با یک آمریکایی ازدواج کنین و کیس ازدواجی یا خانوادگی پیش ببرین؟ معلومه که من اگر همچین قصدی داشتم دومی رو انتخاب می کردم. پس طبیعی هست که چک های بیشتری برای ازدواجی ها تقاضا کنند. به نظرم پای امنیت خودشون که وسط باشه نه لاتاری ها و نه هیچ کیس مهاجرتی دیگه براشون فرقی نداره. تفاوت دیگه شما با لاتاری ها اینه که اکثر لاتاری ها اسپانسر ندارند و همه شما اسپانسر دارین. میگن اسپانسر ها هم چک میشند. به نظر من هم طبیعی هست. وقتی یک نفر همه هزینه های شما رو تعهد می کنه تا شما وارد کشورشون بشین برای خیلی ها سئوال پیش میاد که چرا؟ اگر به توهم توطئه هم گرفتار باشند که ممکنه تصور کنند اسپانسر یکی از حلقه های یک تیم خرابکار هست که حاضر شده ریش گرو بذاره تا یک عضو جدید رو وارد مملکت کنه. پس به همون اندازه که خود طرف رو چک می کنند پیشینه اسپانسرش رو هم در میارن. این یعنی در بدبینانه ترین حالت کلیرنس یک کیس ازدواجی اسپانسر دار دو برابر کیس های بدون اسپانسر طول می کشه.
سهمیه ویزای لاتاری ها هم با ازدواجی ها دو مقوله جدا از هم هست. از 20 سپتامبر که کار لاتاری ها تموم شده به نظر تغییر خیلی چشمگیری در کلیرنس بقیه پیش نیومده. هیچ چیز بدتر از بلاتکلیفی تو زندگی آدم نیست. امیدوارم با شرایط گرمتری که جدیداً در روابط کشورها بوجود اومده یه مقدار سختگیری ها برای ایرانی ها کمتر بشه و شما هم هر چه زودتر برین سر خونه زندگیتون بچه هاRolleyes.
پاسخ
تشکر کنندگان: Amiraliamirali ، الی1 ، kamalir36 ، shadoow ، minoo meh ، teriole ، 1362Eli ، denag ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، SabreAyob
(2013-11-25 ساعت 06:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:57)mohamadtj نوشته:  تو این مدت به من اثبات شده به لاتاری ها بیشتر اهمیت میدن و زودتر جواب میدن تا ازدواجی ها . تا حالا کسی رو دیدید از ازدواجی ها کمتر از 60 70 روز؟
امیدوارم یه کمی هم به ما توجه کنن که همه زندگیمون رو هواست و روز به روز شرایط تحمل این دوری و انتظار سخت تر میشه
لاتاری ها که اصل ویزا گرفتنشون تصادفی بوده مثلاً چه اهمیتی دارند؟ تمام این برنامه چک شدن برای این هست که عنصر نامطلوبی وارد خاک آمریکا نشه. منم می دونم که دوره انتظار شما از لاتاری ها بیشتره ولی یک جواب منطقی به ذهنم می رسه که البته جایی هم ندیدم و فقط تراوشات ذهن نه چندان سر حال خودمهTongue. دور از جون اگر قرار باشه شما وارد کشورشون بشین و خرابکاری کنین از چه راهی درصد موفقیتتون بیشتره؟ این که لاتاری شرکت کنین تا به احتمال یک درصد برنده بشین یا با یک آمریکایی ازدواج کنین و کیس ازدواجی یا خانوادگی پیش ببرین؟ معلومه که من اگر همچین قصدی داشتم دومی رو انتخاب می کردم. پس طبیعی هست که چک های بیشتری برای ازدواجی ها تقاضا کنند. به نظرم پای امنیت خودشون که وسط باشه نه لاتاری ها و نه هیچ کیس مهاجرتی دیگه براشون فرقی نداره. تفاوت دیگه شما با لاتاری ها اینه که اکثر لاتاری ها اسپانسر ندارند و همه شما اسپانسر دارین. میگن اسپانسر ها هم چک میشند. به نظر من هم طبیعی هست. وقتی یک نفر همه هزینه های شما رو تعهد می کنه تا شما وارد کشورشون بشین برای خیلی ها سئوال پیش میاد که چرا؟ اگر به توهم توطئه هم گرفتار باشند که ممکنه تصور کنند اسپانسر یکی از حلقه های یک تیم خرابکار هست که حاضر شده ریش گرو بذاره تا یک عضو جدید رو وارد مملکت کنه. پس به همون اندازه که خود طرف رو چک می کنند پیشینه اسپانسرش رو هم در میارن. این یعنی در بدبینانه ترین حالت کلیرنس یک کیس ازدواجی اسپانسر دار دو برابر کیس های بدون اسپانسر طول می کشه.
سهمیه ویزای لاتاری ها هم با ازدواجی ها دو مقوله جدا از هم هست. از 20 سپتامبر که کار لاتاری ها تموم شده به نظر تغییر خیلی چشمگیری در کلیرنس بقیه پیش نیومده. هیچ چیز بدتر از بلاتکلیفی تو زندگی آدم نیست. امیدوارم با شرایط گرمتری که جدیداً در روابط کشورها بوجود اومده یه مقدار سختگیری ها برای ایرانی ها کمتر بشه و شما هم هر چه زودتر برین سر خونه زندگیتون بچه هاRolleyes.

عمو سعید سلام Smile خوبی؟ خوش میگذره؟
ببخشید که اینو میگم ولی من با نظرت مخالفم، چرا؟ حالا میگم Smile
کسی که بخواد کار تروریستی کنه نه با نامزدی میره نه با ازدواج! چون به احتمال خیلی زیاد کلیر میخوره! مگه کجای آمریکا یا جای دیگه رو دیدی که یه تروریست با ویزاهای ازدواجی و نامزدی اومده باشه! با لاتاری هم که هیچی! اونی که بخواد تروریستی بیاد یه ویزای توریستی میگیره! چون هم زودتر میرسه بهش، اگه هم اسپانسری بخواد که مثلا برگشتشو تضمین کنه و حساب بانکی و خونه مونه بخواد این گروه های تروریستی کلی پول دارن که به عنوان ضمانت به اسم طرف بدن که کار خودشو بکنه!
از نظر اسپانسر هم که شما میگی اسپانسر ما تو خود آمریکاست ! اگه بخوان چک کنن با یه کلیک آمارشو در میارن!
سهمیه ی لاتاری 20 سپتامبر تموم شد درسته! ولی از 10 روز بعدش مجددا برا بچه های 2014 شروع شد، که جفتتون نوش جونتون Smile
درباره ی لاتاری اینم بگم ، اون بنده خدایی که تو رالی میشناسی و فامیل منم هست Wink از طریق سناتور با سفارت تماس گرفت ، اون بنده خداهای سفارت هم در جواب اینکه چرا به لاتاریا زودتر از کیس های مثل من ویزا میدن جواب دادن لاتاری ینی قمار و بخت آزمایی ، کسایی که برنده میشن شانسشون عالیه، و گفتن ویزاهای ما جز ویزاهای معمولی حساب میشه و برای همین زمان بیشتری نسبت به لاتاری ها طول میکشه!
دیگه همین Smile
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، denag ، mohamadtj ، navidshii ، sad sal tanhaee ، romance33
(2013-11-25 ساعت 17:49)houmanmir نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 06:26)Saeedv13 نوشته:  

عمو سعید سلام Smile خوبی؟ خوش میگذره؟
کسی که بخواد کار تروریستی کنه نه با نامزدی میره نه با ازدواج! چون به احتمال خیلی زیاد کلیر میخوره! مگه کجای آمریکا یا جای دیگه رو دیدی که یه تروریست با ویزاهای ازدواجی و نامزدی اومده باشه! با لاتاری هم که هیچی! اونی که بخواد تروریستی بیاد یه ویزای توریستی میگیره! چون هم زودتر میرسه بهش، اگه هم اسپانسری بخواد که مثلا برگشتشو تضمین کنه و حساب بانکی و خونه مونه بخواد این گروه های تروریستی کلی پول دارن که به عنوان ضمانت به اسم طرف بدن که کار خودشو بکنه!
از نظر اسپانسر هم که شما میگی اسپانسر ما تو خود آمریکاست ! اگه بخوان چک کنن با یه کلیک آمارشو در میارن!
سهمیه ی لاتاری 20 سپتامبر تموم شد درسته! ولی از 10 روز بعدش مجددا برا بچه های 2014 شروع شد، که جفتتون نوش جونتون Smile
درباره ی لاتاری اینم بگم ، اون بنده خدایی که تو رالی میشناسی و فامیل منم هست Wink از طریق سناتور با سفارت تماس گرفت ، اون بنده خداهای سفارت هم در جواب اینکه چرا به لاتاریا زودتر از کیس های مثل من ویزا میدن جواب دادن لاتاری ینی قمار و بخت آزمایی ، کسایی که برنده میشن شانسشون عالیه، و گفتن ویزاهای ما جز ویزاهای معمولی حساب میشه و برای همین زمان بیشتری نسبت به لاتاری ها طول میکشه!
دیگه همین Smile
بزن لایک قشنگرو
به نظر من حرف houmanmir منطقی تره
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، mohamadtj ، houmanmir ، sad sal tanhaee
آقا سعید خوبید؟ جالب بود.... الان که دقت میکنم میبینم پشت این ظاهر مظلوم و چشمهای معصوم همسرم یک شرارت عجیبی نهفته! میگم این نکته رو چند سال زودتر میگفتین من با این تروریست ازدواج نمیکردما! ؛)
شوخی میکنم. این سیستم اداری داغونشون باعث میشه همه اش دنبال جواب باشیم برای این "چرا"ی بزرگ توی ذهنمون و چون جواب پیدا نمیکنیم دیگه به هر احتمالی ممکنه فکر کنیم! حالا هر چند از نظر من عجیب باشه نظرتون، اینم جوابیه دیگه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، houmanmir ، romance33
(2013-11-25 ساعت 17:49)houmanmir نوشته:  عمو سعید سلام Smile خوبی؟ خوش میگذره؟
دیگه همین Smile
آره. فقط جای شما خالیه. دیگه برای تنکس گیوینگ و بلک فرایدی میومدی مرد حسابیBig Grin. بی خیال، سال دیگه یه بوقلمون رو خودمون دو تا می خوریمTongue. البته با اون آواتاری که گذاشتی جرات نمی کردم باهات مخالفت کنم ولی منم با حرفات مخالفم Tongue:
اول این که ویزاهای توریستی هم بدون چک نمیان. یکی از اقوام ما قرار بوده تیرماه برای کنفرانسی علمی آمریکا باشه. کنفرانس تموم شد و مدرسه بچه هاش هم شروع شد و به این بابا بعد این همه مدت ویزا ندادند. دوم این که خیلی از ت.ر.وریست ها مادرزاد اینکاره نیستند بلکه پتانسیلش رو دارند و این پتانسیل در درازمدت شکوفا میشه. مثل اون دو تا برادر چ.چ.نی که دود هنرنماییشون به چش خیلی ها رفت. اگر طرف حرفه ای این کاره باشه که اصلاً چرا از پورت رسمی وارد بشه؟ مملکت اینقدر درندشت و وسیعه و مرزهاش طولانی که با امکانات حضرات راحت می تونن بیان داخل. سوم این که ما به اون آشنای شما ارادت خاصه داریم ولی هر چی فکر می کنیم با این دلایل سفارت و جناب سناتور قانع نمیشیم. تا اینجاش که لاتاری یعنی قمار و بخت آزمایی درست ولی این که به خاطر شانس طرف کارشو زودتر راه بندازن با منطق ما جور در نمیاد. اگر سازمان های امنیتی و اطلاعاتیشون روی این چیزها برای ارزیابی آدما تکیه می کنند خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر بگذرونه. به نظر من هر کیسی یک پتانسیل خطر داره. پتانسیل خطر تو کیس های ازدواجی و خانوادگی از لاتاری بیشتره. مدت زمان کلیرنسشون هم بیشتر طول می کشه. به همین سادگی.
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33
(2013-11-25 ساعت 19:01)denag نوشته:  آقا سعید خوبید؟ جالب بود.... الان که دقت میکنم میبینم پشت این ظاهر مظلوم و چشمهای معصوم همسرم یک شرارت عجیبی نهفته! میگم این نکته رو چند سال زودتر میگفتین من با این تروریست ازدواج نمیکردما! ؛)
شوخی میکنم. این سیستم اداری داغونشون باعث میشه همه اش دنبال جواب باشیم برای این "چرا"ی بزرگ توی ذهنمون و چون جواب پیدا نمیکنیم دیگه به هر احتمالی ممکنه فکر کنیم! حالا هر چند از نظر من عجیب باشه نظرتون، اینم جوابیه دیگه
حالا که کار از کار گذشته ولی اگر شرارت تو چشم هاش می بینین بیشتر مواظبش باشین شیطونی نکنهTongue. گذشته از شوخی من قصدم خدای نکرده توهین به کیس های ازدواجی- نامزدی نبود. فقط تصوراتم در مورد یک رویه اداری رو گفتم. شایدم حق با شما باشه و این کندیشون به خاطر سیستم اداری داغونشون باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: denag ، MONA FB ، romance33
(2013-11-25 ساعت 19:51)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 19:01)denag نوشته:  آقا سعید خوبید؟ جالب بود.... الان که دقت میکنم میبینم پشت این ظاهر مظلوم و چشمهای معصوم همسرم یک شرارت عجیبی نهفته! میگم این نکته رو چند سال زودتر میگفتین من با این تروریست ازدواج نمیکردما! ؛)
حالا که کار از کار گذشته ولی اگر شرارت تو چشم هاش می بینین بیشتر مواظبش باشین شیطونی نکنهTongue. گذشته از شوخی من قصدم خدای نکرده توهین به کیس های ازدواجی- نامزدی نبود. فقط تصوراتم در مورد یک رویه اداری رو گفتم. شایدم حق با شما باشه و این کندیشون به خاطر سیستم اداری داغونشون باشه.

اختیار دارید. من هم شوخی کردم. شوخی نکنیم چه کنیم سعید خان Wink
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33
به نظر من مشکل سراسریه و دیگه محدود به بچه های نامزدی/ازدواجی نمیشه! شما الان تاپیک ویزاهای توریستی رو هم که نگاه کنین از طولانی شدن کلیرنس شکایت دارن. هر مشکلی هست مربوط به همه شده و خواهد شد.
بچه های لاتاری 2013 متوسط 120 روز کلیرنسشون طول کشیده، به نظر من این آمار برای بچه های 2014 بیشتر خواهد بود. مگر اینکه واقعاً سفارت فکری به حال این تأخیرها بکنه، بیشتر از 6ماه انتظار مخصوصاً برای بچه های ازدواجی/نامزدی خانمان براندازه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، navidshii ، denag ، MONA FB ، houmanmir ، nilofar72 ، الی1 ، yalda91 ، romance33
مرسی ریتا جان و امیر حسین جان . من اخرین اپدیتم 27 اگست و بخاطر ایمیل بوده ، همین .

در مورد طولانی شدن کلیرنس این رو هم در نظر بگیریم که واقعا متقاضی زیاد هست و سفارت ها همزمان مشغول انجام کارهای متفاوت اعم از مصاحبه شده و مصاحبه نشده هستند .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، yalda91 ، romance33
متن و جدول زیر قسمتی از گزارش CIS Ombudsman’s Office به عنوان زیر مجموعه DHS هست به کنگره. البته مربوط به سال 2007 میشه و ظاهراً این مشکل اون موقع هم شدید بوده. جالب ترین قسمتش خط چهارم به بعدش هست که گفته همه چک های امنیتی از قبیل بیومتریک و اثر انگشت در عرض چند دقیقه و حداکثر چند روز آماده می شده و مشکل اصلی چک اسامی توسط FBI بوده. متاسفانه تعداد زیادی از افراد بالای 6 ماه منتظر این چک بوده اند. در حالی که به نظر میاد جستجوی یک نام در بانک اطلاعاتی و بررسی رکوردها نباید بیشتر از چند دقیقه طول بکشه. آش به قدری شور بوده که سر و صدای خودشون هم در اومده.
[عکس: attachment.php?aid=3317]

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، navidshii ، kamalir36 ، denag ، nilofar72 ، itex ، الی1 ، yalda91 ، romance33
سلام میشه لطف کنین آدرسایی رو که باید برای کلیر شدن چک کنیم بزارین (abu dhabi) لطفا آدرس کامل
ممنون
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-25 ساعت 19:22)Saeedv13 نوشته:  آره. فقط جای شما خالیه. دیگه برای تنکس گیوینگ و بلک فرایدی میومدی مرد حسابیBig Grin. بی خیال، سال دیگه یه بوقلمون رو خودمون دو تا می خوریمTongue. البته با اون آواتاری که گذاشتی جرات نمی کردم باهات مخالفت کنم ولی منم با حرفات مخالفم Tongue:
اول این که ویزاهای توریستی هم بدون چک نمیان. یکی از اقوام ما قرار بوده تیرماه برای کنفرانسی علمی آمریکا باشه. کنفرانس تموم شد و مدرسه بچه هاش هم شروع شد و به این بابا بعد این همه مدت ویزا ندادند. دوم این که خیلی از ت.ر.وریست ها مادرزاد اینکاره نیستند بلکه پتانسیلش رو دارند و این پتانسیل در درازمدت شکوفا میشه. مثل اون دو تا برادر چ.چ.نی که دود هنرنماییشون به چش خیلی ها رفت. اگر طرف حرفه ای این کاره باشه که اصلاً چرا از پورت رسمی وارد بشه؟ مملکت اینقدر درندشت و وسیعه و مرزهاش طولانی که با امکانات حضرات راحت می تونن بیان داخل. سوم این که ما به اون آشنای شما ارادت خاصه داریم ولی هر چی فکر می کنیم با این دلایل سفارت و جناب سناتور قانع نمیشیم. تا اینجاش که لاتاری یعنی قمار و بخت آزمایی درست ولی این که به خاطر شانس طرف کارشو زودتر راه بندازن با منطق ما جور در نمیاد. اگر سازمان های امنیتی و اطلاعاتیشون روی این چیزها برای ارزیابی آدما تکیه می کنند خدا آخر و عاقبتمون رو بخیر بگذرونه. به نظر من هر کیسی یک پتانسیل خطر داره. پتانسیل خطر تو کیس های ازدواجی و خانوادگی از لاتاری بیشتره. مدت زمان کلیرنسشون هم بیشتر طول می کشه. به همین سادگی.

ایشالله سال دیگه حتما دعوت خودمی عمو سعید Smile
عمو سعید داستان عکسو که خودت میدونی! Wink
عمو جان خوبه خودت داری میگی تروریستی که میخواد بیاد بدون چک هم میتونه بیاد، حتی با مصاحبه شدن تو سفارت هم میتونه گزینه هایی رو داشته باشه که همه میدونیم، چک نخورده بیاد!!
بعدشم! عمو جان! ناااشکری نکن دیگههه!! شانشستون عااالی بوده که لاتاری برنده شدید!! قبووووللل کنننن Big Grin اتفاقا پتانسیل خطر تو کیس های ما خیییییلی پایینتره ینی برو زیر صفر پرسن ، چرا؟ چون باید بریم برا برنامه هایی که همسر مبارکمون برامون داره! باید بریم سر کار، کاری که 6 ماهه منتظرن تا وقتی پامون رسید به اونجا مشغولش شیم! او چ چ نی ها هم که گفتی داداش بودن تا اونجایی که من اطلاع دارم با ویزای نامزدی یا عروسی نیومده بودناااا!! Smile
خلااااصههههه ، دست رو دلمون نزار که خوووونه عمو جان Sad
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، romance33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان