کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
بچه ها من قکر می کنم بچه های نامزدی وازدوج اینجا نمی یان تو همین تاپیک مشابه ببینید بچه های لاتاری چیکار میکنن.یکم بیشتر ببیایم واز update شدن سایت همدیگرو خبردار کنیم.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، shabnam.84
ما هم دوست داشتیم اپدیت شیم... اپدیت نمیشیم اما اپدیت شده ها رو دوست داریم .. خراب بمونه ارمنستان کوفتی که حتی به ceac هم نداره که بریم ببینیم اصلا کار میکنن رو کیسمون یا نه....منصور جان اخرین اپدیتت برای کی بوده؟منم ۹۰ روزه منتظرم.... لطفا بگو کارت چی بوده و کجا با چه درجه ای خدمت کردی.. البته اگر دوست داری
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، yalda91
خداكنه اين هفته ديگه اين شوور ما هم كلير بشه ..... اي بابا نود روز از آخرين ديدارمون گذشتتتتت Sad((((
دكم تنگ شدهههههه
آرين بهت صد بار گفتم اين ارمنستان خرابشدست نريم اونجا گوش نكردي ....

اي خدايي كه من به وجودت شك دارم همه ي اين نامزدا و همسرارو به هم برسون ديگه ... نشتي اون بالا داري چيكار ميكني پس .....Smile
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، shabnam.84 ، yalda91
ا انا جان این چه حرفیه!؟شک داری؟!!! به زودی عزیزم دیگه وقت شه کلیر بشن اقا ارین یکم دیگه صبر کن با خدا باش
ازدواجی
دریافت رسید نامبر 20dec
approv: 5dec
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، آناهيتا ، yalda91
آنا شک داره نیست اما من شک ندارم که نیست.. Wink
....
عزیزم ترکیه هم بودیم همین شکلی بود دیگه .. تازه معلوم نبود هنوز مصاحبه شده باشیم یا نه.. اگر ابوظبی بودیم یه چیزی که من به بلاد این دوستان بورو نیستم...
امیدوارم واسه ما هم بیاد این هفته.... تولد انا چند روز دیگست باید کادوشو بدم Wink
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، آناهيتا ، سانازی ، yalda91 ، MONA FB
(2013-04-22 ساعت 07:32)آناهيتا نوشته:  خداكنه اين هفته ديگه اين شوور ما هم كلير بشه ..... اي بابا نود روز از آخرين ديدارمون گذشتتتتت Sad((((
دكم تنگ شدهههههه

اي خدايي كه من به وجودت شك دارم همه ي اين نامزدا و همسرارو به هم برسون ديگه ... نشتي اون بالا داري چيكار ميكني پس .....Smile

عزیزم ناراحت نباش من که 5 ماه شده که از همسرم دورم 13 روز دیگه هم اولین سالگرد ازدواجمه کلی برنامه ریخته بودم که اولین سالگردو گودبای پارتیمو یکجا بگیرم.Sad
شاید باورتون نشه ولی من از پارسال چمدونامو هم بستم .میدونم به قول جودی جون بعدا حسرت این روزارو می خورم.ولی الان احساس می کنم از زندگی عقب افتادمو همین طور روزا داره می گذره.SadSadSad
بچه ها کسی می دونه آنکارا چند وقت یکبار update می کنه؟من هفته ای یکبار دارم میل می زنم ولی همش می گن تو پروسه هست وباید سایتو چک کنی؟
راستی آنا جان میل زدی به سفارت درباره اینکه چرا آفیسر زمانه اشتباه گفته من گفتم اما به رویه خودشونم نیاوردن.
پاسخ
تشکر کنندگان: آناهيتا ، سانازی
(2013-04-22 ساعت 21:39)yalda91 نوشته:  
(2013-04-22 ساعت 07:32)آناهيتا نوشته:  خداكنه اين هفته ديگه اين شوور ما هم كلير بشه ..... اي بابا نود روز از آخرين ديدارمون گذشتتتتت Sad((((
دكم تنگ شدهههههه

عزیزم ناراحت نباش من که 5 ماه شده که از همسرم دورم 13 روز دیگه هم اولین سالگرد ازدواجمه کلی برنامه ریخته بودم که اولین سالگردو گودبای پارتیمو یکجا بگیرم.Sad
شاید باورتون نشه ولی من از پارسال چمدونامو هم بستم .میدونم به قول جودی جون بعدا حسرت این روزارو می خورم.ولی الان احساس می کنم از زندگی عقب افتادمو همین طور روزا داره می گذره.SadSadSad
بچه ها کسی می دونه آنکارا چند وقت یکبار update می کنه؟من هفته ای یکبار دارم میل می زنم ولی همش می گن تو پروسه هست وباید سایتو چک کنی؟
راستی آنا جان میل زدی به سفارت درباره اینکه چرا آفیسر زمانه اشتباه گفته من گفتم اما به رویه خودشونم نیاوردن.

يلدا جان كاملا موقعيتتو درك ميكنم ... خيلي خيلي سخته Sad(((
منم تو ميلم اشاره كردم و گفتم كه اگه قرار بود اينهمه طول بكشه بايد بهمون ميگفتن چون اونطور انتظار برامون آسونتر بود ... اما انگار نه انگار كه عمرمونو دارن الكي تلق ميكنن و عذابمون ميدن .... راحت جواب ميدن بايد منتظر باشين
ويزاي نامزدي. مصاحبه ايروان اواخر ژانويه ٢٠١٣. كليرنس درست پس از سه ماه و يه روز انتظار اواخر آپريل Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، سانازی
آرین جان میشه بگی چه مشخصاتی باید برای امیر مهاجر بفرستیم.؟می ترسم نفهمم کی کلیر می شم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها آخرین آپدیت سایت 18 آپریل هست ؟یکی از بچه ها میگه دیروز آپدیت شده ولی من که نمی بینم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
یعنی حال و روز اینا که چک خوردن و میبینم میگم عب نداره وقت مصاحبه ام دیر شده
خدا جون تورو جون هر کی دوس داری یه کاری کن اونایی که از هم دورن زودتر پیش هم باشن .
امین
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: shinna ، yalda91 ، girl
(2013-04-23 ساعت 17:11)MONA FB نوشته:  یعنی حال و روز اینا که چک خوردن و میبینم میگم عب نداره وقت مصاحبه ام دیر شده
خدا جون تورو جون هر کی دوس داری یه کاری کن اونایی که از هم دورن زودتر پیش هم باشن .
امین

مونا جون نگران نباش .عزیزم .ان شاءالله زودی بهت وقت می دن وبه درد ما دچار نمی شیو یک ضرب ویزا می گیریWink
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، MONA FB
بچه ها از الهه خبری ندارید .امیدوارم که یک ضرب بگیره .الهه جان اومدی خبر بده.
من جمعه برای سفارت دوباره میل فرستادم .اوناهم دوباره گفتن صبر کن تو پروسس پروندت.از این کلمه صبر بیذار شدم.
پاسخ
تشکر کنندگان: girl
دوستانی که در اینده اینجا رو میخونن... من هم بعد از ۹۱ روز کلیر شدم.... بد به دلتون راه ندین ... همتون کلیر میشین.. بتون قول میدم... ساعت و تاریخ این پست رو نگاه کنین و ببینین من از کی گفتم Wink

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، shinna ، leila.e ، azri ، yalda91 ، سانازی ، رزا ، MONA FB ، Saeedv13 ، الهه سابق ، shabnam.84 ، omnia
(2013-04-27 ساعت 01:34)arian307 نوشته:  دوستانی که در اینده اینجا رو میخونن... من هم بعد از ۹۱ روز کلیر شدم.... بد به دلتون راه ندین ... همتون کلیر میشین.. بتون قول میدم... ساعت و تاریخ این پست رو نگاه کنین و ببینین من از کی گفتم Wink

مبارکت باشه آرین جان.به سلامتی وخوشی در کنار همسر مهربانت آنا جان زندگی کنه.برو برای ماهم دعا کنWink
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، رزا ، MONA FB ، girl
سلام دوستان. من اینجا می‌خوام سفرنامه خودم رو به آنکارا برای تحویل پاسپورت و دریافت ویزا به اشتراک بذارم. مصاحبهی من آنکارا بود و ۱۸ آوریل کلیر شدم بد از ۷۹ روز. پرواز ماهان به قیمت ۲۹۰۰۰۰ تومن برای ۲۹ آوریل ساعت ۷:۳۰ خریدم. و سر ساعت ۴:۳۰ صبح رسیدم فرودگاه امام که کاملا به موقع بود. پرواز با نیم ساعت تاخیر به دلیل دیر رسیدن تعدادی از هموطنان انجام شد. پرواز خیلی‌ راحتی‌ بود با هواپیمای ایرباس ا-۳۰۰. خوشبختانه سر ساعت ۹:۱۵ رسیدیم به آنکارا و دم در فرودگاه سوار اتوبوس مسیر کیزیلای شدم که شد ۵.۲۵ لیر. ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه به وقت آنکارا به کیزیلای رسیدم و پیاده رفتم تا سفارت. حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید تا برسم دم در سفارت. یک چمدون کوچیک داشتم که نگهبان نزاشت ببرم داخل سفارت. من هم با راهنمایی نگهبان رفتم آژانس ایران ایر روبروی سفارت و از آقای که اونجا نشسته بود خواستم لطف کنه و اجازه بده چمدونو یک نیم ساعتی‌ اونجا بذارم تا کارم تموم شه. ایشون هم قبول کرد. دم داره سفارت خیلی‌ خلوت بود. ۴-۵ نفر منتظر بودن تا پاسپرتشونو تحویل بدن. من هم برگ صورتی‌ و پاسپورت و آدرس ptt رو به خانومی که مدارکو تحویل می‌گرفت دادم و اومدم بیرون. کلا کارم بیشتر از ۱۰ دقیقه طول نکشید. من آدرس ptt توی استانبول رو دادم. از نزدیک سفارت سوار تاکسی شدم که با اتوبوس برم استانبول. از راننده پرسیدم چقد می‌شه تا ایستگاه اتوبوس گفت ۱۵ لیر. سریع سوار شدم که به اتوبوس ساعت ۱۲ برسم. ۱۱:۴۵ رسیدم و با اتوبوس metro به قیمت ۳۸ لیر(البته به من تخفیف داد چون قیمتش ۴۵ لیر بود) به سمت استانبول حرکت کردم. و سات حدودا ۶ بود که رسیدم به ایستگاه metro. به نظر من اتوبوس خیلی‌ راحتی‌ بود با سرویس دهی عالی‌. چون سرویس رایگان به خیلی‌ از مسیرها رو داره. سوار سرویسی که به مقصدم نزدیک بود شدم و ساعت ۷ رسیدم به خونه یکی‌ از بستگان. روز ۳ شنبه بعدازظهر هم توی ceac آپدیت شدم که نوشته بود ویزا İSSUED یعنی‌ viizaye من پرینت شده و آمده تحویل به ptt هستش. امروز هم که ۴ شنبه و تعطیل رسمیه. امیدوارم که تا شنبه ویزا برسه به استانبول. امیدوارم سفر نامه مفیدی بوده باشه براتون.
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، saba.m ، shabnam.84 ، arian307 ، yalda91 ، MONA FB

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان