کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
تجربه ما در گرفتن گواهینامه
(2011-09-24 ساعت 00:44)ARASH@MH نوشته:  با سلام
گرفتن گواهینامه چقدر طول می کشه؟

سلام
بستگی داره بجایی که زندگی می کنی .که DMV شلوغ باشه یانه!!!
اگه امتحان آیین نامه را همان روز قبول شوی و و آزمون شهری را هم در کوتاه ترین زمان رزرو کنی زیر 1 ماه طول می کشهWink
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، najibi ، armanbala ، SH1A2R3 ، Soap McTavish ، nedaba
(2011-08-22 ساعت 06:06)mehdi_behzadi نوشته:  سلام دوستان
دوشنبه پیش رفتم برای امتحان گواهی نامه و راحت امتحان تستی را قبول شدم Tongueالبته از تمامی دوستان که سوالات امتحان در کالیفرنیا گذاشته اند تشکر می کنم همون سوالات بود البته فکر کنم بعضی از جوابها غلط علامت زده بودند من 2 تا اشتباه داشتم راستی فقط نیم ساعت خواندم و بقیه را در لبتاپ سیو کرده بودم تو همون سالون خوندم . اینجا همه ایستاده امتحان میدن .اون لحظه یاده ده ساله پیش که اولین بار امتحان آیین نامه دادم افتادم که 10 مراقب داشتیم . راستی یه پسره با زیر پراهنی (رکابی) عکس گواهی نامه انداخت که برام جالب بود. در ضمن من گواهی موقت دارم و حق رانندگی به تنهایی دارم. 1 ماه بعد امتحان شهر را باید بدمBig Grin

دوستان امروز امتحان شهر را هم قبول شدم البته با 4 الی 5 غلط Big Grin و برایم یک گواهی نامه صادر کرد و گفت اصلش تا 3 هفته دیگه میاید.
همین جا باید از دوست گلم آقا ایمان emankh101 تشکر ویژه کنم .چون اگه راهنمایی های این دوست گلم نبود الان شهری را قبول نشده بودم. [size=medium]
دوستان من چند تا نکته که دوست گلم ایمان جان به من راهنمایی کرد را اینجا می نویسم تا دیگر دوستان هم بتوانند روزی استفاده کنند.
1. ایست کامل 5 ثانیه ای پشت تابلو stop ساین جوری که تابلو دیده بشه!!!
2.هنگام گردش به راست حتما نگاه از روی شانه چپ
3.رانندگی با حد اکثر سرعت مجاز خیابان یا کوچه ها (یعنی نه خیلی تند و نه آهسته)
4.استفاده به موقع از راهنماها
5.همیشه به تمامی آینه ها نگاه کنی (حتی الکیBig Grin)
6.و در آخر از رانندگی کردن بسیجی وار و انتحاری جدا خودداری نمایید!!!!Big Grin
نوع ویزا: CR1 (ازدواجی)
اولین اقدام: April 2010
محل مصاحبه:ناپل بود که با بدبختی به ابوظبی تغییر دادیم
تاریخ تکمیل مدارک در NVC: 2011 /Feb/18
تاریخ مصاحبه: 4 آپریل 2011
تاریخ گرفتن ویزا:6 آپریل 2011
طول مدت پروسه گرفتن ویزا :یک سال تمام
پاسخ

texas drivers license exam review questions and answers

سوالات امتحان گواهی نامه در تگزاس همراه با جواب

دوستان ساکن دالاس دیگر برای امتحان گواهی نامه که یکی از مهترین هاست مشکلی نخواهید داشت...همه ی سئوالات را با کتاب اصلی چک کردم به ترتیب همین ها بود

فایل‌های پیوست
.docx   Study and Review Questions For Class C Operators (Answer).docx (اندازه 86.66 KB / تعداد دانلود: 232)
شماره کیس: 2011AS0000143
تاریخ مصاحبه: 11 اسفند 1389
ورود به امریکا(دالاس, تگزاس): 27 مرداد 1390
دریافت گرین کارت: 20 شهریور ماه 1390
دریافت سیتزن شیپ : چندین ماه دیگر انتظار در غربت
پاسخ
تشکر کنندگان: behzadb57 ، mehdi_behzadi ، maaref ، aden ، MPU ، SH1A2R3 ، Lucky Luke ، Soap McTavish ، nedaba
یک سوال ////

شهرهای یک ایالت سوالهای جدا دارن یا سوالها مثل همه ..چون هیوستون و دالاس فکر کنم هر دو تگزاس هستن ولی دوستان که زحمت کشیدن ..دو سری سوال متفاوت گذاشتن

ممنون میشم راهنمائی کنید
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، armanbala ، SH1A2R3 ، nedaba
دوستان کسی تا حالا از ایالت نیویورک گواهینامه گرفته؟؟ ایا گواهینامه نیویورک در کالیفرنیا اعتبار داره ؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، SH1A2R3 ، nedaba
فکر کنم دوستان عزیز سوال منو ندیدن ..با این حال من امروز رفتم امتحان آنین نامه گرفتم و پاس کردم (هیوستون -تگزاس ) نکاتی هست که شاید یک روز به کار دوستان بیاد

1- گرین کارت من تقریبا بعد از 9 روز از ورود آمد ولی تا امروز که یک ماه شده هنوز سوشال ما نیومده ....تو این مدت همش تو این سایتها میگفتن که بدون شماره سوشال محال بتونید گواهی نامه بگیرید یا حداقل باید برید سوشال ازشون بخواهید تا کارت نیومده شماره سوشال بدن تا شما بتونید امتحان بدید .....ولی من امروز دیگه گفتم میرم ببینم آخر میگه میشه یا نه ..تا گفتم سوشال ندارم یک برگه دیگه بهم داد ..که تو اون قید شده بود بعد از گرفتن سوشال شماره اونو به نزدیک ترین آفیس پلیس اعلام کنم تا وارد پرونده بشه ( یعنی من به خاطر اطلاعات غلط یک ماه دیرتر اقدام کردم )

2- خیلی از دوستان گفته بودن حتما صبح زود برید اونجا .....من امروز تقریبا ساعت 11 رفتم در کل شاید 10 دیقه هم طول نکشید ......تا ساعت 5 هم باز هستن و هر موقع برید امتحان میگیرن ...چه کاریه اول صبح که شلوغ برید اونجا و این همه معطل بشید

3- اگر بخواهید با برگه امتحان بدید و از کامپیوتر استفاده نکنید باید بگید اصلا کار با کامپیوتر بلد نیستید و انگلیسی نمیدونید در غیر این صورت حتما با کامپیوتره ......فقط یک نفر چینی دیدم که بدون کامپیوتر امتحان داد ...حسن امتحان با کامپیوتر هم اینکه کنار هر سوال یک عکسی از اون سوال هست مثلا ماشین سبقت گرفته یا ماشین داره تو برف لیز میخوره که این خودش ذهنیت خوبیه ...بعد اینکه جواب درست و غلط همون موقع نشون میده ..کاملا آمار سوالات و درست و غلط دارید .....اینجا 30 تا سوال بود ..ولی نمیدونم تا چند تا غلط قبوله من خودم 4 تا غلط داشتم

4- محدویت زمانی برای امتحان نیست در حد یک زمان معقول وقت هست ..پس هیچ استرسی نداشته باشید

5- 3 تا از سوالهای من خارج از این سوالهائی بود که دوستان گذاشته بودن ( که خیلی خیلی ازشون ممنونم ) ولی اون 3 تا هم خیلی آسون بود اشتباه من تو سوالاتی بود که داشتم

6- فعلا وقت شهر برای 20 روز دیگه زده تا ببینم تا اون موقع میشه زودتر بشه یا نه
امیدوارم این اطلاعات بتونه کمکی به دوستان بکنه ....شاد باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، Yashar1989 ، vroom ، Parniyan ، najibi ، aden ، armanbala ، MPU ، SH1A2R3 ، M.Haghighi ، iraniha ، Lucky Luke ، Soap McTavish ، afshinghwink ، Ehsan1358 ، nedaba
سلام دوستان

کسی نمونه سوال برای ایالت جورجیا نداره؟

ممنون میشم جواب بدین
نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: maaref ، SH1A2R3 ، nedaba
دوستان سوال داشتم خدمتتان

من گواهینامه تستشو دادم ولی‌ نه شهری شو و اینکه طرف گفت باید از تلفن یا اینترنت وقت بگیری ، البته من گواهینامه ایران اوردم نشون دادم ولی‌ این ترجمه گر بد نوشته بود قبول نکرد. حالا واسه appointmentچک کردم اصلا شماره گواهینامه رو قبول نمی‌کنه ،

می‌خواستم بدونم که جریان یی‌ هست؟

البته کد من با Fشروع می‌شه و نوشته Temporary، نکنه باید permit باشه و اینکه منو قبول کردن؟

با سپاس.

با سپاس.
پاسخ
تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، nedaba
با سلام.دوستان برای ایالت کالیفرنیا آیا باید گواهینامه مون و بین المللی کنیم یا نه قبول ندارن؟Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: Spiritual ، SH1A2R3 ، nedaba
(2011-10-11 ساعت 09:09)Parniyan نوشته:  سلام دوستان

کسی نمونه سوال برای ایالت جورجیا نداره؟

ممنون میشم جواب بدین

مثله اینکه کسی نمونه سوال برای جورجیا نداشت

من این نمونه سوال ها را از کسی گرفتم که سال پیش امتحان داده بود

برای آشنا شدن با فرم سوال ها خوب بود

امیدوارم برای آیندگانی! که وارد جورجیا میشن مفید باشه

من امروز امتحان دادم و قبول شدم

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

نوع ویزا: k1 (نامزدی)
اولین اقدام:2010/sep/25
مصاحبه: 13 ،جولای 20۱۱ - آنکارا
مدت زمان کلیرینس: ۱۲ روز
کلیر: ۲۵ جولای 2011
تاریخ گرفتن ویزا: ۱۹ آگست 2011
طول مدت پروسه :۱۰ ماه

و خدایی که در این نزدیکیست . . .
.
پاسخ
تشکر کنندگان: mehdi_behzadi ، hassan1358arab ، MPU ، SH1A2R3 ، Lucky Luke ، laitda ، nedaba
(2011-10-14 ساعت 02:45)hi_2011 نوشته:  با سلام.دوستان برای ایالت کالیفرنیا آیا باید گواهینامه مون و بین المللی کنیم یا نه قبول ندارن؟Smile

دوست عزیز قبول ندارند!
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، SH1A2R3 ، nedaba
(2011-10-15 ساعت 11:54)smebi2011 نوشته:  
(2011-10-14 ساعت 02:45)hi_2011 نوشته:  با سلام.دوستان برای ایالت کالیفرنیا آیا باید گواهینامه مون و بین المللی کنیم یا نه قبول ندارن؟Smile

دوست عزیز قبول ندارند!
سلام.شاید الان قانون عوض شده باشد.ولی‌ همسر من پنج سال پیش در LAبود و با گواهینامهٔ بین المللی ماشین rentکرد و سه ماه هم اونجا بود.بدون مشکل.البته شاید بدن این قانون عوض شده باشد ولی‌ چند تا دیگر از دوستان ما هم با همین گواهی نامه درLA ماشین rentکرده‌بودند و رانندگی‌ میکردند.Smile

***2012AS16
تاریخ دریافت ویزا:29 March
تاریخ ورود به آمریکا :June 1
تاریخ دریافت گرین کارت : 20 June,Big Grin
تعداد افراد با این کیس:3
پاسخ
تشکر کنندگان: golbano ، armanbala ، SH1A2R3 ، nedaba
دوستان عزیز
کسی تجربه گرفتن گواهینامه توی florida رو داره که راهنمایی کنه؟
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: SH1A2R3 ، nedaba
سلام دوستان
کسی میدونه جدیدترین نمونه سوالات گواهینامه کالیفرنیا رو که فارسی باشه از کودوم پست میشه برداشت؟کسی تو اینترنت چیزی پیدا کرده(انگلیسی یا فارسی)؟من شنیدم آپلود شدش تو اینترنت هست ولی هنوز پیداش نکردم.
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان: armanbala ، SH1A2R3 ، nedaba
فرم تو پرواز رو وقتی دارید وارد آمریکا میشید گرفتم بزودی اسکن کردم واسه همه میزارم .
اینجا تو مریلند امتحان رانندگی انگلیسی هست، واسه ثبت نام باید بدی گواهینامه ایرونیت رو ترجمه کنن من تحقیق کردم آقایی به فامیلی کاوه 20$ میگیره از همه منصف تر بود KAVEH@PRMS.COM آدرس ایمیلش هست. از ایران ترجمه گواهی نامه رو قبول نمیکنن.
***توجه ***توجه
پاکت پستی سشوال سکوریتی رو نگه دارید. اداره MVA اون رو می خواهد.
شماره /:/2011as00016xxx
تاریخ مصاحبه : 28 march
تاریخ کلیرنس:5 jun
حرف های خیلی زیادی دارم برای گفتن
همین که مثلاً یه خورده دیگه تحمل کن،یا تسلیم نشو به اون چیزی که بهش معتقد نیستی ومی دونم خسته ای.
ولی باز تو بازنده نشو وقتی جز تو کسی لایق برنده شدن نیست
تو محکومی به موفقیت
این یادت بمونه

پاسخ
تشکر کنندگان: najibi ، armanbala ، MPU ، jasmine2953 ، SH1A2R3 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان