کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
دوستان یه سوال
اگه پاسپورت رو بگیرند یعنی ویزا یک ضرب دیگه؟
من الان سایت سیس رو جک کردم و وضعیتم administrative process شده! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ویرایش: دوستان سرچ کردم و این روند طبیعیشه. قلبم ریخت یهو Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان عزیز Smile
سفرنامه دومم رو به آنکارا نوشتم. اگر دوست داشتین بخونین لینکش در امضام هست. راجع به پست هم تحقیقاتی کردم که اونجا نوشتم. سعی می کنم بعد از این هم اینجا فعال باشم و پاسخگوی دوستان عزیز. به امید عاقبت به خیری همه Smile .
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: narsis93
بچه ها سلام.من دوباره تاریخ تعیین کردم ایمیل تعیین وقت ملاقات اومده ولی کانفرمیشن نیومده چند بار به سفارت زنگ زدم میگن مشکلی نیست.ولی من میدونم مشکل هست تا تایید نشه من نمیتونم مدارک پست کنم یا بلیط بگیرم.سردرگم شدم خود مسولینی که اونجا پاسخگو هستند هم نمیدونن.بهتره کتسلش کنم و صبر کنم خودشون وقت تعیین کنن.شاید من عجله کردم.

اگه تاریخا رو واسه ایرانیا بستن پس چرا راحت هر تاریخی میخواین رو انتخاب کنید اخه این چه وضعشه.با هم هماهنگ نیستن
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 07:22)narsis93 نوشته:  بچه ها سلام.من دوباره تاریخ تعیین کردم ایمیل تعیین وقت ملاقات اومده ولی کانفرمیشن نیومده چند بار به سفارت زنگ زدم میگن مشکلی نیست.ولی من میدونم مشکل هست تا تایید نشه من نمیتونم مدارک پست کنم یا بلیط بگیرم.سردرگم شدم خود مسولینی که اونجا پاسخگو هستند هم نمیدونن.بهتره کتسلش کنم و صبر کنم خودشون وقت تعیین کنن.شاید من عجله کردم.

اگه تاریخا رو واسه ایرانیا بستن پس چرا راحت هر تاریخی میخواین رو انتخاب کنید اخه این چه وضعشه.با هم هماهنگ نیستن
سلام نارسیس جان اگه وقتی که گرفتی برای یک ماه دیگست به نظر من تغییرش نده ، اخر یه خبری ازشون میشه و دنبال گرفتن بلیط هم نرو ، هر وقت کانفرمیشن سفارت امد خودشون برای نامزدتون ایمیل میفرستن که چه مدارکی لازمه، که یه اداره پستی تو امریکا هست که خیلی سریع بسته رو میرسونن باورت نمیشه دو روزه به سفارت رسیده بود و از سفارت ایمیل زدن که مدارک به دستشون رسیده. به امید خدا همه کارهات اوکی میشه [emoji4] [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
من تازه قراره استارت واسه آمریکا رو بزنم با نامزدی بهتره یا عقد؟
چجوری باید اطلاعات کامل بگیرم؟
از کجا باید شروع کنم؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 13:20)saman93 نوشته:  سلام
من تازه قراره استارت واسه آمریکا رو بزنم با نامزدی بهتره یا عقد؟
چجوری باید اطلاعات کامل بگیرم؟
از کجا باید شروع کنم؟
ممنون اگه کسی راهنماییم کنه

دوست عزیز سوال کلی که می پرسید سخت میشه راهنمایی کرد. از چه لحاظ بهتره؟ چی واسه شما مهمه؟ زمان؟ خب نامزدی بهتره. اطلاعات کامل رو که باید با خوندن همین تاپیک های مربوط به ویزای نامزدی یا ویزای ازدواج بدست بیارید. اما اگر دقیقا سوال خاصی بپرسید، من و سایر دوستان در حد اطلاعاتمون پاسخگو هستیم.

(2015-05-15 ساعت 07:22)narsis93 نوشته:  بچه ها سلام.من دوباره تاریخ تعیین کردم ایمیل تعیین وقت ملاقات اومده ولی کانفرمیشن نیومده چند بار به سفارت زنگ زدم میگن مشکلی نیست.ولی من میدونم مشکل هست تا تایید نشه من نمیتونم مدارک پست کنم یا بلیط بگیرم.سردرگم شدم خود مسولینی که اونجا پاسخگو هستند هم نمیدونن.بهتره کتسلش کنم و صبر کنم خودشون وقت تعیین کنن.شاید من عجله کردم.

کاشکی به نارسیس عزیز ما وقت مصاحبه بدن بره ویزاشو یکضرب بگیره خوشحالمون کنه Rolleyes منو از خودت بی خبر نذار
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسی نگار جون.اره دیگه از شر منم راحت شید.LOL

Bashe fadat hatman.mersi mahtab joon.are sabr mikonam.inghad zang zadam ke dige mano mishnasan.goftan sab kon ta email biad barat.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من کیسم تازه این ماه میخاد بیاد همدیکه رو ببینیم واسه عکس اینا. دبی بهتره یا ترکیه واسه ملاقات؟
و اینکه اول از همه اون باید از آمریکا اقدام کنه یا از همون سفارت مربوطه تو امارات یا ترکیه باید اقدام کرد؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-15 ساعت 15:18)saman93 نوشته:  من کیسم تازه این ماه میخاد بیاد همدیکه رو ببینیم واسه عکس اینا. دبی بهتره یا ترکیه واسه ملاقات؟
و اینکه اول از همه اون باید از آمریکا اقدام کنه یا از همون سفارت مربوطه تو امارات یا ترکیه باید اقدام کرد؟

دوست عزيز اينكه كجا همديگرو ببينيد ايران يا خارج از ايران و كدوم كشور اصلا مهم نيست، فقط مهم اينه كه همديگرو ديده باشيد و مداركى هم براى اثبات اون داشته باشيد مثل عكس و بليط ها و ... در مورد سوال دوم هم ايشون از امريكا واسه شما اقدام ميكنن، مگر اينكه تصميم به ازدواج داشته باشيد كه من ديدم در سفارت عقد ميكنن و البته براى شروع اقدام ايشون بايد تشريف ببرن امريكا و باقى ماجرا ...
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.
ببخشید اگه وقت دوستان رو میگیرم چون من تازه عضو شدم.
طرفم ۴ سال از خودم بزرگتره و اصالتا آمریکایی هست.
تازگی تصمیم گرفتم برم.
1. با نامزدی راحتتر هست کارم یا ازدواج؟( ۴ سال کوچکترم)
2. هر کدوم از روزی که شروع کنیم حدودا چقدر طول میکشه؟
3. الان نیازی هست وکیل بگیرم اینجا؟
ممنون از همه دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
من تا اونجا كه اطلاعاتم اجازه ميده جواب ميدم:
١ و ٢- اپروود شدن و رسيدن به زمان مصاحبه در ويزاى نامزدى سريعتره، ويزاى ازدواجى بيشتر طول ميكشه، چقدرشو بايد از دوستان تاپيك ازدواج بپرسيد چون نميدونم، اما در ويزاى نامزدى كمتر از يكسال (متوسط ٨ ماه در نظر بگيريد، البته به شلوغى سرويس سنتر هم بستگى داره) به مصاحبه ميرسين و اگر كليرنس بخوريد، يه چند ماهى رو هم بايد براى كلير شدن در نظر بگيرين.
اينكه نامزدتون از شما بزرگتره، هيچ مشكلى توى كارتون ايجاد نميكنه. فقط در ويزاى نامزدى، شما بايد مداركى دال بر واقعى بودن رابطه ارائه كنيد و در واقع اونها رو توجيه كنيد كه رابطه سورى نيست، ٤ سال بزرگتر بودن ايشون دليلى بر غير واقعى بودن رابطه شما نيست و نگرانش نباشيد. در ويزاى ازدواجى سخت گيريهاى اثبات رابطه حقيقى وجود نداره.
ر هر حالت تنها چيزى كه مهمه تسلط شما به زبان انگليسى است كه ثابت كنه شما با هم در ارتباط بوديد با توجه به امريكايى الاصل بودن ايشون و احتمالا در مصاحبه از شما خواسته ميشه انگليسى مصاحبه كنيد تا تواناييتونو ارزيابى كنن.
٣- وكيل در اين پروسه فقط جهت حصول اطمينان از درست انجام شدن مراحل قانونى است، ما وكيل داشتيم، يك وكيل ايرانى كه در امريكا بودن و به نظرم به ما خيلى كمك كرد، چون نامزدم واقعا فرصت پيگيرى و مطالعه در اين زمينه رو نداشت و كارمون روى روال انجام شد. اين ديگه همت شماست كه كليه مطالب مرتبط رو مطالعه كنيد، اگر جايى اشتباهى صورت بگيره مثلا مدركى را پست نكنيد، ممكنه كسرى مدرك بخوريد و كارتون به تعويق بيفته، اما فراوونند دوستانى كه بدون وكيل كارشونو بدون هيچ اشتباهى پيش بردند و يا حتى كسانى بودند كه اشتباه وكيل باعث شده كارشون كندتر پيش بره. اينكه پرسيديد نيازى هست، "نياز" نيست و ميل خودتونه، اما الان كمى زوده و بهتره شما همديگرو ببينيد، مدارك و عكس و بليط و ... رو آماده كنيد (در خصوص عكسها و ... از مطالب همين فروم كمك بگيريد) و بعد اگر دوست داشتيد وكيلى انتخاب كنيد كه تجربه اين كار رو داشته باشه.
موفق باشيد
پاسخ
تشکر کنندگان: aidaone
(2015-05-16 ساعت 12:26)negar6043 نوشته:  من تا اونجا كه اطلاعاتم اجازه ميده جواب ميدم:
١ و ٢- اپروود شدن و رسيدن به زمان مصاحبه در ويزاى نامزدى سريعتره، ويزاى ازدواجى بيشتر طول ميكشه، چقدرشو بايد از دوستان تاپيك ازدواج بپرسيد چون نميدونم، اما در ويزاى نامزدى كمتر از يكسال (متوسط ٨ ماه در نظر بگيريد، البته به شلوغى سرويس سنتر هم بستگى داره) به مصاحبه ميرسين و اگر كليرنس بخوريد، يه چند ماهى رو هم بايد براى كلير شدن در نظر بگيرين.
اينكه نامزدتون از شما بزرگتره، هيچ مشكلى توى كارتون ايجاد نميكنه. فقط در ويزاى نامزدى، شما بايد مداركى دال بر واقعى بودن رابطه ارائه كنيد و در واقع اونها رو توجيه كنيد كه رابطه سورى نيست، ٤ سال بزرگتر بودن ايشون دليلى بر غير واقعى بودن رابطه شما نيست و نگرانش نباشيد. در ويزاى ازدواجى سخت گيريهاى اثبات رابطه حقيقى وجود نداره.
ر هر حالت تنها چيزى كه مهمه تسلط شما به زبان انگليسى است كه ثابت كنه شما با هم در ارتباط بوديد با توجه به امريكايى الاصل بودن ايشون و احتمالا در مصاحبه از شما خواسته ميشه انگليسى مصاحبه كنيد تا تواناييتونو ارزيابى كنن.
٣- وكيل در اين پروسه فقط جهت حصول اطمينان از درست انجام شدن مراحل قانونى است، ما وكيل داشتيم، يك وكيل ايرانى كه در امريكا بودن و به نظرم به ما خيلى كمك كرد، چون نامزدم واقعا فرصت پيگيرى و مطالعه در اين زمينه رو نداشت و كارمون روى روال انجام شد. اين ديگه همت شماست كه كليه مطالب مرتبط رو مطالعه كنيد، اگر جايى اشتباهى صورت بگيره مثلا مدركى را پست نكنيد، ممكنه كسرى مدرك بخوريد و كارتون به تعويق بيفته، اما فراوونند دوستانى كه بدون وكيل كارشونو بدون هيچ اشتباهى پيش بردند و يا حتى كسانى بودند كه اشتباه وكيل باعث شده كارشون كندتر پيش بره. اينكه پرسيديد نيازى هست، "نياز" نيست و ميل خودتونه، اما الان كمى زوده و بهتره شما همديگرو ببينيد، مدارك و عكس و بليط و ... رو آماده كنيد (در خصوص عكسها و ... از مطالب همين فروم كمك بگيريد) و بعد اگر دوست داشتيد وكيلى انتخاب كنيد كه تجربه اين كار رو داشته باشه.
موفق باشيد

,واقعا ممنون
سپاسگزارم

2تا سوال دیگه داشتم. ببخشید.
موضوع اثبات رابطه دقیقا چیا نیاز داره؟ جز عکس دو نفره
و اینکه اینجا خواندم اسپانسر یا کو اسپانسر. جریان اینا چیه؟ من باید اونجا یعنی اسپانسر داشته باشم حتما؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 15:21)saman93 نوشته:  ,واقعا ممنون
سپاسگزارم

۲تا سوال دیگه داشتم. ببخشید.
موضوع اثبات رابطه دقیقا چیا نیاز داره؟ جز عکس دو نفره
و اینکه اینجا خواندم اسپانسر یا کو اسپانسر. جریان اینا چیه؟ من باید اونجا یعنی اسپانسر داشته باشم حتما؟

موضوع اثبات رابطه میتونه هرچیزی باشه
عکس،مکالمات,اسکایپ، ...

بله یه فرمی هست به اسم I134 این فرمو تو اینترنت سرچ کنید و خود فرم رو ببینید، نامزدتون اسپانسر شما میشه
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان فرم اسپانسر و کو اسپانسر یکی هست ؟ من نامزدم تا سال گذشته امریکا بوده و الان ایران هست و امریکا درامدی ندارد باید کو اسپانسر بگیریم - آیا همان فرم I134 را باید پر کند کو اسپانسر ؟
ارسال مدارک 11 می 2015 به USCIS , دریافت رسیپت نامبر 21 می و 22 جون approved Cool دریافت ایمیل کیس نامبر 3 اگوست - وقت مصاحبه 18 نوامبر آنکارا
Follow your dreams , don't give up
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام عزيز فقط يه نكته هواستون باشه تو مداركي كه مي فرستين حتما تعهد نامه ازدواج بفرستين كه نقص مدرك نخورين سوالي بود درخدمتم

پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان