کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
(2013-05-01 ساعت 15:40)رزا نوشته:  سلام دوستان. من اینجا می‌خوام سفرنامه خودم رو به آنکارا برای تحویل پاسپورت و دریافت ویزا به اشتراک بذارم. مصاحبهی من آنکارا بود و ۱۸ آوریل کلیر شدم بد از ۷۹ روز. پرواز ماهان به قیمت ۲۹۰۰۰۰ تومن برای ۲۹ آوریل ساعت ۷:۳۰ خریدم. و سر ساعت ۴:۳۰ صبح رسیدم فرودگاه امام که کاملا به موقع بود. پرواز با نیم ساعت تاخیر به دلیل دیر رسیدن تعدادی از هموطنان انجام شد. پرواز خیلی‌ راحتی‌ بود با هواپیمای ایرباس ا-۳۰۰. خوشبختانه سر ساعت ۹:۱۵ رسیدیم به آنکارا و دم در فرودگاه سوار اتوبوس مسیر کیزیلای شدم که شد ۵.۲۵ لیر. ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه به وقت آنکارا به کیزیلای رسیدم و پیاده رفتم تا سفارت. حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید تا برسم دم در سفارت. یک چمدون کوچیک داشتم که نگهبان نزاشت ببرم داخل سفارت. من هم با راهنمایی نگهبان رفتم آژانس ایران ایر روبروی سفارت و از آقای که اونجا نشسته بود خواستم لطف کنه و اجازه بده چمدونو یک نیم ساعتی‌ اونجا بذارم تا کارم تموم شه. ایشون هم قبول کرد. دم داره سفارت خیلی‌ خلوت بود. ۴-۵ نفر منتظر بودن تا پاسپرتشونو تحویل بدن. من هم برگ صورتی‌ و پاسپورت و آدرس ptt رو به خانومی که مدارکو تحویل می‌گرفت دادم و اومدم بیرون. کلا کارم بیشتر از ۱۰ دقیقه طول نکشید. من آدرس ptt توی استانبول رو دادم. از نزدیک سفارت سوار تاکسی شدم که با اتوبوس برم استانبول. از راننده پرسیدم چقد می‌شه تا ایستگاه اتوبوس گفت ۱۵ لیر. سریع سوار شدم که به اتوبوس ساعت ۱۲ برسم. ۱۱:۴۵ رسیدم و با اتوبوس metro به قیمت ۳۸ لیر(البته به من تخفیف داد چون قیمتش ۴۵ لیر بود) به سمت استانبول حرکت کردم. و سات حدودا ۶ بود که رسیدم به ایستگاه metro. به نظر من اتوبوس خیلی‌ راحتی‌ بود با سرویس دهی عالی‌. چون سرویس رایگان به خیلی‌ از مسیرها رو داره. سوار سرویسی که به مقصدم نزدیک بود شدم و ساعت ۷ رسیدم به خونه یکی‌ از بستگان. روز ۳ شنبه بعدازظهر هم توی ceac آپدیت شدم که نوشته بود ویزا İSSUED یعنی‌ viizaye من پرینت شده و آمده تحویل به ptt هستش. امروز هم که ۴ شنبه و تعطیل رسمیه. امیدوارم که تا شنبه ویزا برسه به استانبول. امیدوارم سفر نامه مفیدی بوده باشه براتون.
رزا جان مرسی از سفرنامت . شما pd تون کی بوده ؟ بعد شما که خانمین چرا چک خوردین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985
(2013-05-01 ساعت 16:04)omnia نوشته:  
(2013-05-01 ساعت 15:40)رزا نوشته:  سلام دوستان. من اینجا می‌خوام سفرنامه خودم رو به آنکارا برای تحویل پاسپورت و دریافت ویزا به اشتراک بذارم. مصاحبهی من آنکارا بود و ۱۸ آوریل کلیر شدم بد از ۷۹ روز. پرواز ماهان به قیمت ۲۹۰۰۰۰ تومن برای ۲۹ آوریل ساعت ۷:۳۰ خریدم. و سر ساعت ۴:۳۰ صبح رسیدم فرودگاه امام که کاملا به موقع بود. پرواز با نیم ساعت تاخیر به دلیل دیر رسیدن تعدادی از هموطنان انجام شد. پرواز خیلی‌ راحتی‌ بود با هواپیمای ایرباس ا-۳۰۰. خوشبختانه سر ساعت ۹:۱۵ رسیدیم به آنکارا و دم در فرودگاه سوار اتوبوس مسیر کیزیلای شدم که شد ۵.۲۵ لیر. ساعت ۱۰:۴۰ دقیقه به وقت آنکارا به کیزیلای رسیدم و پیاده رفتم تا سفارت. حدودا ۱۰ دقیقه طول کشید تا برسم دم در سفارت. یک چمدون کوچیک داشتم که نگهبان نزاشت ببرم داخل سفارت. من هم با راهنمایی نگهبان رفتم آژانس ایران ایر روبروی سفارت و از آقای که اونجا نشسته بود خواستم لطف کنه و اجازه بده چمدونو یک نیم ساعتی‌ اونجا بذارم تا کارم تموم شه. ایشون هم قبول کرد. دم داره سفارت خیلی‌ خلوت بود. ۴-۵ نفر منتظر بودن تا پاسپرتشونو تحویل بدن. من هم برگ صورتی‌ و پاسپورت و آدرس ptt رو به خانومی که مدارکو تحویل می‌گرفت دادم و اومدم بیرون. کلا کارم بیشتر از ۱۰ دقیقه طول نکشید. من آدرس ptt توی استانبول رو دادم. از نزدیک سفارت سوار تاکسی شدم که با اتوبوس برم استانبول. از راننده پرسیدم چقد می‌شه تا ایستگاه اتوبوس گفت ۱۵ لیر. سریع سوار شدم که به اتوبوس ساعت ۱۲ برسم. ۱۱:۴۵ رسیدم و با اتوبوس metro به قیمت ۳۸ لیر(البته به من تخفیف داد چون قیمتش ۴۵ لیر بود) به سمت استانبول حرکت کردم. و سات حدودا ۶ بود که رسیدم به ایستگاه metro. به نظر من اتوبوس خیلی‌ راحتی‌ بود با سرویس دهی عالی‌. چون سرویس رایگان به خیلی‌ از مسیرها رو داره. سوار سرویسی که به مقصدم نزدیک بود شدم و ساعت ۷ رسیدم به خونه یکی‌ از بستگان. روز ۳ شنبه بعدازظهر هم توی ceac آپدیت شدم که نوشته بود ویزا İSSUED یعنی‌ viizaye من پرینت شده و آمده تحویل به ptt هستش. امروز هم که ۴ شنبه و تعطیل رسمیه. امیدوارم که تا شنبه ویزا برسه به استانبول. امیدوارم سفر نامه مفیدی بوده باشه براتون.
رزا جان مرسی از سفرنامت . شما pd تون کی بوده ؟ بعد شما که خانمین چرا چک خوردین ؟

pd من ۱ آگوست ۲۰۱۰ بود. به نظر من خانوم بودن دلیل نمی‌شه که چک نخوری. پروسه کلیرنس به خیلی‌ از فاکتورهای دیگه مثل شغل و داشتن کار دولتی و ... بستگی داره.
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، mhy_1985
با سلام من آناهیتا هستم. به من در فرانکفورت کلیرنس خورد و الان 90 روزه منتظرم. کیس تو سایت CEAC.state.gov دائم آپدیت میشه. آیا این آپدیت شدن معنی خاصی داره و چند بار باید بشه قبل از صادر شدن ویزا؟ و آیا راهی برای تسریع پروسه وجود داره مثلا تماس با سازمان و.. . کیس من از نوع IR1 است.
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-05-03 ساعت 14:03)Rob1 نوشته:  با سلام من آناهیتا هستم. به من در فرانکفورت کلیرنس خورد و الان 90 روزه منتظرم. کیس تو سایت CEAC.state.gov دائم آپدیت میشه. آیا این آپدیت شدن معنی خاصی داره و چند بار باید بشه قبل از صادر شدن ویزا؟ و آیا راهی برای تسریع پروسه وجود داره مثلا تماس با سازمان و.. . کیس من از نوع IR1 است.

سلام عزیزم.آپدیت شدن یعنی بر روی کیس شما کار میشه.اینکه چند بار باید آپدیت بشید تا ویزا بگیرید معلوم نیست.هیچ کار خاصی برای تسریع وجود ندارد هر بار هم که تماس بگیرید میگن تو پرسه هست وباید صبر کنید.
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shabnam.84 ، girl ، MONA FB
(2013-05-03 ساعت 14:03)Rob1 نوشته:  با سلام من آناهیتا هستم. به من در فرانکفورت کلیرنس خورد و الان 90 روزه منتظرم. کیس تو سایت CEAC.state.gov دائم آپدیت میشه. آیا این آپدیت شدن معنی خاصی داره و چند بار باید بشه قبل از صادر شدن ویزا؟ و آیا راهی برای تسریع پروسه وجود داره مثلا تماس با سازمان و.. . کیس من از نوع IR1 است.

آناهیتا جان راهی که برای تسریع هست اینه که شما ثابت کنی حضورت به مرگ و زندگی همسرت کمک میکنه مثلا خدای ناکرده همسرت مریض باشه و بوجود شما نیاز باشه.

که اونم اثباتش خیلی سخته مثلا باید ثابت بشه کس دیگه ای رو نداره اونجا و بیماری اش خطرناکه در حدی که شما باید بری پیشش مواظبش باشی.
درغیر اینصورت هیچ راهی برای تسریع وجود نداره. صبور باش. چک خوردن بلاییه که سر اکثرمون میاد

موفق باشی.

[/quote]

omnia جان سلام ببین این حرف که میگن فلانی چک حورد فلانی نخورد اشتباهه. همه چک میخورن. ایالات متحده به هیچکس بدون چک کردن اجازه نمیده بیاد اونجا.

بعضی از افراد وقتی چک میخورن ، چک شون تا زمان مصاحبه تموم شده و بنابراین یکضرب ویزا میگیرن.

بعضی از افراد وقتی چک میخورن ممکنه تا زمان مصاحبه کارشون تموم نشه بنابراین منتظر میمونن.

من سایت های دیگه رو (سایت های مهاجرت انگلیسی زبان) رو چک کردم هیچ ربطی به زن یا مرد و کار دولتی یا غیر دولتی نداره همه چک میخورن حالا یکی ممکنه تاز مان مصاحبه کارش تموم شه یکی ممکنه تموم نشده باشه. تا نری مصاحبه هم معلوم نمیشه.

اما یه استثنا هست.

یه لیست مشاغل وجود داره که اگه شما شغلت جزو اونا باشه بیشتر روت حساس میشن. بنابراین ممکنه بیشتر کارت طول بکشه. البته گفتم "ممکنه" مثلا دوست من مهندسی شیمی بود شغلش ، و مهندسی شیمی تو اون لیست هست. اما چک اش دو سه ماهه مثل بقیه تموم شد.

کسی هم بود که بیکار بود اما 4 ماه طول کشید.

کسی هم بود که شغل دولتی داشت سربازی هم س.پ.ا.ه بود اماچک اش قبلا انجام شده بود (به اصطلاح بچه های مهاجرسرا چک نخورد).

نگران نباش چک ات تا روز مصاحبه انجام نشده باشه میای منتظر میشی کلیر میشی به امید خدا.

موفق باشی و امیدوار باش چک من هم انجام شده باشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia ، سانازی
مرسی محمد جان از توضیحت Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان. من هم به سلامتی ویزامو ۳ می گرفتم.

و امیدوارم مشکل ویزای دوستانمون هم هر چه زودتر رفع بشه و از نگرانی در بیان.

تحویل پاسپورت به همراه برگ صورتی‌ به سفارت:روز دوشنبه ۲۹ آوریل

تحویل پاسپورت به ptt توسط سفارت: ۱۷:۳۰ روز پنجشنبه

دریافت ویزا به همراه مدارک: ۱۶:۵۰ روز جمعه از ptt اکساری- استانبول

پرواز به اوهایو: ۴ می ساعت ۶:۱۵ صبح به وقت استانبول با پرواز ایر فرانس

طول مدت پرواز: ۱۲ ساعت( استاپ‌ ۲ ساعت در پاریس)
رزا، ازدواج با گرین کارتی،مصاحبه ۲۸ ژانویه ۲۰۱۳، کلیرنس، برگه‌ صورتی‌، clearence ١٧ اپریل, 79 روز انتظار, دریافت ویزا: ۳ می،ورود به آمریکا: ۴ می, مقصد: اوهایو

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی ، saba.m ، yalda91 ، MONA FB
خب به سلامتی و مبارکی انشالله.
پروازت خیلی خوب و کوتاه بوده. مقصد اصلیت کجا بود؟چون من که اومدم لس آنجلس و پرواز بعد از لس آنجلس را هم کنسل کردم (همسرم با ماشین آمد دنبالم) حدود 17 ساعت طول کشید. تهران-رم-لس آنجلس و اصلا از هواپیمای رم به لس آنجلس راضی نبودم چون جا خیلی تنگ بود و این برای سفر طولانی واقعا خسته کننده میشه.حالا شاید برای سفر به ایران از مسیر شما (البته اگه بهم بخوره) استفاده کنم و مدت سفرو کوتاهتر کنم. شاد باشی و موفق
نوع ویزا: کیس نامزدی
ارسال مدارک به اداره مهاجرت: 5 دسامبر 2011
دریافت نامه رسید مدlرک: 12 دسامبر 2011
تاریخ خواستن مدارک بیشتر: 11 می 2011
تاریخ approve: ب، 6 جون 2012
گرفتن کیس نامبر: ، 6 جولای 2012
محل مصاحبه: ابوظبی
تاریخ مصاحبه: 3 اکتبر 2012
تاریخ اخذ ویزا: 10 اکتبر 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: رزا
(2013-05-09 ساعت 22:46)gole202 نوشته:  خب به سلامتی و مبارکی انشالله.
پروازت خیلی خوب و کوتاه بوده. مقصد اصلیت کجا بود؟چون من که اومدم لس آنجلس و پرواز بعد از لس آنجلس را هم کنسل کردم (همسرم با ماشین آمد دنبالم) حدود 17 ساعت طول کشید. تهران-رم-لس آنجلس و اصلا از هواپیمای رم به لس آنجلس راضی نبودم چون جا خیلی تنگ بود و این برای سفر طولانی واقعا خسته کننده میشه.حالا شاید برای سفر به ایران از مسیر شما (البته اگه بهم بخوره) استفاده کنم و مدت سفرو کوتاهتر کنم. شاد باشی و موفق

مقصد من شهر cincinnat بود. پرواز من از پاریس به مقصد با هواپیمای ایرباس بود که خیلی‌ جادار و فاصله صندلیها زیاد بود.

پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91
دوستان من 3 جون 2013 در انکارا مصاحبه داشتم و به من برگه صورتی بکگراند چک داد گفت برو تو سایت چک کن اسمت در اومد با پاسپورتت بیا برای ویزا .
اما اون برگه از قبل روی میزش اماده بود .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: girl ، سانازی
منم فکر می‌کنم از قبل معلومه همه چیز و مصاحبه نقشی‌ تو گرفتن یکضرب ویزا نداره
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb

خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی‌، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ می‌شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: MONA FB ، سانازی
از وقتی که nvc به ما گفت پروندتون تکمیله تا وقتی که نامه مصاحبه امد درست 3 ماه طول کشید و وقت مصاحبه دقیقا برای 1 ماه بعدش بود . حالا تو اون 3 ماه من 2 بار ایمیل زدم به سفارت ترکیه و nvc
سفارت ترک میگفت پروندت اینجا نیست و با nvc تماس بگیر nvc هم میگفت پروندت دست ماست و خود ما از سهمیه ای که داریم وقت مصاحبه میدیم .
خلاصه اون اخر سری ها فک کنم پروندرو فرستاد ترکیه اون ها هم وقتشون برای چک کردن کم بود مارو فرستادن دنبال قاقالیلی .
ولی بعضی کیس ها خیلی زودتر به سفارت مربوطه فرستاده میشه و فرصت بررسی برای کنسولی میمونه .
و همینطور اگر فاصله نامه مصاحبه تا روز مصاحبه هم زیاد باشه خوبه .
برای الهه یکی از بچه ها ی ازدواجی یادمه 1 ماه و 3 هفته بود . تقریبا 2 برابر من .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: kamalir36 ، سی سی ، سانازی
بچه ها به من تو ابوظبی گفتند 2ماه طول می کشه الان 1ماه و 2هفته شده

من مصاحبه ام appril 4 بود گفت حداکثر 2ماه طول میکشه الان یک ماه و 2 هفته شده
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی ، MONA FB
خوو هنوز که 2 ماه نشده . lol
2 هفته مونده .
CR1

پاسخ
تشکر کنندگان: سانازی
سلام
بچه ها منم به جمع شما پیوستم و به منم چک خورد . گفت که مدارک کامله ولی باید 2 تا 4 ماه صبر کنی چک شی Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان