موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من بالاخره ما هم اپروو شدیم
هوراااااااااااااااااااااااااااا
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بعد یه سوال دیگه من دیروز یه نامه از امیگریشن دریافت کردم که گفته
This above petition has been approved, and forwarded to the listed consulate. Please contact the consulate with any questions about visa issuance.
حالا میخوام بدونم شما میدونید مرحله بعدی چیه و باید چی کار کنم؟
ما خستیم که بریم سفارت ارمنستان. اما شنیدم که شلوغه ، الان میتونیم عوضش کنیم؟
بچهها جونی خواهش میکنم این سوالات من رو پاسخ بدین و خانوادهای رو از نگرانی برهانید. :دی
ممنون
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
Reflection عزیز, العان پروندتون اپروو شده و باید مصاحبه برید ولی با دروغی که گفتید ممکنه مشکل سازبشه.
آخه چرا دروغ گفتید؟ ممکنه پرونده رو باطل کنند.ایشالانکنند.نظر شخصی من این هست که تماس بگیرید اداره مهاجرت و بگید اشتباه کردید و پرونده رو به ازدواجی تغییربدند.ممکنه اختلافش چند ماه دیرترباشه.ببینیم نظردوستان دیگه چی هست
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 00:10)ysf نوشته: سلام دوستان من بالاخره ما هم اپروو شدیم
مبارک عزیزم .. میتونم حس کنم چقدر خوشحالی انشااله که بقیه کارها هم بخوبی و زود زود جلو بره
K1
------------------------------------------------------------------------
فراغم سخت می باید ولیکن صبر می باید
که گر بگریزم از سختی رفیق سست پیمانم
رتبه:
69
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستای گلم. بچه ها 1 سئوال دارم: نامزدم میخواد مدارک و فرمهایی که باید روز (مصاحبه) با خودم ببرم را جور کنه و برام از طریق (پست) بفرسته. میشه راهنمایی کنید که چه مدارک و فرمهایی باید برام پست کنه و چه مدارکی هم من باید تو ایران جور کنم ؟!!!!!!
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-10 ساعت 13:22)azadandish نوشته: (2013-11-10 ساعت 00:10)ysf نوشته: سلام دوستان من بالاخره ما هم اپروو شدیم
مبارک عزیزم .. میتونم حس کنم چقدر خوشحالی انشااله که بقیه کارها هم بخوبی و زود زود جلو بره
مرسی دوست عزیزم انشااله واسه همه خوب و به سرعت جلو بره که هیچی بدتر از انتظار نیست
k1
سرویس سنتر: ورمونت
رسید نامبر 1می
نقص مدرک 19 آگست
فرستادن بقیه 1سپتامبر
رسید مدارک 17 سپتامبر
اپروو 8 نوامبر
کیس نامبر 21 نوامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستای عزیزم برای یکی از دوستان اتفاق بدی افتاده چند روز پیش در انکارا برای مصاحبه وقت داشت که بهش گفتند ارتباط نامزدی شما برای ما ثابت شده نیست و مدارک رو میفرستند اداره مهاجرت و بعد یا مدارک دوباره میاد پیششون و یا باید دوباره اپلای کنه.کسی اطلاعاتی داره که بتونه کمک کنه ؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم دوستم هنوز انکاراست و ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی داره بهم بگه که در جریانش بزارم ممنونSadSadSadSadSadSad
نمیدونم این سوالو باید اینجا می پرسیدم؟؟؟؟؟؟؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان برا ویزای نامزدی بعددریافت گرین کارت میشه اقدام کرد یا باید سیتیزن بشیم؟
CN: 2014AS000034$$[font=Tahoma]
"Stop Saying "I Wish" , Start Saying "I Will
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام لطفاً توضیح بدید بعد از اینکه شماره تو سایت داومد دقیقا باید چه کارایی باید کرد؟ باید دوباره آزمایش داد اگه بیشتر از 6 ماه طول کشیده باشه ؟؟؟؟؟؟ باید دوباره وقت سفارت گرفت و هزینه پرداخت کرد؟تو مطالب دوستان دیده بودم مثل اینکه باید تو سایت خاصی رفت و یه چیزایی پر کرد .ممنون از راهنمائیهاتون