موضوعها: 4
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
حق با شمیم هست و تو پستهای قبلی هم بارها این مطلب ذکر شده. هیچ جواب قطعی در این مورد وجود نداره.
“All that we are is the result of what we have thought.” - Buddha
موضوعها: 4
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
درسته جواب قطعی وجود نداره ولی اگه ابو ظبی باشید اکثرا" بر می گردند و بعد از چند وقت ویزا میاد و باید برید بگیرید.
در هر صورت نگران نباشید و سعی کنید کار هاتون رو بدون استرس انجام بدید تا زود تر کارتون پیش بره.
موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام به دوستان عزیز
من گرین کارد خود راتازه گرفته ام و کم کم دارم ازدواج میکنم . میخواستم بدونم چه شکلی در کمترین زمان میتونم همسرم رو هم به امریکا ببرم؟
با تشکر از شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-15 ساعت 20:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-29 ساعت 15:48 توسط frozen mind.)
ممنون میشم اگر کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه...من خودم F1 دارم و الان امریکا هستم. نامزدم که ایرانه از چه طریقی اقدام کنه که شانس گرفتن ویزا براش بیشتر باشه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از جوابتون ولی من F1 دارم..دانشجو هستم...اگه غیابی عقد کنیم شانسی هست که ویزا بهش بدن؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 16:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-03-27 ساعت 18:10 توسط frozen mind.)
سلام
من یه سوال دارم ممنون میشم راهنماییم کنید
خانواده نامزد من اجازه نمیدن یدون عقد ایشونو بیارم امریکا
من هم برای ایشون از طریق ویزای نامزدی اقدام کردم و الآن مراحلuscis را طی میکنه
به نظرشما میشه بیام ایران عقد کنیم ولی وارد شناسنامه ها نکنیم که خانوادش هم ایرادی نگیرن
بعد توی سفارت با مشکل روبه رو نمیشیم یا توی fbi check معلوم نمیشه؟؟
منتظرجوابهاتون هستم
مرسی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 17:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 17:23 توسط simba.)
اگر قرار باشه که عقد شرعی کنید، حتی لازم نیست که بیایی ایران. عقد شرعی را به صورت وکالتی هم میشود خواند.
نقل قول:مـساله 547 - اگر صیغه عقد دائم را خود زن و مرد بخوانند و اول زن بگوید: زوجتك نفسى على الـصـداق المعلوم (یعنى خود را زن تو نمودم به مهرى كه معین شده ) پس ازآن بدون فاصله مرد بگوید قبلت التزویج (یعنى قبول كردم ازدواج را) عقد صحیح است و اگر دیگرى را وكیل كنند كه از طـرف آنـها صیغه عقد را بخواند چنانچه مثلا اسم مرد احمدو اسم زن فاطمه باشد و وكیل زن بـگـویـد: زوجـت موكلتى فاطمة موكلك احمد على الصداق المعلوم, پس بدون فاصله وكیل مرد بگوید: قبلت لموكلى احمد على الصداق صحیح مى باشد.
اگر چه موردی که شما دارید شاید با یک عقد شرعی ساده برای پدر و مادر ایشون حل نشه. شاید یک سری تضمینهای بیشتری بخواهند که حتما اسم ایشون توی شناسنامه شما بره که شما این موضوع را جدیتر بگیرید.
احتمالا این مسئله بیشتر نیاز به مذاکره و تضمین و صحبت کردن داره. البته اگر اونها مذهبی باشند و شما هم مذهبی باشید شاید هم عقد شرعی مسئله را حل کنه!
از اینجا هم میتونی قانون مدنی ایران را داونلود کنی که اون هم درش ازدواج وکالتی را تایید میکنه.
The Dude: F*ck sympathy! I don't need your f*ckin' sympathy, man, I need my f*cking johnson!
Donny: What do you need that for, Dude?
From Movie "The Big Lebowski"
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنمایی های همتون دوستان عزیز
یعنی نمیشه ثبت محضری کنیم ولی وارد شناسنامه ها نکنیم؟؟؟