2014-01-07 ساعت 07:27
(2014-01-06 ساعت 09:55)milad1995 نوشته: سلام دوستانسلام میللاد جان،"وود لند هیلز "در کدوم ایالت و شهر قرار داره؟
باتوجه به اینکه چند ماهی هست که اینجا(وود لند هیلز) به دبیرستان میرم
و قبل از اومدنم اطلاعات کافی از دبیرستان رو نداشتم و خب به دلیل امتحانات پایان ترم هم وقت جست و جو در مهاجرسرا را نداشتم
خواستم یک تاپیک بازکنم و تجربیات خودم رو بنویسم
که خب باچند مسئله مواجه شدم
1-نمی تونستم تاپیک ایجاد کنم
2-خیلی زیاد میشد و خود من هم اگه نوشته طولانی باشه نمی خونم
3-شاید خیلی چیزا ها شرح بدم که سوال شما نباشه
به همین خاطر همین جا سوالات تون رو بپرسید و مطمئن باشید پاسخ تان را خواهید گرفت
میلاد

ولي اگر فرزندتون دوم يا سوم دبستان به بالاست بهتره كه در ايران كمي روي زبان دومش كار بشه . اين هم به خاطر اين نيست كه درس رو متوجه نميشن چون مدارس اينجا به نظر من يه جور فان حساب ميشه ، فقط از اين لحاظ خوبه كه بتونن سريعتر دوست بگيرن و خودشون رو با محيط وفق بدن .اينجا چيزي به نام رد شدن وجود نداره و اگر نمره بچه كم شد با عزت و احترام بهش ميگن كه اون امتحان رو دوباره بده و شايدم سه باره . دختر من از درس " سوشال استادي " كه يه چيزي شبيه اجتماعي و جغرافيه بدش مياد ، تو ايران هم اجتماعي رو دوست نداشت ، نمره اش شده بود بي مثبت ، با كلي احترام ازش خواستن كه دوباره امتحان بده چون نمره هاش همش a بوده
. امیدوارم بچه هامون از فرصت پیش اومده نهایت استفاده رو ببرند و در هر رشته تحصیلی که دوست دارند درس بخونند و به هر شغلی هم که ازش لذت می برند مشغول بشند.
تورو خدا نگران نباشید اینجا دانش آموز خیلی محترمه و خیلی واسشون مهمه.
دختر من واقعاً تو اين تعطيلات دلش براي مدرسه تنگ شده بود ، البته منم جاي اون بودم دلم تنگ ميشد