موضوعها: 0
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دقيق نميدونم فكر كنم ٢ ٣ ماه مونده.مال شما چي؟ چون زودتر اپرو شدين از كي تا كيه؟تاريخ انقضا نداشته باشه.اون به نظر من مهم نيست اون ايميل رو ماشين جواب داد اون موقع كه كلا ايراد داشت بعد كه دوباره ايميل زدم فقط گفت صبر كنيد تاريخ نگفت.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
چيزي نيست كلا ميخواستم بدونم اپروم بالاخره يه زماني داره مثل مديكال ٦ ماهه.انقدر صبر كرديم خسته شديم .فقط من و شما مونديم .باز پرسيدين بگين نوشته valid from چه تاريخي تا چه تاريخي؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
این ایمیل برای شما فرستادن؟؟؟
Dear inquirer,
You need to wait for an invitation letter from the embassy.
Unfortunately, we are unable to schedule your appointment for the upcoming months of June and July due to overwhelming demand and an unforeseen shortage of adjudicating officers. While we continue to process applications, it is at a much lower rate. Please know that we are doing our best to process cases as quickly as possible while still ensuring each application is complete as required by U.S. immigration rules and regulations.
We appreciate your patience and apologize for any inconvenience caused.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
كلا تو اين بخش نامزدي ٥ نفر نيستن.من شما ارمنستان يه نفر جديد امدن ارمنستان.يه نفر مالزي.٢ نفر ديگه هم هستن كه تازه اپرو شدن.اون تاريخ رو يادتون نره بپرسين
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
2015-07-13 ساعت 14:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-07-13 ساعت 14:57 توسط vahid4573.)
دقيقا اين روansweringبوده متن منم همينه ولي ١ هفته بعد زدم فقط نوشت Dear inquirer,
As soon as your case is ready for an interview you will receive an email.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من میخوام بدونم الان هیچکس آن لاین نتونسته وقت بگیره؟؟ما هم امتحان کنیم شاید تونستیم
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
افرين من دقيقا اين سوال تو ١٠تاپيك پرسيدم .كسي جواب نداد.حتي از يه نفر كه ٢ ماه رفته از ارمنستان پرسيدم. اون گفت شما بايد نامه يا ايميل دعوت به مصاحبه بيادحالا وارد سايت ميشي وقت ميگيري.خودشم ايميل كه زنده بود تو ايميل گفته بودن الان ميتونه وقت بگيره
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان . ما امروز موفق شدیم کیس نامبر از NVC بگیریم و کیسمون ارسال شده به سفارت ارمنستان . نامزدم تماس گرفته بود NVC و با آفیسرشون صحبت کرده بود در مورد سفارت و وقت گرفتن پرسیده بود.گفته بودن از زمانی که کیس شما به سفارت برس تا دوهفته بعد صبر کنید تا ایمیل به شما بدن و اگرم هیچ تماسی نگرفتن خودتون با سفارت تماس بگیرید وحتما باید ی نامه از طرف سفارت دریافت کنیم که کیس ما به دست اون سفارت رسیده و اونا به ما میگن چه کاری باید انجام بدیم برای ادامه. دوستان عزیز اگر جزییات بیشتری در این مرحله دارند لطفا راهنمایی کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من که هرچقدر زنگ زدم مشغول بود.اصلا فکر نکنم از ایران امکان پذیر باشه.نامزدم هم تماس گرفت و فقط گفتند فرم ds160 پر کنیدو اطلاعات اضافه ندادند.
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام درسته پروسه ولي اون ٢ هفته الان شده ٢ ماه .دوستان ديگه كجان يه امار كلي داشته باشيم الان شديم ٣ ارمنستان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
بالا سمت چپ نوشتهvalid from ...to ... نداره؟