موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
خدا به شما دوستان صبوری بده!
شرایط سختیه فقط بخاطر بلا تکلیفیش
امیدوارم زودتر خبر خوب بدین به ما
من واقعا به یامی عزیز بخاطر روحیه خوب و مثبتش تبریک میگم
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
بچه ها میگم که سایت آنکارا آپدیت شده ها؟ کسی شماره اش نیومده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
آنکارا آپدیت کرده. بازم من نیستم، انشالله که شما خبرای خوب داشته باشین.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
Yami عزیز، مرسی برای اینهمه مهربونیت. واقعا تبریک میگم و امیدوارم که همیشه موفق باشی.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-17 ساعت 16:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-17 ساعت 16:31 توسط emankh101.)
(2011-02-17 ساعت 15:10)yami نوشته: (2011-02-17 ساعت 14:45)myfarstar نوشته: آنکارا آپدیت کرده. بازم من نیستم، انشالله که شما خبرای خوب داشته باشین.
مای فار استار جان
آره شماره من اومد. راستش دلم نیومد زیاد شلوغ کنم چون حدس زدم که شماره شما ها مخصوصا اونایی که قبل من هستین هنوز نیومده. ایشالا شماره شما هم میاد. مشخصه که رو روال افتاده آپدیت سایت.
تبریک میگم yami عزیز
انشالله که همیشه موفق باشی.
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: DEC 2009
مصاحبه: 9 نوامبر 2010 - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: 64 روز
کلیر: 12 ژانویه 2011
تاریخ گرفتن ویزا: 18 ژانویه 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا (بدون وکیل) :1 سال و 1 ماه و 15 روز
تاریخ پرواز: 25 فوریه 2011- Texas- Houston
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا تبریک یامی جان
بابا یه جیغی هورائی!! چه بی سر و صدا!!!!
ما که چیزی نمونده تا مصاحبمون اما شمارو الگو قرار میدیم که در دوران کلیر شدن اینقدر با روحیه بودید.
امیدوارم هر چه زودتر بقییه هم کلیر بشن مخصوصا myfarstarعزیز
موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم به یامی عزیز تبریک میگم
ان شالله هرچه زودتر همه بچه های منتظر کلیرنس، کلیر بشن و ویزاشون را بگیرن
به امید اون روز
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه
و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
ممنونم بچه ها, ممنونم از صمیم دل. از همتون تشکر میکنم. نه ماه تمام شادی و غم و استرس و دانسته ها مو با همه شما تقسیم کردم و از این بابت به همه شما مدیونم.
تنها توصیه ام به بچه هایی که جدیدا اقدام کردم اینه که از این فرصت چند ماهه تا گرفتن ویزا در جهت آشنایی بیشتر با نامزدشون حداکثر استفاده رو بکنن. من از لحظه لحظه زندگی سایبری-الکترونیکی م با نامزدم لذت بردم و الان میرم که زندگی واقعی رو باهاش شروع کنم!
منتظران کلیرنس هم فقط به این فکر کنن که قانونا از شش هفته تا شش ماه ممکنه این پروسه طول بکشه پس در واقع تا شش ماه اتفاق غیر عادی رخ نداده.
ناراحت کننده ترین روزم هم در این انجمن تا کنون لحظه ای بود که خبر رد شدن بنفیشری رو خوندم و هنوز هم یادم نرفته.
راستشو بخواهین کمی نگران وضع مالی و کار در اونجا هستم ولی خوب این حس به نظر طبیعیه چون شناختی از اونجا ندارم.
بازم از همه شما تشکر میکنم و برای همه تون آرزوی موفقیت دارم.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-02-17 ساعت 22:44)yami نوشته: ممنونم بچه ها, ممنونم از صمیم دل. از همتون تشکر میکنم. نه ماه تمام شادی و غم و استرس و دانسته ها مو با همه شما تقسیم کردم و از این بابت به همه شما مدیونم.
تنها توصیه ام به بچه هایی که جدیدا اقدام کردم اینه که از این فرصت چند ماهه تا گرفتن ویزا در جهت آشنایی بیشتر با نامزدشون حداکثر استفاده رو بکنن. من از لحظه لحظه زندگی سایبری-الکترونیکی م با نامزدم لذت بردم و الان میرم که زندگی واقعی رو باهاش شروع کنم!
منتظران کلیرنس هم فقط به این فکر کنن که قانونا از شش هفته تا شش ماه ممکنه این پروسه طول بکشه پس در واقع تا شش ماه اتفاق غیر عادی رخ نداده.
ناراحت کننده ترین روزم هم در این انجمن تا کنون لحظه ای بود که خبر رد شدن بنفیشری رو خوندم و هنوز هم یادم نرفته.
راستشو بخواهین کمی نگران وضع مالی و کار در اونجا هستم ولی خوب این حس به نظر طبیعیه چون شناختی از اونجا ندارم.
بازم از همه شما تشکر میکنم و برای همه تون آرزوی موفقیت دارم.
امیدوارم که همیشه موفق باشی.
البته یامی عزیز نکته ای که در مورد کار و اوضاع مالی گفتی را کاملا موافقم.
این هم دقیقا همون مسئله ای هست که من هم از خیلی وقت پیش تا حالا در موردش نگرانم.
البته بزرگترین حسنی که بچه های کیسهای ازدواجی و خانوادگی و سایر کیسهای غیر از لاتاری دارند این هست که تقریبا یکی از بستگان درجه یک را در آمریکا دارند که در بدو ورود و حتی مدتی بعد از اون تحت حمایت باشند و راه و چاه را بری اونها مشخص کنه، (البته تمام بچه های لاتاری که در مهاجرسرا عضو هستند خدا را شکر همه زرنگ و تیز هستند که بتونند به تنهای از پس تمام مسائل مهاجرت بربیاند این ر به جرات میتونمقسم بخورم.
چون تقریبا خیلی از بچه ها ر ز نزدیک دیدم و با یقین این حرف را میزنم...)
ولی خوب برای کسایی که کیس ازدواج هستند و مسئولیت یک زندگی را بر عهده دارند کمی کار سختتر هست.
البته من به این اعتقاد دار که همان خدایی که این راه را در مسیر زندگی من و همه کسایی که از وطن خودشون مهاجرت میکنند قرار داده، همان خدا هم روزی و راه زندگی ما را در غربت باز میکنه. (با این فکر کمی خیالم راحت میشه، پس بهت پیشنهاد میکنم که به حرفهای اطرافیان که از الان دارند در گوش ات میگن میخواهی بری آمریکا چیکار کنی و اوضاع آمریکا خرابه و حرفهای شبیه این، اصلا فکر نکن.
بگذار هر مسئله و موضوعی بوقت و موقعیت خودش حل بشه.)
در نهایت....
امیدوارم که همه بچه های مهاجرسرا همیشه و در هر نقطه از این عالم که هستند موفق باشند و باعث افتخارخودشون و اسم ایران عزیز باشند....
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
مشکلات زندگی آنگاه که از کوره ی زمان سر بیرون می آورند آنچنان گداخته و موحش به نظر می رسند که مردان مرد را از دیدنشان لرزه بر اندام افتد. ولی آنگاه که با پتک اراده بر سرشان کوفتی آنچنان نرم خواهی یافتشان که بر طمطراق ظاهری شان پوزخند زنی پس با عزم درست بر سرشان بکوب تا رام تو گردند.
منظورم با yami وemankh101 هست دوستان شما مرد ایرانی هستید درسته اولش سخت خواهد بود اما شما از پسش بر می آئید.
پس فقط به روشنائی فکر کنید.
با آرزوی خشبختی و موفقییت برای همه مهاجرسرائی ها
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2011-02-18 ساعت 02:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-02-18 ساعت 02:44 توسط emankh101.)
(2011-02-18 ساعت 01:54)MARYAM GHAZI نوشته: مشکلات زندگی آنگاه که از کوره ی زمان سر بیرون می آورند آنچنان گداخته و موحش به نظر می رسند که مردان مرد را از دیدنشان لرزه بر اندام افتد. ولی آنگاه که با پتک اراده بر سرشان کوفتی آنچنان نرم خواهی یافتشان که بر طمطراق ظاهری شان پوزخند زنی پس با عزم درست بر سرشان بکوب تا رام تو گردند.
منظورم با yami وemankh101 هست دوستان شما مرد ایرانی هستید درسته اولش سخت خواهد بود اما شما از پسش بر می آئید.
پس فقط به روشنائی فکر کنید.
با آرزوی خشبختی و موفقییت برای همه مهاجرسرائی ها
دقیقا حق با شماست دوست عزیز
و اتفاقا چون همگی بدنبال موفقیت و سربلندی هستیم داریم بهای مهاجرت از خانه و کاشانه و دوری از خانواده را میپردازیم.....
اگر ذره ای شک داشتم که امکان موفقیت ندارم و به بن بست میرسم هرگز قدم در راه مهاجرت نمیگذاشتم.
واسه همین هست که به yami عزیز توصیه میکنم بگذار هر مشکلی را در زمان خودش حل کنیم.
تمام ما ایرانی ها همیشه و همه جا برای هر مشکلی یک راه حلی داریم.
و این همان پتکی هست که شما میگید.....
اگر یادتون باشه همگی از لحظه اول که وارد پروسه مهاجرت شدیم برای هر مرحله و ارسال هر فرمی چقدر حساسیت و دقت و استرس داشتیم تا همه چیز درست باشه و چیزی از قلم نیفته.
روز مصاحبه چقدر اون لحظه را برای خودمون مجسم میکردی و فکر میکردیم ممکنه چطور باشه.
ولی حالا که همه گذشت و رفت، داریم به همه اون مسائل نگاه میکنیم ومیخندیم و پیش خودمون میگیم چقدر واسه خودمون هم چیز را سخت میگرفتیم و اینقدر راحت از پس همه کار ها گذشتیم.
امیدوارم همه دوستان موفق باشند و به شیرینی آخر کار و گرفتن ویزا برسند...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان مثل اینکه سایت آپدیت شده
کسی کلیر شده؟؟
myfarsar امیدوارم کلیر شده باشید و ویزاتون را بگیرید
.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش میکنمmyfarstarجان
چون خودم هم درحال انتظار هستم میدونم روزها به چه سختی می گذرن. خوشحالی بچه های مهاجرسرا من روهم خوشحال میکنه
در هرصورت امیدوارم به همین زودی ویزاتون را بگیرید
.