موضوعها: 1
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 13:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 16:48 توسط eblam.)
سلام
من چیزی که جدیداً با صحبت با یه مشاور در خصوص E-2 که مشورت کردم متوجه شدم اینکه اول با یه شخصی که صلاحیت ایجاد یه بیزینس رو داره چه گیرین کارد داشته باشه و یا چه سیتیزنشیپ باشه فرقی نداره اونجا باید یه شرکت یا فروش گاه یا نمیندگی یا هر بیزینس دیگه ا ایجاد کنه و بد شما پولو بفرستید از ایران به عنوانه سرمایه گذار یا همون صاحب کار بد اون پول هزینه بشه تو بیزینس ، نیرو استخدام بشه ، مالیاتها پرداخت بشه و بد وکیل برا شما تقاضای ویزا کنه .
حالا سوال اینجاست که آیا بد از شروع به کار کردن آیا به ما ویزا بدن یا ندان و بد اینکه اگر کسی آدمیرو اونجا نداشته باشه چیکار باید کرد آخه به هر کسی نمیشه اعتماد کرد .
اینم مطالعه کنید ، اگر چیز بدرد بخوری بود اطلاع بدید لطفا .
http://www.uscitizenship.info/uscitizens...ut-INS.htm
http://www.visaus.com/citizen.html
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 21:12
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-26 ساعت 21:14 توسط eblam.)
سلام
آقایون و خانوما دست همتون در نکنه .
کلا همهٔ بچها خیلی زحمت میکشن ، حالا من یه سوال کلی دارم در خصوص رفتن ؛
همه دارن تلاش میکنن تا راه حالی پیدا کنن برای رفتن
واقعا برای رسیدن به خاک آمریکا هیچ راه حل سریع ، بی دردسر و مطمئن وجود نداره ؟
واقعا اگه چیزی میدونن بقیرو راهنمایی کنه .
نامهی چارلی چاپلین به دخترش
ژرالدین، دخترم! اینجا شب است... شب نوئل؛ در قلعهی کوچک من همهی این سپاهیان بی سلاح خفتهاند، نه تنها برادر و خواهر تو، حتی مادرت. به زحمت توانستم بی آن که این پرندگان خفته را بیدار کنم، خود را به این اتاق کوچک نیمه روشن، به این اتاق انتظار پیش از مرگ، برسانم.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2010-11-26 ساعت 23:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-27 ساعت 12:00 توسط Soren.)
LOL
ابلام عزیز!
سوال یک میلیون دلاری یک برنامه تلویزیونی در آمریکاست که فینالیست باید برای بردن جایزه نهایی یک میلیون دلاری بهش جواب بده(اگه یادت باشه یک فیلم هندی هم راجع بهش ساخته شد).این سوال ویژگیهای خاصی داره که خیلی شبیه سوال شماست!!
پانصدهزار دلار هم که قیمت ویزای "سریع،بی دردسر و مطمئن" EB-5 است!
ولی از شوخی گذشته،انجام اینکارها کمتر از عهده یک نفر برمی آید.اگر میشد به یکی اطمینان کرد و سرمایه را در دست او متمرکز کرد و او متعهد میشد شما را به عنوان کارگر ماهر استخدام کند،شاید(فقط شاید)میشد.ولی تو وضعیت فعلی کی به کی اطمینان داره؟هیچکی!نتیجه اش هم اینست که ما در وضعیت فعلی گیر کرده ایم و تازه خودمان را زرنگترین افراد جهان هم میدانیم!!
دوباره اگه بریم تو فاز شوخی،میگن یه بابایی تو آفتاب خوابیده بوده،بهش میگن چرا نمیری تو سایه بخوابی؟جواب میده:من حال ندارم،سایه خودش میایه!!
ما هم لازم نیست زیاد غصه بخوریم که چرا نمیتونیم بریم آمریکا،فقط دعا کنید آمریکا خودش نیایه!!!!
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
من شنیدم که مرز بین کانادا به آمریکا(تورنتو به بوفالو) زیاد سختگیری نمیشه و میشه یه کارهایی کرد.
میخواستم نظر دوستان رو در اینباره بدونم.؟؟
In the United States I will feel as if I were alive again
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
فردي كه فقط مدرك تحصيلي ديپلم داره مي تونه با داشتن 500 هزار دلار از طريق EB-5 به أمريكا مهاجرت كنه؟
لطفا در مورد EB-5 توضيح كاملي بديد
ممنون
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2010-11-27 ساعت 23:01
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-11-27 ساعت 23:08 توسط ParsTrader.)
(2010-11-27 ساعت 22:54)bill.goldberg1990 نوشته: فردي كه فقط مدرك تحصيلي ديپلم داره مي تونه با داشتن 500 هزار دلار از طريق EB-5 به أمريكا مهاجرت كنه؟
لطفا در مورد EB-5 توضيح كاملي بديد
ممنون
سلام
بله نیازی به مدرک تحصیلی نیست اما باید به شکل کاملا روشن توضیح بدهید این پول را چگونه بدست اورده اید
http://www.uscis.gov/USCIS/About%20Us/El...estors.pdf
این لینک به طور کامل توضیح داده
بقیه اش را هم که باید یک وکیل مناسب پیدا کنید و کار را به او بسپارید
(2010-11-26 ساعت 18:57)Soren نوشته: (2010-11-26 ساعت 13:22)eblam نوشته:
سلام
من چیزی که جدیداً با صحبت با یه مشاور در خصوص E-2 که مشورت کردم متوجه شدم اینکه اول با یه شخصی که صلاحیت ایجاد یه بیزینس رو داره چه گیرین کارد داشته باشه و یا چه سیتیزنشیپ باشه فرقی نداره اونجا باید یه شرکت یا فروش گاه یا نمیندگی یا هر بیزینس دیگه ا ایجاد کنه و بد شما پولو بفرستید از ایران به عنوانه سرمایه گذار یا همون صاحب کار بد اون پول هزینه بشه تو بیزینس ، نیرو استخدام بشه ، مالیاتها پرداخت بشه و بد وکیل برا شما تقاضای ویزا کنه .
حالا سوال اینجاست که آیا بد از شروع به کار کردن آیا به ما ویزا بدن یا ندان و بد اینکه اگر کسی آدمیرو اونجا نداشته باشه چیکار باید کرد آخه به هر کسی نمیشه اعتماد کرد .
اینم مطالعه کنید ، اگر چیز بدرد بخوری بود اطلاع بدید لطفا .
http://www.uscitizenship.info/uscitizens...ut-INS.htm
http://www.visaus.com/citizen.html
سلام
نه ابلام جان!
خلاف به عرضت رسانده اند شدید!
باور کن حتی میدانم چه کسی این حرف را زده،همین شخص در نهایت صراحت به خود من گفت تنها راه گرفتن E-2 این است که سرمایه ام را بدست ایشان بسپارم تا وقتی که چند نفر دیگر مثل من پیدا شوند و سرمایه زیاد شود و ایشان برای همه ما تقاضای E-2 کنند.البته پول هم باید به حساب شخصی ایشان ریخته شود!!من جواب دادم آقای دکتر،تو دلالی یا وکیل؟!به تو چه مربوط است که من با سرمایه ام چه میکنم،تو باید بروی برای من تشکیل پرونده مهاجرتی بدهی.بعد هم من به شما به چشم کسی که از من پولی گرفته تا کار مشخصی را برایم انجام دهد نگاه میکنم،نه کسی که به من دستور دهد!گفت در این صورت نمیتوانم با شما کار کنم!گفتم برو خدا را شکر کن که در آمریکا نیستم وگرنه همین حرفهایت برای سلب صلاحیت وکالت مهاجرت کافی بود و من آنها را با ترجمه شان روی میز مرجع صادر کننده پروانه وکالتت میگذاشتم.
به هر صورت شما برای گرفتن ویزای E-2 هیچ نیاز یا الزامی به شراکت با هیچ کسی ندارید.اگر منظورتان این است که ویزایتان منجر به اقامت دائم شود،یکی از راهها استخدام توسط یک فرد یا شرکت آمریکایی است که منجر به تبدیل ویزای غیرمهاجرتی E-2 به ویزاهای مهاجرتی از قبیل EB-1 شود.من چهار راه را برای این کار از سایتی ترجمه کرده و در همین تاپیک گذاشته ام.ازدواج،استخدام،رسانیدن سرمایه به بالای پانصدهزار دلار(برای تقاضای EB-5) یا حتی بچه دار شدن در خاک آمریکا راههای معمول برای رسیدن به این هدف هستند.اگر منبع اطلاعات شما بر حرفهایش پافشاری کرد،از ایشان بخواهید نام و کد قانونی که ایشان بر مبنایش افاضات میفرمایند را به شما ارائه کنند!اگر توانست،ما هم یک چیزی یاد خواهیم گرفت.اگر هم نتوانست(که مطمئن باشید نخواهد توانست) بدانید با چه نوع افرادی طرف شده اید!
لینکهایی که فرستاده اید بیشتر به فرآیند گرفتن سیتیزنی ایالات متحده مربوط میشوند.میدانید که نمیتوان یکباره تقاضای سیتیزنشیپ کرد،بلکه برای حائز شرایط شدن برای این کار باید چندسالی به صورت کاملا قانونی و با گرین کارت در آمریکا ساکن بود،بعد با این عنوان که قصد دارید از این به بعد در آمریکا به صورت شهروند زندگی کنید به دادگاه درخواست دهید.اگر مشکل قانونی(ورود غیرمجاز،فرارمالیاتی،جرایم ویژه،اعمال مشکوک،...)نداشته باشید،دادگاه دستور آغاز فرآیند سیتیزنی شما را خواهد داد.شاید برایتان جالب باشد که بدانید تا پنجاه سال پیش این حق،یعنی شهروندی ایالات متحده،مختص سفیدپوستان(قفقازی ها) بود و هیچ نژاد دیگری با هر سابقه اقامتی حق شهروندی نداشت.خاورمیانه ای ها هم از نظر دولت ایالات متحده همیشه سفیدپوست محسوب شده اند.ایران هم آخرین کشور خاورمیانه است و در واقع از نظر دولت آمریکا مرزهای شرقی و شمال شرقی کشورمان،مرزهای نژاد سفید تلقی میشود.البته بیشتر آمریکاییها خاورمیانه ایها را سفیدپوست نمیدانند و برخی حتی اروپاییهای جنوبی را هم غیرسفیدپوست میشمارند.غیرسفیدپوستان در آمریکا از امتیازات تعلق گرفته به اقلیتهای نژادی برخوردارند و ما نیستیم.در واقع موقعیت یک خاورمیانه ای در جامعه آمریکا از هر جهت امتیاز منفی دارد.باید با چنین مسائلی هم در این جامعه روبرو شد.
سلام سورن جان
این فرد قطعا کلاه بردار بوده چون به صراحت خود اداره مهاجرت گفته که بهتر است شما بیش از 51% سهم را داشته باشید پس شرکت منتفی است و سرمایه شما هم به میزان لازم هست البته نمی دانم این وکیل هم همان قبلی است که به من معرفی کردید یا شخص دیگری می باشد ؟
(2010-11-27 ساعت 16:16)joseph نوشته: من شنیدم که مرز بین کانادا به آمریکا(تورنتو به بوفالو) زیاد سختگیری نمیشه و میشه یه کارهایی کرد.
میخواستم نظر دوستان رو در اینباره بدونم.؟؟
میشه منظور خودتون را واضح تر بگید چون کسانی که در کانادا سیتیزن هستند که اصلا مشکلی ندارند کسانی هم که اقامت گرفته اند که صبر می کنند تا سیتیزن شوند و بی خودی خودشان دچار دردسر نمی کنند بعد شما از چه طریقی می خواهید بروید کانادا ؟
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی