2013-07-19 ساعت 13:23
(2013-07-19 ساعت 13:17)piboo نوشته:(2013-07-19 ساعت 13:03)ghazal72 نوشته:(2013-07-19 ساعت 12:32)piboo نوشته: سلام به همه دوستان
الان مدت هفت ماه و نیم هست که از زمان ارسال مدارک میگذره ولی هنوز اپروو نشدم هر چه نامزذم تماس میگیره فقط یه جواب تکراری میدن میگن pending هست و در مرحله بررسی هست خیلی طولانی شده این دفعه یکی از افیسرها گفته شاید این طولانی شدن به خاطر این باشه که دیگه بعد از مصاحبه بکگراند چک نداشته باشی و ویزاتون اماده باشه به نظر شما این درست هست؟؟
دوست عزيز نگران نباش براي من هم هشت ماه طول كشيد تا اپرووالم رسيد.
يكي از دوستان من كه سه سال قبل ويزاي نامزدي گرفت و رفت امريكا ميگفت طولاني شدن پروسه به خاطر اينه كه بكگراند چك داره انجام ميشه. عوضش ويزا را يك ضرب ميدن. من خودم از صحت اين مطلب مطمئن نيستم اما شايد هم درست باشه.
در هر صورت نگران نباشين. قسمت سخت و طولانيش اپروواله كه همين روزها ديگه اپرووالت مياد و بعد از اپروو ديگه همه چي خيلي سريع ميره جلو.
يك مطلبي هم كه من تو اين مدت فهيمدم اينه كه نظام اداري خيلي منظمي ندارند. شايد هم به خاطر اين باشه كه سرشون خيلي شلوغه.
ممنون از قوت قلبی که دادی همین الان جوابت رو برای خانواده خوندم که باور کنن این روال برای همه هست و اینقدر فکرهای الکی نکنن و به من استرس ندن در هر صورت برم دعا کنید
يك نصيحت دوستانه بهت ميكنم . به حرف هيچ كس گوش نده. خانواده و دوستان استرس ميدن كه البته اونا هم از جهت محبت و علاقه و نگراني ناخواسته اينكارو ميكنن. ولي چيزي كه مهمه اينه كه حرف و سخنها و استرس هاي دور و بري ها روت اثر نذاره. از اين گوش بگير از اون گوش بده بيرون.
و اينو بدون پروسه ويزا كمتر از يك سال نميشه. پس نگران نباش و آروم و ريلكس به زندگي عاديت ادامه بده.