موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
وحید عزیز به تاپیک زیر مراجعه کن و اولین پست رو با دقت بخون. کاملا توضیح دادم که مدارک چی باید نشون بدید
http://mohajersara.com/thread-5622.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان کسی میدونه لیست رشتههای حساسی که احتمال کلیرنسشون بالاست کدومن
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-04-15 ساعت 15:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-04-15 ساعت 15:18 توسط رزا.)
سلام دوستان
من با راهنمایی یکی از دوستان رفتم و رشتههأی که درصد fbi چک خردنشون بالاست رو سرچ کردم و این دو تا لینکو توی صفحه مهاجرسرا میذارم شاید به دردتون بخوره.
http://mantas.dtiltas.lt/Papers/DOSTechn...rtList.pdf
http://www.wolfsdorf.com/articles/TAL2.pdf
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه صورتی، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-04-15 ساعت 06:16)vahid vahdani نوشته: (2013-04-14 ساعت 17:53)الهه سابق نوشته: وحید عزیز به تاپیک زیر مراجعه کن و اولین پست رو با دقت بخون. کاملا توضیح دادم که مدارک چی باید نشون بدید
http://mohajersara.com/thread-5622.html
الهه عزیز ممنون از لطفت
من توی 2 سوال قبلم گفتم که توی اپلای اولم واسه ویزای توریستی از روی جهل و نادانی رشته فوق دیپلمم که توی ایران خونده بودم را ننوشتم ، دفعه بعدی که میخوام واسه ویزای ازدواج اپلای کنم باید حتما بنویسم(چون کارت پایان خدمت میخوان و اون تو نوشته که تحصیلات فوق دیپلم بوده) ، اما یه چیز فکرم رو آزار میده و اینکه میترسم به همین خاطر ردم کنند و هیچ وقت بهم ویزا ندند ،یکی از دوستان جواب داد اما دلم قرص نیست ، الهه جان آیا وکیل مهاجرتی سراغ دارید که بتونم اطلاعات دقیقتری بگیرم؟این قضیه زندگی خودم و یه دختره آمریکایی هست ، اگر قراره به خاطره این اشتباه رد بشم میخوام حداقل از الان تکلیف خودمو مشخص کنم و با زندگی یه دختر بازی نشه و وقتشو هدر ندم .......
سپاس از لطفتون .....
خیلی سوال میپرسم ، ببخشید
ببین یک یاز مهمترین آیتمها برای سیستم آمریکا و ویزا دادن، تاریخ تولده. دونستن تاریخ تولد دقیق شخص متقاضی از نون شب هم واسشون واجب تره. خیلیا رو من میشناسم که تاریخ تولدشونو اشتباه وارد کردن و روز مصاحبه گفتن که ما تاریخ تولدو اشتباه زدیم و هییییچ مشکلی هم پیش نیومده. مطمئن باش به هیچ عنوان سر این مساله به مشکل نمیخوری. شما توی فرمهای اپلای مینویسی که فوق دیپلم داری و روز مصاحبه میگی قبلا توی فرم توریستی اشتباه زده بودم. به همین راحتی
بچه ها اشتباهات خیلی بزرگتر از این انجام دادن و هیچ مشکلی هم واسشون پیش نیومده.
فقط یه نفرو سراغ دارم که لاتاری شرکت کرده بود و به اشتباه اسم فرزند کوچیکشو توی فرم ننوشته بود و روز مصاحبه به آفیسر گفت که ما اشتباها اسم بچه رو ننوشتیم. ولی اونا قبول نکردن و ویزا ندادن. اونم کاملا واضحه. پرونده بجای اینکه واسه 3 نفر تشکیل شده باشه، واسه 2 نفر تشکیل شده بوده و مسلما ازشون قبول نمیکردن که نفر سومی رو به پرونده از قبل تشکیل شده اضافه کنن
ننوشتن فوق دیپلم به هییییییییییییچ عنوان مشکل زا نیست. خیالت راحت
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم به سلامتی بعد از ٨٠ روز کلیر شدم
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه صورتی، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من هم به سلامتی بعد از ٨٠ روز کلیر شدم 
[/quote]
مبارک باشه به سلامتی.موفق باشی.خوش به حالت برای ما هم دعا کن
[/quote]
ممنونم دوست عزیز . به امید خدا شما هم به زودی کلیر میشید و خیالتون راحت میشه [quote='yalda91' pid='311046' dateline='1366307924']
[quote='رزا' pid='311026' dateline='1366304047']
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالا شما و همه ی بچه هایی که منتظر هستن زودتر خبر خوش بگیرن. واقعا سخته اما به زودی همه ی ما رو خوشحال میکنید
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...