کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
فقط رسیدن به خاک آمریکا!!
(2010-11-17 ساعت 21:54)amirf_jesus نوشته:  خدا محبت است

با سلام خدمت دوستان عزیز یک سوال داشتم که خوشحال می شوم اگر کسی اطلاع دارد به من کمک کند.

در برگه زردی که سفارت به من داده است کیس نامبر من عدد
61****20102 می باشد
اما 6 بد نوشته شده و من نمی دانم این عدد 6 است یا 0 وقتی در سایت شماره را وارد کردم 01****2010 جوابش آمده و می توانم برای گرفتن ویزا بروم اما 61****20102 جوابش نیامده . آیا می شود از سفارت در اینباره پرسید و یا براساس نوشته برگه بعد از 90 روز اگر جواب نیامد باید تماس بگیریم
کیس نامبر با دستخط آفیسر است.
و من بدلیل آنکه همسرم باردار است و برای کمک کردن به او باید سریع به آمریکا بروم و نگرانش هستم چگونه می توانم سریع از این مسئله مطمئن شوم.
پیشاپیش از پاسخ های محبت آمیزتان کمال تشکر را دارم

در پناه پدر آسمانی باشید
آمین

hi
یکشنبه زنگ بزنید به کنسول بین 3-4 بعد از ظهر بهتون می گو یند.نگران نباشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: amirf_jesus ، eblam ، hamed_gh
(2010-11-14 ساعت 20:35)Soren نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 15:36)baiad beram نوشته:  اشکان جان من همه تایپیکی که برام فرستادی رو قبلا خواندم . اما بعضی مطلباش خیلی قدیمی یا راجب مهاجرت کاری هست و چون من تازه تصمیم گرفتم کاملا گیج شدم و نمی دونم اولین کاری که باید بکنم چیه؟
و در ضمن متاسفانه من در کشتی رانی خصوصی کار میکنم .

من عذر میخوام خواهر عزیز!
به نظرم فامیل شما باید اول یک دعوتنامه برای شما بفرسته و تامین مالی شما و برگشتتون رو تضمین کنه تا بشما ویزای 3 ماهه توریستی بدن.وقتی به اونجا رسیدی با یک وکیل باتجربه راجع به گرفتن ویزاهای مورد نظر مشورت کن تا راهنماییت کنه.سروقت هم به ایران برگرد وگرنه سابقه ات خراب میشه و هیچ جایی نمیتونی بری(حتی کشورهای دیگه).کارهاتو درست کن و مثل یک خانم برو سر بیزینست.البته اگه تاپیکها رو بخونی دوستان هشدار دادن که گویا وضع ویزاهای غیرمهاجرتی خرابه و 3 ماهه است و یکبار ورود هستن و ...خودم مشغول سنجیدن همین موضوعاتم.شما هم لطف کنید و اگه برای مصاحبه رفتید راجع به همین موضوع یک پرس و جویی بکنید و نتیجه اش را با ما در میان بگذارید. دعا کنید هنوز راه گریز باز باشه وگرنه حسابمان با کرام الکاتبین است!

خیلی ممنون از جوابتون. یعنی من فقط به دعوت نامه معتبر احتیاج دارم و باید وقت سفارت بگیرم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: mavarfan ، eblam
سلام دوباره
دوستان خیال دارم در مورد شرایط مهاجرت سرمایه گذاری به استرالیا تحقیق کنم.فعلا این چند لینک را پیدا کرده ام:
http://www.acacia-au.com/business-migration.php
http://www.acacia-au.com/investor-residence.php
http://www.australia-immigration.net/investor.htm
http://www.immi.gov.au/
http://www.skillclear.co.uk/australia/businessVisas.asp
گویا اقامت دایم با این قبیل ویزاها در 2 مرحله بدست می آید.مرحله نخست ویزای Business Owner (Provisional) Visa نام دارد و 4 ساله است.بعد از گذشت 18 ماه شما میتوانید تقاضای ویزای دایمی Established Business in Australia (یعنی بیزینس تثبیت شده در استرالیا)کنید.شرایط گرفتن ویزای مالک بیزینس(منطقه ای) این است:
1)بک گراند مناسبی و مرتبطی داشته باشید.
2)حداقل 2 سال مالی از 4 سال مالی گذشته را خود یا همسرتان یا هردو با این نسبت در بیزینس مزبور شراکت داشته باشید:
الف)51% اگر گردش مالی بیزینس زیر 400000 دلار استرالیا باشد.
ب)30% اگر گردش مالی بیزینس بالای 400000 دلار استرالیا باشد.
ج)10% اگر شرکت سهامی عام باشد(به نظرم معنی جمله این باشد)
در این 2 سال حداقل باید به گردش مالی 500000 دلار استرالیا(برای شرکتهای خصوصی)یا 300000 دلار برای شرکتهای دارای اسپانسر دولتی دست یافته باشید.
3)زیر 45 سال(شرکت خصوصی)یا زیر 55 سال(شرکت دارای اسپانسر دولتی) داشته باشید.
4)به زبان انگلیسی حرفه آشنا باشید.
5)حداقل 50 درصد وقت خود یا همسرتان صرف مدیریت در آن بیزینس شده باشد.
6)پس از ورود به استرالیا وقت خود را به صورت واقعی صرف بیزینس خودتان کنید.

اگر 2 سال در این بیزینس دوام بیاورید،میتوانید تقاضای ویزای دایم Business Owner Residence کنید،یا بعد 18 ماه ویزای دایم Established Business in Australia کنید.این ویزاها اجازه اقامت دایم هستند و شبیه گرین کارت آمریکا عمل میکنند.
به نظر من شرایط مشکلی به نظر می آیند.استرالیا برای سوابق کاری کارگران ماهر بسیار سخت میگیرد.معلوم نیست برای این نوع ویزا سخت گیری در چه حدی است.در ضمن اگر بتوانید دولت محلی یک ایالت با بافت روستایی را قانع کنید که برای توسعه ایالت از شما حمایت کند،شرایط آسانتر میشود.در مورد حداقل مبلغ هم حرفی زده نشده و گویا شناور است.
اگر اطلاعات دیگری دارید ممنون میشم با ما شیر کنید
موفق باشید.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، copol_fazaee ، Asy
(2010-11-21 ساعت 12:42)baiad beram نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 20:35)Soren نوشته:  
(2010-11-14 ساعت 15:36)baiad beram نوشته:  اشکان جان من همه تایپیکی که برام فرستادی رو قبلا خواندم . اما بعضی مطلباش خیلی قدیمی یا راجب مهاجرت کاری هست و چون من تازه تصمیم گرفتم کاملا گیج شدم و نمی دونم اولین کاری که باید بکنم چیه؟
و در ضمن متاسفانه من در کشتی رانی خصوصی کار میکنم .

من عذر میخوام خواهر عزیز!
به نظرم فامیل شما باید اول یک دعوتنامه برای شما بفرسته و تامین مالی شما و برگشتتون رو تضمین کنه تا بشما ویزای 3 ماهه توریستی بدن.وقتی به اونجا رسیدی با یک وکیل باتجربه راجع به گرفتن ویزاهای مورد نظر مشورت کن تا راهنماییت کنه.سروقت هم به ایران برگرد وگرنه سابقه ات خراب میشه و هیچ جایی نمیتونی بری(حتی کشورهای دیگه).کارهاتو درست کن و مثل یک خانم برو سر بیزینست.البته اگه تاپیکها رو بخونی دوستان هشدار دادن که گویا وضع ویزاهای غیرمهاجرتی خرابه و 3 ماهه است و یکبار ورود هستن و ...خودم مشغول سنجیدن همین موضوعاتم.شما هم لطف کنید و اگه برای مصاحبه رفتید راجع به همین موضوع یک پرس و جویی بکنید و نتیجه اش را با ما در میان بگذارید. دعا کنید هنوز راه گریز باز باشه وگرنه حسابمان با کرام الکاتبین است!

خیلی ممنون از جوابتون. یعنی من فقط به دعوت نامه معتبر احتیاج دارم و باید وقت سفارت بگیرم؟

سلام
بله(البته به جز مقادیر معتنابهی شانس).فقط موقع مصاحبه مراقب باشید چیزی نگویید که از آن برداشت شود شما نهایتا خیال مهاجرت دایم دارید.طوری وانمود کنید که فقط برای دیدار خویشاوندانتان به آنجا میروید.مبادا بگویید از ایران خسته شده اید و ایکاش جای دیگری متولد شده بودید و باید از اینجا بروید و ...
فقط خواهش میکنم که با سیاست،موضوع 3 ماهه بودن ویزای E-2 را هم بپرسید چون برای همه ما-از جمله خودتان-تنها راه رفتن است و جواب را به ما هم خبر دهید.بد نیست سوابق کاری و اسناد مالکیت جایی-اگر دارید-را هم همراه ببرید.شاید دلیلی برای قصد بازگشت شما محسوب شوند.
من برای موفقیت شما دعا میکنم(متاسفانه کار دیگری از دستم ساخته نیست)
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، copol_fazaee ، imankarimi
سلام بر دوستان
همین الان سایت انجمن وکلای متخصص مهاجرت استرالیا(ILAA) را پیدا کردم:

http://www.lawcouncil.asn.au/sections/in...-group.cfm

یک انجمن مشابه دیگه(AICLA)هم اینجاست:
http://www.australianimmigration.com.au/...awyers.htm

ولی ظاهرا انجمن MARA رسمی است(چون دولتی و برای ثبت نام وکلای مهاجرت ایجاد شده):

https://www.mara.gov.au
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، copol_fazaee ، Asy
(2010-11-21 ساعت 12:14)Soren نوشته:  دوستان سلام
متاسفانه از کانادا خبرهای بدی میرسد:

http://www.cic.gc.ca/english/department/...11-10a.asp

گویا مبلغ حداقلی از اول دسامبر-یعنی 10 آذر 1389-یا ده روز دیگه به هشتصدهزار دلار کانادا افزایش پیدا میکند.خود شخص هم باید حداقل 1.6 میلیون دلار ثروت داشته باشد و حداقل 800000 دلار را سرمایه گذاری کند.در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا(سایت بالا) تصریح شده که مبلغ بالا قبلا 400000 بوده است،برای همین نمیدانم این مبلغ برای تمام ایالتهاست یا فقط بریتیش کلمبیا.در ضمن نوشته که این تغییرات لازم بوده چون تعداد تقاضاها بیش از حد بوده و نسبت به بقیه کشورها هم این مبلغ ناچیز بوده و امیدوارند با این افزایش تعداد تقاضاها کمتر شود!خود برنامه مهاجرت از 26 جون(5 تیر 1389)در حالت تعلیق است و از دهم آذر امسال(همان اول دسامبر)با مبلغ جدید آغاز به کار میکند.فقط برای کسانی که پیش از تاریخ 5 تیر 89 تقاضا داده اند،طبق روال قبلی عمل میشود(یکی نیست به اینها بگوید که باباجان کسی که 1.6 میلیون ثروت و 800000 دلار کانادا پول نقد داشته باشد،مگر عقلش کم شده که به کانادا مهاجرت کند.خوب میرود آمریکا و با کمتر از همین مبلغ هم گرین کارت میگیرد هم بهترین زندگی را دارد!)اگر دوستان اطلاعات دیگری دارند لطفا شیر کنید چون این شرایط واقعا برای 99 درصد ما یعنی ختم رویای مهاجرت،حداقل به کانادا!
اشکان عزیز،آیا شما خبر دارید که این تغییرات در سطح ملی(فدرال) است یا نه؟آن ایالتهایی که 150000 دلار را هم می پذیرفتند الان شامل این تغییرات هولناک شده اند یا نه؟
آدم یاد آهنگ هتل کالیفرنیا میافتد که میگوید:
You can check out anytime you like, but you can never leave
سلام سورن عزیز

من این خبر را خیلی وقت پیش در یک تاپیک اعلام کرده بودم که متاسفانه ان تاپیک حذف شد
اما این ویزای سرمایه گذاری است و با ویزای کارافرینی فرق می کند Entrepreneur
شرایط ویزای کار افرینی همان است که خدمتتان عرض کردم به فکر همان باشید
ان لینک هم که برایتان فرستادم مطالعه کنید به طور کامل توضیح داده
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Soren ، eblam ، copol_fazaee
(2010-11-21 ساعت 15:29)ashkan58 نوشته:  
(2010-11-21 ساعت 12:14)Soren نوشته:  دوستان سلام
متاسفانه از کانادا خبرهای بدی میرسد:

http://www.cic.gc.ca/english/department/...11-10a.asp

گویا مبلغ حداقلی از اول دسامبر-یعنی 10 آذر 1389-یا ده روز دیگه به هشتصدهزار دلار کانادا افزایش پیدا میکند.خود شخص هم باید حداقل 1.6 میلیون دلار ثروت داشته باشد و حداقل 800000 دلار را سرمایه گذاری کند.در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا(سایت بالا) تصریح شده که مبلغ بالا قبلا 400000 بوده است،برای همین نمیدانم این مبلغ برای تمام ایالتهاست یا فقط بریتیش کلمبیا.در ضمن نوشته که این تغییرات لازم بوده چون تعداد تقاضاها بیش از حد بوده و نسبت به بقیه کشورها هم این مبلغ ناچیز بوده و امیدوارند با این افزایش تعداد تقاضاها کمتر شود!خود برنامه مهاجرت از 26 جون(5 تیر 1389)در حالت تعلیق است و از دهم آذر امسال(همان اول دسامبر)با مبلغ جدید آغاز به کار میکند.فقط برای کسانی که پیش از تاریخ 5 تیر 89 تقاضا داده اند،طبق روال قبلی عمل میشود(یکی نیست به اینها بگوید که باباجان کسی که 1.6 میلیون ثروت و 800000 دلار کانادا پول نقد داشته باشد،مگر عقلش کم شده که به کانادا مهاجرت کند.خوب میرود آمریکا و با کمتر از همین مبلغ هم گرین کارت میگیرد هم بهترین زندگی را دارد!)اگر دوستان اطلاعات دیگری دارند لطفا شیر کنید چون این شرایط واقعا برای 99 درصد ما یعنی ختم رویای مهاجرت،حداقل به کانادا!
اشکان عزیز،آیا شما خبر دارید که این تغییرات در سطح ملی(فدرال) است یا نه؟آن ایالتهایی که 150000 دلار را هم می پذیرفتند الان شامل این تغییرات هولناک شده اند یا نه؟
آدم یاد آهنگ هتل کالیفرنیا میافتد که میگوید:
You can check out anytime you like, but you can never leave
سلام سورن عزیز

من این خبر را خیلی وقت پیش در یک تاپیک اعلام کرده بودم که متاسفانه ان تاپیک حذف شد
اما این ویزای سرمایه گذاری است و با ویزای کارافرینی فرق می کند Entrepreneur
شرایط ویزای کار افرینی همان است که خدمتتان عرض کردم به فکر همان باشید
ان لینک هم که برایتان فرستادم مطالعه کنید به طور کامل توضیح داده

سلام اشکان عزیز
متاسفانه واجد شرایط ویزای کارآفرینی شدن هم در سختی دست کمی از ویزای سرمایه گذاری ندارد:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/b...ly-who.asp
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/b.../index.asp
300000 دلار پول،سابقه و تحصیلات مرتبط و قبولی در ارزشیابی(assessment)میخواهد.باز جای امیدواری دارد کبک برنامه مهاجرت ویژه خودش را دارد:
http://www.immigration-quebec.gouv.qc.ca/en/index.html
من که واجد شرایط ویزای کارآفرینی کانادا(انگلیسی زبان)نیستم.سابقه و تحصیلات مرتبط را از کجا گیر بیاوریم؟حالا مبلغ 300000 دلار و قبولی در ارزشیابی پیشکش!در ضمن مثل اینکه خوداشتغالی(Self-employed)وضعیت بهتری دارد و نیازمند خرید و اداره یک مزرعه(فارم)است:
http://www.cic.gc.ca/english/immigrate/b.../index.asp
چاره ای به نظر شما میرسد؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، eblam ، copol_fazaee
سلام

در همانجا هم نوشته که فقط 35 امتیاز از 100 امتیاز لازم است
و رشته تحصیلی مرتبط هم نیازی ندارد شما فقط سابقه بیزینسی ارایه می دهید در ضمن این برای فدرال است که بسیار زمانبر است من گفتم بریتیش کلمبیا شما رفتید فدرال را اورده اید و ...............
ان لینک که در پیام خصوصی چند روز پیش دادم خواندید ؟
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee
(2010-11-21 ساعت 16:16)ashkan58 نوشته:  سلام

در همانجا هم نوشته که فقط 35 امتیاز از 100 امتیاز لازم است
و رشته تحصیلی مرتبط هم نیازی ندارد شما فقط سابقه بیزینسی ارایه می دهید در ضمن این برای فدرال است که بسیار زمانبر است من گفتم بریتیش کلمبیا شما رفتید فدرال را اورده اید و ...............
ان لینک که در پیام خصوصی چند روز پیش دادم خواندید ؟
اشکان عزیز
یعنی این قوانین فدرال برای ایالتهایی مانند بریتیش کلمبیا لازم الاجرا نیست؟کاشکی همینطور باشد.من که خودم از شما پرسیدم این شرایط فقط مال بریتیش کلمبیا است یا فدرال!شاید برداشت من اشتباه باشد(اگر این طور است لطفا تذکر دهید) ولی من گمان کردم وقتی اداره فدرال مهاجرت قانونی را ابلاغ میکند،در سطح ملی همه ملزم به اجرا هستند(کاشکی اشتباه کرده باشم)مگر کبک که صریحا قید شده از شمول این قانون خارج است(لینک اداره مهاجرتش را هم داده است).لینک را هم خواندم.این لینک میگوید به غیر از مبلغ 400000 هزار دلار،شما باید 400000 دلار دیگر و سابقه مرتبط هم داشته باشید(که کمتر کسی دارد و اگرهم کسی داشته باشد سراغ آمریکا و ویزای EB-5 میرود،نه کانادا).باز خوب است شرایط بیزینس منطقه ای سبکتر است،ولی بازهم باید 400000 دلار دارایی کل داشته باشید.در ضمن ارایه سابقه هم مساله کوچکی نیست.بیشتر ما بک گراند دانشگاهی داریم نه رستوران داری وساندویچ فروشی و...اساسا در کشورهای جهان سوم مثل ایران آشنایی با ابزارهای مدرن IT مانند اینترنت تقریبا در انحصار همین طبقه دانشگاه رفته است نه طبقه کاسب و رستوران دار.این سایت پاسخی برای این پرسش هم نداشت که آیا هر ایالتی(مثلا بریتیش کلمبیا یا کبک)برنامه مهاجرت خاص خودش را دارد یا در این زمینه تابع قوانین فدرال است(مثل امور مربوط به روابط بین المللی کشور یا امور دفاعی).آیا شما لینک اداره ایالتی مهاجرت بریتیش کلمبیا را دارید؟آیا هنوز شرایط مهاجرت به هر ایالت مانند سابق است(150000 تا 400000 دلار) یا تغییر کرده است؟کاش حق با شما باشد و با پولی در حدود 150000-300000 دلار بتوان به هدف رسید.ضمنا من اثری از امتیازبندی در این لینکها نمیبینم.دقیقا کدام لینک منظور شماست؟
ممنون
پاسخ
در ضمن اشکان عزیز
نکته ای در لینک مرا به شک میاندازد که گویا اطلاعاتش متعلق به قبل از اعلان توقف برنامه مهاجرت(26 جون تا 1 دسامبر 2010)است،آن هم این است که مبالغ همگی نصف مقدار اعلام شده اداره فدرال در برنامه جدید هستند.این فقط در صورتی ممکن است که قانون اعلام شده در سایت اداره فدرال هنوز در سطح ایالتی اجرایی نشده باشد و هر ایالتی مثل کبک برنامه خودش را داشته باشد یا اطلاعات این سایت قدیمی باشد.به هر حال از ایشان هم همین پرسشها را خواهم کرد.اگر جوابی آمد اعلان میکنم.
موفق باشید
پاسخ
hi
اینجا چه خبره .کانادا ,استرالیا,....
دلیلی نداره که این تاپیک را به انحراف بکشانید. حداقل اگه نمی تونیم با این ویزا بریم ,ماهیتشو کشف کنیم و اطلا عاتمان را نسبت بهش بالا ببریم .لطفا" توجه کنید که همه چیز در رفتن خلاصه نمی شود ولی اطلاعات همیشه به درد بخور هستند. پس اگه ممکن موضوعات مربوط به کانادا یا استرالیا را که اصلا" ربطی به بیزینس در آ مریکا نداره .توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.

پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، Soren ، eblam ، imankarimi
سلام
در مورد بریتیش کلمبیا،سایت"به بریتیش کلمبیا خوش آمدید"برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری/کارآفرینی 2 راه را نشان میدهد،یکی برنامه BC PNP یا The Provincial Nominee Program است و دیگری برنامه فدرال فوق الذکر.برنامه BC PNP مربوط به سرمایه گذاری های استراتژیک است نه مسایلی مثل رستوران و امثال آن.در این حالت دولت ایالتی خودش زمینه بیزینس شما را انتخاب میکند و شما باید شایستگی مدیریت بیزینس استراتژیک برگزیده دولت را احراز کنید،تازه ممکن است اگر شرایطتتان خیلی حداقلی باشد،شما را قبول هم نکنند!این قبیل پروژه ها هم در حدی هستند که منافع آشکاری برای منطقه داشته باشند.
پروژه ها 3 دسته اند:مهارتهای بیزینس،بیزینسهای منطقه ای و پروژه های استراتژیک(خودتان حساب کنید مدیران چنین پروژه هایی باید چه نوع افرادی باشند!).بیزینسهای واجد شرایط اینها هستند:
1)از نوع تولید،فرآوری یا مواد خام با افزودن ارزش افزوده باشند.
2)از نوع افزایش صادرات کالا یا خدمات باشند.
3)باعث جلب توریست شوند.
4)از نوع تکنولوژی یا R&D با هدف افزایش سطح تجارت باشند.
5)متضمن نوآوری در حرفه های سنتی باشند.
6)شامل انتقال تکنولوژی یا مهارتهای نوین به منطقه باشند(این یکی در قوانین ایران جرم مسلم است و جزای کیفری سنگینی دارد)
7)در یک منطقه محروم مشغول بیزینس شوید(باز این یکی بهتر است.میماند این مناطق کجا هستند و اصلا قابل سکونت میباشند یا باید وسط اسکیموها زندگی کرد!)
به غیر از اینها خود بیزینس هم باید شرایط عجیبی داشته باشد،از جمله:
1)به هدف کسب سود از همان زمینه کار کند.
2)باید قابلیت سوددهی مستمر برای منطقه را داشته باشد.
3)صاحب حداقل یکی از ماهیتهای بالایی باشد.
اولویتهای ایالت اینهاست:
1)افزایش سطح بازرگانی با منطقه آسیا-اقیانوس آرام
2)یافتن کاربردی برای چوبهای درختان آسیب دیده از آفت سوسک چوب خوار کاج(!!)
3)متنوع کردن اقتصاد منطقه آسیب دیده از آفت سوسک چوب خوار کاج
4)تاسیس کردن بیزینسهایی با شراکت بومیان سرخپوست
5)سرمایه گذاری در تکنولوژی های نوین مانند انرژی های جایگزین،تکنولوژی پاک،IT،رسانه های نوین و دانش زندگی
این بیزینسها هم واجد شرایط نیستند:
1)متلداری
2)خدمات مالی خرد
3)کارگشایی و گروبرداری
4)رختشویی های سکه ای
5)کارواشهای خودکار
6)فروش اجناس دست دوم و سمساری(بجز عتیقه فروشی و تعمیر این اجناس)
7)خدمات مسکن
8)خدمات جنسی
9)دیگر خدمات و بیزینس هایی که موجب وهن ایالت باشند.
به غیر از اینها،در محدوده شهری(متروپولیتن) ونکوور و ابوتسفورد محدودیتهای اضافه ای هم وجود دارند.
راه دیگر هم همان برنامه کذایی فدرال با همان شرایط است.
سایت "به بریتیش کلمبیا خوش آمدید"دقیقا میگوید:"entrepreneurs and investors intending to settle in British Columbia may also apply for permanent resident status through the federal business immigration programs"
یعنی کارآفرینان و سرمایه گذارانی که قصد سکونت در بریتیش کلمبیا را دارند،میتوانند از طریق برنامه های فدرال مهاجرتی از طریق بیزینس هم تقاضای ویزا کنند."
این هم آدرس سایت بالا:
http://www.welcomebc.ca/wbc/immigration/...index.page?
این هم منبع اطلاعات بالا:
http://www.welcomebc.ca/wbc/immigration/...gible.page?

عجب شرایط آسانی!
پاسخ
(2010-11-21 ساعت 20:53)leilanosa نوشته:  hi
اینجا چه خبره .کانادا ,استرالیا,....
دلیلی نداره که این تاپیک را به انحراف بکشانید. حداقل اگه نمی تونیم با این ویزا بریم ,ماهیتشو کشف کنیم و اطلا عاتمان را نسبت بهش بالا ببریم .لطفا" توجه کنید که همه چیز در رفتن خلاصه نمی شود ولی اطلاعات همیشه به درد بخور هستند. پس اگه ممکن موضوعات مربوط به کانادا یا استرالیا را که اصلا" ربطی به بیزینس در آ مریکا نداره .توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.

شما کاملا درست میفرمایید لیلای عزیز
من هم قصدم ارایه اطلاعات "کپسولی" در مورد باقی جاها و مقایسه مزایا و معایب این نوع ویزاها با یکدیگر است وگرنه هر کدام این کشورها خودشان دنیایی جداگانه دارند.در مورد ماهیت E-2 هم اطلاعات ما از آنچه گفته شد تجاوز نمیکند و کسی هم پاسخگوی سوالات ما نیست که حرف جدیدی داشته باشیم.من دوشنبه از کنسولگری فرانکفورت در این زمینه سوال میکنم،شاید برخلاف سفارت در آنکارا پاسخی بدهد.ولی ظاهرا بعد از تمام این حرفها بازهم گرفتن E-2 ممکنتر به نظر می آید.یک نگاهی(فقط برای مقایسه)به شرایط کانادا(بریتیش کلمبیا) و استرالیا بیاندازید.گمان نمیکنم در ایران صد نفر هم واجد این شرایط باشند!عنوان تاپیک هم به نظر من قدری محدود و عوام پسند است،چون به راحتی میتوان راههای غیرقانونی را هم در دسته "فقط رسیدن به خاک آمریکا"جا داد،چیزی که هیچ کداممان عقلانی نمیدانیم(بقول خودتان همه چیز در رفتن خلاصه نمی شود).اگر نام تاپیک "مقایسه ویزاهای ممکن الوصول برای اکثریت"بود به نظر من جای خلاقیت بیشتری داشت.با این وجود چون ما تحت این تاپیک هستیم،نهایتا حرف شما منطقی است.
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam ، copol_fazaee
اشکان عزیز موافق هستی بحث کانادا را در پیام خصوصی ادامه بدیم؟من که اطلاعات جدیدی در مورد آمریکا ندارم و اطلاعات موجود در سایتهای مختلف هم در مورد کشورهای دیگر واجد شرایط هستند که وضعیتشان با ما قابل مقایسه نیست.نمیدانم در این شرایط باید چه گفت و انجام داد که تکراری نباشد.نظر شما چیست؟
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam
سلام
در مورد آمریکا و ویزای E-2،آیا کسی خبر داره روال تمدید اون چه طوری است؟فرمالیته است،باید خارج از کشور انجام بشه،هزینه هایش،مدت لازم و باقی داستانها؟اگر تمدید نشد،تکلیف سرمایه چی میشه؟به نظر من عمده سوالات این موارد هستند.اگر جواب اینها را ندانیم یک گام هم به جلو نمی توان برداشت.
پاسخ
تشکر کنندگان: eblam

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان