موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-21 ساعت 12:14)Soren نوشته: دوستان سلام
متاسفانه از کانادا خبرهای بدی میرسد:
http://www.cic.gc.ca/english/department/...11-10a.asp
گویا مبلغ حداقلی از اول دسامبر-یعنی 10 آذر 1389-یا ده روز دیگه به هشتصدهزار دلار کانادا افزایش پیدا میکند.خود شخص هم باید حداقل 1.6 میلیون دلار ثروت داشته باشد و حداقل 800000 دلار را سرمایه گذاری کند.در سایت اداره مهاجرت و شهروندی کانادا(سایت بالا) تصریح شده که مبلغ بالا قبلا 400000 بوده است،برای همین نمیدانم این مبلغ برای تمام ایالتهاست یا فقط بریتیش کلمبیا.در ضمن نوشته که این تغییرات لازم بوده چون تعداد تقاضاها بیش از حد بوده و نسبت به بقیه کشورها هم این مبلغ ناچیز بوده و امیدوارند با این افزایش تعداد تقاضاها کمتر شود!خود برنامه مهاجرت از 26 جون(5 تیر 1389)در حالت تعلیق است و از دهم آذر امسال(همان اول دسامبر)با مبلغ جدید آغاز به کار میکند.فقط برای کسانی که پیش از تاریخ 5 تیر 89 تقاضا داده اند،طبق روال قبلی عمل میشود(یکی نیست به اینها بگوید که باباجان کسی که 1.6 میلیون ثروت و 800000 دلار کانادا پول نقد داشته باشد،مگر عقلش کم شده که به کانادا مهاجرت کند.خوب میرود آمریکا و با کمتر از همین مبلغ هم گرین کارت میگیرد هم بهترین زندگی را دارد!)اگر دوستان اطلاعات دیگری دارند لطفا شیر کنید چون این شرایط واقعا برای 99 درصد ما یعنی ختم رویای مهاجرت،حداقل به کانادا!
اشکان عزیز،آیا شما خبر دارید که این تغییرات در سطح ملی(فدرال) است یا نه؟آن ایالتهایی که 150000 دلار را هم می پذیرفتند الان شامل این تغییرات هولناک شده اند یا نه؟
آدم یاد آهنگ هتل کالیفرنیا میافتد که میگوید:
You can check out anytime you like, but you can never leave
سلام سورن عزیز
من این خبر را خیلی وقت پیش در یک تاپیک اعلام کرده بودم که متاسفانه ان تاپیک حذف شد
اما این ویزای سرمایه گذاری است و با ویزای کارافرینی فرق می کند Entrepreneur
شرایط ویزای کار افرینی همان است که خدمتتان عرض کردم به فکر همان باشید
ان لینک هم که برایتان فرستادم مطالعه کنید به طور کامل توضیح داده
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-21 ساعت 16:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-21 ساعت 16:19 توسط ParsTrader.)
سلام
در همانجا هم نوشته که فقط 35 امتیاز از 100 امتیاز لازم است
و رشته تحصیلی مرتبط هم نیازی ندارد شما فقط سابقه بیزینسی ارایه می دهید در ضمن این برای فدرال است که بسیار زمانبر است من گفتم بریتیش کلمبیا شما رفتید فدرال را اورده اید و ...............
ان لینک که در پیام خصوصی چند روز پیش دادم خواندید ؟
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-21 ساعت 17:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-22 ساعت 02:26 توسط Soren.)
در ضمن اشکان عزیز
نکته ای در لینک مرا به شک میاندازد که گویا اطلاعاتش متعلق به قبل از اعلان توقف برنامه مهاجرت(26 جون تا 1 دسامبر 2010)است،آن هم این است که مبالغ همگی نصف مقدار اعلام شده اداره فدرال در برنامه جدید هستند.این فقط در صورتی ممکن است که قانون اعلام شده در سایت اداره فدرال هنوز در سطح ایالتی اجرایی نشده باشد و هر ایالتی مثل کبک برنامه خودش را داشته باشد یا اطلاعات این سایت قدیمی باشد.به هر حال از ایشان هم همین پرسشها را خواهم کرد.اگر جوابی آمد اعلان میکنم.
موفق باشید
hi
اینجا چه خبره .کانادا ,استرالیا,....
دلیلی نداره که این تاپیک را به انحراف بکشانید. حداقل اگه نمی تونیم با این ویزا بریم ,ماهیتشو کشف کنیم و اطلا عاتمان را نسبت بهش بالا ببریم .لطفا" توجه کنید که همه چیز در رفتن خلاصه نمی شود ولی اطلاعات همیشه به درد بخور هستند. پس اگه ممکن موضوعات مربوط به کانادا یا استرالیا را که اصلا" ربطی به بیزینس در آ مریکا نداره .توی تاپیک مربوط به خودش مطرح کنید.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-21 ساعت 22:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-22 ساعت 02:33 توسط Soren.)
اشکان عزیز موافق هستی بحث کانادا را در پیام خصوصی ادامه بدیم؟من که اطلاعات جدیدی در مورد آمریکا ندارم و اطلاعات موجود در سایتهای مختلف هم در مورد کشورهای دیگر واجد شرایط هستند که وضعیتشان با ما قابل مقایسه نیست.نمیدانم در این شرایط باید چه گفت و انجام داد که تکراری نباشد.نظر شما چیست؟
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-21 ساعت 23:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-22 ساعت 02:35 توسط Soren.)
سلام
در مورد آمریکا و ویزای E-2،آیا کسی خبر داره روال تمدید اون چه طوری است؟فرمالیته است،باید خارج از کشور انجام بشه،هزینه هایش،مدت لازم و باقی داستانها؟اگر تمدید نشد،تکلیف سرمایه چی میشه؟به نظر من عمده سوالات این موارد هستند.اگر جواب اینها را ندانیم یک گام هم به جلو نمی توان برداشت.