کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2013-12-15 ساعت 17:20)saramir نوشته:  سلام پگاه عزیز.سارا هستم تاپیک شمارو خوندم ممنون که وقت میزارین اطلاعاتی که میدین خیلی برای ما که اینجا هستیم و قصد مهاجرت داریم ارزشمنده میخواستم خواهش کنم منو یاری کنید تا پاسخ پرسشهامو پیدا کنم چون خیلی برای من و فرزندانم حیاتی است من دوتا دختره 9 و 11 ساله دارم خانوادم لس آنجلس زندگی میکنن برای عید میخوام با ویزای توریستی بیایم آمریکا بعد وکیل بگیرم ... . ایا قبل از گرفتن گرین کارت بچه ها رو میتونم ثبت نام کنم یا نه ؟وضعیت تحصیل بچه هایی که این شرایطو دارن چیه ؟مخصوصا مدارس دولتی ... هزینه های تحصیل در این شرایط چقدره ؟من خیلی نگران این موضوع هستم نمیخوام بچه ها از تحصیلاتشون عقب بمونن و هزینه ها هم برام مهمه که بتونم پرداخت کنم از شما و دوستانی که اطلاعاتی دارن خواهش میکنم کمکم کنند

وقتی میخواند بچه های شما رو ثبت نام کنند سوشال سکیوریتی کارد ازتون میخوان. کارت سوشال در واقع کارتیه که مث نامه اعمال شما میمونه هر کاری بکنید هر جا کار بکنید یا اگر جرمی بکنید و خیلی مسائل دیگه همه و همه در این کارت ثبت میشه. برای کار کردن هم حتما این کارت لازمه.
این کارت به طول کلی فقط به رسیدنت ها و پرمننت رزیدنت ها داده میشه و احتمالا به توریست ها داده نمیشه ولی اگر هم به توریست ها بدند نسخه ای ازش داده میشه که امکان کار نداره یعنی روی کارت درج میشه که فرد مورد نظر امکان کار در آمریکا رو نداره. حالا ایا امکان تحصیل با اون کارت هست یا نه رو بنده نمیدونم
پاسخ
تشکر کنندگان: amjad ، sanaz asemani
Wink 
سلام دوستانSmile
باتوجه به اینکه چند ماهی هست که اینجا(وود لند هیلز) به دبیرستان میرم Cool
و قبل از اومدنم اطلاعات کافی از دبیرستان رو نداشتم و خب به دلیل امتحانات پایان ترم هم وقت جست و جو در مهاجرسرا را نداشتم
خواستم یک تاپیک بازکنم و تجربیات خودم رو بنویسم
که خب باچند مسئله مواجه شدم
1-نمی تونستم تاپیک ایجاد کنم
2-خیلی زیاد میشد و خود من هم اگه نوشته طولانی باشه نمی خونم
3-شاید خیلی چیزا ها شرح بدم که سوال شما نباشه

به همین خاطر همین جا سوالات تون رو بپرسید و مطمئن باشید پاسخ تان را خواهید گرفت
میلادCool
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، .Armin. ، sanaz asemani ، amin arefi
(2014-01-06 ساعت 09:55)milad1995 نوشته:  سلام دوستانSmile
و قبل از اومدنم اطلاعات کافی از دبیرستان رو نداشتم و خب به دلیل امتحانات پایان ترم هم وقت جست و جو در مهاجرسرا را نداشتم
میلادCool
شما می تونی تجربیات جدیدت رو در تاپیک سفرنامه و تجربه زندگی جدید در آمریکا بنویسی و از خودت یادگار خوبی باقی بذاری.
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، amjad ، sanaz asemani ، 5ina ، amin arefi ، Rock

میلادCool
سلام
من یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای بچه هایی که از سطح تقریبا بالاتری نسبت به سنشون برخوردار هستند تو خود مدرسه کاری میکنن یا خودمون باید به فکرش باشیم پسر بزرگ من 6 سالشه ولی به نسبت سنش زبان انگلیسی و فارسی رو خوب بلده (خواندن و نوشتن ), دو تا ساز موسیقی هم بلده در کنار اینها اطلاعات عمومی خیلی زیادی هم داره شطرنج در حد عالی به نسبت سنش بازی میکنه و هر چیزی و کافیه یک بار ببینه یا بشنوه دیگه فراموش نمیکنه در کل ضریب هوشی بالایی داره و ما اگه خدا بخواد کارمون درست بشه برای ژانویه 2014 آمریکا هستیم شروع زندگی جدیدمون هم احتمالا تو لس آنجلسه..... کاره خاصی باید براش انجام بدیم یا اینکه تو مدرسه خودشون استعداد یابی میکنن
پاسخ
تشکر کنندگان: tartar ، sanaz asemani ، 5ina
(2014-01-06 ساعت 10:16)navid_1356 نوشته:  

میلادCool
سلام
من یک سوال داشتم میخواستم ببینم برای بچه هایی که از سطح تقریبا بالاتری نسبت به سنشون برخوردار هستند تو خود مدرسه کاری میکنن یا خودمون باید به فکرش باشیم پسر بزرگ من 6 سالشه ولی به نسبت سنش زبان انگلیسی و فارسی رو خوب بلده (خواندن و نوشتن ), دو تا ساز موسیقی هم بلده در کنار اینها اطلاعات عمومی خیلی زیادی هم داره شطرنج در حد عالی به نسبت سنش بازی میکنه و هر چیزی و کافیه یک بار ببینه یا بشنوه دیگه فراموش نمیکنه در کل ضریب هوشی بالایی داره و ما اگه خدا بخواد کارمون درست بشه برای ژانویه 2014 آمریکا هستیم شروع زندگی جدیدمون هم احتمالا تو لس آنجلسه..... کاره خاصی باید براش انجام بدیم یا اینکه تو مدرسه خودشون استعداد یابی میکنن
سلام
در ابتدا به لحاظ داشتن چنین فرزندی به شما تبریک عرض میکنمSmile
اینجا در سطح دبیرستان یک قسمتی به نام magnet وجود داره در این قسمت بچه هایی که شرایط شون بالاتر از بقیه است رو در اونجا قرار میدن
ضمنا تمام این ها توسط خود مدرسه انجام میشه و لازم نیست که شما کار خاصی انجام بدید
اما حقیقتا در سطح دبستان(Elementary School) نمیدانم که باشد یا نه
اما به احتمال 99% چینین امری برای همه مقاطع تحصیلی در آمریکا صادق است.
پاسخ
تشکر کنندگان: dana ، amjad ، sanaz asemani ، 5ina ، amin arefi ، Nataliea

میلادCool

سلام
منم به احتمال زیاد سال آخر دبیرستانم همونجا میگذرونم.
چند تا سوال داشتم:
1. هزینه های دبیرستان های دولتی چقدره؟
2. برخورد هم کلاسی هات بات چطوره؟ مدیر؟ معلم؟
3.معدلی که در ایران داریم در اونجا تاثیر داره؟
فعلا همینا سوالامBig Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina
نقل قول:سلام
چند تا سوال داشتم:

سلام دوست عزیز
1-دبیرستان های دولتی (public یا Charter Public)هیچگونه هزینه ای از شما نخواهند گرفت حتی اگر سطح درآمد خانوادگی شما از حدی پایین تر باشد نهار را بصورت رایگان دریافت خواهید کرد
2-من هرچه از برخورد معلم و کادر مدرسه بگم کم گفتم
اگربفهمند که زبان شما خیلی خوب نیست چند بار برای شما تکرارمیکنند تا کاملا متوجه شوید همکلاسی ها هم عالی برخورد میکنند و شما مشکل نخواهید داشت.
3-نه بصورت تئوریک اما در پرونده شما ثبت خواهد شد و اگر از نمره بالایی برخوردار باشید 100% توی برخورد با شما بهتر خواهد بود
Smileمیلاد
پاسخ
تشکر کنندگان: .Armin. ، amjad ، sanaz asemani ، 5ina ، amin arefi ، Rock
(2014-01-06 ساعت 13:01)milad1995 نوشته:  
نقل قول:سلام
چند تا سوال داشتم:

سلام دوست عزیز
1-دبیرستان های دولتی (public یا Charter Public)هیچگونه هزینه ای از شما نخواهند گرفت حتی اگر سطح درآمد خانوادگی شما از حدی پایین تر باشد نهار را بصورت رایگان دریافت خواهید کرد
2-من هرچه از برخورد معلم و کادر مدرسه بگم کم گفتم
اگربفهمند که زبان شما خیلی خوب نیست چند بار برای شما تکرارمیکنند تا کاملا متوجه شوید همکلاسی ها هم عالی برخورد میکنند و شما مشکل نخواهید داشت.
3-نه بصورت تئوریک اما در پرونده شما ثبت خواهد شد و اگر از نمره بالایی برخوردار باشید 100% توی برخورد با شما بهتر خواهد بود
Smileمیلاد

یه سوال دیگه هم که داشتم مربوط به سنه:
من 15 سالمه و رشتم تجربیه. در چه کلاسی در دبیرستان های آمریکا میشم؟
بی زحمت میشه سن خودتون بگید و کلاس چندم هستید؟Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina
نقل قول:یه سوال دیگه هم که داشتم مربوط به سنه:

اول از همه من 17 ساله بودم که وارد دبیرستان شدم وقرار بود که وارد کلاس 11 بشوم اما اینجا با توجه به سن کلاس بندی میکنن و من وارد کلاس 12 شدم. و مهم تر از همه اینکه سیستم دبیرستان اینجا دقیقا مثل دانشگاه می مونه یعنی هر زنگ کلاس عوض میشه و ما وارد کلاس معلم میشیم و نه معلم وارد کلاس ما
و مهم تر از بالا اینه که برنامه هفتگی نیست بلکه روزانه است مثلا من هر روز زنگ اول و دوم ESL (زبان) دارم و در زنگ 3 ریاضی و... تا زنگ 6.این موضوع هر روزه
-----------------------------
شما بعد از اینکه وارد اینجا شید باید طبق روش اینجا عمل کنید یعنی خودشان برایتان کلاس بر می دارند
فقط سعی کنید در همه دروس قوی عمل کنید چرا که در دانشگاه به دردتان میخورد
پاسخ
تشکر کنندگان: .Armin. ، amjad ، sanaz asemani ، 5ina ، amin arefi ، Rock
(2014-01-06 ساعت 14:00)milad1995 نوشته:  
نقل قول:یه سوال دیگه هم که داشتم مربوط به سنه:

اول از همه من 17 ساله بودم که وارد دبیرستان شدم وقرار بود که وارد کلاس 11 بشوم اما اینجا با توجه به سن کلاس بندی میکنن و من وارد کلاس 12 شدم. و مهم تر از همه اینکه سیستم دبیرستان اینجا دقیقا مثل دانشگاه می مونه یعنی هر زنگ کلاس عوض میشه و ما وارد کلاس معلم میشیم و نه معلم وارد کلاس ما
و مهم تر از بالا اینه که برنامه هفتگی نیست بلکه روزانه است مثلا من هر روز زنگ اول و دوم ESL (زبان) دارم و در زنگ 3 ریاضی و... تا زنگ 6.این موضوع هر روزه
-----------------------------
شما بعد از اینکه وارد اینجا شید باید طبق روش اینجا عمل کنید یعنی خودشان برایتان کلاس بر می دارند
فقط سعی کنید در همه دروس قوی عمل کنید چرا که در دانشگاه به دردتان میخورد

شما خودتون تنها رفتید یا با خانواده؟
در آمریکا دبیرستان چند کلاسه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz asemani ، 5ina
milad 1595عزیز
از اینکه اطلاعات خودتون رو به اشتراک میگذارید متشکرم
آیا حقیقت داره جونا در دبیرستان مورد هدف تبلیغات ارتش برای جذب اونا هستن ؟
پسر من با اینکه رشتش ریاضی و فیزیک هست از وقتی فهمیده داره میره اصلا در س نمیخونه ، تمام نمرات نوبت اولش در حد پائین (10-12) چیکار کنیم؟
ما زمانی که پامون برسه برای پسرم دوتا مدرسه وجود داره - هردو از نظر سطح علمی خوبن (شنیدیم) اولی بیشتر مهاجرای چینی، فیلیپینی و سایر ملیتان و دومی بیشتر بچه پولدارائی که با ماشینای انچنانی میان مدرسه ، نظرت چیه کدومیکی ؟
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz asemani ، شيما
نقل قول:شما خودتون تنها رفتید یا با خانواده؟
در آمریکا دبیرستان چند کلاسه؟

من باخانواده اومدم
فکر کنم از کلاس 9 تا 12 مخصوص دبیرستان باشهSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz asemani ، .Armin. ، 5ina
(2014-01-06 ساعت 23:11)amjad نوشته:  milad 1595عزیز
از اینکه اطلاعات خودتون رو به اشتراک میگذارید متشکرم
آیا حقیقت داره جونا در دبیرستان مورد هدف تبلیغات ارتش برای جذب اونا هستن ؟
پسر من با اینکه رشتش ریاضی و فیزیک هست از وقتی فهمیده داره میره اصلا در س نمیخونه ، تمام نمرات نوبت اولش در حد پائین (10-12) چیکار کنیم؟
ما زمانی که پامون برسه برای پسرم دوتا مدرسه وجود داره - هردو از نظر سطح علمی خوبن (شنیدیم) اولی بیشتر مهاجرای چینی، فیلیپینی و سایر ملیتان و دومی بیشتر بچه پولدارائی که با ماشینای انچنانی میان مدرسه ، نظرت چیه کدومیکی ؟

نه اصلا اینطور نیست
من 2 ماه هست که میرم مدرسه فقط یکبار از طرف ارتش اومدن و یه سری تبلیغ که ما قدرتمند هستیم نه با هدف جذب سرباز
متأسفم پسر شما بدترین کار ممکن رو داره انجام میده
اولا تا لحظه دریافت گرین کارت هیچ تضمینی برای ماندن هر کس در آمریکا وجود ندارد پس فقط قبول شدن در مصاحبه و ... نمیتواند تضمین زندگی شما در آمریکا و طبعاً تحصیل فرزند شما باشد
و این رو هم در نظر بگیرد که با داشتن معدل بالا برخورد شخصیتی معلمان و کادر مدرسه 100% تأثیر خواهد داشت
---------------------
اینجا کلا دو مدل مدرسه وجود داره:
1-private که خصوصی است و درسال چیزی حدود 5000 دلار میگیرند
2-Public و Public charter که دولتی هستند و هیچگونه هزینه نمیگیرند
ضمنا میتونید مدارس رو از طریق سایت http://www.greatschools.org بررسی کنید و ببینید از لحاظ علمی در چه سطحی هست
این رو هم به یاد داشته باشید آمریکا کشور چند ملیتی است و در همه جا از همه کشور ها هستند
میلادSmile
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sanaz asemani ، amjad ، .Armin. ، 5ina ، tartar ، amin arefi ، Rock ، matin.sh
سلام
خيلي وقت بود اين تاپيك رو سر نزده بودم ،الان ديدم چقدر همه مطالب خوب و مفيد نوشتن Smile يه چند تا چيز هم من اضافه ميكنم .
بچه هاي پيش دبستاني و مهد كودكي خيلي احتياج به دانستن زبان ندارند ، در حقيقت شما بايد نگران زبان فارسي باشيد و براي خواندن و نوشتنشون يه فكري بكنيد Wink ولي اگر فرزندتون دوم يا سوم دبستان به بالاست بهتره كه در ايران كمي روي زبان دومش كار بشه . اين هم به خاطر اين نيست كه درس رو متوجه نميشن چون مدارس اينجا به نظر من يه جور فان حساب ميشه ، فقط از اين لحاظ خوبه كه بتونن سريعتر دوست بگيرن و خودشون رو با محيط وفق بدن .اينجا چيزي به نام رد شدن وجود نداره و اگر نمره بچه كم شد با عزت و احترام بهش ميگن كه اون امتحان رو دوباره بده و شايدم سه باره . دختر من از درس " سوشال استادي " كه يه چيزي شبيه اجتماعي و جغرافيه بدش مياد ، تو ايران هم اجتماعي رو دوست نداشت ، نمره اش شده بود بي مثبت ، با كلي احترام ازش خواستن كه دوباره امتحان بده چون نمره هاش همش a بوده Smile
يكي از دوستان در مورد استعداد يابي نوشته بودن . مدارس اينجا هيچ شباهتي به ايران نداره. اگر بچه اي با استعداد بود ، خب ميره واحد موسيقي ميگيره و يا هر چيز ديگه . اگر بچه در مقطع راهنمايي به بالا بود كه تقريباً شما هيچ كاره هستين . اگر با بچه وارد مدرسه بشين ، به شما سلام ميكنن و خيلي محترمانه پشتشون رو بهتون ميكنن و تمام سوالات رو از بچه ميپرسن ،يعني يه بچه ١١ ساله رو اونقدر بزرگ و صاحب عقل ميدونن كه لزومي نميبينن از شما چيزي بپرسن . البته اگر جلسه اي باشه از شما دعوت ميشه كه برين و اونجا ميتونين با معلمها اشنا بشين ولي اگر در ايران از اون مادراني بودين كه هفته اي دو بار تو مدرسه ميچرخيدين و دايماً در حال كنترل بودين ، بايد بگم كه اينجا اينطوري نيست . البته دبستان فرق ميكنه ولي به محض اينكه بچه وارد راهنمايي شد اوضاع فرق ميكنه . بچه ها از ١٣ سالگي ميتونن كار كنن . يكي از دوستان دخترم كه الان ١٣ سالشه ، گاهي اوقات بي بي سيتري ميكنه و ساعتي ٩ دلار ميگيره Wink تابستون ها هم ميرن تو فروشگاه ها و يا رستوران ها كار ميكنن . البته فرهنگ ما ايراني ها فرق داره ، حداقل تو لس انجلس كه من نديدم ايراني ها بچه هاشون رو بفرستن سراغ كار Smile حالا وارد جزييات نميشم Wink ولي تو ايالات ديگه يكم فرق ميكنه .
تو مدارس بچه ها هر چي دوست دارن ميپوشن ولي دامنهاي خيلي كوتاه و بلوزهاي خيلي كوتاه و باز ممنوعه .
اينجا همه چي براي بچه ها فراهمه و اگر بچه اي استعداد داشت خودش خود به خود شكوفا ميشه .
اينجا هرگز به بچه نميگن ، تو نميتوني يا نبايد اين درس رو انتخاب كني .ميذارن به عهده خود بچه . مثلاً دختر من دلش ميخواست ساكسيفون بزنه و منم ميدونستم كه اين يه هوس كوتاه مدته و حتي معلم هم ميدونست چون اون كلاس از سال قبل بود و بچه ها مبتدي نبودن ولي هيچ كدوم بهش نگفتن كه تو به درد اين كلاس نميخوري ، وقتي خودش يكماه رفت ، گفت من حوصله ساكسيفون زدن ندارم Smile
در مورد ESL ، اگر مثل ما در شهري باشين كه مهاجر كم باشه ، ممكنه كه اصلاً براش معلم نداشته باشن . البته اين رو بگم كه اينها وظيفه دارن كه حتي اگر يك بچه هم احتياج داشت براش معلم زبان بذارن ولي خيلي از خانواده ها اين رو نميدونن و وقتي كه مدير گفت كه متاسفيم و نميتونيم براي يه بچه ESL بذاريم ، خانواده ها به علل مختلف كوتاه ميان كه اين كار اشتباهيه . اينها بايد حتي براي يك بچه هم كلاس زبان بذارن ، پس كوتاه نيايين و به بچه بگين كه هر روز بهشون گوشزد كنه كه در درس مشكل داره و خودتون هم با حالت طلبكارانه ازشون بخواين كه زودتر مشكل رو حل كنن . اگر نوشتم حالت طلبكارانه ، چون دقيقاً اين مسيله براي يكي از بچه هاي اينجا اتفاق افتاد و خانومي كه خودش تو مدرسه كار ميكنه و ايرانيه اين خانواده رو راهنمايي كرد و گفت که اگر با حالت شکایت ازشون درخواست نکنید ممکنه این مسئله رو هی به تعویق بندازن . متاسفانه سیستم اداری اینجا خیلی کند پیش میره , قانون به خوبی اجرا میشه ولی گاهی خیلی یواش یواش Smile
در راهنمايي هم مثل دبيرستان ، بچه ها كلاسهاشون رو عوض ميكنن نه معلمها . يه سري واحد هست كه اجباريه و يه سري واحد هم هست كه ميتونن انتخاب كنن . مثلاً يكي ميتونه نقاشي بره و يكي موسيقي و يه نفر ديگه هم فوتبال .
يه چيزي كه واقعاً مهمه ، يعني ممكنه الان متوجه نشين ولي در دراز مدت به اهميتش پي ميبريد ، اگر فرزندتون در ايران ديپلم گرفته و وارد امريكا شده ، حتماً سال اخر دبيرستان ثبت نامش كنيد . خيلي از خانواده ها اين رو نميدونن و فكر ميكنن كه بچه اي كه ديپلم گرفته بايد بره كالج و عمرش هدر ميشه ولي نميدونين اگر به دبيرستان بفرستينش با اين كار چه خدمتي بهش ميكنين Smileموفق باشيد
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، milad1995 ، sanaz asemani ، 2013selectee ، فریدا ، amjad ، .Armin. ، 5ina ، tartar ، amin arefi ، azadeh2014 ، Rock ، maryam_a ، matin.sh
با تشکر از سایه خانوم که واقعا نکات مهمی رو در امر دبستان فرمودید چون من واقعا اطلاعی از دبستان و راهنمایی ندارمSmile
اما راجع به ESL در دبیرستان:
اینجا ما بعد از وارد شدن در کلاس معلم خیلی کوتاه باهامون صحبت میکنه و بعد یه امتحان تعیین سطح میگیره
و بعد تو همون کلاس گروه بندی میکنه و هرکس میره سر گروه خودش و با اونا کار میکنه.
(استثناً در ESL رده بندی سن مهم نیستSmile)
بعد T.A ها یا Teacher Assistant ها که معمولا از دانش آموزان آمریکایی هستند میان باهامون کار میکننSmile
اگر سوالی بود خوشحال میشم کمک تون کنم
میلادCool
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، sayeh_m ، فریدا ، amjad ، .Armin. ، 5ina ، tartar ، laili ، sanaz asemani ، amin arefi ، Rock ، maryam_a ، Nataliea

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان