موضوعها: 2
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
benyta عزیز
مرسی از اطلاعات مفید و مختصرت. در مورد سؤال اول میتونی از آژانس هایی که تور به امارات دارن بخوای برات انجام بدن، اگه بدن. چون معمولا یه تور لیدر اونجا دارن. در مورد سؤال دوم تو دستورالعملشون نوشته بودن که administrative process برا همه ایرانیها انجام میشه و معمولن 6 ماه یا بیشتر طول میکشه. که البته در مورد همه ایرانیها که نیست و در جواب ایمیل من هم گفتند که به تازگی این پروسه 1-2 ماه بیشتر طول نمیکشه. ظاهرن نمیشه دقیق گفت ولی تازگیها به مصاحبه شوندهها گفتن حدود 4 تا 6 هفته. با توجه به تاریخ مصاحبه شما من حدس میزنم اول آگوست کلیر بشین.
ایشالا که موفق باشی. رفتی یو اس شام رو آماده کن تا ما بیایم!
موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
جریان این 210 دلار اضافه دیگه چیه؟
من این هفته دارم میرم ویزامو بگیرم ولی بهم نگفتن که پول باید بدم.
مصاحبه ما توی may بود یعنی این قانون شامل ما هم میشه؟یا از jun به بعد اجرا شده؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
Soofia عزیز
هر پولی بخوان بگیرن روز مصاحبه میگیرن. شما لازم نیست پولی بدین، فقط میرید اونجا ویزاتون رو میگیرید.
موفق باشید. شما هم تو یو اس گلدونا رو آب بدین تا ما برسیم!
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
پس benyta جان منظورشون چی هست؟؟؟چرا باید پول بدن؟؟؟
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
اون وقتِ مصاحبه بوده عزیز. احتمالن بخاطر نرخ جدید بوده. این هزینه ها برای مصاحبه هست. شما مصاحبه دادین. جای نگرانی نیست
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ممنون از راهنمايي شما، اره نرخ جديد از 15 jun واسه هزينه ها اومده و شامل اونايي كه مصاحبه دادن نميشه. moonlightعزيز ميشه اگه از كار آژانس رضايت داشتين آدرسشو يا اسمشو بهم بدين؟ روز مصاحبه وقتي پرسيدم نرم كلير شدن چقدره گفت بستگي داره به كيس ، و گفت شاغل بودن ربطي به كلير شدن نداره. خانمه تاكيد كرد كه از هفته ايندش سايت رو چك كنم چون امكانش هست كه اوكي بشه (كه البته هنوز نشده) اما افرادي كه اونجا بودن بهم گفتن چون شغل دولتي دارم زياد طول ميكشه . و اگه تحصيلات نداشته باشي(ديپلم باشي) و خانه دار باشي كمترزمان ميبره. روز مصاحبه اونقدر كه از كارم پرسيد اصلا از نامزدم نپرسيد . به زبان انگليسي مصاحبه دادم و خانمه گفت اگر تماس گرفتي با خودم صحبت كن.
در مورد كارت واكسن هم از موسسه رازي كارتمو بين المللي كردم. واكسن هپاتيت ، mmr كزاز رو زده بودم و آبله مرغون هم گرفته بودم چيزي اضافه نكرد. نگران عكس هم نباشيد چون در نهايت با 20 درهم در عرض 5 دقيقه ميتونيد عكس مناسب تهيه كنيد. راستي اون 210 دلار رو يا معادلش درهم حتما همراه خودتون واسه مصاحبه داشته باشيد چون كريديت قبول نميكن و پول بايد دلار يا درهم باشه تركيبي قبول نميكنن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز من تازه گرین کارت گرفتم و دارم میرم امریکا چطور میتونم نامزدمو به سریع ترین زمان بیارم امریکا ممنون میشم کمکم کنید
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
مثل اينكه قوانين سفارت هاي آمريكا در آنكارا و ابوظبي متفاوت هست و سفارت در آنكارا ويزا رو فقط به شخص متقاضي تحويل ميده.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
روز مصاحبه آفيسر گفت وقتي شماره ات اعلام شد به همراه پاسپورت براي گرفتن ويزا مراجعه كن. امروز هم با يك آژانس تماس گرفتم، گفتن آنكارا فقط ويزا رو به متقاضي تحويل مي ده . اينجور كه معلومه بايد يك سفر ديگه به آنكارا داشته باشيم.