کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
(2014-01-06 ساعت 09:55)milad1995 نوشته:  سلام دوستانSmile
باتوجه به اینکه چند ماهی هست که اینجا(وود لند هیلز) به دبیرستان میرم Cool
و قبل از اومدنم اطلاعات کافی از دبیرستان رو نداشتم و خب به دلیل امتحانات پایان ترم هم وقت جست و جو در مهاجرسرا را نداشتم
خواستم یک تاپیک بازکنم و تجربیات خودم رو بنویسم
که خب باچند مسئله مواجه شدم
1-نمی تونستم تاپیک ایجاد کنم
2-خیلی زیاد میشد و خود من هم اگه نوشته طولانی باشه نمی خونم
3-شاید خیلی چیزا ها شرح بدم که سوال شما نباشه

به همین خاطر همین جا سوالات تون رو بپرسید و مطمئن باشید پاسخ تان را خواهید گرفت
میلادCool
سلام میللاد جان،"وود لند هیلز "در کدوم ایالت و شهر قرار داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina
نقل قول:سلام میللاد جان،"وود لند هیلز "در کدوم ایالت و شهر قرار داره؟

woodland hills در منطقه وَلی در کالیفرنیا
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz asemani ، 5ina ، matin.sh
(2014-01-07 ساعت 06:02)sayeh_m نوشته:  سلام
خيلي وقت بود اين تاپيك رو سر نزده بودم ،الان ديدم چقدر همه مطالب خوب و مفيد نوشتن Smile يه چند تا چيز هم من اضافه ميكنم .
بچه هاي پيش دبستاني و مهد كودكي خيلي احتياج به دانستن زبان ندارند ، در حقيقت شما بايد نگران زبان فارسي باشيد و براي خواندن و نوشتنشون يه فكري بكنيد Wink ولي اگر فرزندتون دوم يا سوم دبستان به بالاست بهتره كه در ايران كمي روي زبان دومش كار بشه . اين هم به خاطر اين نيست كه درس رو متوجه نميشن چون مدارس اينجا به نظر من يه جور فان حساب ميشه ، فقط از اين لحاظ خوبه كه بتونن سريعتر دوست بگيرن و خودشون رو با محيط وفق بدن .اينجا چيزي به نام رد شدن وجود نداره و اگر نمره بچه كم شد با عزت و احترام بهش ميگن كه اون امتحان رو دوباره بده و شايدم سه باره . دختر من از درس " سوشال استادي " كه يه چيزي شبيه اجتماعي و جغرافيه بدش مياد ، تو ايران هم اجتماعي رو دوست نداشت ، نمره اش شده بود بي مثبت ، با كلي احترام ازش خواستن كه دوباره امتحان بده چون نمره هاش همش a بوده Smile
يكي از دوستان در مورد استعداد يابي نوشته بودن . مدارس اينجا هيچ شباهتي به ايران نداره. اگر بچه اي با استعداد بود ، خب ميره واحد موسيقي ميگيره و يا هر چيز ديگه . اگر بچه در مقطع راهنمايي به بالا بود كه تقريباً شما هيچ كاره هستين . اگر با بچه وارد مدرسه بشين ، به شما سلام ميكنن و خيلي محترمانه پشتشون رو بهتون ميكنن و تمام سوالات رو از بچه ميپرسن ،يعني يه بچه ١١ ساله رو اونقدر بزرگ و صاحب عقل ميدونن كه لزومي نميبينن از شما چيزي بپرسن . البته اگر جلسه اي باشه از شما دعوت ميشه كه برين و اونجا ميتونين با معلمها اشنا بشين ولي اگر در ايران از اون مادراني بودين كه هفته اي دو بار تو مدرسه ميچرخيدين و دايماً در حال كنترل بودين ، بايد بگم كه اينجا اينطوري نيست . البته دبستان فرق ميكنه ولي به محض اينكه بچه وارد راهنمايي شد اوضاع فرق ميكنه . بچه ها از ١٣ سالگي ميتونن كار كنن . يكي از دوستان دخترم كه الان ١٣ سالشه ، گاهي اوقات بي بي سيتري ميكنه و ساعتي ٩ دلار ميگيره Wink تابستون ها هم ميرن تو فروشگاه ها و يا رستوران ها كار ميكنن . البته فرهنگ ما ايراني ها فرق داره ، حداقل تو لس انجلس كه من نديدم ايراني ها بچه هاشون رو بفرستن سراغ كار Smile حالا وارد جزييات نميشم Wink ولي تو ايالات ديگه يكم فرق ميكنه .
تو مدارس بچه ها هر چي دوست دارن ميپوشن ولي دامنهاي خيلي كوتاه و بلوزهاي خيلي كوتاه و باز ممنوعه .
اينجا همه چي براي بچه ها فراهمه و اگر بچه اي استعداد داشت خودش خود به خود شكوفا ميشه .
اينجا هرگز به بچه نميگن ، تو نميتوني يا نبايد اين درس رو انتخاب كني .ميذارن به عهده خود بچه . مثلاً دختر من دلش ميخواست ساكسيفون بزنه و منم ميدونستم كه اين يه هوس كوتاه مدته و حتي معلم هم ميدونست چون اون كلاس از سال قبل بود و بچه ها مبتدي نبودن ولي هيچ كدوم بهش نگفتن كه تو به درد اين كلاس نميخوري ، وقتي خودش يكماه رفت ، گفت من حوصله ساكسيفون زدن ندارم Smile
در مورد ESL ، اگر مثل ما در شهري باشين كه مهاجر كم باشه ، ممكنه كه اصلاً براش معلم نداشته باشن . البته اين رو بگم كه اينها وظيفه دارن كه حتي اگر يك بچه هم احتياج داشت براش معلم زبان بذارن ولي خيلي از خانواده ها اين رو نميدونن و وقتي كه مدير گفت كه متاسفيم و نميتونيم براي يه بچه ESL بذاريم ، خانواده ها به علل مختلف كوتاه ميان كه اين كار اشتباهيه . اينها بايد حتي براي يك بچه هم كلاس زبان بذارن ، پس كوتاه نيايين و به بچه بگين كه هر روز بهشون گوشزد كنه كه در درس مشكل داره و خودتون هم با حالت طلبكارانه ازشون بخواين كه زودتر مشكل رو حل كنن . اگر نوشتم حالت طلبكارانه ، چون دقيقاً اين مسيله براي يكي از بچه هاي اينجا اتفاق افتاد و خانومي كه خودش تو مدرسه كار ميكنه و ايرانيه اين خانواده رو راهنمايي كرد و گفت که اگر با حالت شکایت ازشون درخواست نکنید ممکنه این مسئله رو هی به تعویق بندازن . متاسفانه سیستم اداری اینجا خیلی کند پیش میره , قانون به خوبی اجرا میشه ولی گاهی خیلی یواش یواش Smile
در راهنمايي هم مثل دبيرستان ، بچه ها كلاسهاشون رو عوض ميكنن نه معلمها . يه سري واحد هست كه اجباريه و يه سري واحد هم هست كه ميتونن انتخاب كنن . مثلاً يكي ميتونه نقاشي بره و يكي موسيقي و يه نفر ديگه هم فوتبال .
يه چيزي كه واقعاً مهمه ، يعني ممكنه الان متوجه نشين ولي در دراز مدت به اهميتش پي ميبريد ، اگر فرزندتون در ايران ديپلم گرفته و وارد امريكا شده ، حتماً سال اخر دبيرستان ثبت نامش كنيد . خيلي از خانواده ها اين رو نميدونن و فكر ميكنن كه بچه اي كه ديپلم گرفته بايد بره كالج و عمرش هدر ميشه ولي نميدونين اگر به دبيرستان بفرستينش با اين كار چه خدمتي بهش ميكنين Smileموفق باشيد

سایه جان سلام،مرسی از نکات خوبتون.عزیزم یعنی پسر من که اگرخدا بخواد سال دیگه که اونجا هستیم 5 سالشه و زمان پیش دبستانیشه نیاز نداره که الان در ایران کلاس زبان بره؟من خیلی نگرانشم و از طرفی به هر کلاس زبانی در ایران نمیتونم اطمینان کنم!!ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان: sayeh_m ، 5ina ، ali 1346
(2013-11-02 ساعت 07:45)marjani نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 09:49)Saeedv13 نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 05:03)marjani نوشته:  ...هر چه بچه با انگلیسی قویتری وارد بشه اینجا راحت تره چون اینجا معمولا کلاس اضافی برای زبان بچه ها نمی ذارن چون مدرسه های دولتی باید هزینه ی اضافی بکنن و اینکارو معمولا نمی کنن ...
دختر بزرگ من 10 سالشه و کلاس چهارمه. قبل از این که بیایم آمریکا 4 ترم کلاس های کانون زبان رو می رفت ولی وقتی اومدیم اینجا بدجوری به قول معروف کوپ کرده بود. به نظرم تو خانواده ما بیشتر از همه بهش فشار اومد. یه وقت هایی که بهش فکر می کردم خیلی براش ناراحت بودم. از این که نتونه با بقیه ارتباط برقرار کنه در عذاب بودم. اوایل حتی یکی دوبار گریه کرد و نمی خواست مدرسه بره. تو نوت بوکش برای معلمش نامه نوشتم و بر خلاف تصور خودم و خودش معلمش خیلی ازش تعریف کرد. گفته بود که همه بچه های مهاجرین اولش این مشکلات رو دارند ولی دختر من داره تمام سعی خودش رو می کنه که تکالیفش رو به بهترین نحو انجام بده و او به داشتن همچین دانش آموزی افتخار می کنه. وقتی متن معلمش رو براش خوندم و ترجمه کردم گل از گلش شکفت. از اون روز دیگه ندیدم برای رفتن به مدرسه بهانه گیری کنه. سر بعضی از کلاس ها با چند تا بچه دیگه می برنشون به یک کلاس آموزش زبان اختصاصی و باهاشون یک سری درس های ESL کار می کنند. اصلاً معلم ESL شون با بقیه فرق داره و عنوان شغلیش تو وبسایت مدرسه هم ESL teacher هست. و اینچنین شد که 3 ماه بعد از ورود ما به این مملکت یک بچه کلاس چهارم دبستان از مامانش اشکال گرامری می گیره و ایرادهای تلفظ های باباشو برطرف می کنهRolleyes. امیدوارم بچه هامون از فرصت پیش اومده نهایت استفاده رو ببرند و در هر رشته تحصیلی که دوست دارند درس بخونند و به هر شغلی هم که ازش لذت می برند مشغول بشند.
خیلی ممنون عمو سعید از نکات ظریفی که بیان کردید
اوضاع بودجه ی آموزش و پرورش کالیفرنیا از بقیه ی آمریکا خیلی ضعیفتره و کلاسهاشون خیلی شلوغه و کلاس دوم دبستان دختر کو چکم 28 تا دانش آموز داره و بعضی از کلاسهای دختر بزرگم تا 45 نفر هم دانش اموز داره
مرجانی عزیز سلام،مرسی از کامنتتون.ولی متاسفانه نگرانیهای یک مادر با خوندن این کامنت صد چندان شد!!!چون ما هم قراره خدا بخواد به کالیفرنیا بیاییم.یعنی همه جای کالیفرنیا اینطوره؟پسر م کیندر گاردنی هستش و خیلی برای تحصیلش نگران شدم!!
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina
نقل قول:مرجانی عزیز سلام،مرسی از کامنتتون.ولی متاسفانه نگرانیهای یک مادر با خوندن این کامنت صد چندان شد!!!چون ما هم قراره خدا بخواد به کالیفرنیا بیاییم.یعنی همه جای کالیفرنیا اینطوره؟پسر م کیندر گاردنی هستش و خیلی برای تحصیلش نگران شدم!!

سلام
ببخشید اما واقعا قصد فضولی و دخالت ندارمBig Grinتورو خدا نگران نباشید اینجا دانش آموز خیلی محترمه و خیلی واسشون مهمه.
بعد هم درسته ممکنه کلاس پرجمعیت باشه ولی دیگه از دبیرستان های ا.یـ.را.ن که بیشتر نیست
من خودم تو کلاس ریاضی مون 30 نفر جمعیت داره و اصلا هم بد نیست خیلی هم عالیهRolleyes
من از شما میخوام که نگران تحصیل فرزندتون نباشید
در مجموع بچه هایی که به همراه خانواده مهاجرت میکنن 2 دسته هستند
1-اونایی که خیلی بچه ان و در مقطع ابتدایی ادامه تحصیل خواهند داد که نا خودآگاه با سیستم آمریکا sync میشن و نیاز نیست که شما نگران شوید.
2-اون کسانی که از که مقطع راهنمایی به بالا هستند که اونها به دلیل اینکه تفاوت سیستم آموزشی رو خوب درک میکنن خیلی سریع خودشون رو با سیستم آموزشی آمریکا هماهنگ میکننSmile
پس نگران نباشید
میلادCoolCool
پاسخ
تشکر کنندگان: sanaz asemani ، amjad ، .Armin. ، tartar ، 5ina ، قصه گو ، ali 1346 ، laili ، amin arefi ، maryam_a ، disi
ساناز اسماني عزيز

واقعاً نگراني براي يك بچه پيش دبستاني براي زبان در اينجا بي مورده . قبلاً هم گفتم ، بايد براي فارسيش نگران باشين . اين رو كاملاً جدي ميگم . در امريكا دانستن يك زبان ديگه يكي از مزايا محسوب ميشه ، خصوصاً اگر در كاليفرنيا زندگي كنيد .
در مورد مدارس امريكا ، چند ماه پيش هم نوشتم ، در حقيقت ميشد پارسال Wink كاليفرنيا يه ايالت بي پوله ، مدارسش هم بودجه ندارن و به همين دليل راه و نيمه راه تعطيلي دارن Smile البته ايالتهاي ديگه هم همينه ولي كاليفرنيا خب جمعيتش بيشتره و به همون نسبت كلاسها هم شلوغتره . ولي همونطوري كه ميلاد عزيز هم گفت ، اين مسيله جاي نگراني نداره. بچه كوچيك كه با همين سيستم ميره جلو و بچه بزرگ هم خوش ميگذرونه Tongue دختر من واقعاً تو اين تعطيلات دلش براي مدرسه تنگ شده بود ، البته منم جاي اون بودم دلم تنگ ميشد Tongue ساعت ٩ صبح زنگ مدرسه ميخوره ، هر چي دلش بخواد ميپوشه ، با فقط يه ذره درس خوندن بهترين شاگرد كلاسه ، تو ١٧ روز تعطيلات اصلاً تكليفي نداشتن ، از مدير و معلم نميترسه و به شدت بهش احترام گذاشته ميشه و خيلي چيزهاي ديگه كه ما تو كشورمون نداشتيم باعث ميشه كه مدارس براي بچه هايي در مقاطع بالاتر بسيار دلچسب بشه Wink
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، sanaz asemani ، .Armin. ، tartar ، 2013selectee ، 5ina ، laili ، amin arefi ، artam2 ، dana ، Rock ، maryam_a
(2014-01-07 ساعت 09:11)milad1995 نوشته:  
نقل قول:مرجانی عزیز سلام،مرسی از کامنتتون.ولی متاسفانه نگرانیهای یک مادر با خوندن این کامنت صد چندان شد!!!چون ما هم قراره خدا بخواد به کالیفرنیا بیاییم.یعنی همه جای کالیفرنیا اینطوره؟پسر م کیندر گاردنی هستش و خیلی برای تحصیلش نگران شدم!!

سلام
ببخشید اما واقعا قصد فضولی و دخالت ندارمBig Grinتورو خدا نگران نباشید اینجا دانش آموز خیلی محترمه و خیلی واسشون مهمه.
بعد هم درسته ممکنه کلاس پرجمعیت باشه ولی دیگه از دبیرستان های ا.یـ.را.ن که بیشتر نیست
من خودم تو کلاس ریاضی مون 30 نفر جمعیت داره و اصلا هم بد نیست خیلی هم عالیهRolleyes
من از شما میخوام که نگران تحصیل فرزندتون نباشید
در مجموع بچه هایی که به همراه خانواده مهاجرت میکنن 2 دسته هستند
1-اونایی که خیلی بچه ان و در مقطع ابتدایی ادامه تحصیل خواهند داد که نا خودآگاه با سیستم آمریکا sync میشن و نیاز نیست که شما نگران شوید.
2-اون کسانی که از که مقطع راهنمایی به بالا هستند که اونها به دلیل اینکه تفاوت سیستم آموزشی رو خوب درک میکنن خیلی سریع خودشون رو با سیستم آموزشی آمریکا هماهنگ میکننSmile
پس نگران نباشید
میلادCoolCool

خواهش میکنم میلاد جان .واقعا با حرفای امید بخشت باعث دلگرمی من شدی!امیدوارم موفقیت روز افزونت رااز اینجا بشنوم و خوشحال بشم عزیزمSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: milad1995 ، .Armin. ، 5ina ، maryam_a
دست گل همتون دردنکنه من هرچی اطلاعات میخواستم بدست اوردم و اون دو دلی هم که نسبت به امریکا داشتم از بین رفت.Big Grin
دوستان میشه چند تا دبیرستان خوب در لس انجلس بم معرفی کنید؟
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، laili ، sanaz asemani ، Nataliea
(2014-01-07 ساعت 12:35).Armin. نوشته:  دست گل همتون دردنکنه من هرچی اطلاعات میخواستم بدست اوردم و اون دو دلی هم که نسبت به آمریکا داشتم از بین رفت.Big Grin
دوستان میشه چند تا دبیرستان خوب در لس انجلس بم معرفی کنید؟

تو لس آنجلس رو که نمیدونم مدرسه ای که من میرم El Camino هست
درضمن میتونید از سایت greatschools.org هم کمک بگیری
فقط من بهت پیشنهاد میکنم به مدرسه Taft نری چون اکثرا سیاه پوستا هستن و اخلاق بد یه سری از این سیاه پوستا اینه که با هم نوع شون دوست میشن (یعنی مثل خودشون سیاه باشن)اینه که ممکنه تو پیدا کردن دوست و به طبع برقراری ارتباط و قوی شدن در زبان مشکل پیدا کنی
میلادCool
پاسخ
تشکر کنندگان: .Armin. ، tartar ، 5ina ، eybaba ، laili ، sanaz asemani ، amin arefi ، Rock
(2014-01-07 ساعت 10:31)sayeh_m نوشته:  ساناز اسماني عزيز

واقعاً نگراني براي يك بچه پيش دبستاني براي زبان در اينجا بي مورده . قبلاً هم گفتم ، بايد براي فارسيش نگران باشين . اين رو كاملاً جدي ميگم . در امريكا دانستن يك زبان ديگه يكي از مزايا محسوب ميشه ، خصوصاً اگر در كاليفرنيا زندگي كنيد .
در مورد مدارس امريكا ، چند ماه پيش هم نوشتم ، در حقيقت ميشد پارسال Wink كاليفرنيا يه ايالت بي پوله ، مدارسش هم بودجه ندارن و به همين دليل راه و نيمه راه تعطيلي دارن Smile البته ايالتهاي ديگه هم همينه ولي كاليفرنيا خب جمعيتش بيشتره و به همون نسبت كلاسها هم شلوغتره . ولي همونطوري كه ميلاد عزيز هم گفت ، اين مسيله جاي نگراني نداره. بچه كوچيك كه با همين سيستم ميره جلو و بچه بزرگ هم خوش ميگذرونه Tongue دختر من واقعاً تو اين تعطيلات دلش براي مدرسه تنگ شده بود ، البته منم جاي اون بودم دلم تنگ ميشد Tongue ساعت ٩ صبح زنگ مدرسه ميخوره ، هر چي دلش بخواد ميپوشه ، با فقط يه ذره درس خوندن بهترين شاگرد كلاسه ، تو ١٧ روز تعطيلات اصلاً تكليفي نداشتن ، از مدير و معلم نميترسه و به شدت بهش احترام گذاشته ميشه و خيلي چيزهاي ديگه كه ما تو كشورمون نداشتيم باعث ميشه كه مدارس براي بچه هايي در مقاطع بالاتر بسيار دلچسب بشه Wink

{ موقت }
سلام. خدا رو شکر که این مطالب رو نوشتید وگرنه من هنوز تو همون فازی بودم که چند ماهه پیش نوشته بودید در مورد مسخره کردن و بارداری و هر روز یه لباس پوشیدن و .....! هر وقت جایی اسم و پستی ازتون میدیدم یاد اون نوشته ها میفتادم. امیدوارم که از زندگی جدید راضی باشید.
کیس:2013AS11XX/سفارت:ابوظبی/مصاحبه:NOV2012/ویزا یکضرب/هزینه ها+بلیط واشنگتن: 9MT سه نفر/سفر: MAY2013
پاسخ
تشکر کنندگان: 5ina ، milad1995 ، sayeh_m ، sanaz asemani
سلام دوستان، امیدوارم هرجا که هستید حالتون خوب باشه، و از زحمات دوستانی که اطلاعاتشون رو اینجا باهامون به اشتراک میذاارن تشکر می‌کنم.
من ۲۰ سالمه و دیپلم ریاضی‌ و پیش دانشگاهی هنر دارم و الان دانشجوی رشته موسیقی ترم ۲ هستم، به امید خدا ساله بعد به همراه خانواده عازم آمریکا خواهیم بود، من برای ادامه تحصیل در دانشگاه در اونجا به پیشنیاز‌های مثل کالج یا غیره نیاز خواهم داشت ؟
2014AS60XX
Three Person
Two Issued on 16 May
Updates : 14-15-16 May / 20 May / 11 June

هر سوالی داشتین بهم‌پیام خصوصی بدین در حد توانم راهنمایی میکنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-07 ساعت 17:33)5ina نوشته:  سلام دوستان، امیدوارم هرجا که هستید حالتون خوب باشه، و از زحمات دوستانی که اطلاعاتشون رو اینجا باهامون به اشتراک میذاارن تشکر می‌کنم.
من ۲۰ سالمه و دیپلم ریاضی‌ و پیش دانشگاهی هنر دارم و الان دانشجوی رشته موسیقی ترم ۲ هستم، به امید خدا ساله بعد به همراه خانواده عازم آمریکا خواهیم بود، من برای ادامه تحصیل در دانشگاه در اونجا به پیشنیاز‌های مثل کالج یا غیره نیاز خواهم داشت ؟

سلامSmile
من درباره ی بعد دبیرستان اطلاع زیادی ندارم اما میدونم برای اینکه شما بتونید هزینه های زیاد کالج رو نپردازید باید Resident (مقیم ایالت) باشید،یعنی باید یکسال از تاریخ صدور گرین کارت رو پشت سر بزارید(حداقل اینجا تو کالیفرنیا که اینجوریه)
پیشنهاد من به شما اینه که این یکسال رو به طور تخصصی روی زبان متمرکز شوید و به کالج نرید. اینجا یه مرکز کار (Occupational Center) تو woodland Hills هست که آموزش زبان داره(ESL)و هر ترم این حدوداً بین 35$ تا 40$هست که به نظر من خیلی خوبه.
فقط مواظب کلک های دانشگاه ها باشید
من شنیدم ایحا یه ort college هست که میگه همه چی رایگان حتی سرویس رفت و آمد اما همه هزینه رو از دولت میگیرن و شما بعداً که بخوای از مزایای وام دانشجویی استفاده کنید به شما وام نخواهند داد چون یکبار استفاده کردید
این همه چیزی بود که من میدونستم
میلادCoolCool
پاسخ
تشکر کنندگان: laili ، tartar ، 5ina ، eybaba ، amin arefi ، Rock
(2014-01-07 ساعت 15:09)2013selectee نوشته:  [quote='sayeh_m' pid='455252' dateline='1389074479']
ساناز اسماني عزيز

در مورد مدارس امريكا ، چند ماه پيش هم نوشتم ، در حقيقت ميشد پارسال Wink كاليفرنيا يه ايالت بي پوله ، مدارسش هم بودجه ندارن و به همين دليل راه و نيمه راه تعطيلي دارن ، البته ايالتهاي ديگه هم همينه ولي كاليفرنيا خب جمعيتش بيشتره و به همون نسبت كلاسها هم شلوغتره . ولي همونطوري كه ميلاد عزيز هم گفت ، اين مسيله جاي نگراني نداره. بچه كوچيك كه با همين سيستم ميره جلو و بچه بزرگ هم خوش ميگذرونه Tongue دختر من واقعاً تو اين تعطيلات دلش براي مدرسه تنگ شده بود ، البته منم جاي اون بودم دلم تنگ ميشد Tongue ساعت ٩ صبح زنگ مدرسه ميخوره ، هر چي دلش بخواد ميپوشه ، با فقط يه ذره درس خوندن بهترين شاگرد كلاسه ، تو ١٧ روز تعطيلات اصلاً تكليفي نداشتن ، از مدير و معلم نميترسه و به شدت بهش احترام گذاشته ميشه و خيلي چيزهاي ديگه كه ما تو كشورمون نداشتيم باعث ميشه كه مدارس براي بچه هايي در مقاطع بالاتر بسيار دلچسب بشه Wink
[/quote

{ موقت }
سلام. خدا رو شکر که این مطالب رو نوشتید وگرنه من هنوز تو همون فازی بودم که چند ماهه پیش نوشته بودید در مورد مسخره کردن و بارداری و هر روز یه لباس پوشیدن و .....! هر وقت جایی اسم و پستی ازتون میدیدم یاد اون نوشته ها میفتادم. امیدوارم که از زندگی جدید راضی باشید.
اونها مربوط به كاليفرنيا و اورنج كانتي و اناهيم هيلز ( محله پولدارها ) بودWink من الان اورگان هستم Smile
بارداري در دبيرستان ها هم يه چيز عاديه براي اينا . اولين بار اينو يه معلم دبيرستان در بدو ورود ما گفت . من خودمم باورم نميشد . الان يه همكاري دارم ، خيلي جوونه ، فقط ٢٠ سالشه ، چند روز ديگه ميخواد از مادر بزرگش جدا بشه و با دوست پسرش زندگي كنه . به من ميگفت كل فاميلم ( و چند بار هم تاكيد كرد كل فاميل ) تو ١٥ سالگي بچه دارشدن !
يه دختره ديگه هستش ، فقط ١٨ سالشه ، يه دختر دو ساله داره .
حالا از اون بدتر ، البته ببخشيد اينجا ميگم ، خب اينها همش تجربه هاي جديده ، و وقتي ادم تو محيط ميره مخصوصاً محيط كار ، و اگر يك كمي هم مثل من فضول باشه Wink چيزهاي جالبي دستگيرش ميشه Smile يه دختر خانوم خيلي جوون ديگه ، در محيط كار ، خيلي هم بنده خدا هواي منو داشت ، چند روز پيش ها تو فيسبوك پيداش كردم ، ديدم نوشته من عاشق دوست دخترم هستم Wink خب براي امثال من كه نديد بديد هستيم اين چيزها يه جوريه ، ولي چيزي كه از اون جالبتره اينه كه وقتي من داشتم اين بنده خدا رو تو فيسبوك رصد ميكردم ، دخترم از راه رسيد و در يك لحظه گفت مامان اين كيه ؟ اين كه همجنس بازه ؟ و وقتي چشمهاي منو ديد كه از حدقه زده بيرون و با دهن باز دارم نگاش ميكنم ، گفت : خب چيزي نيست ، ما تو مدرسه مون دو تا دختر داريم كه همجنس بازن . منظورم از نوشتن اينها اين بود كه وقتي اينا وارد راهنمايي ميشن ، اين چيزها براشون عاديه ، مخفي هم نميكنن .
باز هم تاكيد ميكنم چون تو دو تا ايالت زندگي كردم ميتونم بگم كه اورگان به مراتب شرايط بهتري داره ، نه اينكه اين چيزها نباشه ، ولي به شدت كاليفرنيا نيست و در ضمن مردم ساده تر و رفتارشون بسيار دوستانه تره Smile
€€€ ღ 2013AS آنکارا ۳ نفر ღ آخر نوامبر ღ کلیرنس118 روز ღ سفرنامهاطلاعات کلیرنس منتظر سرا‫۱۱۸ مهاجرسرا
پاسخ
تشکر کنندگان: el333 ، Saeedv13 ، laili ، 2013selectee ، .Armin. ، tartar ، 5ina ، eybaba ، amin arefi ، artam2 ، dana ، Rock ، matin.sh
دبیرستان های کالیفرنیا برای ثبت نام چه مدازکی میخوان؟
من کسی تو آمریکا ندارم که قیم من بشه برا همین دنبال یه شرکت میگردم که این کارو برام بکنه.اگر کسی شرکت خوب و با سابقه ای میشناسه لطفا بم معرفی کنه.Smile
ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-01-08 ساعت 12:27).Armin. نوشته:  دبیرستان های کالیفرنیا برای ثبت نام چه مدازکی میخوان؟
من کسی تو آمریکا ندارم که قیم من بشه برا همین دنبال یه شرکت میگردم که این کارو برام بکنه.اگر کسی شرکت خوب و با سابقه ای میشناسه لطفا بم معرفی کنه.Smile
ممنون

خيلي ببخشيد مگه با خانواده نمي آييد كه نياز به قيم داريد؟
درضمن به همين راحتي ها هم نيست كه شما ميگي كسي يا شركتي قيم من بشه!!؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: .Armin.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان