موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-01 ساعت 09:49)Saeedv13 نوشته: (2013-11-01 ساعت 05:03)marjani نوشته: ...هر چه بچه با انگلیسی قویتری وارد بشه اینجا راحت تره چون اینجا معمولا کلاس اضافی برای زبان بچه ها نمی ذارن چون مدرسه های دولتی باید هزینه ی اضافی بکنن و اینکارو معمولا نمی کنن ...
دختر بزرگ من 10 سالشه و کلاس چهارمه. قبل از این که بیایم آمریکا 4 ترم کلاس های کانون زبان رو می رفت ولی وقتی اومدیم اینجا بدجوری به قول معروف کوپ کرده بود. به نظرم تو خانواده ما بیشتر از همه بهش فشار اومد. یه وقت هایی که بهش فکر می کردم خیلی براش ناراحت بودم. از این که نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه در عذاب بودم. اوایل حتی یکی دوبار گریه کرد و نمی خواست مدرسه بره. تو نوت بوکش برای معلمش نامه نوشتم و بر خلاف تصور خودم و خودش معلمش خیلی ازش تعریف کرد. گفته بود که همه بچه های مهاجرین اولش این مشکلات رو دارند ولی دختر من داره تمام سعی خودش رو می کنه که تکالیفش رو به بهترین نحو انجام بده و او به داشتن همچین دانش آموزی افتخار می کنه. وقتی متن معلمش رو براش خوندم و ترجمه کردم گل از گلش شکفت. از اون روز دیگه ندیدم برای رفتن به مدرسه بهانه گیری کنه. سر بعضی از کلاس ها با چند تا بچه دیگه می برنشون به یک کلاس آموزش زبان اختصاصی و باهاشون یک سری درس های ESL کار می کنند. اصلاً معلم ESL شون با بقیه فرق داره و عنوان شغلیش تو وبسایت مدرسه هم ESL teacher هست. و اینچنین شد که 3 ماه بعد از ورود ما به این مملکت یک بچه کلاس چهارم دبستان از مامانش اشکال گرامری می گیره و ایرادهای تلفظ های باباشو برطرف می کنه. امیدوارم بچه هامون از فرصت پیش اومده نهایت استفاده رو ببرند و در هر رشته تحصیلی که دوست دارند درس بخونند و به هر شغلی هم که ازش لذت می برند مشغول بشند.
امکان داره در مورد درسهای ESL توضیح بدید ممنون میشم
کیس نامبر:2013as6200 کنسولگری:ایروان مقصد:لس آنجلس(ولی)
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-11-03 ساعت 17:08)dana نوشته: (2013-11-01 ساعت 09:49)Saeedv13 نوشته: (2013-11-01 ساعت 05:03)marjani نوشته: ...هر چه بچه با انگلیسی قویتری وارد بشه اینجا راحت تره چون اینجا معمولا کلاس اضافی برای زبان بچه ها نمی ذارن چون مدرسه های دولتی باید هزینه ی اضافی بکنن و اینکارو معمولا نمی کنن ...
دختر بزرگ من 10 سالشه و کلاس چهارمه. قبل از این که بیایم آمریکا 4 ترم کلاس های کانون زبان رو می رفت ولی وقتی اومدیم اینجا بدجوری به قول معروف کوپ کرده بود. به نظرم تو خانواده ما بیشتر از همه بهش فشار اومد. یه وقت هایی که بهش فکر می کردم خیلی براش ناراحت بودم. از این که نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه در عذاب بودم. اوایل حتی یکی دوبار گریه کرد و نمی خواست مدرسه بره. تو نوت بوکش برای معلمش نامه نوشتم و بر خلاف تصور خودم و خودش معلمش خیلی ازش تعریف کرد. گفته بود که همه بچه های مهاجرین اولش این مشکلات رو دارند ولی دختر من داره تمام سعی خودش رو می کنه که تکالیفش رو به بهترین نحو انجام بده و او به داشتن همچین دانش آموزی افتخار می کنه. وقتی متن معلمش رو براش خوندم و ترجمه کردم گل از گلش شکفت. از اون روز دیگه ندیدم برای رفتن به مدرسه بهانه گیری کنه. سر بعضی از کلاس ها با چند تا بچه دیگه می برنشون به یک کلاس آموزش زبان اختصاصی و باهاشون یک سری درس های ESL کار می کنند. اصلاً معلم ESL شون با بقیه فرق داره و عنوان شغلیش تو وبسایت مدرسه هم ESL teacher هست. و اینچنین شد که 3 ماه بعد از ورود ما به این مملکت یک بچه کلاس چهارم دبستان از مامانش اشکال گرامری می گیره و ایرادهای تلفظ های باباشو برطرف می کنه. امیدوارم بچه هامون از فرصت پیش اومده نهایت استفاده رو ببرند و در هر رشته تحصیلی که دوست دارند درس بخونند و به هر شغلی هم که ازش لذت می برند مشغول بشند.
امکان داره در مورد درسهای ESL توضیح بدید ممنون میشم
کلاسهای ESL کلاسهای انگلیسی هستند که برای اونهایی برگزار میشه که انگلیسی زبان دومشون هست ،چند تا سایت مفید براتون میذارم تا خودتون هم استفاده کنید
http://www.esl-lab.com/index.htm
http://www.dailyesl.com/
http://www.eslpod.com/website/index_new.html
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم از قبولی های 2014 هستم با دو فرزند 9و10 ساله که البته 4 سال است کلاسهای کانون زبان را میروند از کودکان و در ترم 5 نوجوانان هستند به نظر شما برای انها معلم برای مکالمه بگیرم ؟ ایا بچه ها در درس علوم که شامل اصطلاحات است دچار مشکل می شوند ؟ چون با یک موسسه صحبت کردم گفتند کلاس هایی برای یادگیری این موارد دارند
یا به نظرتان روی مکالمه ان ها سرمایه گذاری کنم ؟ یک سوال دیگر این که بچه ها می توانند با محیط تطابق بیابند؟
ممنون از راهنمایی شما
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
سلام،کوچولوی شما در ایران کلاس زبان رفته بود؟پسر من هم 4 سالشه.تا بیاییم و 5 سال تمام باید بره کیندر گاردن؟آیا لازمه الان در ایران کلاس زبان بذارمش؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای بچه هایی که از سطح تقریبا بالاتری نسبت به سنشون برخوردار هستند تو خود مدرسه کاری میکنن یا خودمون باید به فکرش باشیم پسر بزرگ من 6 سالشه ولی به نسبت سنش زبان انگلیسی و فارسی رو خوب بلده (خواندن و نوشتن ), دو تا ساز موسیقی هم بلده در کنار اینها اطلاعات عمومی خیلی زیادی هم داره شطرنج در حد عالی به نسبت سنش بازی میکنه و هر چیزی و کافیه یک بار ببینه یا بشنوه دیگه فراموش نمیکنه در کل ضریب هوشی بالایی داره و ما اگه خدا بخواد کارمون درست بشه برای ژانویه 2014 آمریکا هستیم شروع زندگی جدیدمون هم تو لس آنجلسه..... کاره خاصی باید براش انجام بدیم یا اینکه تو مدرسه خودشون استعداد یابی میکنن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-12-15 ساعت 17:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-12-15 ساعت 23:34 توسط Saeedv13.)
سلام پگاه عزیز.سارا هستم تاپیک شمارو خوندم ممنون که وقت میزارین اطلاعاتی که میدین خیلی برای ما که اینجا هستیم و قصد مهاجرت داریم ارزشمنده میخواستم خواهش کنم منو یاری کنید تا پاسخ پرسشهامو پیدا کنم چون خیلی برای من و فرزندانم حیاتی است من دوتا دختره 9 و 11 ساله دارم خانوادم لس آنجلس زندگی میکنن برای عید میخوام با ویزای توریستی بیایم امریکا بعد وکیل بگیرم... . ایا قبل از گرفتن گرین کارت بچه ها رو میتونم ثبت نام کنم یا نه ؟وضعیت تحصیل بچه هایی که این شرایطو دارن چیه ؟مخصوصا مدارس دولتی ... هزینه های تحصیل در این شرایط چقدره ؟من خیلی نگران این موضوع هستم نمیخوام بچه ها از تحصیلاتشون عقب بمونن و هزینه ها هم برام مهمه که بتونم پرداخت کنم از شما و دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم کمکم کنند