(2011-02-01 ساعت 19:21)myfarstar نوشته: frozen mind و yami عزیز، مرسی که جواب دادین. مهاجرسرا رو که چک میکنم یه کم قوّت قلب میگیرم. برای من روزهای هفته فرق ندارن، شده تا حالا که شنبه، ۱ شنبه هم سایت رو چک کردم !!! من هم تقریبا همهٔ کارایی که yami گفت رو انجام میدم اما نه به این وسعت ۲ ماه پیش که از مصاحبه برگشتم میگفتم دیگه فوق فوقش ۱ ماه طول میکشه چون افیسر گفت ۷ تا ۱۰ روز صبر کن!! برای همین فکر میکردم که ارزش نداره که یه فعالیت جدید شروع کنم. اما الان فکر میکنم که برم و کلاس زبان اسپانیایی ثبت نام کنم. یک کم محاوره هم یاد بگیرم خوب برای آینده.
از این چیزی که راجع به کاریابی گفتین خوشم اومد. یعنی رزومه میفرستین برا کارفرماها؟
واو!! چه ایده جالبی! کلاس اسپانیولی!! منم میرم ایالتهای جنوبی, دقیقا بهش نیاز دارم چرا زودتر نگفتی؟ حالا من شیکار کنم؟
خوب آره چون سرم شلوغه وظیفه خطیر سایت و چک کردن با نامزدمه! من که نمیتونم همه اینا رو با هم انجام بدم هه هه!! تازه دل و جیگر سایتهای فروش بلیط رو هم هر روز در آوردم که به محض اوکی شدن یک بلیط فوق ارزون پیدا کنم و با کمک نامزدم بخرم. آخه من کردیت کارت ندارم.
منم الان دقیقا 57 روزه. آفیسر گفت یک تا دو ماه اما باید در نظر بگیریم که حدود 13 روز تعطیلی سال نو بوده پس یکم احتمالا باید بیشتر صبر کنیم. تازه قانوناً تا شش ماه هم میتونه کلیرنس طول بکشه و حق اعتراض نداریم!! پس هر وقت جواب بدن خیلی هم لطف کردن اما خدا رو شکر بسیار به ندرت جوابها بیش از 60 تا 70 روز طول کشیده.
خوب ببین سایتهای کاریابی سه جورن! اول سایتهای بسیار بزرگ و تقریبا بین المللی مثل monster که من زیاد بهشون اعتقاد ندارم. دوم سایتهای تخصصی مثلا قسمت کار سایتهای شرکتها و یا انجمنهای تخصصی و سندیکاها و سوم هم سایتهای محلی که منحصرا برای یک منطقه شهر یا ایالت بخصوص آگهی قبول میکنن که بسیار هم گمنام هستن و تو اینترنت یافتنشون کمی سخته. معمولا افراد محلی این سایتها رو میشناسن. من به این گزینه سه بیشتر علاقمندم. ثبت نامشون ساده هست و معمولا کارفرماها زودتر به درخواست جواب میدن و مشاغل غیر تخصصی هم توشون زیاده. چون اهل فن و تخصص خاصی نیستم به گزینه دو وقتی اختصاص ندادم که ببینم چطوره. بعضی از این سایتها مخصوصا این محلی ها برای جلوگیری از ثبت نامهای بی مورد موقع ثبت نام ازتون SSN یا آدرس محلی و اینجور چیزا میخوان که غریبه ها ثبت نام نکنن. واسه اونم از نامزدتون کمک بگیرین و با آدرس ایشون ثبت نام کنین. با مشاغل مورد علاقه تون تماس بگیرین و یک رزومه کامل هم دم دست داشته باشین تو فرمت MS-Word و یا PDF. حداقل واسه دست گرمی خوبه. نهایتش میگن نمیخوام دیگه یا جواب نمیدن.
زیاد اعصاب خودتو خورد نکن!! آره امروز آپدیت نشد اما "شاید این جمعه بیاید, شاید!!"