کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-11-30 ساعت 00:28)saeid_m86 نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 00:24)mohamadtj نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 00:21)saeid_m86 نوشته:  سلام بجه ها
من حدود 8 ماهه که از مصاحبم گذشته ولی هنوز هیج خبری نیست.کیس من ویزای نامزدیه اگه میشه راهنماییم کنید.تاحالا چندبار میل زدم واسشون ولی همش میگن صبر کنید....اخه چقدرررر؟؟؟

سلام
مشکل همه ما همینه، به لینک زیر یه نگاهی بنداز:
http://bit.ly/1a2331N

منم میتونید زیرش اضافه کنید...k1و تاریخ مصاحبه 03/apr/2013

از لینک زیر میتونید اضافه کنید:
ورود منتظران
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh
سلام به همگی،
من 18 جون در آنکارا برای CR1 مصاحبه داشتم و متاسفانه کلیرنس خوردم و آخرین بار 19 sep با ایمیل آپدیت شدم. می خواستم منم تو لیست منتظران اضافه کنیدSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستانی که میخوان به لیست منتظران اضافه بشن به لینک موجود در امضای من مراجعه کنن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: minoo meh ، romance33
جالبه تعطیلی بچه های منتظر کلیرنس با تعطیلی اون ها یکی شده.اگه دقت کنید شنبه و یک شنبه ها کلا این تاپیک تعطیل میشه انگار.آره دیگه باید به شیوه زندگی اونها عادت کردSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، teriole ، sad sal tanhaee ، mohamadtj ، nilofar72 ، MONA FB ، الی1
(2013-11-30 ساعت 17:05)navidshii نوشته:  جالبه تعطیلی بچه های منتظر کلیرنس با تعطیلی اون ها یکی شده.اگه دقت کنید شنبه و یک شنبه ها کلا این تاپیک تعطیل میشه انگار.آره دیگه باید به شیوه زندگی اونها عادت کردSmile
نوید جان باز خوبه تاپیک با سیستم سفارت ارمنستان کار نمی کنه وگرنه که کلا تعطیل بود Smile
نوع ویزا: F4
اولین اقدام: 2001
محل مصاحبه: آنکارا بود که خودشان به ایروان تغییر دادند
تاریخ تکمیل مدارک : 2010
تاریخ مصاحبه: 2013 May 30
تاریخ کلیرینس : Jan 16 2014
تاریخ گرفتن ویزا: Feb 04 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، taghi1311 ، sad sal tanhaee ، Amiraliamirali ، mohamadtj ، navidshii ، MONA FB ، Rambod ، الی1
بچه‌ها جون، اگه بیشتر شما‌ها که کلیرنس خوردین از سفارت ارمنستان هستید، ما بریم سفارتمون رو عوض کنیم. چون الان تو نشنال ویزا سنتر هس، میشه عوضش کرد. Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: Rambod ، الی1
(2013-11-30 ساعت 17:31)teriole نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 17:05)navidshii نوشته:  جالبه تعطیلی بچه های منتظر کلیرنس با تعطیلی اون ها یکی شده.اگه دقت کنید شنبه و یک شنبه ها کلا این تاپیک تعطیل میشه انگار.آره دیگه باید به شیوه زندگی اونها عادت کردSmile
نوید جان باز خوبه تاپیک با سیستم سفارت ارمنستان کار نمی کنه وگرنه که کلا تعطیل بود Smile
دقیقا!!!! Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj ، romance33 ، teriole ، Rambod
(2013-11-30 ساعت 17:31)teriole نوشته:  

(2013-11-30 ساعت 18:30)Reflection نوشته:  بچه‌ها جون، اگه بیشتر شما‌ها که کلیرنس خوردین از سفارت ارمنستان هستید، ما بریم سفارتمون رو عوض کنیم. چون الان تو نشنال ویزا سنتر هس، میشه عوضش کرد. Sad
به نظر من كه هيچ فرقي نداره. همشون عين هم هستن
پاسخ
تشکر کنندگان: navidshii ، romance33 ، teriole ، الی1
اهم اهم ....
به نظرمن بهتره که سفارت خودش چند تا مورد ازدواج که به کلیر احتیاج ندارن پیشنهاد کنه واسه ایرانی تبارا که دیگه انقدر زندگیشون رو هوا نباشه ...
آخه بوده کیس ازدواجی که یضرب وبزا گرفته باشه ؟
تو دوسال اخیر همشون کلیرنس خوردن
خوب به زندگی شهروندان خودتونم فکر کنین اینهمه وقته همه زندگیشون اینور گیر کرده
Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، MONA FB ، الی1 ، sad sal tanhaee ، itex ، mohamadtj
(2013-11-30 ساعت 13:30)itex نوشته:  دوستانی که میخوان به لیست منتظران اضافه بشن به لینک موجود در امضای من مراجعه کنن. با آرزوی کلیر شدن همه دوستان.

ایتکس جان من نمیتونم لینک مورد نظررو بازکنم نکنه فیلتر شکن میخواد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
از دوستان موجود در تایپیک کسی هست که کیس IR1باشه؟ضمنا تاریخ مصاحبه من 29 AUG درارمنستان میباشد و کماکان منتظر.میخواستم ببینم رکورد انتظار در اختیار کدوم یک ازدوستان میباشد
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-30 ساعت 00:28)saeid_m86 نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 00:24)mohamadtj نوشته:  
(2013-11-30 ساعت 00:21)saeid_m86 نوشته:  سلام بجه ها
من حدود 8 ماهه که از مصاحبم گذشته ولی هنوز هیج خبری نیست.کیس من ویزای نامزدیه اگه میشه راهنماییم کنید.تاحالا چندبار میل زدم واسشون ولی همش میگن صبر کنید....اخه چقدرررر؟؟؟

سلام
مشکل همه ما همینه، به لینک زیر یه نگاهی بنداز:
http://bit.ly/1a2331N

منم میتونید زیرش اضافه کنید...k1و تاریخ مصاحبه 03/apr/2013
لطفا اسم ماروهم اضافه کنید شاید بختمون باز شد IR1 وتاریخ مصاحبه29AUG 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: الی1 ، mohamadtj
(2013-12-01 ساعت 01:33)zobeir نوشته:  از دوستان موجود در تایپیک کسی هست که کیس IR1باشه؟ضمنا تاریخ مصاحبه من 29 AUG درارمنستان میباشد و کماکان منتظر.میخواستم ببینم رکورد انتظار در اختیار کدوم یک ازدوستان میباشد

همسر من IR1 هست، اما شما پیشکسوتید Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
بی شک آشنایی با دوستان جدید باعث افتخاره ولی رشد لیست منتظران تا این تعداد و کلیرنشدن هیچ یک از دوستان واقعاً باعث ناراحتیه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: teriole ، nilofar72 ، SabreAyob ، romance33 ، mohamadtj ، yalda91 ، sad sal tanhaee ، Rambod ، minoo meh ، denag
دوستان يع سوال اين فرم ٩ سوالي براي لاتاري ها مياد يا همه
آيا از بچها كسي اينو گرفته؟
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2013
دریافت شماره کیس : می 2013
تاریخ مصاحبه: نوامبر 2013
کلیر بعد 190 روز
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان