کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-26 ساعت 18:25)پيام نوشته:  سلام من الان ٢ ماهه هيچي ننوشتم چون واقعا بريدم دارم به ماهه ششم نزديك ميشم هنوز تو اف بي اي چكم بريدم ديگه نميكشم
پیام جان برای من فردا دقیقا 8 ماه میشه که منتظرم و تمام این مدت حتی نمی تونستم برنامه ای برای بیشتر از 1 هفته داشته باشم. هممون روزهای خیلی سختی رو سپری میکنیم.دوست عزیز نباید احساسی برخورد کرد و باید امیدوار بود... منظورم اینه که بهترین راه همینه. شاید باورش سخت باشه ولی خود من هفته ای 120 ساعت کار می کنم که فرصتی برای افکار منفی که سراغم میان باقی نمونه. شما هم راهی پیدا کنید که شرایط روحیتون عوض شه...
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، behnam7 ، nilofar72 ، romance33 ، الی1 ، پيام
(2013-11-26 ساعت 18:25)پيام نوشته:  سلام من الان ٢ ماهه هيچي ننوشتم چون واقعا بريدم دارم به ماهه ششم نزديك ميشم هنوز تو اف بي اي چكم بريدم ديگه نميكشم

دوست عزیز بعضی وقت ها توی زندگی آدما یه اتفاقایی میوفته که در زمان خودش خیلی بد جلوه می کنه و لی بعد از یه مدت یا حتی چند سال که به عقب نگاه می کنیم خدا رو شکر می کنیم که اون اتفاق افتاد چون باعث خیر شد.میشه اینجور هم به قضیه نگاه کرد.منم بعضی وقت ها کم میارم و هزار فکر بد میاد سراغم ولی چاره ای نیست...
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، sad sal tanhaee ، kamalir36 ، itex ، Ghormeh Sabzi ، Saeedv13 ، behnam7 ، fa79iran ، romance33 ، پيام
(2013-11-25 ساعت 06:26)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 14:57)mohamadtj نوشته:  تو این مدت به من اثبات شده به لاتاری ها بیشتر اهمیت میدن و زودتر جواب میدن تا ازدواجی ها . تا حالا کسی رو دیدید از ازدواجی ها کمتر از 60 70 روز؟
امیدوارم یه کمی هم به ما توجه کنن که همه زندگیمون رو هواست و روز به روز شرایط تحمل این دوری و انتظار سخت تر میشه
لاتاری ها که اصل ویزا گرفتنشون تصادفی بوده مثلاً چه اهمیتی دارند؟ تمام این برنامه چک شدن برای این هست که عنصر نامطلوبی وارد خاک آمریکا نشه. منم می دونم که دوره انتظار شما از لاتاری ها بیشتره ولی یک جواب منطقی به ذهنم می رسه که البته جایی هم ندیدم و فقط تراوشات ذهن نه چندان سر حال خودمهTongue. دور از جون اگر قرار باشه شما وارد کشورشون بشین و خرابکاری کنین از چه راهی درصد موفقیتتون بیشتره؟ این که لاتاری شرکت کنین تا به احتمال یک درصد برنده بشین یا با یک آمریکایی ازدواج کنین و کیس ازدواجی یا خانوادگی پیش ببرین؟ معلومه که من اگر همچین قصدی داشتم دومی رو انتخاب می کردم. پس طبیعی هست که چک های بیشتری برای ازدواجی ها تقاضا کنند. به نظرم پای امنیت خودشون که وسط باشه نه لاتاری ها و نه هیچ کیس مهاجرتی دیگه براشون فرقی نداره. تفاوت دیگه شما با لاتاری ها اینه که اکثر لاتاری ها اسپانسر ندارند و همه شما اسپانسر دارین. میگن اسپانسر ها هم چک میشند. به نظر من هم طبیعی هست. وقتی یک نفر همه هزینه های شما رو تعهد می کنه تا شما وارد کشورشون بشین برای خیلی ها سئوال پیش میاد که چرا؟ اگر به توهم توطئه هم گرفتار باشند که ممکنه تصور کنند اسپانسر یکی از حلقه های یک تیم خرابکار هست که حاضر شده ریش گرو بذاره تا یک عضو جدید رو وارد مملکت کنه. پس به همون اندازه که خود طرف رو چک می کنند پیشینه اسپانسرش رو هم در میارن. این یعنی در بدبینانه ترین حالت کلیرنس یک کیس ازدواجی اسپانسر دار دو برابر کیس های بدون اسپانسر طول می کشه.
سهمیه ویزای لاتاری ها هم با ازدواجی ها دو مقوله جدا از هم هست. از 20 سپتامبر که کار لاتاری ها تموم شده به نظر تغییر خیلی چشمگیری در کلیرنس بقیه پیش نیومده. هیچ چیز بدتر از بلاتکلیفی تو زندگی آدم نیست. امیدوارم با شرایط گرمتری که جدیداً در روابط کشورها بوجود اومده یه مقدار سختگیری ها برای ایرانی ها کمتر بشه و شما هم هر چه زودتر برین سر خونه زندگیتون بچه هاRolleyes.
تا حدودی شاید حرف هاتون درست به نظر برسه، البته بعضی وقت ها که خودم به دلیلش فکر میکنم این چیزی که شما میگین هم به ذهنم میاد ولی بعدش نمیتونم خودم قانع کنم که به این دلیله برای اینکه اون فاکتور خطری که میگی الزاما تو ازدواجی بیشتر نیست و شایدم بشه گفت ممکنه کمتر هم باشه چون بعید میدونم تروریست از طریق ازدواج بخواد وارد بشه و کاری بکنه چون هم اونجا بالاخره زن و بچه داره و دوما کسایی باید اونو اسپانسر بشن، تازه در مورد کیس هایی که مرد اونجا باشه و زن منتظره چی! مثل مونا یا یلدا خودمون. یعنی مرد اونجا منتظره زنه بره تروریست بشه!!! برای همین به نظرم اگه تو لاتاری شانس تروریست بودن بیشتر نباشه کمتر نیست. در ضمن طبق همون چیزی که خودت میگی اونا وقتی موضوع امنیت خودشون باشه فرقی بین این دو ویزا نمیزارن و به هر دو باید به یک چشم نگاه کنن.
تنها دلیلی که من میتونم فرض کنم اینه که احتمالا اونا باید در مقابل ویزاهای لاتاری به یک نهادی پاسخ گو باشند و محدودیت زمان دارن ولی کیس های ازدواجی محدودیت زمان ندارن و بیخیال هستن.
در صورتی که واقعا شرایط کیس های ازدواجی بسیار سخت تر از لاتاری ها هست
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، Ghormeh Sabzi ، SabreAyob ، Saeedv13 ، sad sal tanhaee ، romance33 ، MONA FB ، yalda91
(2013-11-26 ساعت 20:05)navidshii نوشته:  

دوست عزیز بعضی وقت ها توی زندگی آدما یه اتفاقایی میوفته که در زمان خودش خیلی بد جلوه می کنه و لی بعد از یه مدت یا حتی چند سال که به عقب نگاه می کنیم خدا رو شکر می کنیم که اون اتفاق افتاد چون باعث خیر شد.میشه اینجور هم به قضیه نگاه کرد.منم بعضی وقت ها کم میارم و هزار فکر بد میاد سراغم ولی چاره ای نیست...

پیرو حرفای دوستمون آقا نوید
میتونیم اینجوری فکر کنیم که داریم واسه سختی ها و اتفاقای احتمالی اینده آبدیده میشیم و آستانه صبرمون بالا میره Smile
شاید مثل این روزا دیگه برنگرده بهتره حسابی ازش استفاده کنیم SmileTongue
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، Rambod ، shadoow ، sad sal tanhaee ، romance33 ، الی1 ، پيام
خوب جمعه نزدیکه... کیا آپدیت شدن زود بگن Wink
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، behnam7 ، yalda91 ، houmanmir ، denag
(2013-11-27 ساعت 14:45)itex نوشته:  خوب جمعه نزدیکه... کیا آپدیت شدن زود بگن Wink
آیتکس عزیز
سپاس از پیگیری مستمرت.من 22و 25 نوامبر بدون ایمیل آپدیت شدم.امیدوارم این روزهای سخت زودتر برای همه منتظران به اتمام برسه.Sad
و همگی شاهد روزهای آفتابی باشیم.Cool
پاسخ
(2013-11-27 ساعت 14:51)SabreAyob نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 14:45)itex نوشته:  خوب جمعه نزدیکه... کیا آپدیت شدن زود بگن Wink
آیتکس عزیز
سپاس از پیگیری مستمرت.من 22و 25 نوامبر بدون ایمیل آپدیت شدم.امیدوارم این روزهای سخت زودتر برای همه منتظران به اتمام برسه.Sad

تبریک دوست عزیز به امید خدا با این آپدیتها شما هم به کلیر نزدیک شدید چون من هم با همین فاصله زمانی آپدیت میشدم
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، SabreAyob ، houmanmir ، denag
آیتکس عزیز

اندکی صبر صبح سحر نزدیک است.ایشالا که بعدی خودتی و هورای یعدی هم مال خودته.آمین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: alitg ، behnam7 ، SabreAyob ، sad sal tanhaee ، denag
آیتکس عزیز

چه خبر خوبی.پس شما نفر بعدی هستید.خیلی می تونه امیدبخش باشه که شما بعد از این همه مدت(بیش از 500 روز) به زودی کلیر میشید.واقعا خوشحال کنندست
پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، romance33 ، denag
پس قراره واسه صبر ایوب انشاالاه یه هورای اساسی بکشیم . خدارو شکر .
من خیلی امیدوارم براتون .
بچه ها من دوباره از امروز رفتم سر کار واسه هر زمان که بخواد باشه چه یک ماه چه چند ماه . از خونه نشستن و فکر و خیال و گریه و دعا که ابی گرم نشد ، برم سر کار که هم مشغول انجام کاری اماده باشم هم در مقابل همسرم که اونم سخت مشغوله منم کاری انجام داده باشم .
ولی هنوز امادگی مهمونی رفتن و این حرفارو ندارم .
تا همسرم نیومده بود یه جور دیگه دلتنگ بودم و داشتم افسره میشدم . الان یه جور وحشتناک تر دیگه .
من و همسرم از 12 سال قبل عاشق هم بودیم 3 سال پیش هم ازدواج کردیم با کلی داستان و وقایع جالب انگیز حالا وقتی برم پیشش چطوری میتونم بجای یه زندگی موفق و شاد تروریست شدن و انتخاب کنم ؟ هاهاها فک کن .
3 تا از دوستای خوبم که 2 تاشون لاتاری بودن هفته قبل رفتن . امیدوارم زندگیای خوبی رو شروع کنن . اونا که لاتاری بودن هنوز خبری از خودشون ندادن . ولی اون یکی که نامزدی بود خیلی هپیه . خدا براشون خیر بخواد . به امید خدا ماها هم هممون میریم .
همین هفته همین ماه یا ماه بعد یا ماه بعدش .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، teriole ، navidshii ، behnam7 ، shadoow ، SabreAyob ، yalda91 ، Saeedv13 ، Rambod ، houmanmir ، fa79iran ، romance33 ، mohamadtj ، denag ، itex
(2013-11-27 ساعت 15:42)MONA FB نوشته:  ....حالا وقتی برم پیشش چطوری میتونم بجای یه زندگی موفق و شاد تروریست شدن و انتخاب کنم ؟ هاهاها فک کن .

همین رو بگید،اصلا ازمون تعهد بگیرند...
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، MONA FB
آیتکس عزیز

مبارک باشه
میبینم که میخواین صدر جدولو به کس دیگه واگذار کنین

کلیر حق مسلم ما ست

پاسخ
تشکر کنندگان: SabreAyob ، yalda91 ، romance33 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag ، MONA FB
سلام.من اين مدت خيلي مشغول بودم اما هرروز ميامدم و بستها رو ني خوندم . تقريبا هممون مثل هم هستيم . كاش مونا جون منم مي تونستم برم سركار الان وارد ١١ ماه شدم واخرين ميل جواب دادن كه هنوز كامل نشده وبايد صبر كنيد . دلم خيليporeاما ناراحتتون نمي كنم . به انيد روزهاي خوش
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، romance33 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag ، behnam7 ، nilofar72 ، azadandish
(2013-11-27 ساعت 19:11)yalda91 نوشته:  سلام.من اين مدت خيلي مشغول بودم اما هرروز ميامدم و بستها رو ني خوندم . تقريبا هممون مثل هم هستيم . كاش مونا جون منم مي تونستم برم سركار الان وارد ١١ ماه شدم واخرين ميل جواب دادن كه هنوز كامل نشده وبايد صبر كنيد . دلم خيليporeاما ناراحتتون نمي كنم . به انيد روزهاي خوش

یلدا جان خودتو ناراحت نکن ، تقریبا هممون یه وضعو داریم کم یا زیاد انتظار به خودی خود سخت و طاقت فرسا هست .خودتو به کارای مثبت مشغول کن . مثلا برو کلاس رقص هیپ هاپ Smile
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، denag ، yalda91
آیتکس عزیز

پيشاپيش تبريك، يعنى وقتى شما ويزات در بياد طلسم اين صفحه ميشكنه هاااااااااSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، romance33 ، sad sal tanhaee ، denag ، yalda91

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان