موضوعها: 0
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
یعنی شما تا به حال همدیگرو ندیدین که عکس بگیرین؟برای ویزای نامزدی عکس از همه مهمتره بقیه مدارک مهم نیست.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از اینکه بهم جواب دادین ولی تا جایی که من خوندم هیچ کدوم از اونایی که عکس همراهشون برده بودن ازش استفاده نکردن ولی بهرحال از راهنمایی تون ممنونم .البته ما هم ملاقات داشتیم ولی بدون عکس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ممنون میشم اگه بتونین منو راهنمایی کنین من میخوام با شخصی که گرین کارت داره و1سال هست در امریکا زندگی میکنه ازدواج کنم فقط نمی دونم از طریق ویزای نامزدی یا ازدواج کدوم راه سریعتر است من با اینکه تمام پستها رو خوندم اما چیزی متوجه نشدم و اکثرا هم قدیمی بودن
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام درسا جان، طبق اطلاعاتی که من این مدت از مهاجرسرا دریافت کردم با گرین کارت فقط میشه برای ویزای ازدواج اقدام کرد، یعنی شما فقط ۱ راه دارید اونم ویزای ازدواج هستش که تقریبا ۲ تا ۳ سال ممکن کارتون طول بکشه
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
حتما عکس لازمه.برای ویزای نامزدی عکس از همه مهمتره حتی چندتا عکس هم نگه میدارن.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از راهنماییتون و ممنون میشم اکه اگه پیشنهاد و یا راه بهتر دیگه ای هم برای تسریع این کار هست به من بدین یا وکیل یا کسی که بتونه راهی رو بهم بگه که اینقدر طولانی نباشه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
مطالبی که اینجا نوشتین بسیار کامل و به درد بخوره کاش درباره ی سوالاتی که افیسر میپرسه (بجز سوالات معمولیش) یذره بیشتر توضیح بدین که حداقل بدونیم چه سولاتی ممکنه بپرسن اونجوری آدم کمتر کلافه می شه....
اوکی؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان من میخوام از طریق ویزای نامزدی به آمریکا برم
میخواستم بدونم برای گرفتن وقت مصاحبه از سفارت آمریکا کدوم کشور رو انتخاب کنم که کارم بهتر و سریعتر انجام بشه؟ چون اسم این کشور انتخابی باید در فرم درخواست ویزای نامزدی درج بشه
ضمنا ً اگر کسی در خصوص اطلاعاتی که باید در فرم درخواست ویزای نامزدی درج بشه داره ، نظر مفیدی داره لطفاً در اختیار من بذاره
ممنونم
اندکی صبر، سحر نزدیک است