موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-02-27 ساعت 14:47)piboo نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:45)leila.e نوشته: سلام به همه دوستان
من اصلا حال و روز خوبی ندارم. بیشتر از 1 ماهه از ارسال مدارک اولیه مون میگذره.
حدود 10 روز هم هست به این آدرس ncsc_customerconnect@uscis.dhs.gov میل زده نامزدم ولی دریغ از کوچکترین چیزی که برای ما بیاد که بدونیم مدارکمون رسیده یا نه.
کجا رفته. چی شده.... ما هنوز رسید نامبر نداریم بعد از 1 ماه.
تو رو خدا یکی بگه چه جوری میتونیم پیگیری کنیم؟ من واقعا نگرانم.بهم ریختم.
دوست عزیز نگران نباش من هم دقیقا مثل شما یک ماه بعد از ارسال مدارک نامه رسید مدارک رو گرفتم بعد از اون هم با وجود ارسال چک340 دلاری گفتند که مبلغ چک ارسالی درست نیست و80 دلار دیگه فرستادیم فکر کنم اونها درست دقت نمیکنن که کیس نامزدی هست یا ازدواج در هر صورت نگران نباش
ممنون دوست عزیز. 2 روز پیش بالاخره اومد. الانم خیلی خوشحالم.فعلا خیالم راحت شده.
اگه چیزی بخوان خدایی نکرده( به دلیل نقص پرونده) میل میزنن یا تو سایت سفارت که شماره مونو میتونیم چک کنیم میزنن؟
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
مهناز جان 2.5 الی 3 سال از زمانی که برای همسرتون اقدام میکنید طول میکشه
اگه هنوز مصاحبه نرفتید و ویزا نگرفتید و ازدواج هم کردید، اگه همین الان به KCC و سفارت اطلاع بدید، روز مصاحبه همراه همسرتون تشریف میبرید و ویزای ایشون هم صادر میشه. اما اگه روز مصاحبه نرید، دیگه هیچی
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-03-02 ساعت 12:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-03-02 ساعت 12:14 توسط piboo.)
(2013-03-01 ساعت 11:57)leila.e نوشته: (2013-02-27 ساعت 14:47)piboo نوشته: (2013-02-25 ساعت 10:45)leila.e نوشته: سلام به همه دوستان
من اصلا حال و روز خوبی ندارم. بیشتر از 1 ماهه از ارسال مدارک اولیه مون میگذره.
حدود 10 روز هم هست به این آدرس ncsc_customerconnect@uscis.dhs.gov میل زده نامزدم ولی دریغ از کوچکترین چیزی که برای ما بیاد که بدونیم مدارکمون رسیده یا نه.
کجا رفته. چی شده.... ما هنوز رسید نامبر نداریم بعد از 1 ماه.
تو رو خدا یکی بگه چه جوری میتونیم پیگیری کنیم؟ من واقعا نگرانم.بهم ریختم.
دوست عزیز نگران نباش من هم دقیقا مثل شما یک ماه بعد از ارسال مدارک نامه رسید مدارک رو گرفتم بعد از اون هم با وجود ارسال چک340 دلاری گفتند که مبلغ چک ارسالی درست نیست و80 دلار دیگه فرستادیم فکر کنم اونها درست دقت نمیکنن که کیس نامزدی هست یا ازدواج در هر صورت نگران نباش
ممنون دوست عزیز. 2 روز پیش بالاخره اومد. الانم خیلی خوشحالم.فعلا خیالم راحت شده.
اگه چیزی بخوان خدایی نکرده( به دلیل نقص پرونده) میل میزنن یا تو سایت سفارت که شماره مونو میتونیم چک کنیم میزنن؟
اگر یه وقت مشکلی باشه با نامه خبر میدن .من تو نامه رسید نامبر رو اعلام کرده بودن نوشته بود محل تولد نوشته نشده که مجدد براشون فرستادیم در کل خیلی گیج هستند
با سلام
دوستان کسی اطلاع داره کسانی که دسامبر اقدام کردن چه تاریخی احتمالا اپروو میشند؟
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
اگر یه وقت مشکلی باشه با نامه خبر میدن .من تو نامه رسید نامبر رو اعلام کرده بودن نوشته بود محل تولد نوشته نشده که مجدد براشون فرستادیم در کل خیلی گیج هستند
با سلام
دوستان کسی اطلاع داره کسانی که دسامبر اقدام کردن چه تاریخی احتمالا اپروو میشند؟
[/quote]
مرسی
نوع ویزا: k1. سرویس سنتر: ورمونت
ارسال مدارک: 22 ژانویه 2013-دریافت رسید نامبر:26 فبریه -اپرووال: 25 جولای-کیس نامبر: 14 آگوست- مصاحبه: آخر اکتبر، آنکارا
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه
من امروز از دوبی اومدم. ویزا هم ۱ ضرب گرفتممممممممم
بچهها واقعا مصاحبه هیچی نیست. هر کسی میره برمیگرده همینو میگه ولی کسی که منتظره باز هم استرس داره. اما واقعا مصاحبش فقط فرمالیتست. از من هیچی نگرفت نگاه کنه. کلی چت، پرینت تلفن، ایمیل، عکس، نامه ... برده بودم ببینه ولی هیچی نخواست.
فقط پرسید چطوری آشنا شدین، اون چطوری رفته اونجا و الان چی کار میکنه. چند تا سوال هم در مورد خودم کرد که کجا درس خوندم و چی خوندم، الان چی کار میکنم. همین
خیلی راحته. ایشالا همتون به زودی ۱ ضرب ویزا بگیرین
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
خداروشکر سارا جان
هورااااااااااااااااااااااا به افتخار سارای گل
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک میگم سارا جان وبرات ارزوی موفقیت در تمامی مراحل زندگی دارم
نوع ویزا: k1
دریافتreceipt number:دسامبر2012
سرویس سنتر:کالیفرنیا
دریافت نامه نقص مدارک:اگست 2013
اپروو:سپتامبر2013
دریافت نامه حاوی کیس نامبر: دوم نوامبر
سفارت:ابوظبي. مصاحبه:فوريه٢٠١٤
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تبریککککک سارا جان، چه خبر خوبییی
نوع ویزا: K1
اولین اقدام: انتهای مارچ ۲۰۱۲
اپرووال: ابتدای سپتامبر ۲۰۱۲
مصاحبه: ابتدای مارچ ۲۰۱۳(آنکارا)- ویزا یک ضرب
مقصد: سن فرنسیسکو
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
ضمن تبریکات بسیار به سارای گل .. از همه ی دوستانی که تبریک گفتن استدعا دارم به لعنت هم به شانس من بفرستن که الان به جای این که تو وگاس باشم در خدمت تخت و شوفاژ اتاقم هستم..
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
سارا جان خیلی تبریک میگم. خبر خوبی بود
ایشالا همیشه خوش باشی
غمم از وحشت پوسیدن نیست/
غمم از زیستن بی تو در این لحظه ی پر دلهره است...
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
هووووووراااا بازم ویزای یکضرب تبریک میگم عزیزم.. ایشالا همه با ویزای یکضرب خوشحالمون کنن
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!