موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-19 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-19 ساعت 18:51 توسط sea.breeze.)
این نامه من بود
United States Department of Homeland
U.S. Citizenship and Immigration Services
USCIS
P.O.Box 660151
Dallas, TX 75266
dd/mm/yy
Dear sir or madam
I, ................, do hereby state that I am legally able and willing to marry ....................... , and intend to do so within 90 days of my arrival into the US using the K-1 visa .
Thank you ,
..................(your sign)
Your name
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-19 ساعت 16:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-19 ساعت 16:51 توسط sea.breeze.)
بله ، این کل نامه من بود فقط میدونی که از چپ به راست باید باشه نمیدونم چرا اینجا اینجوری شد. جا خالیه اول توی متن اسم خودت جا خالیه دوم اسم نامزدت نوشته بشه ، تاریخشم تاریخ نوشتن نامه باشه، اون ادرسی که نوشتم اول نامه آدرس سرویس سنتر من بود ما اونجا رو انتخاب کرده بودیم
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
sea.breeze جان دیدم سیو کردم حتما آماده میکنم امضا میکنم و سریع پستش میکنم برای نامزدم و به اونم میگم مثل همین یکی واسه خودش درست کنه . و اون استهشاد و استعلام ثبت احوالو میذارم برای موقعی که اگه زبونم لال ازم خواستن
دیگه چیزی به ذهن شما و دوستان میرسه که من ازش غافل باشم ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
کپی پاسپورتو شناسنامه و کارتوملی یادت نره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
عجله نکن زیاد لیست مدارکو کامل چک کن، کامل کن ، امضا کن بعد پست کن واسه نامزدت که اونم با مدارک کامل شده خودش بفرسته ، در ضمن یادت باشه که واسه تو هیچ ایمیل یا نامه ای نمیاد همه خبرا به دست نامزدتون که تو آمریکاست میرسه و اون باید همه چیو به شما اطلاع بده
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ایشالله که مبارکه واقعا ، اما من اصلا نه نامزدم اومد خواستگاریم نه چیزی ، اصلا ایران نیومده تا حالا همدیگرو ترکیه میدیدیم تازه این دفعه که واسه مصاحبه رفته بودیم حلقه دستم کرد نه پدر مادر من بودن نه هیچ کس اون ، اصلا هیچ عکسی از جشن و نامزدی یا خانوادهامون با هم نداشتیم فقط عکسای دو نفره مون باهم بود. امیدوارم کار شماخیلی راحتو آسون تمام بشه 7، 8 ماه دیگه هم پیش خانومت باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
واسه همین میگم وقتی رابطه واقعیه مدارکه اضافه اصلا نیازی نیست، خودت ببین دیگه ما نه مراسمی داشتیم نه خانواده هامون دخالت داشتن اما بهم ویزای یک ضرب دادن ، اونم فقط بعد از هفت ماه . موفق باشی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
راستی تاریخ عضویت شما تو مهاجرسرا دقیقا تاریخ ایشوو شدن ویزای منه توو ویزام تاریخ صدرو 7 جولایه من تو این تاریخ ترکیه بودم (: .مطمینم قبل از یه سال آمریکا پیش نامزدتی