2013-10-31 ساعت 17:23
(2013-10-31 ساعت 15:29)blackpenz نوشته:(2013-05-12 ساعت 01:03)ghazal72 نوشته: سلام دوستان. خوش به حال دوستاني كه مثل من اول راه نيستند. استرس هاي من تازه شروع شده. 12 اكتبر 2012 مداركمون به يو اس سي آي اس ارسال شده. ١٨ اكتبر اعلام كردن مدارك رسيده. الان بعد از ٧ ماه اعلام كردن كه شما مدارك كافي براي اثبات اين كه قصد ازدواج داريد نفرستاديد. مداركي كه نامزدم فرستاده ، به غير از فرمهاي مربوطه و كپي شناسنامه و پاسپورت و غيره، كپي صفحه پاسپورت نامزدم كه نشون ميده ايران اومده، پرينت چت ها، پرينت ايميل ها و از ويديو چت هامون توي اوو عكس گرفتم پرينت اونا رو فرستادم. در ضمن نامزدم يك نامه براشون نوشته بود كه توش گفته كه ما چطور آشنا شديم، كي همديگه را ملاقات كرديم و همديگه را دوست داريم و ميخواهيم باهم ازدواج كنيم. ولي وكيل گفته اون نامه را قبول ندارن چون بايد نامه رسمي باشه يعني مهر برجسته مراجع قضايي را داشته باشه كه معتبر به حساب بياد.
حالا از دوستاني كه تجربه اين مورد را داشتن ميخوام بپرسم كسي ميدونه چه مدرك اضافه تري بايد بفرستيم كه ثابت كنه ما قصد ازدواج داريم؟ به نظرتون من هم يك همچون نامه اي مثل اوني كه نامزدم نوشته بنويسم بفرستم تاثيري داره؟ خواهش ميكنم كمكم كنيد.
سلام و عرض تبریک خدمتتون
نامزدم هنوز مدارکشو به سفارتشون تحویل نداده با توجه به تجربه شما تو این مورد می خواستم بدونم ایشون چه مدارکی باید تحویل بدن که بعدا نقص مدارک نخوریم..؟ نامزد شما چه مدرکی رو نفرستاده بود؟ چه توصیه ایی می کنید وقتی نامزدتون اومد ایران؟ مشکلی پیش نیومد زمان ورودشون به خاک ایران؟
دوست عزیز منظورتون چیه هنوز مدارک را به سفارتشون تحویل نداده؟ الان شما تو چه مرحله ای هستین؟ شاید منظورتون اینه که مدارک برای اداره مهاجرت هنوز نفرستادین. بگین تا الان چکار کردین و کجای کار هستین بهتر میتونم راهنماییتون کنم.
نقص مدارک ما یک فرم g325 بود که هر دو باید پر میکردیم ولی من پر نکرده بودم. یکی هم نامه ای بود که من باید مینوشتم که تو اون نامه باید اعلام میکردم که من و نامزدم کی و چطور با هم آشنا شدیم و قصد داریم با هم ازدواج کنیم. اون نامه را هم من ننوشته بودم. و عکسهای دونفره هم نفرستاده بودیم.
نامزد من ایرانیه و برای اومدن به ایران مشکلی نداره. اگر نامزد شما امریکایی هست نمیتونه بیاد ایران و تو یک کشور ثالث باید با هم ملاقات کنید.