کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[quote='itex' pid='547041' dateline='1410016083']
این ppt هم شنبه ها بازه و من هردو بار اینجا انتخاب کردم. به سفارت و هتلهای اطرافش هم نزدیکه.
ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441

سلام ایتکس جان من هم اول همینوANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441
پیشنهاد می‌خواستم بکنم چون خودم هم اینجا رو انتخاب کردم

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همه دوستان
بیشتر از ۱۰ ماه از مصاحبم در ابوظبی میگذره اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغیر نکرده .ایمیل هم دادم اما یه جواب تکراری دادن ولی چیزی عوض نشد.به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا طبیعیه ؟
اینم پیام سایت : No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
[/quote]

امید به خدا زودتر کلیر میشی. برای اینکه ببینی بقیه چقدر منتظر بودن به لیست منتظران توی امضای من نگاهی بنداز.
[/quote]

بله آیتکس جان متوجه هستم که هستند دوستانی که زمان انتظارشون بیشتر از منه . سوال من اینه که بعد ۱۰ ماه چرا سایت ابوظبی هنوز کیسمو نمیشناسه؟ همچین موردی داریم از دوستان دیگه ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-09-06 ساعت 22:48)siavashsiavash نوشته:  سلام به همه دوستان
بیشتر از ۱۰ ماه از مصاحبم در ابوظبی میگذره اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغیر نکرده .ایمیل هم دادم اما یه جواب تکراری دادن ولی چیزی عوض نشد.به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا طبیعیه ؟
اینم پیام سایت : No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.

امید به خدا زودتر کلیر میشی. برای اینکه ببینی بقیه چقدر منتظر بودن به لیست منتظران توی امضای من نگاهی بنداز.
[/quote]

بله آیتکس جان متوجه هستم که هستند دوستانی که زمان انتظارشون بیشتر از منه . سوال من اینه که بعد ۱۰ ماه چرا سایت ابوظبی هنوز کیسمو نمیشناسه؟ همچین موردی داریم از دوستان دیگه ؟
[/quote]

دوست عزیز شما باید بری تو سایت سفارت قسمت کانتکت، با توجه به نوع ویزات کتگوری مخصوص به خود را وارد کنی و بعد از اعلام مشخصات خود گزینه کیس نات فاند رو بزنی، بعد از یکی دو روز مشخصاتت وارد سایت میشه...به همین راحتی
جامانده از لاتاری
كيس نامبر : ***5 / ابوظبي / کلیرنس/ آپدیتها 1 و 3 و 4 و 29 آپریل٬ ۸ جولای،۱۱ اگوست(کیس اصلی)،۱۲ اگوست(کیس همراه)، ۱۸ آگوست، ۲۱ آگوست،۴ سپتامبر ،ویزا هرگز
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، siavashsiavash ، itex ، shmo
(2014-09-06 ساعت 20:01)behnam7 نوشته:  سلام ایتکس جان من هم اول همینوANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441

ولی‌ رفتم اینجا http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorkshops...id=6&bid=2 نگاه کردم
ULUS
Adres ATATÜRK BULVARI ÜLKÜ MAH.NO:2 ULUS
Yetkili İlçe ALTINDAĞ Bağlı Old. Mer.
Telefon 0312 3244409 Faks 0312 3091834
Hours of Operation 08:30 to 19:30 Central Code 10918
Saturday 10:00 to 16:00 Sunday OFF Holiday OFF
دیدم ulus هم مثل اینکه شنبه‌ها بازحالا نمیدونم که چرا اینجا رو خود سفارت برای ایرانیها پیشنهاد کرده

سلام عزیز، من شنیدم که بستس شاید سایتشون اشتباه نوشته من خودم فقط همینی که آدرس دادم رو رفتم و هردوبار هم شنبه رفتم، خدا کنه باز باشه که بچه ها اضافه نمونن.
به هر حال دفتر پست تأثیر خاصی نداره، یکی مهم هستش که نزدیک محل اقامت باشه و شنبه هم باز باشه که پول اقامت اضافی هزینه نشه.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7
(2014-09-07 ساعت 03:09)itex نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 20:01)behnam7 نوشته:  سلام ایتکس جان من هم اول همینوANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441

ولی‌ رفتم اینجا http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorkshops...id=6&bid=2 نگاه کردم
ULUS
Adres ATATÜRK BULVARI ÜLKÜ MAH.NO:2 ULUS
Yetkili İlçe ALTINDAĞ Bağlı Old. Mer.
Telefon 0312 3244409 Faks 0312 3091834
Hours of Operation 08:30 to 19:30 Central Code 10918
Saturday 10:00 to 16:00 Sunday OFF Holiday OFF
دیدم ulus هم مثل اینکه شنبه‌ها بازحالا نمیدونم که چرا اینجا رو خود سفارت برای ایرانیها پیشنهاد کرده

سلام عزیز، من شنیدم که بستس شاید سایتشون اشتباه نوشته من خودم فقط همینی که آدرس دادم رو رفتم و هردوبار هم شنبه رفتم، خدا کنه باز باشه که بچه ها اضافه نمونن.
به هر حال دفتر پست تأثیر خاصی نداره، یکی مهم هستش که نزدیک محل اقامت باشه و شنبه هم باز باشه که پول اقامت اضافی هزینه نشه.

عزيز ان اشتباه نكنيد ulus pttروزهاي شنبه باز هست أما قسمت passport delivery اون بسته هست. من خودم شخصا از مسؤولش سؤال كردم
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7 ، itex
(2014-09-07 ساعت 05:51)mehri11 نوشته:  عزيز ان اشتباه نكنيد ulus pttروزهاي شنبه باز هست أما قسمت passport delivery اون بسته هست. من خودم شخصا از مسؤولش سؤال كردم

متشکرم ازتون
پس همونANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441 خوبه و شنبه هم باز

پاسخ
تشکر کنندگان: itex
(2014-09-07 ساعت 11:42)behnam7 نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 05:51)mehri11 نوشته:  عزيز ان اشتباه نكنيد ulus pttروزهاي شنبه باز هست أما قسمت passport delivery اون بسته هست. من خودم شخصا از مسؤولش سؤال كردم

متشکرم ازتون
پس همونANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441 خوبه و شنبه هم باز
ممنون از راهنمايي هاتون itexجان - بهنام-مهري- shmo و ديگر دوستان عزيز.
من هم همين ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441 رو انتخاب كردم.
فردا صبح وقت مصاحبه مجدد دارم.
برگشتم خبرتون ميدم كه چه گذشت بر من.Wink
اگه تو اين مرحله بتونم به سوالي برا شما دوستان عزيز جواب بدم در خدمت هستم . و اگه كسي كاري در آنكارا داره بازم خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم .
من مداركم و تكميل كردم و نسبتا ديگه off هستم.
تنها خبري كه ميتونم بگم اين هست كه بچه هاي نزديك 14 ماه (پيشكسوتان عزيزWink )خيلي آماده و گوش بزنگ باشن و همچنين با ايميل در تماس باشن.
به من در جواب ايميلم كه پرسيدم چه خبر از case من؟ روز 4 sep. بلافاصله جواب دادن با كلي مدارك و فرم ds-260 و ترجمه ها و همه و همه چي و فرم هاي مالياتي petitioner o sponsero , domicile , و مديكال جديد و ....... صبح دوشنبه اينجا باش.
يعني از اين خوشگلتر نميشد آدم و call كنن .WinkSmile
حالا حتما بعدا براتون كامل توضيح ميدم .
و فردا هم ميگم كه چه گذشت .
بازم ممنون از همتون كه ptt رو راهنماييم كردين.
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، mehri11 ، behnam7 ، itex ، فری خانم ، Shahabpk ، amjad
امروز شد ٢٠٠ روز انتظار.....
F2A
تاريخ مصاحبه:19Feb
ايروان
وضعيت:پايان AP پس از ٢٨٨روز
مقصد:به اميد خدا به زودي دالاس
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، itex ، shmo ، فری خانم ، Shahabpk
(2014-09-07 ساعت 15:33)ali214 نوشته:  امروز شد ٢٠٠ روز انتظار.....

خدا صبر بده واقعاً. الان 4 ماهه که آمریکا هستم ولی اثرات منفی 8ماه انتظار هنوز اذیتم میکنه. دوستانه توصیه میکنم خوش بگذرون تا میتونی، میدونم سخته ولی مثل دارو برای درده. (شعر گفتم D: )
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، behnam7 ، ali214
(2014-09-07 ساعت 19:57)itex نوشته:  
(2014-09-07 ساعت 15:33)ali214 نوشته:  امروز شد ٢٠٠ روز انتظار.....

خدا صبر بده واقعاً. الان 4 ماهه که آمریکا هستم ولی اثرات منفی 8ماه انتظار هنوز اذیتم میکنه. دوستانه توصیه میکنم خوش بگذرون تا میتونی، میدونم سخته ولی مثل دارو برای درده. (شعر گفتم D: )

آره امين جان . واقعا سخته . يا بايد بگم بود ؟ فردا معلوم ميشه.
الان تنها چيزي كه دوست دارم اتفاق بيوفته اين هست كه بهنام و امير حسين هم همين يكي دو روز آينده بهشون ايميل بياد و پاشن بيان اينجا . چند روزي با هم باشيم .
واقعا تاثيراتي غير قابل بازگشتي ميزاره رو آدم.
بايد كسي تو اين موقعيت باشه تا بدونه چي ميگم ؟
قابل مقايسه با خيلي از مشكلات ديگه نيست. مثل چيزل تخريب ميكنه آدمو از درون .Sad
خدا نصيب هيچ كدوم از دوستان نكنه...
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo ، ali214 ، behnam7 ، فری خانم ، itex ، Shahabpk ، Ghormeh Sabzi
من هم امروز شد 203 روز??
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: itex ، ali214 ، Shahabpk
[q
متشکرم ازتون
[/quote]
ممنون از راهنمايي هاتون itexجان - بهنام-مهري- shmo و ديگر دوستان عزيز.
من هم همين ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441 رو انتخاب كردم.
فردا صبح وقت مصاحبه مجدد دارم.
برگشتم خبرتون ميدم كه چه گذشت بر من.Wink
اگه تو اين مرحله بتونم به سوالي برا شما دوستان عزيز جواب بدم در خدمت هستم . و اگه كسي كاري در آنكارا داره بازم خوشحال ميشم بتونم كمكي كنم .
من مداركم و تكميل كردم و نسبتا ديگه off هستم.
تنها خبري كه ميتونم بگم اين هست كه بچه هاي نزديك 14 ماه (پيشكسوتان عزيزWink )خيلي آماده و گوش بزنگ باشن و همچنين با ايميل در تماس باشن.
به من در جواب ايميلم كه پرسيدم چه خبر از case من؟ روز 4 sep. بلافاصله جواب دادن با كلي مدارك و فرم ds-260 و ترجمه ها و همه و همه چي و فرم هاي مالياتي petitioner o sponsero , domicile , و مديكال جديد و ....... صبح دوشنبه اينجا باش.
يعني از اين خوشگلتر نميشد آدم و call كنن .WinkSmile
حالا حتما بعدا براتون كامل توضيح ميدم .
و فردا هم ميگم كه چه گذشت .
بازم ممنون از همتون كه ptt رو راهنماييم كردين.

مردادی هیچ خبری به اندازه کلیر شدن شما صدر جدولی ها منو خووشحال نکرد،آقا خیلی مبارکه !!!گفتم که خبرای خوب داریم ما ...بزن و بکوب داریم ماBig Grin

[عکس: 252421_LaieA_018.gif] [عکس: 599321_Laie_94.gif] [عکس: 263321_Laie_28.gif] [عکس: 127821_Laie_58.gif] [عکس: 748420_JC_hurrah.gif]
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: sib 24 ، platypus15 ، aidaone ، پدی ، فری خانم ، mordadi ، ali214 ، Shahabpk ، Roshanak_Babak
من یه سوال دارم: چه بیمه درمانی رو برای ماههای اول که هنوز تحت پوشش بیمه همسرم/نامزدم نیستم پیشنهاد می کنید؟
( آیا لازمه خودم رو از ایران بیمه مسافرتی کنم؟ )
من دارم این 5شنبه می رم و هنوز نمی دونم چی کار کنم!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، فری خانم
بچه هایی که ترکیه هستین یا ارمنستان و دبی بیاین گزارش بدین چه خبرا؟Tongue
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، Shahabpk
دوستان سلام من امروز جواب مدیکالم را گرفتم و مدارک را تحویل سفارت دادم حالا باید صبر کنم ببینم چی میشه تا الان که هنوز وضعیتم توی سیس تغییری نکرده
پاسخ
تشکر کنندگان: پدی ، mehri11 ، shandiz ، behnam7 ، فری خانم ، itex ، Shahabpk

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان