کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
[/quote]

کجاییییی؟ازت خبری نیست !!غیبت خوردی Big GrinTongueچرا که نه!! تو هم به همین زودی زود کلیر میشی Winkدانشجوها که تموم شدن لاتاریها هم پرونده شون بسته شد دیگه میرن سراغ پرونده شما ها به امیدخدا همین روزا خبرای خوب داریم ما Big GrinTongue
[/quote]

ايشالا ايشالاSmile
پسوردمو گم كردهبودم شايا جان؛)))))
پاسخ
تشکر کنندگان: ad_jojo ، shaya
(2014-09-05 ساعت 22:48)مسكاتي نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 20:54)ad_jojo نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم همگی خوب باشین و با وجود دوری و سختیهاش مهربونتر و پر انرژی تر باشین،

بببچچچچچچهههااااااااااااا
به لطف خدا من هم دیروز بعد از 107 روز کلیر شدم و متن معروف Ready رو گرفتم بر اساس کیس نامبرم. البته طبق تجربه بچه هایی که لطف کردن قبلا نوشتن حتما از طریق ایمیل تائیدیه خواهم گرفت ازشون.

برای همه منتظرها دعا میکنم زوودتر Ready بشین و من رو هم دعا کنین که دیگه صبر و طاقتی نموده والا Smile Cool
من هفته جاری به دبی میرم و اگه کاری داشتین در خدمتتاتم..
مخلصیم.

شما خيلي تاريخات به من نزديك ه و ابوظبي هم بودي
يعني ميشه مدت انتظارم هم به اندازه شما باشه؟RolleyesCool
يكم از شرايطت ميگي؟
به نظرت چي باعث شده زود كلير شي؟

مسکاتی جان، Shaya دیگه یک رفرنس مطلع هست و لطف کرد و جواب سئوالت رو بدرستی داد، البته بنظر معمولا کار خودشون رو میکنن و نامه و درخواست های مضاعف رو ترتیب اثری نمیدند.
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: 13 Nov. 2013
دريافت رسيد مدارك: 22 Nov. 2013
مصاحبه: 20 MAY 2014-ابوظبی
ورود به آمریکا: DEC2014
ازدواج: March 2015
انگشت نگاری: April 2015
نامه کنسلی احتمالی مصاحبه: Jun 2015
وضعیت اکنون: دریافت گرین کارت بعد از 1.6 ماه!
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، مسكاتي
سلام به همه دوستان
بیشتر از ۱۰ ماه از مصاحبم در ابوظبی میگذره اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغیر نکرده .ایمیل هم دادم اما یه جواب تکراری دادن ولی چیزی عوض نشد.به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا طبیعیه ؟
اینم پیام سایت : No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-05 ساعت 16:48)shmo نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:33)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوستان من 28 آگوست کلیرنس شدم. کسی میدونه چند روز باید آنکارا بمونم؟ با تور برم یا هتل جدا بگیرم. مدیکالم تا 8 نوامبر مهلت داره. دوباره ازم مدیکال میخوان؟
سلام من الان انکارا هستم اگر مثلا امروز مدیکالت را بدی فردا جواب میدن و از بچه های اینجا شنیدم در عرض سه یا چهار روز کاری سفارت ویزا میدهد در خصوص زمان مدیکالت اگر بلیط آمریکا را تا قبل از 6 نوامبر داشته باشی فکر کنم احتیاج به تمدید نداری بهر حال اگر کمکی از من بر بیاد در خدمت همه دوستان هستم
سلام دوست عزیز. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. میخواستم بدونم به شما گفتند که مدیکال مجدد احتیاج دارید؟ و اینکه وقتی در سایت کلیر شدید وضعیت شما در ceac تغییر کرد یا نه؟ چون من 28 آگوست کلیر شدم و در ceac همچنان Ap به تاریخ 28 آگوست هستم.
با آرزوی موفقیت برای شما.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-06 ساعت 01:14)siavashsiavash نوشته:  سلام به همه دوستان
بیشتر از ۱۰ ماه از مصاحبم در ابوظبی میگذره اما هنوز پیغام سایت ابوظبی تغیر نکرده .ایمیل هم دادم اما یه جواب تکراری دادن ولی چیزی عوض نشد.به نظر شما چیکار کنم ؟ آیا طبیعیه ؟
اینم پیام سایت : No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.

امید به خدا زودتر کلیر میشی. برای اینکه ببینی بقیه چقدر منتظر بودن به لیست منتظران توی امضای من نگاهی بنداز.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: siavashsiavash
(2014-09-06 ساعت 02:33)Dokhmal14 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 16:48)shmo نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 13:33)Dokhmal14 نوشته:  سلام دوستان من 28 آگوست کلیرنس شدم. کسی میدونه چند روز باید آنکارا بمونم؟ با تور برم یا هتل جدا بگیرم. مدیکالم تا 8 نوامبر مهلت داره. دوباره ازم مدیکال میخوان؟
سلام من الان انکارا هستم اگر مثلا امروز مدیکالت را بدی فردا جواب میدن و از بچه های اینجا شنیدم در عرض سه یا چهار روز کاری سفارت ویزا میدهد در خصوص زمان مدیکالت اگر بلیط آمریکا را تا قبل از 6 نوامبر داشته باشی فکر کنم احتیاج به تمدید نداری بهر حال اگر کمکی از من بر بیاد در خدمت همه دوستان هستم
سلام دوست عزیز. اگه لطف کنید راهنمایی کنید ممنون میشم. میخواستم بدونم به شما گفتند که مدیکال مجدد احتیاج دارید؟ و اینکه وقتی در سایت کلیر شدید وضعیت شما در ceac تغییر کرد یا نه؟ چون من 28 آگوست کلیر شدم و در ceac همچنان Ap به تاریخ 28 آگوست هستم.
با آرزوی موفقیت برای شما.

سلام ضمن تبریک مجدد بابت کلیر شدن شما . بله من چون شش ماه از مصاحبه ام گذشته بود یک ایمیل به سفارت دادم و سوال کردم چه مدارکی لازم هست انها هم پاسخ دادند مدیکال جدید و فرمهای مالیاتی 2013 را بیارم. در خصوص سوال بعد نه وضعیت شما در ceas همان AP میماند تا شما مدارک بسفارت بدهید سپس وقتی ویزاتون حاضر شد وضعیت شما در ceas تغییر میکند
پاسخ
تشکر کنندگان: Dokhmal14
(2014-09-06 ساعت 00:32)mehri11 نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 21:51)itex نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:15)shaya نوشته:  این روشنک بابک هم کلیر شده تاریخش وارد نشده انشالله تا آخر تابستون همه این بالا جدولی ها میرن خلاص !Big Grin

میدونی کی کلیر شده؟ من تاریخ کلیر شدنش رو نمیدونم. اگر هستن خودشون اعلام کنن.

سلام
Dokhmal14 هم به تاريخ ٢٨ اگوست كليير شده. منم كه مدارك را در تاريخ ٣ سپتامبر به سفارت دادم و وضعيتم در سيس در تاريخ ٤ سپتامبر از ap به ready تغيير كرده و به تاريخ ٥ و ٦ سپتامبر اپديت شده اما خبري از ويزا نيست. حالا ديگه رفت تا دوشنبه ببينيم چي ميشه.
حالا اگر ptt شما نزدیک هست یک سر بزن شاید ویزات را ارسال کرده باشن ضرر ندارد یک امتحانی بکنی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-05 ساعت 23:41)amjad نوشته:  پرونده لاتاریها بسته شده ولی خودشون این باور رو ندارن
الان اینجا در آنکارا مطابق سنت عجیبی که از سال 2012 شروع شد خیلی از دوستان لاتاری که موفق به گرفتن ویزا نشدن و در مرحله APهستن اومدن و پاسهاشونو شانسی تحویل سفارت میدن ، شاید یه چندتائی ویزا اون پشت مشتا هنوز مونده باشه- آرزو میکنم موفق باشند و دست خالی بر نگردن
خیلی سخت خیلی
بله منهم دو تا خانواده که همزمان با من مصاحبه داشتند دیروز دیدمشان که برای تجدید مدیکال امده بودند به امید اینکه بلکه سفارت قبول کنه خیلی ناراحت شدم امیدوارم بتوانند موفق بشن
پاسخ
تشکر کنندگان:
والا مادر پدر من گویا کلییر شدن، متاسفانه ۳۰ روز هم دیرتر بهشون خبر دادن برای مصاحبه، ولی‌ به دلیلی‌ که گفتم باید منتظر بمونن و اینجور که به نظر میرسه کلیرشون منقضی می‌شه. حالا نمیدونم، تصمیم با خودتونه که چی‌ توی جدول بزنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-09-04 ساعت 16:53)shmo نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 21:47)amjad نوشته:  
(2014-09-03 ساعت 14:44)shmo نوشته:  [quote='amjad' pid='545424' dateline='1409738761']
[quote='shmo' pid='545386' dateline='1409735143']
سلام از انكارا چه خبر من فردا دارم ميرم بچه هايي كه انكارا هستند اوضاع چطوره؟
هوا گرم ، نرخ برابری دلار با لیر ترکیه 215 هست ، اتوبوسای اگو 442 رو برداشتن جاش اتوبوسای 8 لیری بنز جلوی درب سالن خروجی گذاشتن و هوا هم آفتابی
دیگه چی میخوای بدونی ؟Big Grin
سلام ممنون امجد جان اطلاعاتي كه نوشتي خيلي خوبه فقط ميخواستم ببينم مديكال براي بار دوم چه مدت طول ميگشه جواب شو بدن ؟ و اينكه اگر مدارك را به سفارت بديم چقدر طول ميگشه ويزا صادر بشه ؟ ( البته من با پسر يازده ساله ام هستم و براي جمعه وقت مديكال گرفتم )
سلام امجد جان و shmo
بچه ها ptt رو كجا انتخاب كردين؟
ميگن ulus ptt هم شنبه ها باز هست .درسته؟
بچه هاي عزيز ديگه مهاجر سرا . من خيلي فشرده و غير قابل انجام ميشه گفت مصاحبه مجدد خوردم .
كه يك جورهايي خودم هم موندم . دوشنبه مصاحبه دارم و خدا رو شكر تونستم تو اين 24 ساعت اخير 90 در 100 كارهارو جمع و جور كنم .
ميام سر فرصت بهتون كامل توضيح ميدم .Wink
shmo , amjad جان شما ptt رو كجا انتخاب كردين؟
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: mehri11 ، فری خانم
(2014-09-06 ساعت 09:12)shmo نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 08:15)shaya نوشته:  این روشنک بابک هم کلیر شده تاریخش وارد نشده انشالله تا آخر تابستون همه این بالا جدولی ها میرن خلاص !Big Grin

سلام
Dokhmal14 هم به تاريخ ٢٨ اگوست كليير شده. منم كه مدارك را در تاريخ ٣ سپتامبر به سفارت دادم و وضعيتم در سيس در تاريخ ٤ سپتامبر از ap به ready تغيير كرده و به تاريخ ٥ و ٦ سپتامبر اپديت شده اما خبري از ويزا نيست. حالا ديگه رفت تا دوشنبه ببينيم چي ميشه.
حالا اگر ptt شما نزدیک هست یک سر بزن شاید ویزات را ارسال کرده باشن ضرر ندارد یک امتحانی بکنی
Shmo جان من ulus ptt هستم كه شنبه ها و يك شنبه ها تعطيله
نوع ويزا k1
Case creation date: ١٥ ژانويه ٢٠١٤
تاريخ و مكان مصاحبه: ١٢ مارچ٢٠١٤ آنكارا
وضعيت فعلي: cleared on 28 Aug. 2014
مدت انتظار ١٦٩ روز
پاسخ
تشکر کنندگان: shmo
(2014-09-06 ساعت 12:33)mehri11 نوشته:  

سلام

تو سايتش advise كرده ايرانيا بهتره يكي از اينارو انتخاب كنن .
ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS
ISTANBUL(AVR) - BEYOGLU - TOM TOM - PTT BEYOGLU MERKEZI

حالا از اينا كدوماشون شنبه باز هستن؟ كسي ميدونه؟Smile
مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه: اواخر june
کتگوری:F2B
منتظر کلیرنس
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، behnam7 ، فری خانم
(2014-09-06 ساعت 14:58)mordadi نوشته:  
(2014-09-05 ساعت 21:51)itex نوشته:  میدونی کی کلیر شده؟ من تاریخ کلیر شدنش رو نمیدونم. اگر هستن خودشون اعلام کنن.

سلام

نه تنها ptt که شنبه ها بازه ادرسش اینه من امروز رفتم دیدم نوشته تا ساعت 4 باز هستPtt-yenişehir Şubesi, Cumhuriyet Mh., 06420 Ank
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk
(2014-09-06 ساعت 18:33)shmo نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 14:58)mordadi نوشته:  
(2014-09-06 ساعت 00:32)mehri11 نوشته:  سلام

نه تنها ptt که شنبه ها بازه ادرسش اینه من امروز رفتم دیدم نوشته تا ساعت 4 باز هستPtt-yenişehir Şubesi, Cumhuriyet Mh., 06420 Ank

سلام الان اینجا http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorkshops...id=6&bid=2 نگاه کردم ANKARA - ALTINDAG - ANAFARTALAR - PTT ULUS باز شنبه‌ها

پس اگه خود سفارت پیشنهاد داده همنو انتخاب کن

پاسخ
تشکر کنندگان:
این ppt هم شنبه ها بازه و من هردو بار اینجا انتخاب کردم. به سفارت و هتلهای اطرافش هم نزدیکه.
ANKARA ÇANKAYA PTT - YENİŞEHİRPTT -ANK MERKEZI MITHATPASAKÜLTÜR, 6441

(2014-09-06 ساعت 14:58)mordadi نوشته:  تو سايتش advise كرده ايرانيا بهتره يكي از اينارو انتخاب كنن .

قبلاً که شنبه ها بسته بود بعید میدونم فرقی کرده باشه. از همونی که معرفی کردم میتونین استفاده کنین و مشکلی نیست.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: behnam7

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان