موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها لطفا یکی جواب بده. زیبا این تاپیک رو باز کرده اما نیمه تموم رها شده. یه جا زیبا گفت به من FBI CHECK نخورد فکر کنم منظورش همون Administrative Processing بوده. تو دستورالعمل ویزای نامزدی قید شده که واسه همه ایرونی ها و برخی ترکا AP لحاظ میشه که مدتش حداقل 6 ماه هست و میتونه بیشتر هم بشه بسته به ضرورت. اما نامزد من تلفنی باهشون صحبت کرده بود گفته بودن الان شده 6 هفته به جای 6 ماه اما ظاهرا هنوز تو دستورالعمل ها 6 ماه قید میشه و بروز نشده.
خب این خانوم زیبا بالاخره کارشون به کجا کشید؟ ویزا رو در سفر اول گرفت؟ پس تاحالا انگار شومپت و زیبا همون اول کلیر شدن آره؟ کس دیگه رو که من ندیدم تاحالا. کسی هم بوده که کلا رد شه؟ یه بار Laila گفته بود یه دختری رو دیده اونجا که رد شده. اما من منظورم از بچه های مهاجرسراس. کسی تاحالا بوده که کلا reject بشه؟ این پست رو تو تاپیک مدت زمان کلیرنس نامزدی هم میذارم با اجازه مدیرا.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
نامه سفارت میگه که عکس ارسالی باید رنگی, 5در5 سانتی متر و حتما از نوع فیلم (طبیعتاً تک فریم آتلیه ای وگرنه همه دوربین معمولی دارن) و غیر فوری و غیر دیجیتالی و غیر رتوش شده باشه!
خداییش در این زمونه که همه عکاسی ها دیجیتالی شدن, از کجا باید عکاسی فیلمی پیدا کرد که حوصله داشته باشه که عکس فیلمی بندازه و اینهمه وقت و انرژی بذاره که تو دستگاه آگراندیسمان دقیقاً این مشخصات و دربیاره؟
خواهشمند هستم که در اسرع وقت نظراتتونو بگین.
موضوعها: 0
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
عکس من علاوه بر دیجیتالی بودن فوری هم بود ایراد که نگرفتن.
رتبه:
0
1 تشکر در 0 ارسال
یعنی عکس فوری برقی دوبی روبه روی کلینیک گرفتم 3 دقیقه بعدم بهم دادش.
موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
من تاحالا دو سری عکس برا سفارت فرستادم که خودم از خودم تو اتاق خوابم با یه دوربین 6 مگاپیکسل کوچیک Canon Powershot A570 گرفتم و هر دوشونم قبول شده و چیزی نگفتن. الان هم واسه مصاحبه و مدیکال 6 تا جدید گرفتم. چون منم مثل تو وسواس داشتم و میترسیدم عکاسا با استانداردهای سفارت کار نکنن. اگه تو هم خیلی وسواس داری خودت از خودت بگیر. کاغذ مات عکس که من سالهاست ندیدم. تاحالا هیچ عکسی هم ندیدم که قبول نشده باشه. فقط کافیه پشتت سفید باشه. نگاهت مستقیم و بدون لبخند باشه. وسط عکی باشی و صورتت دو سوم از مساحت عکس رو اشغال کرده باشه. بعد برو تو فتوشاپ (یا به عکاست بگو) عکس رو به 2x2 اینچ که تقریبا میشه 5X5 cm تغییر سایز بده. بعد 6 تاشو کنار هم قرار بده و چاپ کن رو همین کاغذهای عکس معمولی. روتوش هم نکنی بهتره هرچند من یه کم کردم. پشت سرتم میتونی به فوتوشاپ سفید کنی. اونا فقط میخوان عکس تا حد ممکن شبیه خودت باشه و دستکاری نشده باشه، فوکس باشه over exposed هم نشده باشه یعنی زیاد نور رو صورتت نباشه که دیگه نشه دیدت. این کارا رو کنی قبول می کنن اگرم نمی تونی راحت ببر اولیل عکاسی محلتون بگو عکس 2 در 2 اینچ برای لاتاری میخوام. همشون بلدن حتی تو شهرستانها.
و در آخر اینکه زیاد رو دستورالعمل های سایت حساس نباش. تو Visa Instruction نوشته که "همه اتباع ایرانی و برخی اتباع ترک بعد از قبولی در مصاحبه مشمول حد اقل 6 ماه پروسه نظارتی (Administrative Processing) میشن" در حالی که اگه یه گشتی تو فرومها بزنی متوجه میشی که اصلا اینجوری نیست و فقط یکی دو نفر کارشون این قدر طول کشیده.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-07 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-04-09 ساعت 14:55 توسط frozen mind.)
سلام. من و نامزدم که سیتیزن آمریکاست برای ویزای نامزدی اقدام کردیم و وکیل هم گرفتیم. تمام فرم ها رو نوامبر 2009 فرستادند اما بعد از اون یکی دو بار به وکیل زنگ زدیم چیزی درباره کیس نامبر و یا اینکه اداره مهاجرت رسیدن فرم ها رو approve کنه نگفت فقط میگه باید صبر کنیدو الان 9 ماه گذشته و من الان اینجا تو مهاجرسرا چیزی به اسم کیس نامبر یا APPROVE شدن میشنوم. کسی میتونه منو راهنمایی کنه؟ یعنی اگه مدارک نرسیده باید از اول صبر کنیم؟
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
سلام شانی عزیز چون شما وکیل گرفتید اون کارها رو براتون میکنه لازم نیست نگران این مسایل باشید.
اما کیس نامبر یه شماره هست که وقتی اولین نامه سفارت به شما رسید اونو بهتون میدن و شما با اون شماره شناخته میشید مثل دانشجوها که تو دانشگاه با شماره دانشجویی شناخته میشن.
شما میتونید کیس نامبرتون رو از وکیلتون بگیرید. چون نامه های شما برای ایشون میره ایشون حتما کیس نامبر شما رو دارن
موفق باشید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
ما هم وکیل گرفتیم ولی تمام مدارک به ادزس نامزدم در امریکا میومد.
4 روز بعد از ارسال مدارک یه نامه دادن که مدارکتون رسیده و 2 هقته بعدش هم کیس نامبر دادن.و تمام پروسه ما تا روز مصاحبه 6 ماه طول کشید.
حتما پیگیر باشید.
9 ماهه که هیج خبری نیست؟
ما 8 ماهه ویزا گرفتیم.×!!!
زندگی ساخته ی افکار شماست و فردا همان خواهد شد که امروز اندیشیده ای.
موریس مترلینگ
موضوعها: 2
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
با وکیل چند بار تماس گرفتیم اما اصلا چیزی از کیس نامبر نگفت. بعضی از آشناها هم میگن چون سفارت ابوظبی رو انتخاب کردین اونجا سرشون شلوغه شاید برای همینه. اما دارم نگران میشم.
در نگاه کسی که پرواز را نمی فهمد هر چه بیشتر اوج بگیری کوچتر می شوی. «آلبر کامو»
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
سلام
من پیشنهاد میکنم که به وکیل بگین که "فایل نامبر ارسالی از USCIS" رو که روی اولین نامه که همون رسید دریافت مدارک است رو به شما بگه.
اونوقت میتونین خودتون برین از سایت USCIS چک کنین ببینین که کارتون در چه مرحله ای هست و اگه مورد داشت تماس بگیرین و بگین که جریان چیه و حتی بپرسین که وکیل شما کی برای شما اقدام کرده!! بلکه یادش رفته تازه اقدام کرده؟؟
پرونده که از USCIS به NVC انتقال پیدا کرد, دیگه فایل نامبر بدرد نمیخوره و خود NVC براتون یک "کیس نامبر" صادر میکنه که سه حرف اولش نشون دهنده سفارتی هست که انتخاب کردین. NVC بعد از کمی بررسی پرونده اونو با دستورالعمل خاص و با پست سیاسی (!!) که البته بر خلاف اسمش زیاد هم سریع نیست به سفارت میفرسته و سفارت هم به شما ایمیل میزنه که پرونده تون رسید و این مدارک رو هم تهیه کنین و بفرستین که براتون زمان مصاحبه رو مشخص کنیم.
ته و توه قضیه رو در بیارین ببینین کار کجا گیر کرده؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تقریباً یک ماه از وقتی که notice of transfer رو برامون فرستاده بود گذشت و هیچ خبری از هیچ جا نشد. توی این مدت هرچی به وکیلمون گفتیم پی گیری کن گفت اینقدر زمان عادی هست. آخرش بهش گفتیم اگه شما پی گیری نمی کنی ما خودمون زنگ می زنیم سفارت و می پرسیم که اصلاً مدارک ما رو گرفتن یا نه. همون شد که آقای وکیل با سفارت تماس گرفتن و اونا هم فوراً جواب دادن که instruction رو از رو سایت بخونیم و یه فرم 56 صفحه ای هست (همه 56 صفحه رو نمی خواست پر کنیم) پر کنیم بفرستیم تا بعدش اونا برامون وقت مصاحبه بذارن. حالا یه ذره خیالمون راحت تر شد.فکر کنم این یه فرق آنکارا و ابوظبی باشه. دوست من جولای مصاحبه داشت توی ابوظبی، بهش گفته بودن فلان روز تاریخ مصاحبه هست، فرم رو پر کنه و با سایر مدارک با خودش ببره سفارت.