کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای نامزدی آمریکا
(2015-07-13 ساعت 18:50)vahid4573 نوشته:  بالا سمت چپ نوشتهvalid from ...to ... نداره؟

میگه نه!Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
انقدر طول كشيد حساس شديم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 18:53)vahid4573 نوشته:  انقدر طول كشيد حساس شديم

من دیگه دارم قاطی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
من خيلي ريلكسم ولي خستم كرد.مدارك اينارو اماده كردين؟چت ها تماس ها؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 18:55)vahid4573 نوشته:  من خيلي ريلكسم ولي خستم كرد.مدارك اينارو اماده كردين؟چت ها تماس ها؟

نه هنوز.نامه برسه خیالم راحت شه دیگه سریع مدارک میشه حاضر کرد.چون تو نامه یا ایمیل میگن چی میخوان.
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته ولي اين متن چت ها با تماس ها رو كه ميدونيم ميخواد درست كنيد.چون زياده وايبر و ....، من الان ١ هفته است دارم درست ميكنم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 19:00)vahid4573 نوشته:  درسته ولي اين متن چت ها با تماس ها رو كه ميدونيم ميخواد درست كنيد.چون زياده وايبر و ....، من الان ١ هفته است دارم درست ميكنم

تاریخ پیدا کردم. 4/20/2015to 8/20/2015
پاسخ
تشکر کنندگان:
مال من ٢٥.٠٩..٢٠١٥ ببينيد چيزي نمونده

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 19:10)vahid4573 نوشته:  مال من ٢٥.٠٩..٢٠١٥ ببينيد چيزي نمونده

یعنی منظورتون اینه کیس بعد این تاریخ باطل میشه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
من ميخواستم همينو بپرسم از دوستان الان ١٣.٠٧.٢٠١٥ هستيم

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 19:14)vahid4573 نوشته:  من ميخواستم همينو بپرسم از دوستان الان ١٣.٠٧.٢٠١٥ هستيم

پس اینایی که که کارشون طول میکشه وبعد یه مدت طولانی میرن مصاحبه چی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
درسته شايدم مهم نباشه من فقط تاريخ رو ديدم سوال كردم .شما كه وكيل نداشتين؟

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-07-13 ساعت 19:16)vahid4573 نوشته:  درسته شايدم مهم نباشه من فقط تاريخ رو ديدم سوال كردم .شما كه وكيل نداشتين؟

ما نه.خودمون همه مراحل انجام دادیم.ما خیلی سریع پیش رفتیم و زود اپروو شدیم و کیس نامبر گرفتیم اما سر مصاحبه بدشانسی آوردیم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ايشالا يه ضرب بگيريم.معمولا اين بود كه بعد اپرو ٢ هفته بعد دعوت مصاحبه بود الان زياد شد.يه دليلش مشكل سفارت ها بود كه حل شد الانم كيس هاي لاتاري اضافه شدن ديگه دليلي نميبينم واسه معطلي

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان نگران تاریخ و اعتبار نامه اپرووتون نباشد من پرسیدم و 100% مطمئنم که دیگه نیازی به اون تاریخ و نامه نیست ، چون ما کیس نامبر جدید داریم از NVC. و دیگه باید منتظر دریافت نامه اعلام وقت مصاحبه باشیم. وتا زمانی که سفارت تاییدیه کیس مارو اعلام نکن به صورت ایمیل ،ما نمیتونیم وقت مصاحبه بگیریم. اینم از سایت سفارت آمریکا در ارمنستان برای گرفتن وقت مصاحبه : https://ais.usvisa-info.com/fa-AM/iv
دوستان ما وکیل هم گرفتیم و هیچ فایده ای نداشت وضعیتمون با کسانی که وکیل نگرفتن. و حتی یک مرحله هم از بقیه جلوتر نیودیم و تازه خیلی هم مارو گیج کرد و موضوع رو برامون بزرگ و پر استرس کرد. من شخصا تجربه بدی از وکیل در این راستا پیدا کردم و کلا مخالفم برای کیس های مشابه خودم یعنی کیس نامزدی.
من هم تمام مدارکو دارم آماده میکن. مثل پرینت تلفن و ایمیل و چت های لاین و وایبر و ... چون خیلی زیاده و از همین الان وقت زدن واکسن منیژیت رو هم از حلال احمر گرفتم چون خود دوره واکسن حدود30 تا 35 روز طول میکش و تازه دو هفته است به حلال احمر اسم و شماره دادم برای زدن واکسن. چون گفتن باید ده نفر تقاضا بدن برای واکسن بعد باهاتون تماس میگیریم.
امیدوارم تمام این روزهای پراسترس و انتظار برای همه دوستان عزیز تموم بش و هرچه زودتر برای مصاحبه به همراه هم در ارمنستان حضور داشته باشیم و همه یک ضرب ویزاشونو بگیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: shangol

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان