کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس
قورمه سبزی تو نیمه دولتی بودی 250 روز طول کشیده کار من دولتی معلوم نیست چقدر زمان می بره پس چرا آفیسر گفت حداکثر 2ماه آدم خیلی مهربون و متشخصی بود هر 5 دقیقه می گفت (ببخشید) با لهجه بخونید Smile
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
پاسخ
تشکر کنندگان: houmanmir ، mhy_1985 ، yalda91
(2013-07-17 ساعت 08:56)mhy_1985 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 19:43)Ghormeh Sabzi نوشته:  مهاجرا درود
حرف از قرمه سبزی شد سر و کله ما پیدا شد
محل مصاحبم آنکارا بوده- ویزای K1
مصاحبه من هفته اول دسامبر 2012 بوده ، فکر کنم 250 روز کمتر میشه، روزاش از دستم در رفته Sad
من فکر میکنم علت طولانی شدن کیس من اسم و فامیلمه که خیلی تو ایران زیاده، یادمه زمان قدیم که کنکور قبول شدم مشابه اسم و فامیل من تو روزنامه خیلی بود (اگر میدونستم اینجوری قبلش میرفتم محضر اسممو میذاشتم غضنفر ) خوب سربازی و کار نیمه دولتی هم بی تاثیر نیست، البته من شهرهای مختلفی هم تو ایران زندگی کردم و همه اینها دست به دست هم داده که من تا حالا کارم طول بکشه
پس دوستای گل مهاجرسرایی من بیخودی نگران نباشید، همتون به زودی کلیر میشید، برای تک تک شما بهترینها رو آرزو مندم

سلام قورمه سبزی.
چطوری غضنفر؟
اطلاعاتتو آپدیت میکنم. امیدوارم زودتر کلیر بشی. چون گفتی هفته اول، برات زدم 5 ام. اگه آپدیت تو سایت Ceac هم داشتی بگو برات بزنم.
فکرشو بکن. منم 250 روز منتظر بمونم.
دیگه داره کار بجایی میرسه که گذشت زمان برام بی اهمیت شده. وقتی ازدواج و زندگی و زن و بچه یه نفر به اندازه رفتن یه نفر با عنوان ویزای لاتاری (که کسی هم اونور منتظرش نیست) اهمیت و ارجحیت نداره دیگه من برای چی خودمو اذیت کنم؟
بچه ام چند ماهه بدنیا اومد هنوز ندیدمش. اسکایپ هم ماشالا سرعت عالییی

کلا همه چی تو ایران خوبه و من خیلی خوشحالم. آنکارا رو هم دیگه نگو که خیلی عالی بوده، اول مدارک ام رو گم کردن بعدش هم که .........

ولش کن اصلا مهم نیست دیگه پیش خودم قول دادم 24 تا جمعه صبر کنم (شش ماه).
بهش فکر نکنم دردش کمتر میشه.
ایشالا همه زود کلیر بشین.

پاورقی: از اونجایی که حساسیت رو من زیاده تو این سایت! بگم که من با لاتاری ها مشکل ندارم با قوانین مهاجرت مشکل دارم/ کسی دلگیر نشه از ما.
mhy جان شما ای کاش رفتی سفارت میگفتی قضیه بچتونو چون من با چشم خودم دیدم که یه آقایی که چک خورده بود اومد رفت تو و گفت که من خانومم بارداره .اونا گفتن جدی؟ چند ماهشه؟ میدونی دختره یا پسر؟
اونم گفت که میدونم .همون موقع به چشم خودم دیدم که برگه صورتیو ازش گرفتن گفتن که از پست تحویل بگیر.
شما هم بد نبود که یه خورده تلاش میکردی.به هر حال امیدوارم زودتر کلیر شی و راحت.
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
دوستان وقتی می یام این قسمت و می بینم که کلیر نشدین خیلی ناراحت می شم
خدایا خودت کمکمون کن
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، houmanmir ، yalda91
(2013-07-17 ساعت 15:02)paris a نوشته:  دوستان وقتی می یام این قسمت و می بینم که کلیر نشدین خیلی ناراحت می شم
خدایا خودت کمکمون کن

پریسا ممنون از همدردیت و امیدوارم رسید مدارکت زود بیاد
قضیه امریکا رفتن هم شده مثل فیلم های جنگی و اکشن

همش دلهره و اینکه باید بشینی برا بقیه دعا کنی
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a
(2013-07-17 ساعت 13:15)k1_cid نوشته:  
مصاحبه من هفته اول دسامبر 2012 بوده ، فکر کنم 250 روز کمتر میشه، روزاش از دستم در رفته Sad
من فکر میکنم علت طولانی شدن کیس من اسم و فامیلمه که خیلی تو ایران زیاده، یادمه زمان قدیم که کنکور قبول شدم مشابه اسم و فامیل من تو روزنامه خیلی بود (اگر میدونستم اینجوری قبلش میرفتم محضر اسممو میذاشتم غضنفر ) خوب سربازی و کار نیمه دولتی هم بی تاثیر نیست، البته من شهرهای مختلفی هم تو ایران زندگی کردم و همه اینها دست به دست هم داده که من تا حالا کارم طول بکشه
پس دوستای گل مهاجرسرایی من بیخودی نگران نباشید، همتون به زودی کلیر میشید، برای تک تک شما بهترینها رو آرزو مندم

سلام قورمه سبزی.
چطوری غضنفر؟
اطلاعاتتو آپدیت میکنم. امیدوارم زودتر کلیر بشی. چون گفتی هفته اول، برات زدم 5 ام. اگه آپدیت تو سایت Ceac هم داشتی بگو برات بزنم.
دیگه داره کار بجایی میرسه که گذشت زمان برام بی اهمیت شده. وقتی ازدواج و زندگی و زن و بچه یه نفر به اندازه رفتن یه نفر با عنوان ویزای لاتاری (که کسی هم اونور منتظرش نیست) اهمیت و ارجحیت نداره دیگه من برای چی خودمو اذیت کنم؟

کلا همه چی تو ایران خوبه و من خیلی خوشحالم. آنکارا رو هم دیگه نگو که خیلی عالی بوده، اول مدارک ام رو گم کردن بعدش هم که .........

پاورقی: از اونجایی که حساسیت رو من زیاده تو این سایت! بگم که من با لاتاری ها مشکل ندارم با قوانین مهاجرت مشکل دارم/ کسی دلگیر نشه از ما.
mhy جان شما ای کاش رفتی سفارت میگفتی قضیه بچتونو چون من با چشم خودم دیدم که یه آقایی که چک خورده بود اومد رفت تو و گفت که من خانومم بارداره .اونا گفتن جدی؟ چند ماهشه؟ میدونی دختره یا پسر؟
اونم گفت که میدونم .همون موقع به چشم خودم دیدم که برگه صورتیو ازش گرفتن گفتن که از پست تحویل بگیر.

حرفت کاملا متین اما مینویسم چی شد

بهم گفت خانومت بارداره؟ گفتم نه. بچه ام بدنیا اومده
گفت خب حالا که بچه ات بدنیا اومده میتونی صبر کنی!

چجوری تلاش میکردم؟ Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
من به سفارت چند بار ایمیل زدم و هر بار فقط جواب تکراری که باید صبر کنی و. پروسه شما در دست انجام است ، برام اومده
فکر نمیکنم ایمیل زدن کمکی به کلیر شدن بکنه
نظر شما چیه؟
جز صبر چکاری میشه کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، yalda91
بچه ها کسی آپدیت نشده؟ حداقل 1 آپدیت نمیشم دلم خوش شه
پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985 ، itex
(2013-07-17 ساعت 15:14)mhy_1985 نوشته:  
(2013-07-17 ساعت 13:15)k1_cid نوشته:  

سلام قورمه سبزی.
چطوری غضنفر؟

حرفت کاملا متین اما مینویسم چی شد

بهم گفت خانومت بارداره؟ گفتم نه. بچه ام بدنیا اومده
گفت خب حالا که بچه ات بدنیا اومده میتونی صبر کنی!

چجوری تلاش میکردم؟ Sad
درست میگی آقا .نمیدونم چی بگم پس اگه بازم چیزی میگفتی 100% میگفت مشکل خودته .عجبببببببببببببببببببببببببب!
چقدر بی وجدانن اینا!!!!
CR1
تاریخ مصاحبه : JUN 20thCool

پاسخ
تشکر کنندگان: mhy_1985
(2013-07-17 ساعت 18:42)mohamadtj نوشته:  بچه ها کسی آپدیت نشده؟ حداقل 1 آپدیت نمیشم دلم خوش شه

محمد خوبی؟

فعلا که کسی نیست. کلا خیلی کند هستن.
منم دیگه آپدیت هام قطع شد. فکر کنم دیگه پرونده ام رفته تو بایگانی داره خاک میخوره.Sad

(2013-07-17 ساعت 16:38)Ghormeh Sabzi نوشته:  من به سفارت چند بار ایمیل زدم و هر بار فقط جواب تکراری که باید صبر کنی و. پروسه شما در دست انجام است ، برام اومده
فکر نمیکنم ایمیل زدن کمکی به کلیر شدن بکنه
نظر شما چیه؟
جز صبر چکاری میشه کرد؟

بالای 6 ماه باید رسیدگی کنن/
پاسخ
تشکر کنندگان: mohamadtj
(2013-07-17 ساعت 15:02)paris a نوشته:  دوستان وقتی می یام این قسمت و می بینم که کلیر نشدین خیلی ناراحت می شم
خدایا خودت کمکمون کن

پریسا جون
به سلامتی رسید نامبر گرفتی؟ ویزا سنتر کجاست؟
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، tondar ، mhy_1985 ، yalda91
(2013-07-18 ساعت 08:28)kamalir36 نوشته:  
خدایا خودت کمکمون کن

پریسا جون
به سلامتی رسید نامبر گرفتی؟ ویزا سنتر کجاست؟

بله ریتا ی عزیزم
california
بازم ازت تشکر می کنم
موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، mhy_1985 ، yalda91 ، mohamadtj
خدا را شکر. امیدوارم که بقیه مراحل را به خوبی و خیلی سریع پشت سر بگذاری.
البته این آرزوی من برای همه دوستان در این فروم است.Shy
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
پاسخ
تشکر کنندگان: yalda91 ، tondar ، mhy_1985 ، paris a ، mohamadtj
Parisaجون بهت تبريك مي كم أن شاء الله بقيه رآه رو زودته طي كني
خدایا فقط به تو پناه میارم خودت دستمو بگیر .آمین Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: tondar ، paris a ، kamalir36 ، MONA FB ، Rambod ، mohamadtj
بچه های فروم کلیر شدن ، کسی آپدیت شده تو ceac؟

لطفا ceac رو چک کنید اطلاع بدید که جدول رو آپدیت کنم.

به امید کلیر شدن همه
پاسخ
تشکر کنندگان: paris a ، itex ، houmanmir ، mohamadtj
(2013-07-18 ساعت 21:50)mhy_1985 نوشته:  بچه های فروم کلیر شدن ، کسی آپدیت شده تو ceac؟

لطفا ceac رو چک کنید اطلاع بدید که جدول رو آپدیت کنم.

به امید کلیر شدن همه

به امید کلیر شدن همه شما دوستان
پاسخ