موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اخذ این نوع ویزا،
مهمترین قسمت تهیه طرح توجیحی(Business Plan)
و موافقت آن توسط دولت آمریکا می باشد. انتخاب شغل ذکر شده در طرح توجیحی می بایست با مبلغ سرمایه گذاری کاملاً هماهنگ و منطقی باشد. در غیر اینصورت پرونده متقاضی از طرف دولت آمریکا رد خواهد شد
مدت زمان اجرای پرونده:
مدت زمان مراحل اجرای پرونده تا دریافت ویزای ورود به کشور آمریکا بشرح ذیل می باشند:
- از زمان شروع پرونده تا گرفتن ویزای ورود به کشور آمریکا بین ده الی یازده ماه می باشد.
- متقاضی بعد از ورود به کشور آمریکا، می بایست شغل مورد نظر خود را راه اندازی نماید و سرمایه عنوان شد را در کار خود هزینه نماید.
- دولت آمریکا ویزای اقامت دوساله برای فرد متقاضی صادر می نماید.
مراحل اجرای پرونده:
مدت زمان اجرا اجرای مرحله
بین یک الی دو ماه از تاریخ عقد قرارداد با این سازمان شروع تشکیل پرونده تا تهیه طرح توجیحی
بین دو الی سه ماه بعد از تاریخ تکمیل طرح توجیحی دریافت نامه از دولت جهت ثبت کلیه مدارک درخواستی و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
بین دو الی سه ماه بعد از ثبت کامل مدارک نزد دولت آمریکا دریافت نامه تعیین وقت و محل مصاحبه با متقاضی جهت توضیح در مورد طرح توجیحی
بین دو الی چهار ماه پس از قبولی مصاحبه دریافت نامه قبولی از دولت و واریز مبلغ سرمایه گذاری به حساب بانکی دولت آمریکا
بین دو تا سه ماه بعد از واریز مبلغ سرمایه گذاری دریافت نامه جهت مراجعه برای معاینات پزشکی
بین دو الی سه ماه بعد از پرداخت مبلغ سرمایه گذاری
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-14 ساعت 15:36)baiad beram نوشته: اشکان جان من همه تایپیکی که برام فرستادی رو قبلا خواندم . اما بعضی مطلباش خیلی قدیمی یا راجب مهاجرت کاری هست و چون من تازه تصمیم گرفتم کاملا گیج شدم و نمی دونم اولین کاری که باید بکنم چیه؟
و در ضمن متاسفانه من در کشتی رانی خصوصی کار میکنم .
سلام
البته من منطوزم این بود که شما یک کار ثابت دارید که این خودش کمک می کنه که شما بتونید ثابت کنید که می خواهید به ایران برگردید شما اول همونطور که سورن گفت باید دعوتنامه از اشناتون بگیرید بعد با کمک یک اژانس معتبر وقت سفارت بگیرید و .... فقط همونطور که سورن گفت باید به موقع برگردید و گرنه برای خودتون و اشناتون بد میشه
برای شما ارزوی موفقیت دارم
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
جهت اخذ این نوع ویزا،
مهمترین قسمت تهیه طرح توجیحی(Business Plan)
و موافقت آن توسط دولت آمریکا می باشد. انتخاب شغل ذکر شده در طرح توجیحی می بایست با مبلغ سرمایه گذاری کاملاً هماهنگ و منطقی باشد. در غیر اینصورت پرونده متقاضی از طرف دولت آمریکا رد خواهد شد
مدت زمان اجرای پرونده:
مدت زمان مراحل اجرای پرونده تا دریافت ویزای ورود به کشور آمریکا بشرح ذیل می باشند:
- از زمان شروع پرونده تا گرفتن ویزای ورود به کشور آمریکا بین ده الی یازده ماه می باشد.
- متقاضی بعد از ورود به کشور آمریکا، می بایست شغل مورد نظر خود را راه اندازی نماید و سرمایه عنوان شد را در کار خود هزینه نماید.
- دولت آمریکا ویزای اقامت دوساله برای فرد متقاضی صادر می نماید.
مراحل اجرای پرونده:
مدت زمان اجرا اجرای مرحله
بین یک الی دو ماه از تاریخ عقد قرارداد با این سازمان شروع تشکیل پرونده تا تهیه طرح توجیحی
بین دو الی سه ماه بعد از تاریخ تکمیل طرح توجیحی دریافت نامه از دولت جهت ثبت کلیه مدارک درخواستی و ارائه گواهی عدم سوء پیشینه
بین دو الی سه ماه بعد از ثبت کامل مدارک نزد دولت آمریکا دریافت نامه تعیین وقت و محل مصاحبه با متقاضی جهت توضیح در مورد طرح توجیحی
بین دو الی چهار ماه پس از قبولی مصاحبه دریافت نامه قبولی از دولت و واریز مبلغ سرمایه گذاری به حساب بانکی دولت آمریکا
بین دو تا سه ماه بعد از واریز مبلغ سرمایه گذاری دریافت نامه جهت مراجعه برای معاینات پزشکی
بین دو الی سه ماه بعد از پرداخت مبلغ سرمایه گذاری
Hi
بیزینس پلان مربوط به بیزینسهای در حال اجرا نیست بلکه مربوط به بیزینسهای start up ;یعنی کمتر از 3 سال از افتتاحشان می گذره میباشد, ای کاش آنقدر حرف وکیلهای ایرانیو که از پول و زمان شما استفاده کرده و تجربه کسب میکنند را قبول نمی کردید .
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
hi
بله میشناسم ولی ایشان مشاورند نه وکیل و من نمی تونم به عنوان کسی که میخواهید پرونده تان را بهش بدهید بهتون معرفی کنم در ضمن ایشان تاکید کرده اند که اطلا عاتشان کاملا" سری است و نباید تو زیع شوند ولی ایشان هر مطلبی را بسیار کامل و جامع برای بر طرف کردن شک و شبه ها برای من تو ضیح میدهند و چون من نمی خواهم وکیل بگیرم برایم کیس خوبی است در ضمن ایشان آمریکایی هستند.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-15 ساعت 23:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-15 ساعت 23:40 توسط Soren.)
دوستان این سایت سفارت در آنکارا هم که گویا رفته گل بچیند و گویا به ایمیلهای اول و دوم جواب نمیدهد!کسی میدونه زیرلفظی مناسب برای یک سفارت چیه؟خواهر ایشان در آلمان هم میفرمایند به سوالهای درمورد ویزای جواب نمیدهند!وکیلها هم از جریان بیخبرند،اداره مهاجرت هم که auto response میدهد.حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!
ابلام جان لینک شما زمان ویزا را پنج ساله با قابلیت تمدید نامحدود اعلام کرده است!در ضمن شما لینک ترانسلیت شده را فرستاده اید که کار نمیکند.ممکن است لینک زبان اصلی را بفرستید که آن را کامل بخوانم؟
ممنون
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-11-15 ساعت 23:34)Soren نوشته: دوستان این سایت سفارت در آنکارا هم که گویا رفته گل بچیند و گویا به ایمیلهای اول و دوم جواب نمیدهد!کسی میدونه زیرلفظی مناسب برای یک سفارت چیه؟خواهر ایشان در آلمان هم میفرمایند به سوالهای درمورد ویزای جواب نمیدهند!وکیلها هم از جریان بیخبرند،اداره مهاجرت هم که auto response میدهد.حالا پیدا کنید پرتقال فروش را!
ابلام جان لینک شما زمان ویزا را پنج ساله با قابلیت تمدید نامحدود اعلام کرده است!در ضمن شما لینک ترانسلیت شده را فرستاده اید که کار نمیکند.ممکن است لینک زبان اصلی را بفرستید که آن را کامل بخوانم؟
ممنون
hu http://www.hg.org/article.asp?id=5011
http://e2visalawyer.net/
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-17 ساعت 16:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-17 ساعت 16:38 توسط Soren.)
سلام دوستان
این هم یک شاهکار دیگه از وکلای ایرانی!
من از یک وکیل مهاجرت آمریکایی در کالیفرنیا سوال کرده بودم.ایشان ضمن اظهار بی اطلاعی از موضوع 3 ماهه بودن ویزا مرا به یک همکار ایرانیشان حواله کرده بودند،و جناب مستطاب وکیل ایرانی دستور فرمودند یک ایمیل مستقیم به ایشان بزنم.بعد 3 روز حالا جواب داده و یکبار ورود بودن را تایید کرده ولی بدون هیچ اشاره ای به سوال اصلی من و همکار آمریکاییش،یعنی مدت اعتبار ویزا،گفته اند خوشحال میشوند در ازای 100 دلار ناقابل جواب "بقیه سوالات" مرا بدهند!!
در ضمن فرموده اند همین الان مشغول گرفتن این ویزا برای یکی از هم میهنان می باشند!
برای آن هموطن دعا کنید دوستان،که محتاج دعاست!
موفق باشید
موضوعها: 3
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
خدا محبت است
با سلام خدمت دوستان عزیز یک سوال داشتم که خوشحال می شوم اگر کسی اطلاع دارد به من کمک کند.
در برگه زردی که سفارت به من داده است کیس نامبر من عدد
61****20102 می باشد
اما 6 بد نوشته شده و من نمی دانم این عدد 6 است یا 0 وقتی در سایت شماره را وارد کردم 01****2010 جوابش آمده و می توانم برای گرفتن ویزا بروم اما 61****20102 جوابش نیامده . آیا می شود از سفارت در اینباره پرسید و یا براساس نوشته برگه بعد از 90 روز اگر جواب نیامد باید تماس بگیریم
کیس نامبر با دستخط آفیسر است.
و من بدلیل آنکه همسرم باردار است و برای کمک کردن به او باید سریع به آمریکا بروم و نگرانش هستم چگونه می توانم سریع از این مسئله مطمئن شوم.
پیشاپیش از پاسخ های محبت آمیزتان کمال تشکر را دارم
در پناه پدر آسمانی باشید
آمین
بخواهید،به شما داده خواهد شد؛ بکوبید،در به رویتان گشوده خواهد شد.کدامیک از شما اگر پسرش از او نان بخواهد، سنگی به او میدهد؟حال كه شما با همۀ بدي، میدانید باید به فرزند خود هديه نیکو بدهید، چقدر بیشتر پدر آسماني شما به آنان که از او بخواهند، هدایای نیکو خواهد بخشید.