کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-27 ساعت 14:51)SabreAyob نوشته:  آیتکس عزیز
سپاس از پیگیری مستمرت.من 22و 25 نوامبر بدون ایمیل آپدیت شدم.امیدوارم این روزهای سخت زودتر برای همه منتظران به اتمام برسه.Sad
و همگی شاهد روزهای آفتابی باشیم.Cool

دوست عزیز امیدوارم که این جمعه شما کلیر بشید و دیگه هیچ کدوم از بچه ها به این رکورد شما نرسن Rolleyes
رالی، کارولینای شمالی
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، sad sal tanhaee ، mohamadtj ، denag ، yalda91 ، SabreAyob
یلدا جوون تو این 3-4 روز که همسرم رفت من تا دیروز تو اتقم در و بسته بودم همش خواب و گریه دیگه دیشب مامانم مجبورم کرد خودش هم با یکی از فامیلامون که لابراتوار دندونسازی داره صحبت کرد امروز از صبح رفتم اونجا هم سرم گرمه هم کمتر فکر میکنم به اینکه چند ماه شد چقدر دیگه میخواد طول بکشه .

هیپ هاپ و خوب اومدی دوست عزیز خالا چرا بابا کرم نه ؟ هاهاها فک کن .

بچه ها یه سوال تخصصی . بگذریم از شوخی

یکی از دوستان گفته میشه طرفی که تو امریکاست بره پیش سناتور ایالت یا مکاتبه کنه راجع به طولانی شدن کلیرنس اون وقت اونا پیگیری کنن از سفارت و گفته که این نتیجه بخشه ، کسی نذری ببخشید نظری داره در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، fa79iran ، romance33 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag ، yalda91
سلام من نميدونم اين ويزاي cr1 چه ويزاييه

دارم فكر ميكنم اگه ميشد برگردم به عقب چقدر خوب ميشد همون موقعي كه زنم گفت بزار ويزا نامزدي برات جور كنم تريپ غيرت ورداشتم گفتم الا بلا ازدواج.
برگشت ايران بعد ١ سال زندگي تازه فهميدم خونه اجاره دادن يعني چي حقوق كم يعني چي نبود كار يعني چي
نداشتن يه تفريح سالم اونم بدون مزاحمت يعني چي اقا سرتو درد نيارم دير اقدام كردم باز زنم برگشت اينبار پروسه پروندم + تمام چيزايي كه گفتم اضافه شده بود بعد ٩ ماه مصاحبه شدمو روونه ايران اين بار واقعا دنباله برگشت زمان بودم چون ايندفعه دلتنگ همسرم بيشتر از پيش بودم باز زنم برگشت ايران الان با هميم ولي هر روز با هم تكرار ميكنيم پس كي اسمم در مياد ؟؟؟؟
اينكه مينويسم بريدم فقط فقط واسه اينكه از فرصتهاي زندگيم خوب استفاده نكردم دوستان خوبم اينو از داداش كوچيكتون داشته باشين كه
از دست دادن يه فرصت خوب واسه اينده بهتر هميشه حسرت به دنبال داره
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag
(2013-11-27 ساعت 23:10)MONA FB نوشته:  یلدا جوون تو این 3-4 روز که همسرم رفت من تا دیروز تو اتقم در و بسته بودم همش خواب و گریه دیگه دیشب مامانم مجبورم کرد خودش هم با یکی از فامیلامون که لابراتوار دندونسازی داره صحبت کرد امروز از صبح رفتم اونجا هم سرم گرمه هم کمتر فکر میکنم به اینکه چند ماه شد چقدر دیگه میخواد طول بکشه .

یکی از دوستان گفته میشه طرفی که تو آمریکاست بره پیش سناتور ایالت یا مکاتبه کنه راجع به طولانی شدن کلیرنس اون وقت اونا پیگیری کنن از سفارت و گفته که این نتیجه بخشه ، کسی نذری ببخشید نظری داره در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مونا جان همسرم این کارو کرده منتظر جوابشیم . سناتور گفته هفته دیگه جوابشو میده . چون این هفته تنکس گیوینگه تقریبا تعطیلن

فکر کن بری وسط امریکا بابا کرم برقصی SmileTongueBig Grin

{ بچه ها بیایین مثبت حرف بزنیم چون همه تقریبا شرایطشون مثل همه اینجوری بیشتر غصه میخوریم ... }

من خودم فعلا رفتم رقص لزگی یاد بگیرم بعدیش هیپ هاپو شایدم بابا کرمه (بالاخره دختر باید با کمالات باشه دیگهWinkBig Grin)
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mohamadtj ، sad sal tanhaee ، denag ، houmanmir ، MONA FB ، behnam7 ، nilofar72 ، yalda91
(2013-11-28 ساعت 00:36)پيام نوشته:  سلام من نميدونم اين ويزاي cr1 چه ويزاييه

دارم فكر ميكنم اگه ميشد برگردم به عقب چقدر خوب ميشد همون موقعي كه زنم گفت بزار ويزا نامزدي برات جور كنم تريپ غيرت ورداشتم گفتم الا بلا ازدواج.
برگشت ايران بعد ١ سال زندگي تازه فهميدم خونه اجاره دادن يعني چي حقوق كم يعني چي نبود كار يعني چي
نداشتن يه تفريح سالم اونم بدون مزاحمت يعني چي اقا سرتو درد نيارم دير اقدام كردم باز زنم برگشت اينبار پروسه پروندم + تمام چيزايي كه گفتم اضافه شده بود بعد ٩ ماه مصاحبه شدمو روونه ايران اين بار واقعا دنباله برگشت زمان بودم چون ايندفعه دلتنگ همسرم بيشتر از پيش بودم باز زنم برگشت ايران الان با هميم ولي هر روز با هم تكرار ميكنيم پس كي اسمم در مياد ؟؟؟؟
اينكه مينويسم بريدم فقط فقط واسه اينكه از فرصتهاي زندگيم خوب استفاده نكردم دوستان خوبم اينو از داداش كوچيكتون داشته باشين كه
از دست دادن يه فرصت خوب واسه اينده بهتر هميشه حسرت به دنبال داره

دوست عزیز.اگر راهی واسه برگشت زمان پیدا کردین به منم بگید چون بدجوری بهش نیاز دارم.حداقل خوبه همسر شما تونست بیادو پیشتون باشه.خانوم من که 1ساله دوره تخصصی پزشکیش شروع شده و در سال 2 هفته بیشتر نمیتونه مرخصی بگیره. Sad عجب گیری کردیم به خدا!
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، romance33 ، yalda91
(2013-11-27 ساعت 23:10)MONA FB نوشته:  یلدا جوون تو این 3-4 روز که همسرم رفت من تا دیروز تو اتقم در و بسته بودم همش خواب و گریه دیگه دیشب مامانم مجبورم کرد خودش هم با یکی از فامیلامون که لابراتوار دندونسازی داره صحبت کرد امروز از صبح رفتم اونجا هم سرم گرمه هم کمتر فکر میکنم به اینکه چند ماه شد چقدر دیگه میخواد طول بکشه .

یکی از دوستان گفته میشه طرفی که تو آمریکاست بره پیش سناتور ایالت یا مکاتبه کنه راجع به طولانی شدن کلیرنس اون وقت اونا پیگیری کنن از سفارت و گفته که این نتیجه بخشه ، کسی نذری ببخشید نظری داره در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دوستان جواب کتبی که department of state به نامه وکیلمون داد هم اومد. همونطور که پیش بینی میشد مثل جواب سفارت بود!!!!!!!! مونا جان در مورد سئوالتون باید بگم همسرم این هفته قراره با سناتور ایالتشون و کاخ سفیدمکاتبه کنه. اگر خبر به درد بخوری شد بهتون اطلاع میدم...
پاسخ
تشکر کنندگان: fa79iran ، denag ، romance33 ، MONA FB ، yalda91
(2013-11-27 ساعت 14:51)SabreAyob نوشته:  
(2013-11-27 ساعت 14:45)itex نوشته:  خوب جمعه نزدیکه... کیا آپدیت شدن زود بگن Wink
آیتکس عزیز
سپاس از پیگیری مستمرت.من 22و 25 نوامبر بدون ایمیل آپدیت شدم.امیدوارم این روزهای سخت زودتر برای همه منتظران به اتمام برسه.Sad
و همگی شاهد روزهای آفتابی باشیم.Cool

مبارکه. منتظر خبرهای خوبیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-27 ساعت 15:42)MONA FB نوشته:  پس قراره واسه صبر ایوب انشاالاه یه هورای اساسی بکشیم . خدارو شکر .
من خیلی امیدوارم براتون .
بچه ها من دوباره از امروز رفتم سر کار واسه هر زمان که بخواد باشه چه یک ماه چه چند ماه . از خونه نشستن و فکر و خیال و گریه و دعا که ابی گرم نشد ، برم سر کار که هم مشغول انجام کاری اماده باشم هم در مقابل همسرم که اونم سخت مشغوله منم کاری انجام داده باشم .
ولی هنوز امادگی مهمونی رفتن و این حرفارو ندارم .
تا همسرم نیومده بود یه جور دیگه دلتنگ بودم و داشتم افسره میشدم . الان یه جور وحشتناک تر دیگه .
من و همسرم از 12 سال قبل عاشق هم بودیم 3 سال پیش هم ازدواج کردیم با کلی داستان و وقایع جالب انگیز حالا وقتی برم پیشش چطوری میتونم بجای یه زندگی موفق و شاد تروریست شدن و انتخاب کنم ؟ هاهاها فک کن .
3 تا از دوستای خوبم که 2 تاشون لاتاری بودن هفته قبل رفتن . امیدوارم زندگیای خوبی رو شروع کنن . اونا که لاتاری بودن هنوز خبری از خودشون ندادن . ولی اون یکی که نامزدی بود خیلی هپیه . خدا براشون خیر بخواد . به امید خدا ماها هم هممون میریم .
همین هفته همین ماه یا ماه بعد یا ماه بعدش .

غصه نخور مونا جان. به این فکر کن که الان خیلیهای دیگه هم شرایط تو رو دارن و خیلیها هم بعد از گذروندن همین روزها الان پیش عزیزانشونن Rolleyes
یه چیزی بگم نخندی به تنبلی و از زیر کار در رو بودن من!.... قول؟.... من عادت به درس خوندن نداشتم خیلی! هر چی سر کلاس یاد میگرفتم همون برام کفایت میکرد، انصافا هم خوب یاد میگرفتم. فقط درسهایی رو که دوست داشتم میخوندم، بیشتر از کتاب و دفتر و جزوه هم میخوندم! اما وقتی یه درسی رو دوست نداشتم و سر کلاس هم گوش نداده بودم و امتحان داشتیم، طبق معمول نمیخوندم. نزدیک امتحان که میشد استرس میگرفتم. فکر میکنی چه کار میکردم؟... میخوندم؟..... عمرا!!!!!!!!! فقط مینشستم به خودم میگفتم "فکر کن فردا این موقع امتحان رو دادی و تموم شده و خیالت راحت شده و خوشحالی". همین!!!!! انقدر حس خوبی میداد!!!!!!!! Tongue
حالا تو هم فکر کن چند وقت دیگه همه اینا تموم شده و پیش همسرتی و داری ماهیتابه به دست دنبالش میدوی...! انقده خوبهههههههه!!!!! Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، romance33 ، MONA FB ، yalda91 ، azadandish

یکی از آشنایان پارسال امتحان کرد ولی متأسفانه گفتن که حتی سناتور هم برای یک شخص خاص نمیتونه کاری انجام بده. مگر اینکه کلاً دلیل طولانی شدن AP رو پیگیری کنه.
با این حرفا باز هم شما ناامید نباشین و هرکاری که میتونین انجام بدین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، romance33 ، MONA FB
با ورود Omnia عزیز به جمع منتظران لیست 41 عضو داره که تاحالا دونفر کلیر شدن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، navidshii ، alitg ، sad sal tanhaee ، yalda91 ، sib 24 ، mohamadtj ، denag
(2013-11-28 ساعت 12:31)itex نوشته:  با ورود Omnia عزیز به جمع منتظران لیست 41 عضو داره که تاحالا دونفر کلیر شدن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.

سلام سفارت من اشتباه شده چج.ری درستش کنم ابوظبی درسته
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
دوستان مرسی از جوابهاتون
حالا ما هم شاید هفته اینده با سناتور مکاتبه کنیم
دوستانی که پیشتر اقدام کردند اگر جوابی گرفتید مارو بیخبر نزارین .

این نیز بگذرد . . .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، yalda91 ، mohamadtj ، romance33 ، denag
من 27 نوامبر آپدیت شدم . فکر کنم بخاطر مکاتبات سناتور باشه
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، itex ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، denag
(2013-11-28 ساعت 17:40)fa79iran نوشته:  من 27 نوامبر آپدیت شدم . فکر کنم بخاطر مکاتبات سناتور باشه

امیدوارم تاثیر خوبی تو پروسه ویزاتون داشته باشه .و خدا کنه همه زود کلیر شیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، itex ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، denag
من به همسرم قبلا كفته بودم كه با سناتور شهرشون نامه نكاري كنه اما نكرانه كه كار دست دولت بيفته ديكه از دست ما خارج مي شه . مي ترسم مي كم ٢ ماه هم صبر كنم ميشه ١ سال شايد تا اون موقعه جواب دادن .
مونا جون حالتو مي فهمم كاملا وقتي همسرم مي ياد بعد رفتن تا ١ ماه يه جشم اشكه يه جشم خون . مثبت بودنو قبول دارم اما خيلي خستم خيلي . به اميد روزهاي خوشي و سر زندكي
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، mohamadtj ، romance33 ، MONA FB ، denag

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان