موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال؟راهنماییم کنین لطفا
نامزد بنده سیتیزن آمریکا است.ا سال پیش از طریق ویزای نامزدی اقدام کردیم...و بنده به مصاحبه رفتم ولی جواب مصاحبه به من ندادنن....و بعد از سفارت آمریکا نامه اومد که پرونده ی شما به دلیل تمام شدن تاریخ انقضا بسته شده!!!!!عجیب بود ولی چنین اتفاقی با وجود کامل بودن پرونده رخ داد.و بنده باید دوباره پرونده جدید راباز کنم.قابل توجه که نامزده بنده سیتیزن آمریکا ست.حالا سوال من اینه که :
1)از طریق ویزای نامزدی پرونده تشکیل بدم یا از طریق ازدواج؟؟؟
2)هر کدوم چه قدر طول میکشه؟
3)کدامیک مطمین تره؟
4)آیا وکیله خبره ای در این کار میشناسید به بنده معرفی کنین؟
5)ازدواج در دبی انجام بشه مشکلی داره؟یا حتما باید ایران باشه؟
با چند تا وکیل صحبت کردم هر وکیل یه راهی پیشنهاد میده.آخرین وکیل گفت با هم ازدواج کنین چون سفارت ازتون میپرسه چرا بعد از یک سال ازدواج نکردین اما از یه طرف میترسم ویزای ازدواج چند سال طول بکشه.کارم حیاتیه و نمیخوام این بار شکست بخورم!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سوال؟راهنماییم کنین لطفا
نامزد بنده سیتیزن آمریکا است.ا سال پیش از طریق ویزای نامزدی اقدام کردیم...و بنده به مصاحبه رفتم ولی جواب مصاحبه به من ندادنن....و بعد از سفارت آمریکا نامه اومد که پرونده ی شما به دلیل تمام شدن تاریخ انقضا بسته شده!!!!!عجیب بود ولی چنین اتفاقی با وجود کامل بودن پرونده رخ داد.و بنده باید دوباره پرونده جدید راباز کنم.قابل توجه که نامزده بنده سیتیزن آمریکا ست.حالا سوال من اینه که :
3)کدامیک مطمین تره؟
با چند تا وکیل صحبت کردم هر وکیل یه راهی پیشنهاد میده.آخرین وکیل گفت با هم ازدواج کنین چون سفارت ازتون میپرسه چرا بعد از یک سال ازدواج نکردین اما از یه طرف میترسم ویزای ازدواج چند سال طول بکشه.کارم حیاتیه و نمیخوام این بار شکست بخورم!!!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
چرا بهتون ویزا ندادن؟کیس های اردواج و نامزدی برای کسی که سیتیزن هست بین 9 تا 12ماه هست(بدون کلیرنس).به وکیل نیازی نیست اگه رابطه درست باشه حتما میدن.وکیل فقط پول میگیره و هیچ کاری نمیکنه.این تجربه من بود.اما مهم اینه که چرا دفعه اول بهتون ویزا ندادن.یعنی چی جواب مصاحبه بهتون ندادن؟مفهوم نیست.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
شخصی که مصاحبه میگرفت در مالزی با یک بار مصاحبه ویزا نمیداد....چند نفر دیگه هم که از سفارت مالزی اقدام کرده بودن 2 بار مصاحبه رفتن.منم فکر کردم که باید منتطر وقت مصاحبه دوم باشم اما هیچ جوابی به من ندادن و بعد از 3 ماه هم از سفارت امریکا جواب اومد که تاریخ انقضای پرونده تمام شده!!!!!!وکیل هم پیگیری واسه کار ما نکرد!!هرچی بهش گفتیم که چرا جواب نمیاد گفت صبر کنین!!!!!ابعد هم یه روز زنگ زد گفت از سفارت چنین ایمیلی اومده!!!الان تو شوکیم.واسه هیچ کس چنین موردی پیش نیومده...که بدونم چه کار میشه کرد...با هر وکیلی صحبت میکنم چنین موردی را نداشته و هر کس یه نظری میده.یعنی فرقی نمیکنه عقد کنیم یا نامزد باشیم؟هرجفتش 9 تا 12 ماه طول میکشه؟ترسم از اینه که اگر از طریق نامزدی اقدام کنم سفارت ایراد بگیره که چرا تا الان عقد نکردیم و دوباره همون آش و همون کاسه.دیگه کاسه صبرم لبریز شده!!
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ندا جان، من خیلی اطلاعات ندارم ولی طبق چیزهایی که تو مهاجرسرا خوندم ویزای ازدواج برای شما مطمئنتره، و چون همسر شما سیتیزن بیشتر از ۱ سال طول نمیکشه که الان ویزای نامزدیرو هم تو همین مدت زمان میدن، فکر هم نمیکنم اگه خارج از ایران ازدواج کنید بتونن ایراد بگیرن، سند ازدواج رو که ترجمه کنید مشکلی پیش نمیاد، موفق باشید.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
رتبه:
9
1 تشکر در 0 ارسال
با این شرایط ازدواج کنین و خیالتون راحت باشه.بازم میگم وکیل کار خاصی نمیکنه.
همیشه دلتنگ پدر ومادر.....
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2011-12-03 ساعت 17:50)nedaa نوشته: سوال؟راهنماییم کنین لطفا
3)کدامیک مطمین تره؟
سلام ندا جان من هم وضعیتی مشابه شما دارم.من 2می مصاحبه در انکارا داشتم و برگه ابی گرفتم و هیچ مدرکی هم کم نداشتم ولی 8 سپتامبر ایمیلی از سفارت انکارا اومد که پرونده شما به اداره مهاجرت برگشته اما هیچ دلیلی هم عنوان نکردند جالب اینکه از اون تاریخ تا حالا سفارت امریکا میگه پرونده شما اینجا نیست خلاصه نه پروندم انکارا هست و نه امریکا هیچ کس هم جوابگو نیست دارم از بلاتکلیفی میمیرم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من بارها گفتم ویزای ازدواجی خیلی راحت تره یک عقد نامه که 50 هزار تومان (50$)خرجشه برای چی بگزاری بیایی اینجا تازه دنباله ثبت ازدواج بری!!!! اینجا همش باید بدوی و انتظار بکشی . (پول بنزین رفت آمد هاش هم حساب کنید)
در ضمن مصاحبه هم سخت نمی گیرند.
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
موضوعها: 5
رتبه:
95
3 تشکر در 1 ارسال
nadia_may عزيز، به نظر من اين اشتباه اصلا مهم نيست. NVC يا سفارت هيچ وقت، نه قبل از مصاحبه و نه موقع مصاحبه، از شما كپي گذرنامه هاي قبلي يا كپي ويزاهاي توي اونها رو نمي خوان.
من هم يكي از تاريخها رو دقيق يادم نبود و تقريبي نوشتم. 64 روز بعد از مصاحبه هم كلير شدم.
اگر شما از اين بابت خيلي نگرانين، مي تونين تاريخ صحيح رو با يك ايميل به اطلاعشون برسونين.
[en] PD: Jan. 6, 2001
Visa: July 2012
F4
[/en]