کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2011-10-22 ساعت 12:13)negi نوشته:  سلام دوستان،

ما تصمیم گرفتم برای ویزای نامزدی اقدام کنیم. یه چند روزیه که اینجا دارم پستهای بچه ها رو زیرو رو می کنم و اطلاعاتم رو زیاد می کنم. یه سوالی داشتم به عنوان اولین قدم. می خواستم بدونم دلیل اصلی طولانی بودن پروسه این ویزا دقیقاً چیه؟ منظورم اینه که از زمانی که مدارک رو می فرستیم طول می کشه تا اپروو بشه، یا بعد از اپروو شدن طول می کشه تا وقت مصاحبه بدن، یا اینکه ....؟ من قبلاً توریستی رفتم آمریکا و زیر یک هفته کلیر شدم. آیا این می تونه پروسه این کار رو تسریع کنه، آیا کسانی بودند که زودتر از 10-11 ماه کارشون درست شده باشه و اگر شده آیا از خوش شانسیشون بوده یا اینکه مربوط به مسائل دیگری می شه؟
ممنون می شم اگه جوابی ازتو بشنوم.

سلام, بله من بدون احتساب وقتهای تلف شده زیر یک سال گرین کارتم رو هم گرفتم ولی باید بگم که بیشتر خوش شانسی بود و الان کلا بعلت افزایش تقاضاها ویزای نامزدی و ازدواج بسیار به ندرت زیر یک سال جواب میگیرن ولی گرین کارت بعد از اون روال عادی هست
کلیرنس قبلیتون در پروسه کلیرنستون تاثیر خواهد داشت و نه در مراحل دیگه.
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano
(2009-04-29 ساعت 21:58)nina نوشته:  سلام من همين چند ماه پش با ويزاى نامزدى امدم امريكا كليرنس من 1سال و 3 ماه طول كشيد و يكى ديگه از دوستام 1سال 9 ماه ط'ول كشيد اخه خيلى از ايرانى ها در اين نوع ويزا تقلب كردن براى همين خيلى طول ميكشه البته براى بعضى هم زوتر مياد من كه تجربه ام با ويزاى نامزدى خيلى بد بود اميدوارم براى شما بهتر باشه

salam.chetor 1 sal 3 mah,male man 1 sal tol keshid ,ke parvandamo bastan ,goftan dobare bayd eghdam koniii

"سلام.چطور ۱ سال ۳ ماه،مال من ۱ سال طول کشید ،که پروندمو بستن ،گفتن دوباره باید اقدام کنی"

لطفا" به قوانین سایت احترام بگذارید و فارسی بنویسید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام من كاربر جديد هستم.كساني كه منتظر كليرنس هستند لطفا اطلاع رساني كنند. من ٢٠ روز هست كه منتظرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
من روز مصاحبه ویزا رو گرفتم؛ در واقع پروسه تحقیق و اف بی آی چک همه قبل از مصاحبه انجام شد که سه سال طول کشید؛ ویزای ازدواج؛ البته کیس با کیس فرق می کنه؛ هرچه وضعیت شغلی ساده تر باشه سریعتر؛ مثلا خانم های خانه دار ممکنه کمتر از یکسال کارشون انجام بشه؛
پاسخ
تشکر کنندگان:
تبريك ميگم. اميدوارم در ادامه راه همواره موفق باشيد. دعا كنيد كار من هم زودتر درست بشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من هم 2 ماه منتظر هستم ولی هنوز خبری نیستSad
نوع ویزا : CR1 ازدواجی
اولین اقدام :4 دسامبر 2010
رفتن کیس به nvc : می 2011
تاریخ مصاحبه: اکتبر 2011
کلرینس: 7 ماه
کلییر:جون 2012
دریافت ویزا: 13 جون 2012
تاریخ رفت به بلاد کفر: 22 جون 2012Big Grin

پاسخ
تشکر کنندگان: Blaze
دوستان سلام
من 27 ژانویه برای مصاحبه ویزای نامزدی میرم ابوظبی و تا 1 فوریه در ابوظبی هستم. اگر کسی کلیرنس شده و می خواد ویزا رو پیکاپ کنه ، من می تونم براش انجام بدمSmile به من پیام خصوصی بدین و دعا کنید همه چی برای من هم خوب پیش بره
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بچه ها ما بالاخره بعد از 8 ماه وقت مصاحبه برای گرین کارت گرفتیم!فقط چند تا سوال برامون پیش اومده.سفارت چه روزهایی تعطیله؟!جمعه یا شنبه و یکشنبه؟!و سوال بعدی اینکه چند روز بعد از انجام آزمایشها و واکسینایسون جوابش آماده میشه؟!و سوال آخر این که چند روز بعد از مصاحبه گرین کارت رو میگیریم؟؟اگر کسی راهنمایی کنه ممنون میشم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
امروز 73 روز که منتظر هستم خیلی بد این انتظار کشنده کسی از دوستان به تازگی کلیر نشده خیلی دارن طولش میدن

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من حدود 8 ماه هست که منتظرم . اما این پروسه چیزی هست که فقط میتونید انتظار بکشید و کار دیگه ای از دستتون بر نمیاد

(2012-01-09 ساعت 08:34)hamid.0711 نوشته:  سلام
امروز 73 روز که منتظر هستم خیلی بد این انتظار کشنده کسی از دوستان به تازگی کلیر نشده خیلی دارن طولش میدن

پاسخ
تشکر کنندگان: hamid.0711
سلام
میدونم که جز انتظار کاری نیست ولی روز مصاحبه به من گفتن 2 ماه بعد سایت چک کن ولی هنوز خبری نیست

پاسخ
تشکر کنندگان:
من بعد از 7 ماه و 12 روز، کلیر شدم.
امیدوارم همه دوستان این مرحله را بدون استرس و ناراحتی بگذرونند.
برای همه ارزوی موفقیت دارم

پاسخ
تشکر کنندگان: alirezagh ، alireza62 ، hamid.0711 ، Blaze ، golbano
سلام
تبريك مي گم عزيزم اميدوارم هميشه و هرجا كه هستي موفق وسلامت باشي شما كار مي كردي واستخدام دولتي بودي؟ كه اينقدر زمان برد؟
ممنون ميشم از پاسختون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
سربازی در یکی از مراکز فرماندهی ، سه سال سابقه در یکی از وزارتخانه ها، سه سال سابقه کاری در یکی از شرکتهای تحریم شده.

(2012-01-14 ساعت 13:48)Nakisa نوشته:  سلام
تبريك مي گم عزيزم اميدوارم هميشه و هرجا كه هستي موفق وسلامت باشي شما كار مي كردي واستخدام دولتي بودي؟ كه اينقدر زمان برد؟
ممنون ميشم از پاسختون

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
این جور که از شواهد پیداست و حرفهای که سفارت تو سایتشون میزنن 6 ماه یا بیشتر باید منتظر بمونیم میترسم با این اوضاع سیاسی که پیش اومده اخرش هم مثل اون دوستمون کیسمون رد بشه ودوباره بفرستن uscis حالا انتظار اشکال نداره ادم میگه نهایتش کل پروسه 1سال ونیم طول بکشه ولی سوخت وسوز نشه من ادم بد بینی نیستم ولی خب این روزا ظاهرا اوضاع خیلی خوب نیست و خیلی به ایرانیها گیر میدن نمیدونم کسی از دوستان به تازگی با مدت کوتاه کلیر شده یا نه یا هممون باید اینقدر صبر بدیم.

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان