موضوعها: 0
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من قکر می کنم بچه های نامزدی وازدوج اینجا نمی یان تو همین تاپیک مشابه ببینید بچه های لاتاری چیکار میکنن.یکم بیشتر ببیایم واز update شدن سایت همدیگرو خبردار کنیم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم دوست داشتیم اپدیت شیم... اپدیت نمیشیم اما اپدیت شده ها رو دوست داریم .. خراب بمونه ارمنستان کوفتی که حتی به ceac هم نداره که بریم ببینیم اصلا کار میکنن رو کیسمون یا نه....منصور جان اخرین اپدیتت برای کی بوده؟منم ۹۰ روزه منتظرم.... لطفا بگو کارت چی بوده و کجا با چه درجه ای خدمت کردی.. البته اگر دوست داری
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
ا انا جان این چه حرفیه!؟شک داری؟!!! به زودی عزیزم دیگه وقت شه کلیر بشن اقا ارین یکم دیگه صبر کن با خدا باش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
آرین جان میشه بگی چه مشخصاتی باید برای امیر مهاجر بفرستیم.؟می ترسم نفهمم کی کلیر می شم.
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها آخرین آپدیت سایت 18 آپریل هست ؟یکی از بچه ها میگه دیروز آپدیت شده ولی من که نمی بینم.
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
یعنی حال و روز اینا که چک خوردن و میبینم میگم عب نداره وقت مصاحبه ام دیر شده
خدا جون تورو جون هر کی دوس داری یه کاری کن اونایی که از هم دورن زودتر پیش هم باشن .
امین
CR1
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها از الهه خبری ندارید .امیدوارم که یک ضرب بگیره .الهه جان اومدی خبر بده.
من جمعه برای سفارت دوباره میل فرستادم .اوناهم دوباره گفتن صبر کن تو پروسس پروندت.از این کلمه صبر بیذار شدم.
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان. من اینجا میخوام سفرنامه خودم رو به آنکارا برای تحویل پاسپورت و دریافت ویزا به اشتراک بذارم. مصاحبهی من آنکارا بود و ۱۸ آوریل کلیر شدم بد از ۷۹ روز. پرواز ماهان به قیمت ۲۹۰۰۰۰ تومن برای ۲۹ آوریل ساعت ۷:۳۰ خریدم. و سر ساعت ۴:۳۰ صبح رسیدم فرودگاه امام که کاملا به موقع بود. پرواز با نیم ساعت تاخیر به دلیل دیر رسیدن تعدادی از هموطنان انجام شد. پرواز خیلی راحتی بود با هواپیمای ایرباس ا-۳۰۰. خوشبختانه سر ساعت ۹:۱۵ رسیدیم به آنکارا و دم در فرودگاه سوار اتوبوس مسیر کیزیلای شدم که شد ۵.۲۵ لیر. ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه به وقت آنکارا به کیزیلای رسیدم و پیاده رفتم تا سفارت. حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید تا برسم دم در سفارت. یک چمدون کوچیک داشتم که نگهبان نزاشت ببرم داخل سفارت. من هم با راهنمایی نگهبان رفتم آژانس ایران ایر روبروی سفارت و از آقای که اونجا نشسته بود خواستم لطف کنه و اجازه بده چمدونو یک نیم ساعتی اونجا بذارم تا کارم تموم شه. ایشون هم قبول کرد. دم داره سفارت خیلی خلوت بود. ۴-۵ نفر منتظر بودن تا پاسپرتشونو تحویل بدن. من هم برگ صورتی و پاسپورت و آدرس ptt رو به خانومی که مدارکو تحویل میگرفت دادم و اومدم بیرون. کلا کارم بیشتر از ۱۰ دقیقه طول نکشید. من آدرس ptt توی استانبول رو دادم. از نزدیک سفارت سوار تاکسی شدم که با اتوبوس برم استانبول. از راننده پرسیدم چقد میشه تا ایستگاه اتوبوس گفت ۱۵ لیر. سریع سوار شدم که به اتوبوس ساعت ۱۲ برسم. ۱۱:۴۵ رسیدم و با اتوبوس metro به قیمت ۳۸ لیر(البته به من تخفیف داد چون قیمتش ۴۵ لیر بود) به سمت استانبول حرکت کردم. و سات حدودا ۶ بود که رسیدم به ایستگاه metro. به نظر من اتوبوس خیلی راحتی بود با سرویس دهی عالی. چون سرویس رایگان به خیلی از مسیرها رو داره. سوار سرویسی که به مقصدم نزدیک بود شدم و ساعت ۷ رسیدم به خونه یکی از بستگان. روز ۳ شنبه بعدازظهر هم توی ceac آپدیت شدم که نوشته بود ویزا İSSUED یعنی viizaye من پرینت شده و آمده تحویل به ptt هستش. امروز هم که ۴ شنبه و تعطیل رسمیه. امیدوارم که تا شنبه ویزا برسه به استانبول. امیدوارم سفر نامه مفیدی بوده باشه براتون.
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه صورتی، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو