کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-25 ساعت 23:22)alitg نوشته:  سلام میشه لطف کنین آدرسایی رو که باید برای کلیر شدن چک کنیم بزارین (abu dhabi) لطفا آدرس کامل
ممنون

سفارت آمریکا در ابوظبی
abudhabiivo.net

سایت CEAC هم هست که بدونید چه موقع آپدیت میشید

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، romance33
(2013-11-26 ساعت 00:45)houmanmir نوشته:  ...بعدشم! عمو جان! ناااشکری نکن دیگههه!! شانشستون عااالی بوده که لاتاری برنده شدید!! قبووووللل کنننن Big Grin اتفاقا پتانسیل خطر تو کیس های ما خیییییلی پایینتره ینی برو زیر صفر پرسن ، چرا؟ چون باید بریم برا برنامه هایی که همسر مبارکمون برامون داره! باید بریم سر کار، کاری که 6 ماهه منتظرن تا وقتی پامون رسید به اونجا مشغولش شیم! او چ چ نی ها هم که گفتی داداش بودن تا اونجایی که من اطلاع دارم با ویزای نامزدی یا عروسی نیومده بودناااا!! Smile
خلااااصههههه ، دست رو دلمون نزار که خوووونه عمو جان Sad
نه من که نا شکری نمی کنم هومن. من 7 سال لاتاری شرکت می کردم. خیلی از دوستام بعد 2 سال از رو رفتن. می گفتن همش الکیه و کسی با این روش نمی تونه مهاجرت کنه. اینقدر پر رو بازی در آوردم که بالاخره از رو رفتند. اینم قبول دارم که کلیرنس شما بیشتر طول می کشه. صحبت سر پیدا کردن علت هست. هر چند که فرقی هم به حال شما نمی کنه. فقط نشستیم فکرامون رو با هم می ریزیم رو هم. حالا این وسط ممکنه من حرف تو رو قبول نداشته باشم و شما هم حرف من رو. ظهر امین (itex) می گفت کلاً اوضاعشون خرابه. ببین کاربر دیگه ای در تاپیک ویزای توریستی چی گفته:
(2013-11-25 ساعت 23:50)jilibo نوشته:  سلام یکی از کیس های ما کلیر شد، بعد از 8 ماه! ( سفارت دبی) دو سوال داشتم: من از کجا بفهمم که کیس کی هست، چون اسم نداره و دوم اینکه به نظرتون برای کیس بعدی صبر کنیم یا نه؟؟ چون می خوان با هم بیان؟؟ و اینکه چقدر وقت هست پاسپورتو تحویل بدیم برای چسباندن ویزا؟؟ ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، itex ، romance33
(2013-11-26 ساعت 03:53)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 00:45)houmanmir نوشته:  ...بعدشم! عمو جان! ناااشکری نکن دیگههه!! شانشستون عااالی بوده که لاتاری برنده شدید!! قبووووللل کنننن Big Grin اتفاقا پتانسیل خطر تو کیس های ما خیییییلی پایینتره ینی برو زیر صفر پرسن ، چرا؟ چون باید بریم برا برنامه هایی که همسر مبارکمون برامون داره! باید بریم سر کار، کاری که 6 ماهه منتظرن تا وقتی پامون رسید به اونجا مشغولش شیم! او چ چ نی ها هم که گفتی داداش بودن تا اونجایی که من اطلاع دارم با ویزای نامزدی یا عروسی نیومده بودناااا!! Smile
خلااااصههههه ، دست رو دلمون نزار که خوووونه عمو جان Sad
نه من که نا شکری نمی کنم هومن. من 7 سال لاتاری شرکت می کردم. خیلی از دوستام بعد 2 سال از رو رفتن. می گفتن همش الکیه و کسی با این روش نمی تونه مهاجرت کنه. اینقدر پر رو بازی در آوردم که بالاخره از رو رفتند. اینم قبول دارم که کلیرنس شما بیشتر طول می کشه. صحبت سر پیدا کردن علت هست. هر چند که فرقی هم به حال شما نمی کنه. فقط نشستیم فکرامون رو با هم می ریزیم رو هم. حالا این وسط ممکنه من حرف تو رو قبول نداشته باشم و شما هم حرف من رو. ظهر امین (itex) می گفت کلاً اوضاعشون خرابه. ببین کاربر دیگه ای در تاپیک ویزای توریستی چی گفته:
(2013-11-25 ساعت 23:50)jilibo نوشته:  سلام یکی از کیس های ما کلیر شد، بعد از 8 ماه! ( سفارت دبی) دو سوال داشتم: من از کجا بفهمم که کیس کی هست، چون اسم نداره و دوم اینکه به نظرتون برای کیس بعدی صبر کنیم یا نه؟؟ چون می خوان با هم بیان؟؟ و اینکه چقدر وقت هست پاسپورتو تحویل بدیم برای چسباندن ویزا؟؟ ممنون

درسته، ولی هروقت ما راز پوشیدن شورت دمه استخر تام و جری رو فهمیدیم راز کلیرنس رو هم میفهمیم Smile)))))
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
(2013-11-25 ساعت 20:19)itex نوشته:  به نظر من مشکل سراسریه و دیگه محدود به بچه های نامزدی/ازدواجی نمیشه! شما الان تاپیک ویزاهای توریستی رو هم که نگاه کنین از طولانی شدن کلیرنس شکایت دارن. هر مشکلی هست مربوط به همه شده و خواهد شد.
بچه های لاتاری 2013 متوسط 120 روز کلیرنسشون طول کشیده، به نظر من این آمار برای بچه های 2014 بیشتر خواهد بود. مگر اینکه واقعاً سفارت فکری به حال این تأخیرها بکنه، بیشتر از 6ماه انتظار مخصوصاً برای بچه های ازدواجی/نامزدی خانمان براندازه.
itex جان چطور میشه تاریخ آخرین آپدیت رو توی جدول revise کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ارمنستان بالاخره سایتشو آپدیت کرد کلیر شدها اعلام کنن ما هم هورررررررراااااااا بکشیم . ما که نبودیم Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، itex ، romance33
(2013-11-26 ساعت 11:00)teriole نوشته:  دوستان ارمنستان بالاخره سایتشو آپدیت کرد کلیر شدها اعلام کنن ما هم هورررررررراااااااا بکشیم . ما که نبودیم Sad
من هم نبودمSad من مصاحبم 7 فروردین ایروان بود. متاسفانه بعد این همه روز هنوز هیچ خبری نیست.دوستان به نظرتون راهی هست که بشه قانونی از طریق وکیل پیگیری کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، romance33
(2013-11-26 ساعت 11:07)sad sal tanhaee نوشته:  
(2013-11-26 ساعت 11:00)teriole نوشته:  دوستان ارمنستان بالاخره سایتشو آپدیت کرد کلیر شدها اعلام کنن ما هم هورررررررراااااااا بکشیم . ما که نبودیم Sad
من هم نبودمSad من مصاحبم 7 فروردین ایروان بود. متاسفانه بعد این همه روز هنوز هیچ خبری نیست.دوستان به نظرتون راهی هست که بشه قانونی از طریق وکیل پیگیری کرد؟

دوست عزیز متاسفانه فکر نکنم هیچ راهی جز صبر کردن داشته باشیم Sad
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
دوست عزیز در حال حاضر وکیل هیچ کار قانونی نمیتونه بکنه جز اینکه کل پروسه رو براتون چک کنه و اگه کاستی داشته بهتون بگه و اگه افیسر به شما گفته که پروندتون کامله و باید مراحل اداریش طی بشه پس مطمئن باشین کم و کسری نداشته پروندتون و این وسط با گرفتن وکیل فقط هزینه اضافی گردنتون میوفته ... این مرحله همسر شما اگه سیتیزن هست میتونه از طریق سناتور ها (به عنوان حقوق شهروندی) پیگیری کنه که معمولا اونا هم بعد از ایمیل زدن به سفارت همین جواب رو میدن که پنیک نشید و این جزو مراحل کارشونه .در نتیجه: << گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی >>
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، sad sal tanhaee ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi
بله 3 تا اعلام کرده که 1 نفر مربوط به لاتاری،1 نفر مربوط به سفارت نپال و 1 نفر احتمالا از کیس های مربوط به ازدواجی یا خانوادگی بوده.واقعا بعد از 21 روز خیلی پیشرفت خوبی حساب میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Ghormeh Sabzi ، sad sal tanhaee ، mohamadtj ، Rambod
(2013-11-26 ساعت 10:49)sad sal tanhaee نوشته:  
(2013-11-25 ساعت 20:19)itex نوشته:  به نظر من مشکل سراسریه و دیگه محدود به بچه های نامزدی/ازدواجی نمیشه! شما الان تاپیک ویزاهای توریستی رو هم که نگاه کنین از طولانی شدن کلیرنس شکایت دارن. هر مشکلی هست مربوط به همه شده و خواهد شد.
بچه های لاتاری 2013 متوسط 120 روز کلیرنسشون طول کشیده، به نظر من این آمار برای بچه های 2014 بیشتر خواهد بود. مگر اینکه واقعاً سفارت فکری به حال این تأخیرها بکنه، بیشتر از 6ماه انتظار مخصوصاً برای بچه های ازدواجی/نامزدی خانمان براندازه.
itex جان چطور میشه تاریخ آخرین آپدیت رو توی جدول revise کرد؟

موقع ثبت نام برای ویرایش لینکی به شما داده میشه که از اون طریق میتونین. اگر لینک رو ندارین هر تغییری که میخواین بدین رو برای من پیام خصوصی کنین تا اعمال کنم.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، Ghormeh Sabzi
عمو سعید تاپیک رو مزین فرمودید با قدوم مبارکتونBig Grin بچه ها زودتر سر این جور حرف هارو باز میکردن Big Grinعمو سعیدم زودتر میومد پیشمون....Big Grin
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: azadandish ، shandiz ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi ، Saeedv13
(2013-11-22 ساعت 13:18)fa79iran نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 12:51)parande mohajer نوشته:  salam be hame dostan azız . bebakhshıd ke man dır javabeton ro mıdam va farsı nemınevısam chon az cafı net baraton mınevısam .dostamn man ghabl omadan be ankara raftam pastor va dobare karte vaksan gereftam baraye ınke 6 mah az medıcalam gozashte bod .ınja ham dobare hamon karaye ghablı tekrar shod faghat hatman oun cd x-ray ra ba khodeton bıarıd chon azaton mıgıran .javabe pezeshkı ham fardash dade mıshe mıtonıd begırıd berıd vsefarat .az man dar sefarat tax ya sponser nakhastan chon rozı ke shomaram elam shod alamatı ham jeloıe shomaram nabod va rozı ke mosahebe dashtam parvandam kamel bod. man 3 shanbe raftam sefarat 5shanbe zohr emaıl omad ke madarekam to ptt hast va raftam hamon roz gereftam . negaran nabashıd omıdvaram shoma ham be zodı az ın entezar nejat peyda konıd
خوب به سلامتی که همه کاراتون جور شد و امیدوارم تا قبل از ژانویه هم همه دوستان کلیر بشن . یه سوال ازتون داشتم
روز مصاحبه ویابعد از اون (جزو مدارکی که باید برای سفارت بیارید تا ویزاتون صادر بشه ) از شما مدارکی برای اثبات ازدواجتون نخواستن مثلا عکس وایمیل و پرینت تلفن هاتون و ... که ثابت کنه شما در این مدت با هم ارتباط داشتین و یا از قبل آشنا بودین ؟

ممنون دوست عزیز ، من روز مصاحبه فقط عکس از مراسم عقد و عروسیمون برده بودم که ازم گرفتن و چیزه دیگه ازم نخواستن و بعد مصاحبه پس دادن.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، fa79iran ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi ، الی1
(2013-11-26 ساعت 13:07)fa79iran نوشته:  دوست عزیز در حال حاضر وکیل هیچ کار قانونی نمیتونه بکنه جز اینکه کل پروسه رو براتون چک کنه و اگه کاستی داشته بهتون بگه و اگه افیسر به شما گفته که پروندتون کامله و باید مراحل اداریش طی بشه پس مطمئن باشین کم و کسری نداشته پروندتون و این وسط با گرفتن وکیل فقط هزینه اضافی گردنتون میوفته ... این مرحله همسر شما اگه سیتیزن هست میتونه از طریق سناتور ها (به عنوان حقوق شهروندی) پیگیری کنه که معمولا اونا هم بعد از ایمیل زدن به سفارت همین جواب رو میدن که پنیک نشید و این جزو مراحل کارشونه .در نتیجه: << گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی >>

متاسفانه همینطوره.من هم تا حدی موافقم. البته همسرم از department of state طی یک نامه کتبی استعلام گرفته.امیدوارم جوابشون مشابه جواب ایمیل سفارت نباشه! در هر صورت امیدوارم ویزای هممون زودتر بیاد تا این بلاتکلیفی تموم شه.چی فکر می کردیم چی شد!
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، Ghormeh Sabzi ، fa79iran ، الی1
سلام من الان ٢ ماهه هيچي ننوشتم چون واقعا بريدم دارم به ماهه ششم نزديك ميشم هنوز تو اف بي اي چكم بريدم ديگه نميكشم
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، romance33 ، الی1 ، teriole
(2013-11-26 ساعت 18:25)پيام نوشته:  سلام من الان ٢ ماهه هيچي ننوشتم چون واقعا بريدم دارم به ماهه ششم نزديك ميشم هنوز تو اف بي اي چكم بريدم ديگه نميكشم

تنها نیستی دوست عزیز
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، SabreAyob ، Ghormeh Sabzi ، nilofar72 ، الی1 ، پيام

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان