موضوعها: 0
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-31 ساعت 17:34)Ghormeh Sabzi نوشته: سلاااااااااااامممممممممممممممممم
چه روزه خوبیه امروز، هوا خیلی خوبه، طبیعت زیباست، دیگه شهر به چشمم کثیف نمیاد، هوا چقدر دلپذیر و روح بخشه، پر از اکسیژن، پر از عطر گل یاس
قدمهام سبک شده، بیخودی به همه لبخند میزنم
آخه امروز سومین روزیه که من تو سایت سیس آپدیت می شم،
تاریخ 31 جولای
فکر کنم جمعه نوبت من باشه، دوستای گل مهاجرسرایی واسم دعا کنید. بعد از حدود 250 روز انتظار بالاخره داره یک خبرهایی میشه
اگه بشه ی قورمه سبزی بار میزارم روش یک وجب روغن داشته باشه ، همه مهمون من، فقط انگشتاتون مواظب باشید
موفق باشین
به امید خدا این سری دیگه برین برا ویزا
نوع ويزا:K1
سرويس سنتر: California
ارسال مدارك به USCIS: ١٠July 2013
رسيدن مدارك به USCIS: ١١July 2013
دريافت رسيد مدارك: 17July 2013
نقص مدارک :9Sep 2013
اپروو: 16Oct 2013
دریافت نامه کیس نامبر:21NOV 2013
سفارت :ابوظبی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
چه روزه خوبیه امروز، هوا خیلی خوبه، طبیعت زیباست، دیگه شهر به چشمم کثیف نمیاد، هوا چقدر دلپذیر و روح بخشه، پر از اکسیژن، پر از عطر گل یاس
تاریخ 31 جولای
فکر کنم جمعه نوبت من باشه، دوستای گل مهاجرسرایی واسم دعا کنید. بعد از حدود 250 روز انتظار بالاخره داره یک خبرهایی میشه
اگه بشه ی قورمه سبزی بار میزارم روش یک وجب روغن داشته باشه ، همه مهمون من، فقط انگشتاتون مواظب باشید
امیدوارم این هفته کلیر بشی یعنی می شی نگران نباش بعد ی قرمه سبزی خوب مهمون کن یادت نره
الی1
CR1
تشکیل پرونده:Jan-2013
دریافت نامه مصاحبه feb 2013
تاریخ مصاحبه 2013-24april
محل مصاحبه:ابوظبی
کلیرینس:10 دسامبر 2013
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از لطف همتون
امیدوارم این آپدیتها واقعا نشونه کلیر شدن باشه،
شده تا حالا کسی مثل من آپدیت بشه اما بعد چند روز کلیر نشده باشه؟
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
تاریخ 31 جولای
امیدوارم که این هفته خبرهای خوبی در مورد ویزاتون بگیرید. من برای شما و همه عزیزانی که اینجا منتظر کلیرنس هستند آرزو می کنم که این هفته ویزاتون آماده باشه و به امید خدا سر زندگیتون برید.
کیس :IR1 -ارسال مدارک: 14 نوامبر 2012 -اپروو : 7 مارچ 2013- تکمیل مدارک بعد از یک سال و 5 ماه و انتقال سفارت از آنکارا به ایروان- دریافت ویزا: ۱۰ آپریل ۲۰۱۴-ورود به آمریکا: اول آگوست ۲۰۱۴-دریافت گرین کارت: ۶ سپتامبر ۲۰۱۴
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 11:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 13:51 توسط mhy_1985.)
انشالا فردا نه قورمه سبزی بلکه همه کلیر شند. دارم الان مثل جادوگرا برا همه تون انرژی مثبت میفرستم. اجی مجی
یلدا محمد قورمه سبزی کمال هومن نیما الی سی سی کیوان و هرکی اسمش رو یادم رفته
فکر کنم اگه کلیر بشن همه یه هواپیما باید دربست بگیرین. همه هم بچه های این سایت/
موضوعها: 1
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-02 ساعت 00:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-02 ساعت 00:41 توسط mhy_1985.)
یلدای عزیز چرا دیگه نیستی؟
اگه کسی میاد اینجا و از جو اینجا خبر نداره و از خودش دری وری مینویسه، ما میفهمیم و من در حدی که لازم بود جوابش رو هم در همون صفحه "در حد رفع نیاز" دادم. این فروم به بچه های قدیمی ای مثل تو نیاز داره. لطفا بازم بیا اینجاو با "دعا" و انرژی مثبت " مثل گذشته جو اینجا رو تلطیف کن. همه بچه های اینجا دوستت دارند و منتظر پست هات هستند.
به کسی هم ربطی نداره شما چی مینویسی. مهم اینه که ما بچه ها میخوایم دوباره فعالیتت رو تو این فروم بیشتر کنی. ما همه "دعا" میکنیم. جو اینجا بر علیه تو نیست. در توافق با تو هستش. ما همه دعا میکنیم و برای هم دعا میکنیم و اینجا هم دعا میکنیم.
نظر کسی برای بچه هایی که منتظر کلیرشدن هستند مهم نیست (مخصوصا اینکه اون شخص نه جایگاهی اینجا داشته باشه نه درکی نه استعدادی واسه درک)
پس بیا دوباره من از طرف همه بچه ها ازت میخوام که دیگه تو لاک خودت نباشی. همه ما مدت کوتاهی در اینجا با همیم و بعدش مطمئنا مثل سابق وقت نخواهیم کرد که پیش هم باشیم . دلیل اینکه منم هنوز اینجام همینه وگرنه مدتها پیش خداحافظی کرده بودم.
منتظرت هستیم.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
ساعت 4 صبحه روز جمعه است
تشکر از لطف همه دوستانی که با پیامهای گرمشون انرژی مثبت میدن
انشاله فردا همه با هم کلیر بشیم
تا فردا