موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
واسه اینکه مطمئن بشی بهشون ایمیل بزن عزیزم. منتظر خبرای خوش هستیم ازت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-20 ساعت 10:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-09-20 ساعت 10:25 توسط gole202.)
(2012-09-15 ساعت 14:31)elahenadafy2 نوشته: واسه اینکه مطمئن بشی بهشون ایمیل بزن عزیزم. منتظر خبرای خوش هستیم ازت 
عزیزم چه کمکی از دستم بر می آد که انجام بدم؟؟؟؟؟
چیزی به زمان مصاحبه ام نموده! استرس شدید منو گرفته! دوستانی که سابقه مصاحبه دارن بیان و دلداریم بدن :دی
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
من که سابقه مصاحبه ندارم. اصلا نترس. انقدر مصاحبه ساده است که نگو. وقتی همه مدارکت تکمیله از چی باید بترسی. البته این احساست ترس نیست بلکه احتمالا یه جور هیجان شدید و اندکی هم خوشاینده
. خلاصه که به نظر من استرسشم شیرینه چون میدونی بعدش میری پیش نامزدت و زندگیتو شروع میکنی.
سوالا هم اینکه چطور با هم آشنا شدین و چند وقته و نظر خانوادت راجع به این ازدواج چیه و ... سوالای خاله زنکی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
2012-09-21 ساعت 22:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-01 ساعت 00:57 توسط الهه سابق.)
(2012-09-21 ساعت 21:14)mhy_1985 نوشته: سلام الهه
از شما چرا کمک اسپانسر خواستن؟ مگه اسپانسرت کافی نبود؟ میشه بگی در چه صورت کمک اسپانسر میخوان؟
سلام دوست عزیز. شوهر من سال های ساکن ایران بوده و واسه همین توی آمریکا شغل و درآمدی نداشته. واسه همین یه نفر باید اسپانسرم بشه. کمک اسپانسر در مواردی که پتیشنر درآمد نداره یا درآمدش کافی نیست الزامیه.
خوب ما خیلی با NVC مکاتبه کردیم که بابا پتیشنر اصلا آمریکا نبوده که بخواد درآمد داشته باشه یا تکس داده باشه و این مدت اخیری هم که اونجا بوده، دانشجو بوده و خرجشو خانوادش واسش میفرستادن به اضافه اینکه کمک هزینه سالی 20000 دلار هم داشته از طرف دولت و عملا هیچ مشکل مالی توی آمریکا نداشته. و ازشون خواستیم قبول کنن مثل بچه های لاتاری تمکن مالی نشون بدیم، ولی قبول نکردن و گفتن فقطططط اسپانسر. خوب ما هم اصلا کسیو توی آمریکا نمیشناسیم که ازش بخواهیم اسپانسرمون بشه.
نه فامیل داریم اونجا نه دوست و آشنا. واسه همین گیر افتادیم دیگه
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
فردا دارم میرم دبی واسه مصاحبه
البته مصاحبه من روز چهارشنبه 3 اکتبر (12 مهرماه ) هست.
برام دعا کنید. هر چند زیاد استرس ندارم. فقط استرس من از خانواده ام هست که آیا دقیقه نود منو منصرف نخواهند کرد ؟ 
به نظرتون چقدر طول می کشه تا ویزای من آماده بشه؟ من تا دوشنبه 17 مهر اونجا خواهم بود اما 5سنبه و جمعه و شنبه و یکشنبه فکر می کنم دبی و سفارتآمریکا تعطیل باشن!
تاریخ اخذ ویزا: ؟؟؟
رتبه:
15
2 تشکر در 2 ارسال
خانم گل برات آرزوی موفقیت می کنم. احتمالش هست که ۳ روز بعد از مصاحبه ویزات حاضر بشه ولی معمولا می گن برو هفته بعد بیا. یعنی اگه دوشنبه مصاحبه کنی می گن دوشنبه دیگه.
موفق باشی
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-06 ساعت 04:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-06 ساعت 18:12 توسط Acaro.)
دوستان به نظر شما چه عواملی باعث میشه که برای اکثر آقایان کیس ها کلیرنس بخوره و در پروسس AP قرار بگیرند.
در حال حاضر من شدیدا نگران این مسله هستم و از طرفی هم کاسه صبر خودم و همسرم در حال لبریز شدن هست بخاطر دوری طاقت فرسا.
من شخصا از سربازی معاف شدم (خرید خدمت) و کار دولتی هم نداشتم (شغلم آزاد بوده و کاملا بدور از مسایل حساس) ٫ هیچ گونه وابستگی هم به حکومت نداریم.
به نظر شما چقدر شانس این رو دارم که بدون طی کردن مرحله کلیرنس ویزام رو دریافت کنم ؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
salam be hame dostan . mano bebakhshid ke farsi neminveisam chon to loby hotelam dar dubai va keyboredeshon khaili ba ma fargh dare.
goftam biam o khabar be dostan bedam ke 4shanbe hafte pish mosahebe man anjam shod
va khosh bakhtane FBI check nakhordam va visam 4shanbe in hafte amade mishe vase hamin bilitamo avaz kardam va vase 5shanbe gerftam. hame madarekam khodaro shokr kamel bod va soalate khaili asoni ke koja va az che tarigh ba ham ashna shodin?key hamdigaro didin?kare namzadet chie to usa?va az in sola kardan o khodaro shokr sar afraz az mosahebe kharej shodam lol
omidvaram hame dostan ham ba khabaray khob bian inja
shad bashid
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-07 ساعت 08:55)gole202 نوشته: salam be hame dostan . mano bebakhshid ke farsi neminveisam chon to loby hotelam dar dubai va keyboredeshon khaili ba ma fargh dare.
goftam biam o khabar be dostan bedam ke 4shanbe hafte pish mosahebe man anjam shod
va khosh bakhtane FBI check nakhordam va visam 4shanbe in hafte amade mishe vase hamin bilitamo avaz kardam va vase 5shanbe gerftam. hame madarekam khodaro shokr kamel bod va soalate khaili asoni ke koja va az che tarigh ba ham ashna shodin?key hamdigaro didin?kare namzadet chie to usa?va az in sola kardan o khodaro shokr sar afraz az mosahebe kharej shodam lol
omidvaram hame dostan ham ba khabaray khob bian inja
shad bashid
گًل جان خیلی بهت تبریک میگم، ایشالا که زندگی خیلی خوبی رو کنار همسرت شروع کنی ...ولی قول بده وقتی برگشتی حتما یک سفرنامهٔ حسابی بنویسی..چون مصاحبهٔ من هم ابوظبی هستش و از همین الان دارم از استرس میمیرم مخصوصا که به عکس هامون هم گیر دادن
مرسی
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
گل عزیزم تبریک میگم. چشمت روشن
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکهههههههههههههه...
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-10-09 ساعت 08:19)ehsan m نوشته: سلام دوستان
من میخوام با 1 دختر که آمریکاییه ازدواج کنم ، اول خواستیم ویزا توریستی واسه من بگیریم که برم اونجا که از وکیل اونجا پرسیده اونم گفته 3و4 ماهه دیگه به ایرانیا ویزا نمیدن و اصلا راهی نداره الانم خیلی ناراحتو ناامید شدیم،این ویزا واسه ازدواج الان ما اقدام کنیم بهمون میدن؟چطوریه؟چقد طول میکشه؟چقد هزینش میشه؟ ماهیچی بلد نیستیم،منم وکیله مطمئنی تو ایران نمیشناسم که بتونم ازش کمک بگیرم، لطفا" اگه میشه لطف کنیدو توضیح کاملی به من بدید دیگه خیلی ناراحتو ناامید شدم
فرق ویزا ازدواج با نامزدی چیه؟فک کنم ما باید ویزا نامزدی بگیریم ،نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید لطفا"
هنوز ویزا نامزدی میدن؟
من تو ایران چیکار میتونم بکنم؟
اولین کارمون باید چی باشه؟
ببخشید خیلی دارم سوال میپرسم
فرق ویزای ازدواج با نامزدی اینه که شما وقتی با مانزدی میری آمریکا تا 3 ماه فرصت داری که عقد کنی و بعد از اون گرین کارتتو میگیری. ویزای ازدواج وقتی رفتی آمریکا گرین کارتتو همون موقع میدن. ویزای نامزدی دنگ و فنگش کمتره و راحتتره. ولی باید حتما عکس دو نفره و پرینت ایمیل و چت و تلفن داشته باشی.
شما از ایران لازم نیست کاری بکنی. نامزد آمریکاییت باید همه کارهارو انجام بده. یکسری فرمها رو باید پر کنه و همراه مدارک لازم بفرسته اداره مهاجرت.
اگر از طریق ویزای ازدواجی بخواهید اقدام کنید اول ایشون باید بیاد ایران یا ترکیه و اونجا عقد کنید و بعد ایشون برگرده آمریکا و کارها رو انجام بده. اگه آمریکاییه که ایران نمیتونه بیاد و باید برید ترکیه عقد کنید. خلاصه دنگ و فنگش زیاده.
با نامزدی اقدام کنید بهتره
اگه دنبال وکیل گرفتنید، توی ایران نباید بگردید که، نامزدت یه وکیل توی آمریکا پیدا کنه و کارها رو انجام بده.
ولی روند کار بسیار ساده است و اصلا نیازی به وکیل نیست
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2012-10-09 ساعت 17:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-09 ساعت 17:47 توسط Acaro.)
دقیقا دوستمون کاملا صحیح به عرضتون رسوندن
من شخصا گرفتن وکیل رو به هیچ وجه توصیه نمی کنم
ما به خاطر یکسری شرایط در ابتدا مجبور شدیم وکیل بگیریم و از اونجایی که فکرمی کردیم وکیل بخوبی به تمام موارد احاطه داره با خیال راحت منتظر اپروال دوممون بودیم ولی RFE خوردیم بعدش معلوم شد وکیل از روی قصد یکسری مدارک را ناقص فرستاده و بعد که قرار بود برای RFE مدارک لازم رو به وکیل بدیم و ایشون اقدامات لازم رو انجام بده درخواست ۱۰۰۰ دلار هزینه اضافه کرد با اینکه شخصا مقصر بوده و کوتاهی کرده بود
ما هم بلافاصله fire ش کردیم و باقی مراحل رو شخصا انجام دادیم خدمتتون عرض کنم که مراحل کاملا مشخص و روتین است و اطلاعات لازم چه به فارسی و چه به انگلیسی در سایت های مختلف موجود است
ما مطابق با راهنمای wiki انجمن visa journey پیش رفتیم و بدون مشکل مرحله USCIS و NVC را رد کردیم
نوع ویزا : CR1 ✷ مصاحبه : هفته آخر نوامبر ۲۰۱۲ - ایروان ✷ دریافت ویزا : یکضرب ✷ مقصد : L.A ✷ تاریخ ورود : ۱۲/۱۲/۱۲