موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها شما كه ديگه نبايد نگران باشيد به همه شما ويزا ميدن نگران نباشيد
ما بايد نگران باشيم شما شاد باشيد
به ما اگه تا 30سپتامبر ويزا دادن كه هيچي اگه ندادند ديگه بيچاره ايم
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس
ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روز
دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
راست میگن . لاتاریای عزیز نگران نباشید من فکر میکنم اصلا به این خاطر به همه میگن برید سایت و چک کنید چونکه واقعا شلوغه سفارت و مطمئنن اولویت رو برای لاتاریا میزارن چون 3-4 ماه وقته و کیس های دیگه رو لا به لاش بررسی میکنن .
امیدوارم که هممون به زودی ویزا هامونو بگیریم و بریم سراغ زندگیمون تو امریکا .
CR1
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه هایی که منتظر کلیر شدنن کمک کنن این لیست رو کامل کنیم، مرسی،
Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar.................................xxxxxxxx
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun.................................xxxxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara.........................12Jun.................................xxxxxxxx
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi.....................21Jun................................xxxxxxxx
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
چرا آنکارا جدیدا به همه چک میده ؟
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
منم نه سربازی رفتم نه کار دولتی دارم ولی چک خوردم
رالی، کارولینای شمالی
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-25 ساعت 19:52
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-28 ساعت 14:37 توسط MONA FB.)
خیلی کار خوبی کردی . مرسی.
صبا جان انکارا از بس شلوغه به اکثر افراد میگه برید دنبال نخود سیا تا اسمتون بیاد تو سایت .
همسرم از وکیل در مورد چک پرسیده و وکیل گفته به اکثر ایرانیا میدن . چیز عجیبی نیست . ولی ابوظبی همینجور داره یه ضرب میده به همه .
CR1
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 01:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 02:08 توسط nimmaa.)
(2013-06-25 ساعت 12:02)mohamadtj نوشته: سلام بچه هایی که منتظر کلیر شدنن کمک کنن این لیست رو کامل کنیم، مرسی،
Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar.................................xxxxxxxx
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun.................................xxxxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara.........................12Jun.................................xxxxxxxx
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi.....................21Jun................................xxxxxxxx
لطفا" آپدیت شدن کیس هم اضافه کن،کیس من بعد از گذشت 111 روز از تاریخ مصاحبه و دریافت برگه آبی،امشب تازه آپدیت شد و از 8 march شد 25 jun.
کیس: CR1،مصاحبه:06March ابوظبی،کلیرنس: 30sep 2013 پس از 299 روز
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
2013-06-26 ساعت 08:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-06-26 ساعت 08:49 توسط mohamadtj.)
سلام
من آخرین آپدیت رو به لیست اضافه کردم، هرچند نمیدونم بدرد میخوره یا نه. من برای خودم رو چک کردم این دومین بار بعد از مصاحبه هست که آپدیت شده یک بار همون شب مصاحبه آپدیت شده یکبار هم چند روز پیش
Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx...........................25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara........................12Jun................................xxxxxxxx..........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 08:48)mohamadtj نوشته: سلام
من آخرین آپدیت رو به لیست اضافه کردم، هرچند نمیدونم بدرد میخوره یا نه. من برای خودم رو چک کردم این دومین بار بعد از مصاحبه هست که آپدیت شده یک بار همون شب مصاحبه آپدیت شده یکبار هم چند روز پیش
Name.....................Category...............Embassy...............Interview Date..................Clear Date..............Last Update
nimmaa...........................CR1..................Abu Dhabi....................06Mar..............................xxxxxxxx...........................25Jun
mona fb...........................CR1..................Ankara.........................03Jun..............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
mohamadtj.......................F2A..................Ankara........................12Jun................................xxxxxxxx..........................21Jun
houmanmir.......................K1....................Abu Dhabi....................18Jun...............................xxxxxxxx..........................xxxxxx
برای افرادی مثل من که بعد از 100 روز انتظار کیسشون تازه آپدیت میشه باعث امیدواریه
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-06-26 ساعت 18:53)houmanmir نوشته: (2013-06-26 ساعت 16:25)nimmaa نوشته: (2013-06-26 ساعت 08:48)mohamadtj نوشته: سلام
برای افرادی مثل من که بعد از 100 روز انتظار کیسشون تازه آپدیت میشه باعث امیدواریه
nimmaaجان ینی شما تا دیروز آپدیت نشده بودییی؟؟؟؟؟؟!!!
راستی محمدجان منم 19 جون آپدیت شدم
نه،این اولین بار بود آپدیت میشد.