کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس

شاید اگر تماس تلفنی بگیرین، بتونید ازشون بیشتر سوال کنید درباره ی پرونده تون.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، frozen mind
سلام
دوستان من یک سئوال برام پیش اومده من تا حالا چند بار برای سفارت انکارا ایمیل دادم و دلیل دیر شدن کلیر شدنم رو پرسیدم اگر دیده باشید در جوابی که بعد از ایمیل فرستادن مییاد میگه که بهد از 5 روز کاری شما جوابتون ایمیلتون رو دریافت میکنید ولی همیشه من بعد از یکی دو ساعت جواب ایمیلم میاد و همه هم همون متن دفعه قبل من فکر میکنم انها ایمیلها رو نمی خونن و جواب به صورت اتوماتیک داده میشه به نظر شما این طور نیست
در ضمن سایت اپدیت شده امیدوارم از دوستان منتظر کسی باشه که کلیر شده باشه ولی باز من نبودم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: hi_2011 ، frozen mind
(2011-08-17 ساعت 19:20)piboo نوشته:  سلام
دوستان من یک سئوال برام پیش اومده من تا حالا چند بار برای سفارت انکارا ایمیل دادم و دلیل دیر شدن کلیر شدنم رو پرسیدم اگر دیده باشید در جوابی که بعد از ایمیل فرستادن مییاد میگه که بهد از 5 روز کاری شما جوابتون ایمیلتون رو دریافت میکنید ولی همیشه من بعد از یکی دو ساعت جواب ایمیلم میاد و همه هم همون متن دفعه قبل من فکر میکنم انها ایمیلها رو نمی خونن و جواب به صورت اتوماتیک داده میشه به نظر شما این طور نیست
در ضمن سایت اپدیت شده امیدوارم از دوستان منتظر کسی باشه که کلیر شده باشه ولی باز من نبودم

شما به همسر یا نامزدتون بگید از امریکا باهاشون تماس بگیرند و به هموطنانشون بهتر جواب می دهند.
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، frozen mind
سلام دوستان
خانم من تاریخ 9 June مصاحبه داده و هنوز خبری از ویزاش نیست و به عبارتی توی دوران کلیرنس هست! اینطور که اینجا خوندم ظاهرا میشه گفت مثل اینکه این مدت انتظار طبیعیه! درسته؟ شنیدم که میشه به جایی در امریکا تماس تلفنی زد و پیگیری کیس رو کرد! کسی از شماره ش خبر داره؟
ضمنا لیست سایت سافرت ترکیه فکر کنم دچار مشکل شده و تا وصلش میاد بعد قطع میشه!

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-25 ساعت 17:33)piboo نوشته:  دوست عزیز
من از 23 می تا الان منتظرم اگر شماره ای هست که بشه در امریکا پیگیری کرد خواهشا من رو هم در جریان بذارید.در ضمن من هم فکر میکنم سایت مشکل داره نمیدونم از17 اگست تا الان اپدیت شده یا نه؟

من به این رسیدم:
You can try calling DOS. Their number is 202-663-1225. Press 1 and then 0. Just tell them you had your interview on June 9th, and would like to know if there's been any update. They'll then ask for your case number and look it up for you.
زنگ هم زدم گفت هنوز در حال بررسیه.
سفارت ترکیه هم لیستش رو 24ام آپدیت کرد و همون روز بعد از یکی دوساعت دچار مشکل شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: hi_2011
(2011-08-25 ساعت 21:27)vivid نوشته:  
من از 23 می تا الان منتظرم اگر شماره ای هست که بشه در امریکا پیگیری کرد خواهشا من رو هم در جریان بذارید.در ضمن من هم فکر میکنم سایت مشکل داره نمیدونم از17 اگست تا الان اپدیت شده یا نه؟

من به این رسیدم:
You can try calling DOS. Their number is 202-663-1225. Press 1 and then 0. Just tell them you had your interview on June 9th, and would like to know if there's been any update. They'll then ask for your case number and look it up for you.
سفارت ترکیه هم لیستش رو 24ام آپدیت کرد و همون روز بعد از یکی دوساعت دچار مشکل شد.

ممنون از لطف شما فقط میشه بگید این شماره مربوط به کدام اداره اونها میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام به همه منتظران
این موضوع کلیرانس هم داستانی شده من از 1 جون که رفتم مصاحبه تا حالا منتظرم مثل اینکه بقیه دوستان اوضاعشون از منم بدتر
انصافا اینها اصلا به فکر امثال ما هستند که چه مشکلاتی با این وضعیت واسه امثال ما درست شده هر چند که بی فایده به نظر میرسه ولی بد نیست که جاهای مختلف اعتراضمون رو بنویسیم شاید حداقل برای ایندگان تاثیری داشته باشه واقعا اعصاب خرد کنندست
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo ، Linspire
(2011-08-26 ساعت 10:10)piboo نوشته:  
(2011-08-25 ساعت 21:27)vivid نوشته:  

من به این رسیدم:

ممنون از لطف شما فقط میشه بگید این شماره مربوط به کدام اداره اونها میشه؟

مال DOS هست Department of State
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
سلام دوستان.
12 روز پیش من ابوظبی بودم به غیر از خودم 3 تا دختر خانم و 1 اقا پسره دیگه همه بدون fbi check ویزامونو گرفتیم.
فکر نمیکنم این قضیه انقدرها هم که ما دربارش حرف میزنیم سخت باشه. در ضمن من خدمت هم رفته بودم.اون چیزی که من فهمیدم این بود که کسی که مدارکش کامل باشه و مشکل خاصی نداشته باشه اصلا بهش نمیخوره.
در ضمن اونجا 2 تا کیس بودن 1 نامزدی و 1 ازدواج که 8 ماه بود هنوز کلیر نشده بودن وقتی خیلی باهاشون حرف زدم فهمیدم که جفتشون سوری بودن و بهشون شک کرده بودن و بازم بهشون گفتن برین تو سایت چک کنید.
به کسی لطفا بر نخوره این برداشت من بود.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
پاسخ
تشکر کنندگان: masoudeses ، yasi joon
سلام علیرضا جان
اول از همه تبریک صمیمانه میگم بعد من هم 4 ماه هست منتظرم ولی مدارکم کامل بود خیلی ها هستند که مدارکشون کامل هست ولی هنوز ویزا نشدن در هر صورت برای ما هم دعا کن
پاسخ
تشکر کنندگان: alireza62
دوستان امروز 97 روز شد ولی خبری نیست
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2011-08-31 ساعت 22:51)piboo نوشته:  دوستان امروز 97 روز شد ولی خبری نیست

سلام دوست عزیز نگران نباش مال من هفته پیش اومد الان سفارت تعطیل هفته اینده مطمئنم اسمهای زیادی اعلام میشه مطمئن باش
پاسخ
تشکر کنندگان: frozen mind ، piboo
(2011-09-01 ساعت 16:31)mamaloo نوشته:  
(2011-08-31 ساعت 22:51)piboo نوشته:  دوستان امروز 97 روز شد ولی خبری نیست

سلام دوست عزیز نگران نباش مال من هفته پیش اومد الان سفارت تعطیل هفته اینده مطمئنم اسمهای زیادی اعلام میشه مطمئن باش

ممنون دوست عزیز سفارت به خاطر چی تعطیل هست
دوستان من یک سئوال دارم ممنون میشم از کسانی که مطلع هستند جوابمو بدن
3ماه تا پایان سال مونده اگر تو این 3ماه خدای نکرده جواب من نیاد چی میشه؟ایا چنین چیزی امکان داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
به خاطر عید فطر تعطیل نه اینقدر طول نمی کشه منم اینقدر نا امید بودم که وقتی اومد باورم نمی شد خانمم به من گفت من اصلا باور نمی کردم زیاد خودت اذیت نکن
پاسخ
تشکر کنندگان: piboo
(2011-08-12 ساعت 01:11)bahman sabourizadeh نوشته:  
(2008-11-26 ساعت 15:35)parisa نوشته:  سلام به همگی من تازه اومدم چیزهای وحشتناکی خوندم که!!!! ای خدااااااااااااااااااااا یعنی چی clearance زیاد طول میکشه /؟ من خودمو حلق اویز میکنم من جولای نامزدنگم برام اقدام کرده بعدش حدوداً 3 هفته پیش approveشد حالا یک packageباید وکیلمون بفرسته سفارت ترکیه بعدش میشه بگین چی میشه؟یکی دو هفته ای وقت interviewمیدن بعد ما که بریم اونجا اگه مصاحبه قبول شیم و مدارک کامل باشه بعد میگن برگردیم ایران تا منتظر ویزا شیم ؟ چقدر طول میکشه ؟ بعد این clearance چیه ؟ بعد کلاً سفارت ترکیه چجوریه ؟منظورم اینه که کدوم هتل باشیم و بلیط چند روزه میخواد؟Sad[/color][/size][/font]
سلام
اصلأ نگران نباشید ،من 15 ماهه که منتظرم شماره ام توی سایت اعلام بشه(ولی هنوز نشده و معلوم هم نیست که کی بشه).تجربه من توی این مدت که بررسی کردم این بوده که تا حالا هیچ خانمی را ندیدم که کلیرنسش و اعلام شماره اش بیشتر از 2 ماه طول بکشه وتمام این مسائلی که در مورد طولانی شدن کلیرنس عنوان میشه در مورد آقایون صادقه. حتی خانواده های زیادی را دیدم که تمامی خانواده کلیر شدن ولی اقای خانواده کلیر نشده حتی در حالتی که متقاضی اصلی خانم بوده.در مورد خانمهایی که توسط همسر یا نامزدشون براشون اقدام شده اصلأ به کلیرنس نمی خورن و همان موقع ویزاشون صادر شده و حد اکثر 4 روز بعد به دستشون میرسه.

دوست عزیز، این پست پریسا در سال 2008 نوشته شده و الآن ما در سال 2011 هستیم. بنابراین مطمئنم که مدتها پیش نگرانی ایشون برطرف شده! اما به هر حال ممکنه افراد دیگه از پاسخ شما استفاده کنن.
Frozen Mind

سلام من درخواست ویزای نامزدیم4 ماه بعد از اقدام approve شده از همون اول که اقدام کردیم همه مدارک مالیات و حقوق و فرم ها را پر کردیم و نامزدم فرستاد اداره مهاجرت غیر از ترجمه های مدارک شناسایی من، اما آنکارا هفته پیش بعد از گذشتن 2 ماه از تاریخ approve به نامزدم ایمیل زد و چیزایی که قبلا فرستاده بودیم رو دوباره خواست تلفنی بهمون گفتن چیزی بدستشون نرسیده بنظرتون گمشون کردن؟ ما همه رو فرستادیم اما چیزی که نمیدونستم این بود که گوشهای من باید تو عکس معلوم بود که نیست حالا دوباره بفرستم یا روز مصاحبه با خودم ببرم؟
من سابقه کار ندارم سابقه کیفری هم ندارم چندین سال پیش تقریبا 2 سال انگلیس بودم (ماموریت پدرم ) که اصلا قبل از اینکه ویزامون تموم شه برگشتیم
برای این میگم که شنیدم کسانیکه سابقه سفر به خارج را داشتن و بموقع اونجا رو ترک کردن این یه امتیاز مثبته.
بنظرتون کلیرنس من چقدر طول میکشه؟ اونایی که همون موقع ویزاشونو میگرن بخاطر اینه که دیر بهشون وقت مصاحبه میدن و تو این مدت کلیرنسشون انجام شده؟
راستی نامزدم از انکارا پرسید که احتمالا کی وقت برای مصاحبه میدن گفتن اگه عرض یه هفته مدارکمون پست شه که شد میفته تو نوامبر.
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان