کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-01-12 ساعت 20:43)emankh101 نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:29)yami نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:18)myfarstar نوشته:  سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad

مای فار استار!!! بابا سکته کردیم!! بخدا دیگه دارم قاط میزنم Smile البته من خیلی آدم صبوری هستم هاا اما نامزدم خیلی عجول و باعث شد منم سر این قضیه اینجوری حساس بشم!! خدا خودش بهمون رحم کنه, زودی جواب بدن Smile نصف عمر شدیم... کی مصاحبه شدی؟

ایمان جان!
متن ایمیل سفارت به شما حاوی نام شما نیست (البته نمیگم حتما باید میبود) اما من جای شما بودم محض احتیاط قبل از سفر یک چک دوباره ای با سفارت بکن. خدای نکرده میگن شماره کیست تو لیست نیست باید اول هماهنگ میشدی. البته مطمئنا که کارت حله. صرف تجربه گفتم!! از این کارا سرم زیاد اومده Smile بازم تبریک میگم.

ایمیلی که سفارت برای من زده در واقع replay ایمیل خودم هست که در بالای ایمیل خودم اسم و کیس نامبر (بدون ANK البته من واسه اونها نوشته بودم و اونها هم عین همون را نوشتن بدون ANK)و نوع ویزا را هم خودم نوشتم و در پایین ایمیل هم فامیلم هست.
ایمیل سفارت در بالای متن ایمیل خودم هست.
البته همین امروز عصر با سفارت تماس گرفتم که فقط میره روی ماشین و شروع میکنه به توضیح دادن ولی باز براشون یک ایمیل زدم و گفتم که دیروز ایمیلی با این متن دریافت کردم ولی هنوز اسمم توی سایت نیمده.
و اینکه آیا کیس من واقعا کامل شده و میتونم بیام آنکارا یا نه.
فعلا منتظرم تا جواب بیاد.
هر موقع رسید حتما خبر میدم که چی گفتن.
اما من واسه یکشنبه بلیط رزرو کردم.

ایشالا به سلامتی ایمان جان! به به... چه سعادتی Smile
مای فار استار!! چی!! خانم هستین؟ یعنی با این حساب باید حالا حالاها من برم سماق بمکم!!! ای خدا برس به داد این منتظران کلیرنس Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: emankh101
(2011-01-12 ساعت 20:46)yami نوشته:  
(2011-01-12 ساعت 20:18)myfarstar نوشته:  سلام، سایت آنکارا امروز ۱۲ january آپدیت شده، هیچکدوم از دوستان امروز کلیر نشدن؟؟ بازم شماره من نبود Sad

مای فار استار!!! بابا سکته کردیم!! بخدا دیگه دارم قاط میزنم Smile البته من خیلی آدم صبوری هستم هاا اما نامزدم خیلی عجول و باعث شد منم سر این قضیه اینجوری حساس بشم!! خدا خودش بهمون رحم کنه, زودی جواب بدن Smile نصف عمر شدیم... کی مصاحبه شدی؟

ایمان جان!
متن ایمیل سفارت به شما حاوی نام شما نیست (البته نمیگم حتما باید میبود) اما من جای شما بودم محض احتیاط قبل از سفر یک چک دوباره ای با سفارت بکن. خدای نکرده میگن شماره کیست تو لیست نیست باید اول هماهنگ میشدی. البته مطمئنا که کارت حله. صرف تجربه گفتم!! از این کارا سرم زیاد اومده Smile بازم تبریک میگم.

ایمیلی که سفارت برای من زده در واقع replay ایمیل خودم هست که در بالای ایمیل خودم اسم و کیس نامبر (بدون ANK البته من واسه اونها نوشته بودم و اونها هم عین همون را نوشتن بدون ANK)و نوع ویزا را هم خودم نوشتم و در پایین ایمیل هم فامیلم هست.
البته همین امروز عصر با سفارت تماس گرفتم که فقط میره روی ماشین و شروع میکنه به توضیح دادن ولی باز براشون یک ایمیل زدم و گفتم که دیروز ایمیلی با این متن دریافت کردم ولی هنوز اسمم توی سایت نیمده.

ایشالا به سلامتی ایمان جان! به به... چه سعادتی Smile
مای فار استار!! چی!! خانم هستین؟ یعنی با این حساب باید حالا حالاها من برم سماق بمکم!!! ای خدا برس به داد این منتظران کلیرنس Sad

ممنون ...... Smile
انشالله صدای جیغ بنفش شما و myfarstar عزیز و همه بچه ها را بزودی زود بشنوی.... SmileWink
پاسخ
تشکر کنندگان:

ایمان جان!

---------------------------------------------------------------
myfarstar عزیز اصلا نگران نباش....
از من 62 روز طول کشید تازه الان هم که سایت آپدیت شده هنوز کیس نامبرم نیمده ولی فقط به ایمیل اکتفا کردم...
انشالله همه بچه ها بزودی کلیر مشن.....
مطمئنم
من واسه اطمینان دوباره واسه سفارت دور روز پیش ایمیل زدم که بیام آنکارا یا نه چون اسم در لیست آپدیت شده 11 و 12 ژانویه نیست.
سفارت دوباره همون ایمیل قبلی را که گفته کیسم کامل شده را برام به همراه دو سئوال که پرسیدم فرستاده.
منم با خیال راحت دارم واسه یکشنبه 16 ژانویه میرم آنکارا Smile
کسی بود واسه یکشنبه خبر بده... Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi_behzadi
خبر خبر

سلام دوستان،

سایت آنکارا رو همین الان چک کردم (۳:۰۵ pm) آپدیت شده. من که نیستم، لطفا زود چک کنین و خبرای خوب رو بدین. منتظرما!

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
(2011-01-20 ساعت 16:10)myfarstar نوشته:  خبر خبر

سلام دوستان،

سایت آنکارا رو همین الان چک کردم (۳:۰۵ pm) آپدیت شده. من که نیستم، لطفا زود چک کنین و خبرای خوب رو بدین. منتظرما!

دیگه حوصله ام سر رفته, دیگه قاط زدم, دیگه دارم دیوونه میشم Sad
این یعنی چیییییی اونوقت؟ Sad پس کی شماره ما میاد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ویزا را گرفتمممممممم

هورااااا

هوراااااا

--------------------------------

این سفارتی‌ها چقدر از دنیا عقب
من ویزا را ups واسم آورد تازه الان کیس نامبر من را زدن تو سایت
خدا وکیلی ببینین ما با کیا طرفیم
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، rozollina ، mehdi_behzadi
(2011-01-20 ساعت 17:37)emankh101 نوشته:  من ویزا را گرفتمممممممم

هورااااا

هوراااااا

مبارکه ایمان جان! میشه بگی مصاحبه ات کی بود؟؟ شیطون!! ویزا تو گرفتی داره به سفارتی ها تیکه میپرونی؟ بگم دم مرز نیگرت دارن؟؟؟؟؟ Big Grin
پاسخ
(2011-01-20 ساعت 17:56)yami نوشته:  

هورااااا

هوراااااا

مبارکه ایمان جان! میشه بگی مصاحبه ات کی بود؟؟ شیطون!! ویزا تو گرفتی داره به سفارتی ها تیکه میپرونی؟ بگم دم مرز نیگرت دارن؟؟؟؟؟ Big Grin

دقیقا ۱ سال و ۱ ماه و ۱۵ روز از روز ارسال تقاضا
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind
ابوظبي اپديت كرده
پاسخ
سلام دوستان. شما برای اینکه تحمل انتظار clearance براتون آسونتر بشه چیکار می‌کنین؟ من بعضی‌ وقتا واقعا کلافه میشم، هرکاری می‌کنم نمیتونم سایت آپدیت رو چک نکنم. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
نمي دونم چرا اين بار آپديت كردنشون خيلي طول كشيده. Sad
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان: myfarstar
(2011-02-01 ساعت 17:07)myfarstar نوشته:  سلام دوستان. شما برای اینکه تحمل انتظار clearance براتون آسونتر بشه چیکار می‌کنین؟ من بعضی‌ وقتا واقعا کلافه میشم، هرکاری می‌کنم نمیتونم سایت آپدیت رو چک نکنم. Sad

منم هموطن! منم دارم جون به لب میشم... اما اولا اگه آنکاریی هستی فقط مابین سه شنبه و جمعه چک کن چون روزهای دیگه اصلا آپدیت ندارن Sad
بعدشم اینکه من خودم به شخصه وقت بیشتری رو به کار-تفریح اختصاص میدم که وقت آزاد نداشته باشم!! بعد به این فکر می کنم که رفتم میخوام چکار کنم. در مورد آداب مراسم ازدواج در آمریکا و قوانینش مطالعه میکنم. تحقیق میکنم که مثلا گواهینامه چطوره. راهنمایی رانندگی قوانینش چقدر سفت و سخته. در مورد شهر و ایالتی که قراره زندگی کنم مطالعه میکنم. اخبار اونجا رو از سایتهای روزنامه اون شهر و ایالت میخونم. سایتهای کاریابی سر میزنم (بیشتر محلی یا مختص آمریکا) که ببینم وضع اوضاع اشتعال چطوره و هر از گاهی به کارفرمایی که فکر میکنم صدرصد حائز شرایطشم ایمیل میزنم ببینم مزه دهنشون چطوره و برم اونجا استخدام یا نه؟ فیلم آمریکایی نگاه میکنم تا پیش زمینه ذهنی داشته باشم!! (ولی میگن خداییش با اونی که تو فیلمه خیلی فرق داره هاا!! تو ذوق نخوریم!!) قیمت ماشین دست دوم ها رو تو سایتها چک میکنم ببینم که چی میتونم بخرم با در نظر گرفتن شرایط پیچیده بیمه و قیمتهای مختلفش. سعی میکنم ببینم که معمولا چه تخصص و مهارتهایی مورد نیازه اونجا, مثلا من کار دفتری دوست دارم باید علاوه بر مدرک ICDL بین المللی که گرفتم بهتره سطح Advance نرم افزار ورد و اکسل رو هم داشته باشم. تایپ انگلیسی تمرین میکنم! تو سایتهای بحث و بررسی بانکداری نیگاه میکنم ببینم کدوم بانک بدردم میخوره رفتم برم حساب باز کنم! (مثل اینجا نیست, شرایط و خدماتشون ظاهرا خیلی فرق میکنه). قیمت خونه ها و اجاره خونه ها رو چک میکنم. وضعیت دانشگاهها و کالجها و شرایط پذیرش و بورسیه شونو نگاه میکنم. پلن و سرویسهای موبایل رو نیگاه میکنم ببینم کدوم بدردم میخوره و همینطور اینترنت تو منطقه خودم. سایتهای سفر رو چک میکنم ببینم رفتم اونجا تو روزهای اول یک پکیج خوب واسه سفر پیدا میشه ارزونتر بگردم اطراف رو!!
بیشتر از همه هم که دارم نامزدمو دلداری میدم که "اندکی صبر! سحر نزدیک است!!" Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: myfarstar ، frozen mind ، MARYAM GHAZI ، viking
(2011-02-01 ساعت 18:55)yami نوشته:  منم هموطن! منم دارم جون به لب میشم... اما اولا اگه آنکاریی هستی فقط مابین سه شنبه و جمعه چک کن چون روزهای دیگه اصلا آپدیت ندارن Sad
بعدشم اینکه من خودم به شخصه وقت بیشتری رو به کار-تفریح اختصاص میدم که وقت آزاد نداشته باشم!! بعد به این فکر می کنم که رفتم میخوام چکار کنم. در مورد آداب مراسم ازدواج در آمریکا و قوانینش مطالعه میکنم. تحقیق میکنم که مثلا گواهینامه چطوره. راهنمایی رانندگی قوانینش چقدر سفت و سخته. در مورد شهر و ایالتی که قراره زندگی کنم مطالعه میکنم. اخبار اونجا رو از سایتهای روزنامه اون شهر و ایالت میخونم. سایتهای کاریابی سر میزنم (بیشتر محلی یا مختص آمریکا) که ببینم وضع اوضاع اشتعال چطوره و هر از گاهی به کارفرمایی که فکر میکنم صدرصد حائز شرایطشم ایمیل میزنم ببینم مزه دهنشون چطوره و برم اونجا استخدام یا نه؟ فیلم آمریکایی نگاه میکنم تا پیش زمینه ذهنی داشته باشم!! (ولی میگن خداییش با اونی که تو فیلمه خیلی فرق داره هاا!! تو ذوق نخوریم!!) قیمت ماشین دست دوم ها رو تو سایتها چک میکنم ببینم که چی میتونم بخرم با در نظر گرفتن شرایط پیچیده بیمه و قیمتهای مختلفش. سعی میکنم ببینم که معمولا چه تخصص و مهارتهایی مورد نیازه اونجا, مثلا من کار دفتری دوست دارم باید علاوه بر مدرک ICDL بین المللی که گرفتم بهتره سطح Advance نرم افزار ورد و اکسل رو هم داشته باشم. تایپ انگلیسی تمرین میکنم! تو سایتهای بحث و بررسی بانکداری نیگاه میکنم ببینم کدوم بانک بدردم میخوره رفتم برم حساب باز کنم! (مثل اینجا نیست, شرایط و خدماتشون ظاهرا خیلی فرق میکنه). قیمت خونه ها و اجاره خونه ها رو چک میکنم. وضعیت دانشگاهها و کالجها و شرایط پذیرش و بورسیه شونو نگاه میکنم. پلن و سرویسهای موبایل رو نیگاه میکنم ببینم کدوم بدردم میخوره و همینطور اینترنت تو منطقه خودم. سایتهای سفر رو چک میکنم ببینم رفتم اونجا تو روزهای اول یک پکیج خوب واسه سفر پیدا میشه ارزونتر بگردم اطراف رو!!
بیشتر از همه هم که دارم نامزدمو دلداری میدم که "اندکی صبر! سحر نزدیک است!!" Smile

اونوقت شما كي وقت مي كني جدول كليرنس رو چك كني؟!!!!! Smile
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
تبريك مي گم. شما همسرتان گرين كارت داشته يا سيتيزن بوده؟
شاد و پيروز باشيد
(2011-01-20 ساعت 18:22)emankh101 نوشته:  
(2011-01-20 ساعت 17:56)yami نوشته:  

هورااااا

هوراااااا

دقیقا ۱ سال و ۱ ماه و ۱۵ روز از روز ارسال تقاضا

کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000  ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
پاسخ
تشکر کنندگان:
frozen mind و yami عزیز، مرسی‌ که جواب دادین. مهاجرسرا رو که چک می‌کنم یه کم قوّت قلب میگیرم. برای من روزهای هفته فرق ندارن، شده تا حالا که شنبه، ۱ شنبه هم سایت رو چک کردم !!! من هم تقریبا همهٔ کارایی که yami گفت رو انجام میدم اما نه به این وسعت Smile ۲ ماه پیش که از مصاحبه برگشتم می‌گفتم دیگه فوق فوقش ۱ ماه طول میکشه چون افیسر گفت ۷ تا ۱۰ روز صبر کن!! برای همین فکر می‌کردم که ارزش نداره که یه فعالیت جدید شروع کنم. اما الان فکر می‌کنم که برم و کلاس زبان اسپانیایی ثبت نام کنم. یک کم محاوره هم یاد بگیرم خوب برای آینده.

از این چیزی که راجع به کاریابی گفتین خوشم اومد. یعنی‌ رزومه میفرستین برا کارفرماها؟

پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، emankh101

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان