کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
این نامه من بود
United States Department of Homeland

U.S. Citizenship and Immigration Services

USCIS

P.O.Box 660151

Dallas, TX 75266

dd/mm/yy

Dear sir or madam

I, ................, do hereby state that I am legally able and willing to marry ....................... , and intend to do so within 90 days of my arrival into the US using the K-1 visa .

Thank you ,

..................(your sign)

Your name
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us
(2014-07-19 ساعت 16:34)sea.breeze نوشته:  بله همینا کافیه ، اون نامه تایپ شده و امضای شده که قول بدین ازدواج میکنین در عرض 90 روز فرمهاتون که اونا هم با خودکار امضا شده و یه سری مدارک واقعی بودن رابطتتون و عکس پاسپورتی مثل عکس لاتاری ، یه سری مدارکم هست که نامزدتون باید کامل کنه مثل فرما و نامهلیست کامل مدارک تو سایت هست.. و همه رو با هم دیگه یه جا کنید و بفرستید تکزاس یا کالیفرنیا ما فرستادیم واسه تکزاس.. اگه بخوای میتونم فرمت نامه ای که نوشتمو نشونتون بدم .

آره دستت درد نکنه اگه این لطف رو بکنید که ممنونتون میشم .
پس با این تفاسیر اون نامه تعهد ازدواجم آماده میکنم که همون اول دوتایی با کل مدارک بفرستم Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله ، این کل نامه من بود فقط میدونی که از چپ به راست باید باشه نمیدونم چرا اینجا اینجوری شد. جا خالیه اول توی متن اسم خودت جا خالیه دوم اسم نامزدت نوشته بشه ، تاریخشم تاریخ نوشتن نامه باشه، اون ادرسی که نوشتم اول نامه آدرس سرویس سنتر من بود ما اونجا رو انتخاب کرده بودیم
پاسخ
تشکر کنندگان:
sea.breeze جان دیدم سیو کردم حتما آماده میکنم امضا میکنم و سریع پستش میکنم برای نامزدم و به اونم میگم مثل همین یکی واسه خودش درست کنه . و اون استهشاد و استعلام ثبت احوالو میذارم برای موقعی که اگه زبونم لال ازم خواستن
دیگه چیزی به ذهن شما و دوستان میرسه که من ازش غافل باشم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
کپی پاسپورتو شناسنامه و کارتوملی یادت نره
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh
عجله نکن زیاد لیست مدارکو کامل چک کن، کامل کن ، امضا کن بعد پست کن واسه نامزدت که اونم با مدارک کامل شده خودش بفرسته ، در ضمن یادت باشه که واسه تو هیچ ایمیل یا نامه ای نمیاد همه خبرا به دست نامزدتون که تو آمریکاست میرسه و اون باید همه چیو به شما اطلاع بده
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 16:56)sea.breeze نوشته:  کپی پاسپورتو شناسنامه و کارتوملی یادت نره

چشم حواسم هست دست شما هم درد نکنه که حوصله کردین من عجله ای ندارم که بخوام برای ارسال مدارک عجله کنم و خدایی نکرده چیزیرو از غلم بندازم می خوام سر حوصله و با دقت کارا و مدارکمو اوکی کنم خودمو برای یه سال یا یکم بیشترم آماده کردم که طول بکشه و چون نامزدم تا 3 روز پیش ایران بود با خانوادش و طی این 1ماه و نیمی که بود با هم بودیم بعد مثل یه دختر که تو ایران زندگی میکنه مثل رسم و رسومه خودمون رفتیم خواستگاری و بعدش بله برونو این حرفا زیادم نگران رابطمون نیستم و خیالم راحته رفیق ( این خلاصه کلی داستان بود )WinkWinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: hamed.us
ایشالله که مبارکه واقعا ، اما من اصلا نه نامزدم اومد خواستگاریم نه چیزی ، اصلا ایران نیومده تا حالا همدیگرو ترکیه میدیدیم تازه این دفعه که واسه مصاحبه رفته بودیم حلقه دستم کرد نه پدر مادر من بودن نه هیچ کس اون ، اصلا هیچ عکسی از جشن و نامزدی یا خانوادهامون با هم نداشتیم فقط عکسای دو نفره مون باهم بود. امیدوارم کار شماخیلی راحتو آسون تمام بشه 7، 8 ماه دیگه هم پیش خانومت باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh ، girl 1368
(2014-07-19 ساعت 17:16)sea.breeze نوشته:  ایشالله که مبارکه واقعا ، اما من اصلا نه نامزدم اومد خواستگاریم نه چیزی ، اصلا ایران نیومده تا حالا همدیگرو ترکیه میدیدیم تازه این دفعه که واسه مصاحبه رفته بودیم حلقه دستم کرد نه پدر مادر من بودن نه هیچ کس اون ، اصلا هیچ عکسی از جشن و نامزدی یا خانوادهامون با هم نداشتیم فقط عکسای دو نفره مون باهم بود. امیدوارم کار شماخیلی راحتو آسون تمام بشه 7، 8 ماه دیگه هم پیش خانومت باشی

مرسییی دوست عزیزم ایشالا شما هم خوش بخت بشی ولی برای ما کل خانواده جفتمون بودن و همه این کارا هم خونه مادر بزرگ پدر بزرگ اون انجام شد و کلی هم عکس داریمSmileSmileWinkWinkWink
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya
واسه همین میگم وقتی رابطه واقعیه مدارکه اضافه اصلا نیازی نیست، خودت ببین دیگه ما نه مراسمی داشتیم نه خانواده هامون دخالت داشتن اما بهم ویزای یک ضرب دادن ، اونم فقط بعد از هفت ماه . موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh ، girl 1368
(2014-07-19 ساعت 17:26)sea.breeze نوشته:  واسه همین میگم وقتی رابطه واقعیه مدارکه اضافه اصلا نیازی نیست، خودت ببین دیگه ما نه مراسمی داشتیم نه خانواده هامون دخالت داشتن اما بهم ویزای یک ضرب دادن ، اونم فقط بعد از هفت ماه . موفق باشی

شما هم موفق باشی
آره راست مگین مدارک اضافی هم اثر عکس داره . نه دیگه تصمیم گرفتم همونارو بفرستم ( به هر حال بعضی وقتا آدم نگران میشه دیگه می خواد محکم کاری کنه )
پاسخ
تشکر کنندگان:
راستی تاریخ عضویت شما تو مهاجرسرا دقیقا تاریخ ایشوو شدن ویزای منه توو ویزام تاریخ صدرو 7 جولایه من تو این تاریخ ترکیه بودم (: .مطمینم قبل از یه سال آمریکا پیش نامزدتی
پاسخ
تشکر کنندگان: hamhi kh
(2014-07-19 ساعت 17:38)sea.breeze نوشته:  راستی تاریخ عضویت شما تو مهاجرسرا دقیقا تاریخ ایشوو شدن ویزای منه توو ویزام تاریخ صدرو 7 جولایه من تو این تاریخ ترکیه بودم (: .مطمینم قبل از یه سال آمریکا پیش نامزدتی

چه جالببببب ایشالا این نقطه مثبت تو پرونده منم باعث خیر بشه
خدا از دهنت بشنوه امیدوارم کارای منم به گیرو گور نخورهSmileSmile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-07-19 ساعت 17:20)hamhi kh نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 17:16)sea.breeze نوشته:  ایشالله که مبارکه واقعا ، اما من اصلا نه نامزدم اومد خواستگاریم نه چیزی ، اصلا ایران نیومده تا حالا همدیگرو ترکیه میدیدیم تازه این دفعه که واسه مصاحبه رفته بودیم حلقه دستم کرد نه پدر مادر من بودن نه هیچ کس اون ، اصلا هیچ عکسی از جشن و نامزدی یا خانوادهامون با هم نداشتیم فقط عکسای دو نفره مون باهم بود. امیدوارم کار شماخیلی راحتو آسون تمام بشه 7، 8 ماه دیگه هم پیش خانومت باشی

مرسییی دوست عزیزم ایشالا شما هم خوش بخت بشی ولی برای ما کل خانواده جفتمون بودن و همه این کارا هم خونه مادر بزرگ پدر بزرگ اون انجام شد و کلی هم عکس داریمSmileSmileWinkWinkWink
دقیقا همینطوره آفیسر براش اون رابطه مهمه وقتی میبینه که با هم مسافرت رفتین و مدت طولانی با هم در ارتباط بودین براش کافیه دوست منم که همزمان با من مصاحب داشت 3 تا سفر با هم تو این مدت رفته بودن ولی بازم کلیرنس خورد چون شغلش دولتی بود و سال قبل همین موقع با ویزای توریستی آمریکا پیش نامزدش بود ولی بازم مثل من منتظر کلیرنسه !!
بنظرم یه حدسهایی میشه د رمورد علت کلیرنس ولی من فکر میکنم بازم همه اینها به نظر شخصی اون آفیسر بستگی داره !!Big Grin
Case K1 , interview 2 April2014,clearance...8/20/2014 Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow ، shmo ، girl 1368
(2014-07-20 ساعت 08:00)shaya نوشته:  
(2014-07-19 ساعت 17:20)hamhi kh نوشته:  

دقیقا همینطوره آفیسر براش اون رابطه مهمه وقتی میبینه که با هم مسافرت رفتین و مدت طولانی با هم در ارتباط بودین براش کافیه دوست منم که همزمان با من مصاحب داشت 3 تا سفر با هم تو این مدت رفته بودن ولی بازم کلیرنس خورد چون شغلش دولتی بود و سال قبل همین موقع با ویزای توریستی آمریکا پیش نامزدش بود ولی بازم مثل من منتظر کلیرنسه !!
بنظرم یه حدسهایی میشه د رمورد علت کلیرنس ولی من فکر میکنم بازم همه اینها به نظر شخصی اون آفیسر بستگی داره !!Big Grin

سلام اگر به سايت مراجعه كنيد ميبينيد به صراحت نوشته در خصوص شش كشور كه يكيش هم ايران هست اعلام كرده كه اگر شغل دولتي يا نيمه دولتي و يا سربازي يا نظامي يا تحصيلات بالا داشته باشي بهت كليرنس مي خورد
پاسخ
تشکر کنندگان: shaya ، girl 1368

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان