موضوعها: 0
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
سلام . دوستی که راجب به ادرس پرسیده بودن خیلی مهم نیست فقط گزینه ها رو پر کنین و یادتون باشه چی پر کردین.
در مورد کارت ملی من کارت ملیم تاریخش گذشته بود و اصلا با تاریخش کاری نداشتن و خودتون رو اذیت نکنین.
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
2015-01-03 ساعت 23:08
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-01-03 ساعت 23:14 توسط aramesh_mn.)
و حالا دوستانی که بتونن منو راهنمایی کنن ممنون میشم. من واسه ویزای نامزدی مصاحبه رفتم و برگه ابی گرفتم و ماه بعدش که کیس نامبرم رو چک کرده بودم ازم مدارک بیشتر واسه اثبات نامزدی و اشنایی خواستن که پست کردم واسه سفارت و باز 3 ماه بعد که الان باشه چک کردم و گفتن که برای گرفتن ویزام برم. حالا مشکلی که من دارم اینه که اگر الان ویزا رو بگیرم ظرف 6 ماه باید برم و الان سرو سامان دادن کارا و رفتن برام مقدور نیست. به نظرتون اگر یکی دو ماه دیر تر برم واسه گرفتن ویزام مشکلی پیش نمیاد؟
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
و سوال دیگه اینکه کارت پزشکی من 4 ماهش گذشته اگر 2 ماه دیگه واسه ویزا بخوام برم که خوب باید کارت جدید بگیرم. ولی اگر مجبور شدم همین روزا واسه گرفتن ویزام برم . کارت واکسیناسیونم 4 ماهش گذشته ، کارت جدید لازمه؟ من اگرم الان واسه ویزا برم واسه پرواز و بلیط همون 6 ماه بعد اوکی میکنم. الان داستان کارت واکسنم به نظرتون چجوریه.؟ اینقده کارهای مالیم تو این برهه گره خورده که نمیتونم ول کنم برم و هیچ وقت فکر نمیکردم از شنیدم خبر اوکی شدن ویزام خوشحال نشم
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
یکی از دوستان پرسیده بودن k1 ویزا بولتن داره ؟ میشه بهم بگین این یعنی چی؟ چون اخر نامه منم نوشته بود این رو چک کنین. که من سر در نیاوردم چیه
رتبه:
0
3 تشکر در 2 ارسال
این متنیه که تو سایت واسم نوشته بودن
Dear.......,
We are pleased to inform you that your immigration case is ready for issuance. You may bring your passport(s) to the Embassy in Abu Dhabi any Sunday or Tuesday at 1:30 p.m., excluding holidays. In most cases, the visa will be ready for pick-up in 4 to 7 days. Embassy staff will provide further details when you drop off your passport(s).
The administrative processing on your file has been completed. However, a visa number may not be available for your file within this month.
Please note: if you do not send your passport immediately, a visa number may not be available for your file within this month.
Please check the Department of State’s current Visa Bulletin at Visa Bulletin for information about visa availability for your visa category.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six months) visa, you must have to provide a new medical report.
New medical examination is required.
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من الان انكارا هستم و يه سرى سوال برام پيش اومده كه ممنون ميشم دوستان باتجربه راهنمايى كنن
- اول اينكه مى خوام بدونم چه مداركى بايد روز مصاحبه دست من باشه؟ بيشتر منظورم فرمها هست. وكيل ما گفته بودن نيازى به هيچ فرمى نيست، چون همه چيز رو قبلا پست كردن، اما من اينجا افرادي رو مى بينم كه با اينكه قبلا ارسال كرده بودن به خاطر همون فرمها كه نبرده بودن كسر مدرك خورده بودن.
- دوم اينكه نحوه ارائه مدارك روز مصاحبه بايد به چه صورت باشه؟ من كلي پرينت چت وايبر و فيسبوك و ايميل و ... دارم (نزديك ٤٠٠-٥٠٠ برگه با موضوعات مختلف) به نظر شما بايد چه جور ارائه بدم؟ آيا فرقى مى كنه يا قانونى داره؟ براى عكسها آلبوم گرفتم، اما توى بقيه موندم. كاور و پوشه هاى زيادى آوردم. خوبه كه خودم دسته بندى كنم و هر كدوم رو توى يك جاى جداگانه بذارم؟ ديدم يه سرى دوستان از يه كلاسور با يه فرمت خاص حرف مى زنن، نگران شدم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ، مدارك رو نامزد من در يك پوشه به صورت دسته بندي شده قرار داد كه اگر خواستن دسترسي اش آسون باشه (مثل چت و عكس) واصل پاسپورت مدرك تحصيلي (ترجمه اصلي) كارت پايان خدمت و شناسنامه و كارت ملي اش هم همراهش بود.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
همه اين كار ها رو كه شما انجام دادي خوبه مدارك رو دسته بندي كن ببر حالا دوست داشتي البوم بزاري عكس ها رو هم بزار اگر هم كپي از مدارك إرسالي رو هم داري بد نيست همراه داشته باشي همه چيز بستگي به افيسر داره دوسال پيش كه من رفتم مصاحبه فقط سه تا سوال راجب سربازي كارم و نامزدم پرسيد كه سه دقيقه هم طول نكشيد گفت برو حالا اميدوارم براي شما هم بسيار راحت باشه ، جاي نگراني نيست موفق باشي
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
مرسى از همه دوستانى كه پاسخ دادن
نمى دونيد اينجا حتى يك كلمه شما چقدر آرامش ميده
اگر دوستان ديگه تجربه از فرمها دارين لطفا در اختيار من هم قرار بدين
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
به امید خدا همگی بدون مشکل کارهامون انجام بشود
دوستان
1 - آیا من نیاز دارم قبل از ارسال مدارک توسط نامزدم به USCIS شناسنامه و پاسپورتم و یا هر چیز دیگری را ترجمه و براش ارسال کنم تا به مدارک اضافه کنه یا نه؟
( با توجه به اینکه ایشان فقط کپی شناسنامه و پاسپورت منرا دارد )
2 - آیا برای ترجمه هر یک از مدارک نیازی به تاییده وزارت کشور و غیره هست و یا فقط مهر مترجم کافیست؟
3 - من گواهی عدم سوء پیشینه هم در ماه گذشته گرفتم آیا برای این هم ترجمه نیاز هست؟
4 - برای ترجمه کارت ملی نیازی به ترجمه پشت کارت که تاریخ را نشان می دهد هست؟
5 - و سوال آخر اینکه ترجمه ها تاریخ اعتبار هم دارند و یا با یکبار ترجمه دیگر نیازی به ترجمه مجدد نمی باشد؟
ممنونم و موفق باشید
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من رفتم مصاحبه، آفيسر چند تا سوال مختصر راجع به من و رابطه كرد، فارسيش زياد خوب نبود و هرچى من توضيح مى دادم كه با معرفمون توى سفر آشنا شدم و اون ما دوتا رو به هم معرفى كرد، فكر مى كرد من ميگم با نامزدم توى اون سفر آشنا شدم، خلاصه خودمو كشتم نمى دونم آخر متوجه شد يا نه، بعدش خيلى خونسرد گفت براى تصميم گيرى در مورد پرونده شما به زمان بيشترى نيازه، من پرسيدم من تونستم خوب توضيح بدم ما چطور آشنا شديم؟ گفت كافى بود و يه چيزى گفت تو مايه هاى اينكه توى رابطه مشكلى نبود، اما نمى دونم چرا اون جمله تصميم گيرى زمان بيشترى ميخواد به دلم ننشست، يعنى به نظرتون ممكنه توجيه نشده باشه؟ بعدشم برگه صورتى دادو گفت سايتو چك كنيدو اون برگه حقوق قانونى رو هم بهم داد. گفتم اين همون چك امنيتيه؟ گفت نياز به بررسى بيشتر هست. گفتم چقدر زمان مى بره گفت ٣-٤ ماه معمولا ولى چك كنيد سايت رو
حالا به نظرتون جريان چيه؟