کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
هر مدرکی دارید، دریغ نکنید. من از عکس بگیر تا بلیط ها، پرینت چت وایبر، فیس بوک مخصوصا تاریخهای مختلف که تداوم رابطه رو نشون بده، رسید مرسولات پستی، حتی ایمیل هایی که بین من و خواهرش بود و هر چی که فکرشو بکنید با خودم بردم و یه سریشون هم از قبل ارسال کردم. اسپانسر که میخواین و فکر کنم اگر درآمد ایشون کافی نباشه (یه حداقل درآمد می خواد) باید کو اسپانسر بگیرید. امیدوارم اگر ناقص گفتم دوستان اصلاح کنن.
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
كامل خانم نگار چون من نقص خوردم همه رو فرستادم به جز تعهد نامه كه وقتي وارد ميشم تا ٩٠ روز ازدواج كنم تازه ٢ روز پيش فرستادم دوباره هم خودم هم خانمم ناتاري شده با امضا چند نفر حدس ميزنين دوستان چند روز طول بكشه؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزيز اصلا نگران نباشيد، وقتى كسر مدرك ميخوريد يعنى نوبت به بررسى پرونده شما رسيده و معمولا چند روز بعد از اينكه مدرك درخواستى رو ارسال ميكنيد اپروود ميشيد. انشالا كه زبونم خير باشه Smile خود ما كسرى مدرك خورديم، اسكن پاس نامزدمو خواستن كه مهر خورده كه ايشون اومده ايران همديگرو ديديم و حدود يك هفته ١٠ روز بعد هم اپروود شديم، چند وقت از ارسال مدركتون گذشته بود كه request for evidence گرفتين؟ و سرويس سنترتون كجاست؟
K1 --- ارسال مدارک June 2014 --- اپروود Sep 2014 --- مصاحبه Jan 2015 --- کلیر Apr 2015 (بعد از 112 روز) --- ورود به امریکا Jun 2015 Shy --- سفرنامه اول من به آنكارا --- سفرنامه دوم من به آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان:
١٠ اكتبر بودم تكزاس. برام ٥ مي جواب امد تو سايت نامش ٤ ٥ روز بعد امد الانم كه ٢ روزه فرستاديم ديروز رسيده.بعد اپرو تا به سفارت برسه چقدر زمان ميبره؟ ارمنستان

پاسخ
تشکر کنندگان:
نگران نباشيد به زودى اپروود ميشيد، خبرشو اينجا بذاريد Smile فكر كنم يك ماه اين حدودا بعد، شما تا آخر آگوست انشالا حتما رفتيد مصاحبه Smile
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-16 ساعت 20:59)vahid4573 نوشته:  كامل خانم نگار چون من نقص خوردم همه رو فرستادم به جز تعهد نامه كه وقتي وارد ميشم تا ٩٠ روز ازدواج كنم تازه ٢ روز پيش فرستادم دوباره هم خودم هم خانمم ناتاري شده با امضا چند نفر حدس ميزنين دوستان چند روز طول بكشه؟

اقا وحید نگران نباشید این تعهد به دستشون برسه خیلی سریع اپروو میشید ، من هم این نقص مدرک رو داشتم [emoji5]
پاسخ
تشکر کنندگان:
آره اپروو زود میاد،نگران نباشید،
بله فرم I134 برای کواسپانسر هم هست
پاسخ
تشکر کنندگان:
مرسي از دوستان ايشالا كار همه زودتر انجام بشه دوستان جديدم همرو بپرسن كه مدارك كامل باشه ايشالا هرچي زودتر خبراي خوب واسه همه

پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان، نامزد من ٤ ماهه مدارك رو ارايه داده، من هيج فرمي رو هنوز تكميل نكردم، يعني از من خواسته نشده، اين عجيبه يا طبيعيه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-17 ساعت 06:30)زهره ا نوشته:  سلام دوستان، نامزد من ٤ ماهه مدارك رو ارايه داده، من هيج فرمي رو هنوز تكميل نكردم، يعني از من خواسته نشده، اين عجيبه يا طبيعيه؟
سلام عزیزم شما هم باید یک فرم پر کنید و امضا کنید ، من هم خودم فرم رو پر نکردم نامزدم بجایه من پر کرد و مثل امضا ی من هم امضا کردن ، حالا شما از نامزدتون بپرسید که ایا بجایه شما فرم رو پر کردن و چه شکلی امضا کردن؟؟ چون شما باید بدونید که امضای که کردن چه شکلی تا به امید خدا که به مراحل بعدی مثل سفارت رسیدید یک اگاهی و پیش زمینه ی داشته باشید [emoji4]
پاسخ
تشکر کنندگان: shadoow
ممنونم، لطف كردي عزيزم
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان آدرسي كه مدارك اوليه رو ارسال ميكنيد رو اكه ممكنه بديد
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان
من یک سوال دارم
من با یه خانمی در ارتباطم که البته از من سنشون بیشتر هست و ساکن آمریکاست
و میخوایم اقدام کنیم
به نظر شما نامزدی بهتره یا ازدواج؟
کدوم سریعتر و کم هزینه تره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام.اینکه شما این اختلاف سنی رو دارین نمیتونه مانع شما از گرفتن ویزای نامزدی بشه و به نظر من اخذ ویزای نامزدی سریعترین راه هستش
پاسخ
تشکر کنندگان: line
نارسیس ممنون
معمولا چقدر زمان میبره؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان