موضوعها: 0
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یلدا جوون تو این 3-4 روز که همسرم رفت من تا دیروز تو اتقم در و بسته بودم همش خواب و گریه دیگه دیشب مامانم مجبورم کرد خودش هم با یکی از فامیلامون که لابراتوار دندونسازی داره صحبت کرد امروز از صبح رفتم اونجا هم سرم گرمه هم کمتر فکر میکنم به اینکه چند ماه شد چقدر دیگه میخواد طول بکشه .
هیپ هاپ و خوب اومدی دوست عزیز خالا چرا بابا کرم نه ؟ هاهاها فک کن .
بچه ها یه سوال تخصصی . بگذریم از شوخی
یکی از دوستان گفته میشه طرفی که تو امریکاست بره پیش سناتور ایالت یا مکاتبه کنه راجع به طولانی شدن کلیرنس اون وقت اونا پیگیری کنن از سفارت و گفته که این نتیجه بخشه ، کسی نذری ببخشید نظری داره در این مورد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
CR1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نميدونم اين ويزاي cr1 چه ويزاييه
دارم فكر ميكنم اگه ميشد برگردم به عقب چقدر خوب ميشد همون موقعي كه زنم گفت بزار ويزا نامزدي برات جور كنم تريپ غيرت ورداشتم گفتم الا بلا ازدواج.
برگشت ايران بعد ١ سال زندگي تازه فهميدم خونه اجاره دادن يعني چي حقوق كم يعني چي نبود كار يعني چي
نداشتن يه تفريح سالم اونم بدون مزاحمت يعني چي اقا سرتو درد نيارم دير اقدام كردم باز زنم برگشت اينبار پروسه پروندم + تمام چيزايي كه گفتم اضافه شده بود بعد ٩ ماه مصاحبه شدمو روونه ايران اين بار واقعا دنباله برگشت زمان بودم چون ايندفعه دلتنگ همسرم بيشتر از پيش بودم باز زنم برگشت ايران الان با هميم ولي هر روز با هم تكرار ميكنيم پس كي اسمم در مياد ؟؟؟؟
اينكه مينويسم بريدم فقط فقط واسه اينكه از فرصتهاي زندگيم خوب استفاده نكردم دوستان خوبم اينو از داداش كوچيكتون داشته باشين كه
از دست دادن يه فرصت خوب واسه اينده بهتر هميشه حسرت به دنبال داره
رتبه:
45
1 تشکر در 0 ارسال
با ورود Omnia عزیز به جمع منتظران لیست 41 عضو داره که تاحالا دونفر کلیر شدن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-28 ساعت 12:31)itex نوشته: با ورود Omnia عزیز به جمع منتظران لیست 41 عضو داره که تاحالا دونفر کلیر شدن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.
سلام سفارت من اشتباه شده چج.ری درستش کنم ابوظبی درسته
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مرسی از جوابهاتون
حالا ما هم شاید هفته اینده با سناتور مکاتبه کنیم
دوستانی که پیشتر اقدام کردند اگر جوابی گرفتید مارو بیخبر نزارین .
این نیز بگذرد . . .
CR1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
من 27 نوامبر آپدیت شدم . فکر کنم بخاطر مکاتبات سناتور باشه
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
من به همسرم قبلا كفته بودم كه با سناتور شهرشون نامه نكاري كنه اما نكرانه كه كار دست دولت بيفته ديكه از دست ما خارج مي شه . مي ترسم مي كم ٢ ماه هم صبر كنم ميشه ١ سال شايد تا اون موقعه جواب دادن .
مونا جون حالتو مي فهمم كاملا وقتي همسرم مي ياد بعد رفتن تا ١ ماه يه جشم اشكه يه جشم خون . مثبت بودنو قبول دارم اما خيلي خستم خيلي . به اميد روزهاي خوشي و سر زندكي
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین