2013-12-01 ساعت 19:08
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
|
تشکر کنندگان: alitg
2013-12-01 ساعت 20:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-01 ساعت 20:35 توسط Reflection.)
بچهها ببخشینا، یه وخ فکرای بد نکنین، اما اگه کسی سربازی رفته باشه و بگه نرفتم، چی میشه؟
آخه یک سال تو نوبت کلیرنس؟؟ ![]() ![]() نامزد من مهندس مکانیک و سربازیش رو تو وزارت دفاع , تو بخش اداری ,گذرونده. حالا اینا وزارت دفاع رو ببینن که کارِ ما زار ه ![]() ![]()
2013-12-01 ساعت 20:40
(2013-12-01 ساعت 20:33)Reflection نوشته: بچهها ببخشینا، یه وخ فکرای بد نکنین، اما اگه کسی سربازی رفته باشه و بگه نرفتم، چی میشه؟اول اینکه اگه این کار رو بکنه دیگه میره تو لیست سیاه و دیگه تا آخر عمرش به آمریکا راهش نمیدن. دوم اینکه جدیدن تقریبن به همه چک میخوره و طولانی هم شده روند (طبق جدول حدود ۱ سال). من سربازی نداشتم و خیلی از بچههای اینجا خانم هستند که سربازی نداشتن.
نوع ویزا: ازدواجی با سیتیزن/فرستادن مدارک: ۳۰ آگوست ۲۰۱۲/ پذیرش: ۲۶ نوامبر ۲۰۱۲/ دریافت کیس نامبر: ۷ دسامبر ۲۰۱۲/ مصاحبه: سپتامبر ۲۰۱۳/ کلیرنس: در حال انتظار
2013-12-01 ساعت 20:41
اين هفته، هفته كلير شدنه. كيا پاين؟
2013-12-01 ساعت 21:22
2013-12-01 ساعت 22:24
(2013-12-01 ساعت 16:50)itex نوشته: بی شک آشنایی با دوستان جدید باعث افتخاره ولی رشد لیست منتظران تا این تعداد و کلیرنشدن هیچ یک از دوستان واقعاً باعث ناراحتیه.امین ببین می تونی یک جوری کیس ها رو بر اساس کتگوری ویزا دسته بندی کنی. بعد هم از مدت زمان کلیرنس هر کتگوری یک میانگین داشته باشیم. مثلاً من اگر بخوام ببینم مدت زمان کلیرنس تو کتگوری F2A چقدره با یک نگاه بفهمم و احتیاجی به میانگین گرفتن نباشه ![]() (2013-12-01 ساعت 18:55)alitg نوشته: دوستان يع سوال اين فرم ٩ سوالي براي لاتاري ها مياد يا همهبرای بعضی ها تو تمام کیس های مهاجرتی میاد. برای جواب به سئوالات از این پست هستی بانو استفاده کنید.
مدارک مورد نیاز ویزای گوناگونی برای سفارت آنکارا/ایروان•سفرنامه اول•سفرنامه دوم•کاربر حرفه ای مهاجرسرا•پیگیری مراحل اداری پرونده های مهاجرتی با کمک سایت سیس •سفرنامه آمریکا: قسمت اول/قسمت دوم•بهترین پلن های پری پید تلفن همراه در آمریکا•ارزانترین پلن پری پید موبایل در آمریکا: لایکاموبایل•آگهی اجاره منزل در رالی
(2013-12-01 ساعت 22:24)Saeedv13 نوشته:(2013-12-01 ساعت 16:50)itex نوشته: بی شک آشنایی با دوستان جدید باعث افتخاره ولی رشد لیست منتظران تا این تعداد و کلیرنشدن هیچ یک از دوستان واقعاً باعث ناراحتیه.امین ببین می تونی یک جوری کیس ها رو بر اساس کتگوری ویزا دسته بندی کنی. بعد هم از مدت زمان کلیرنس هر کتگوری یک میانگین داشته باشیم. مثلاً من اگر بخوام ببینم مدت زمان کلیرنس تو کتگوری F2A چقدره با یک نگاه بفهمم و احتیاجی به میانگین گرفتن نباشه کم کم داره تعداد لیست زیاد میشه و اینجور چیزها لازم میشه، من منتظر بودن 10-20 نفری کلیربشن که آمارها معنی دار تر بشه مثلاً الان فقط کتگوری CR1 و سفارت آنکارا کلیرنس داشتیم و بقیه کتگوریها و سفارتها کلاً تعطیلن. ![]() سعی میکنم طی چند روز آینده یک کارایی بکنم ![]()
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]()
2013-12-02 ساعت 11:39
بچهها ما هنوز اول راه هستیم و هنوز فایلمون تواین نشنال ویزا سنتر هست و میتونیم سفارت رو عوض کنیم. میشه بگید که چه سفارتی کلا بهتره از لحاظ کلیرنس و همه چیز؟ من شنیدم ابوظبی از بقیه بهتره. به نظر شما این صحت داره؟
2013-12-02 ساعت 14:17
(2013-12-02 ساعت 11:39)Reflection نوشته: بچهها ما هنوز اول راه هستیم و هنوز فایلمون تواین نشنال ویزا سنتر هست و میتونیم سفارت رو عوض کنیم. میشه بگید که چه سفارتی کلا بهتره از لحاظ کلیرنس و همه چیز؟ من شنیدم ابوظبی از بقیه بهتره. به نظر شما این صحت داره؟ با توجه به اینکه فرآیند کلیر شدن بیشتر خارج از سفارته از نظر زمان کلیرشدن فکر نمیکنم فرقی بکنه و توی لیست منتظران هم کسی هنوز از ابوظبی کلیر نشده، فقط اگر اشتباه نکنم ابوظبی بیشتر یک ضرب ویزا داده تا آنکارا، این رو از زمان لاتاری 2013 یادمه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران >> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status >> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم ![]() تشکر کنندگان: romance33 ، minoo meh ، sad sal tanhaee ، denag
2013-12-02 ساعت 14:51
(2013-12-02 ساعت 14:17)itex نوشته:(2013-12-02 ساعت 11:39)Reflection نوشته: بچهها ما هنوز اول راه هستیم و هنوز فایلمون تواین نشنال ویزا سنتر هست و میتونیم سفارت رو عوض کنیم. میشه بگید که چه سفارتی کلا بهتره از لحاظ کلیرنس و همه چیز؟ من شنیدم ابوظبی از بقیه بهتره. به نظر شما این صحت داره؟ من که خودم ابوظبي مصاحبه داشتم ،کيس F4 .همسرم سربازي رفته و هر دو کارمند بخش خصوصي هستيم.از 20 فروردين تا الان هم منتظر کليرنس هستيم ![]()
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb تاريخ تکميل مدارک: oct 2010 تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013 تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014 تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014 تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014 لس آنجلس، کالیفرنیا تشکر کنندگان: romance33 ، الی1 ، sad sal tanhaee ، Reflection ، itex ، yalda91 ، denag
(2013-12-01 ساعت 20:33)Reflection نوشته: بچهها ببخشینا، یه وخ فکرای بد نکنین، اما اگه کسی سربازی رفته باشه و بگه نرفتم، چی میشه؟ همسر منم سربازي رفته اونم وزارت دفاع!!!منم از هر کس پرسيدم همين پاسخ رو دادند که اگه در هر زماني ،حتي وقتي رفتي آمريکا، بفهمند دروغ گفته بوديد براي هميشه ممنوع الورود به آمريکا ميشيد!!!خيلي با خودم کلنجار رفتم چون ميدونستم چه بلايي سرمون ميارند ولي از دوستان ساکن در آمريکا هم که پرسيدم،همه قويا" توصيه کردند بهشون دروغ نگيم.الان هم معلوم نيست براي چي اينقدر کليرنس ها رو طول ميدن در حاليکه در واقع هيچ کار خاصي نميخوان انجام بدهند!!! بخدا ما هيچکدام ت ر و ر ي س ت يا قاتل يا جاني و آدمکش نيستيم!!! ![]() ![]()
کتگوري:F4
تاييد درخواست اوليه: 2001 feb تاريخ تکميل مدارک: oct 2010 تاريخ مصاحبه: ابوظبيapril 10 , 2013 تاريخ كليرنس: jan 15 , 2014 تاريخ دريافت ويزا: feb 13 , 2014 تاریخ ورود به آمریکا:july 6, 2014 لس آنجلس، کالیفرنیا تشکر کنندگان: الی1 ، sad sal tanhaee ، Reflection ، k1_cid ، romance33 ، denag
2013-12-02 ساعت 15:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-02 ساعت 15:32 توسط farbod_frz.)
سلام دوستان کیا نه سربازی رفتن نه کار دولتی نه نیمه دولتی داشتن و چک لیست خوردن؟ یه آمار بگیریم ببینیم اینا به چه حسابی چک میدان؟
![]() یه فازی هم گرفتم نمیدونم ولی فکر کنم این هفته یه چند نفری از لیستتون کلیر میشن به امید خدا. اینم انرژی مثبت ++++++++++++++++
2013-12-02 ساعت 16:51
با سلام به همه عزیزان منتظر..من امروز با این سایت آشنا شدم و با دیدن شما و خواندن درد و دلهای شما یکم رنج و غم خودم تسکین پیدا کرد...من هم به جمع شما ملحق میشم و با شما منتظر میشینم...امیدوارم همه بچه ها خیلی زود جوابشون بیاد و برن دنبال زندگیشون.. من هم دارم این انتظار کشنده رو تحمل میکنم تا بتونم با عشقم زندگی رو شروع کنم ..درود به همه دوستان.
Cat : CR1 Place : Yerevan Interview Date : 2013/08/22 Waiting : 105 days
CR1
Interview : Yerevan Aug 2013 Clear : 6 June 2014 After 288 days Arrived to USA : 4 July 2014
2013-12-02 ساعت 17:52
اگر ديدي جواني بر درختي تكيه كرده بدان اف بي اي چك خورده سكته كرده برو كمكش
2013-12-02 ساعت 18:32
(2013-12-02 ساعت 16:51)Timber Wolf نوشته: با سلام به همه عزیزان منتظر..من امروز با این سایت آشنا شدم و با دیدن شما و خواندن درد و دلهای شما یکم رنج و غم خودم تسکین پیدا کرد...من هم به جمع شما ملحق میشم و با شما منتظر میشینم...امیدوارم همه بچه ها خیلی زود جوابشون بیاد و برن دنبال زندگیشون.. من هم دارم این انتظار کشنده رو تحمل میکنم تا بتونم با عشقم زندگی رو شروع کنم ..درود به همه دوستان.سلام خيلي خوش آمدي دوست عزيز به جمع ما منتظران ![]()
كتگوري F4
درخواست اوليه:May 2001 تاريخ تكميل مدارك :Sep 2009 تاريخ مصاحبه:Aug 2013 ابوظبي وضعيت فعلي:کلیر 4 Jun تشکر کنندگان: sad sal tanhaee ، Timber Wolf
|
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان