کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
آموزش در مدارس آمریکا
چه جالب رفتیم دنبال لانچ کد گفتن پول بده لانچ کد بهت بدیم ما فکر میکردیم همه چی مجانیه . اما خب نامردا زیاد هم پول میگیرن یعنی اگر خودت یه چیزی ببری بخوری ارزون تر در میاد .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، eybaba
با سلام
میخواستم بپرسم که شما در شهر دالاس( تگزاس ) در منطقه ی plano دبیرستان و کالج با ریت بالا سراغ دارید ؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 00:08)ronaldmog نوشته:  با سلام
میخواستم بپرسم که شما در شهر دالاس( تگزاس ) در منطقه ی plano دبیرستان و کالج با ریت بالا سراغ دارید ؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید
لیست مدارس رو خودتون نگاه کنید و اونی که بالاترین امتیاز رو داره و نزدیک شما هست انتخاب کنید .
http://www.greatschools.org/texas/dallas...deLevels=h
پاسخ
تشکر کنندگان: ronaldmog
الان دقیق تر نگاه کردم توی منطقه plano فقط دو تا دبیرستان با امتیاز بالا هست .
1.http://www.greatschools.org/texas/plano/5509-Vines-High-School/
2.http://www.greatschools.org/texas/plano/5514-Clark-High-School/
پاسخ
تشکر کنندگان: ronaldmog ، nora
(2014-08-06 ساعت 23:24)ps5 نوشته:  چه جالب رفتیم دنبال لانچ کد گفتن پول بده لانچ کد بهت بدیم ما فکر میکردیم همه چی مجانیه . اما خب نامردا زیاد هم پول میگیرن یعنی اگر خودت یه چیزی ببری بخوری ارزون تر در میاد .

نه نه
باید مجانی باشه
یه فرمی به شما میدن که باید میزان درآمد کل خانواده رو توش بنویسید و اگر از حدودی کمتر باشه به شما باید مجانی بِدَن حساب کنید مثلا یک نفر در خانواده ساعتی 9 دلاز کارکنه و در هفته 40 ساعت حساب کنید چقدر میشه همون رو بنویسید تا براتون مجانی درآید.
اگر هم خیلی خیلی تازه وارد هستید کل درآمد رو صفر بنویسید و حتما بگید چون تازه اومدیم هنوز شغل نداریم
میلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، ps5 ، amjad ، nora ، Rock
همچین فرمی ندادن بهمون اصلا در موردش حرف هم نزدن ما تازه اومدیم و هنوز سوشیال سکوریتی برامون نیومده پس کارم هم قانونا بدون سوشیال سکیورتی نمیتونیم بکنیم پس در امد فعلا صفره Big Grin امروز که تموم شد فردا میرم بهشون میگم ببینم چی میشه .
پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو
(2014-08-07 ساعت 01:58)ps5 نوشته:  همچین فرمی ندادن بهمون اصلا در موردش حرف هم نزدن ما تازه اومدیم و هنوز سوشیال سکوریتی برامون نیومده پس کارم هم قانونا بدون سوشیال سکیورتی نمیتونیم بکنیم پس در امد فعلا صفره Big Grin امروز که تموم شد فردا میرم بهشون میگم ببینم چی میشه .
ببنید به ما یه همچین فرمی دادن پر کردیم. واسه ما اینجا که اینطوریه حالا ایالت شما رو نمیدونم ولی تو کل کالیفرنیا همه یه همچین فرمی پر میکنن

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، amjad
من درباره اش توی اینترنت که تحقیق کردم فهمیدم قبلا انلاین بوده و فرم رو پر میکردی و میفرستادی اما الان باید بری و فرم رو از مدرسه بگیری و پر کنی و تازه بعدش میره در مرحله بررسی که قبول کنن یا نکنن و تا وقتی مرحله بررسی تموم بشه باید با خودت پول ببری مدرسه و برای غذا پول بدی .
پاسخ
(2014-08-07 ساعت 04:26)ps5 نوشته:  من درباره اش توی اینترنت که تحقیق کردم فهمیدم قبلا انلاین بوده و فرم رو پر میکردی و میفرستادی اما الان باید بری و فرم رو از مدرسه بگیری و پر کنی و تازه بعدش میره در مرحله بررسی که قبول کنن یا نکنن و تا وقتی مرحله بررسی تموم بشه باید با خودت پول ببری مدرسه و برای غذا پول بدی .

بله واسه ما که پارسال 2 ماه دیرتر رفتیم سرکلاس یه هفته ای آماده شد. حالا که برای شما قبل از شروع سال تحصیلی هست حتما باید زودتر انجام بشه.
بله تا وقتی که کد شما آماده شه باید خودتون خوراکی تون رو ببرید مدرسه
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: ps5 ، amjad ، قصه گو ، eybaba
(2014-08-07 ساعت 04:50)milad1995 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 04:26)ps5 نوشته:  تا وقتی مرحله بررسی تموم بشه باید با خودت پول ببری مدرسه و برای غذا پول بدی .
بله تا وقتی که کد شما آماده شه باید خودتون خوراکی تون رو ببرید مدرسه
میلاد جان ممنون بابت حضورت
میگم فقط شامل غذا میشه یا هزینه های دیگه مدرسه رو هم پوشش میده ؟
مثلا کتاب ، لوازم التحریر ، لوازم ورزشی
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
پاسخ
نقل قول:میلاد جان ممنون بابت حضورت
میگم فقط شامل غذا میشه یا هزینه های دیگه مدرسه رو هم پوشش میده ؟
مثلا کتاب ، لوازم التحریر ، لوازم ورزشی

مدرسه هیچ گونه پولی به دانش آموز توی آمریکا نمیده. نهار و خوراکی که میدن هم یه عده که درآمد خانوادگی شون از یه حدی بالاتر باشه پولشو میدن و بقیه رایگان استفاده میکنن
میلادCoolCool
هر کجا هستم باشم
                       آسمان مال من است
پنجره فکر  هوا عشق
                       زمین  مال  من   است

===================

CoolCool

پاسخ
تشکر کنندگان: قصه گو ، amjad ، eybaba ، mohammadg846 ، nora
با سلام
میخواستم بپرسم که شما در شهر دالاس( تگزاس ) در منطقه ی plano کالج با ریت بالا سراغ دارید ؟؟
خیلی ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-08-07 ساعت 04:21)milad1995 نوشته:  
(2014-08-07 ساعت 01:58)ps5 نوشته:  همچین فرمی ندادن بهمون اصلا در موردش حرف هم نزدن ما تازه اومدیم و هنوز سوشیال سکوریتی برامون نیومده پس کارم هم قانونا بدون سوشیال سکیورتی نمیتونیم بکنیم پس در امد فعلا صفره Big Grin امروز که تموم شد فردا میرم بهشون میگم ببینم چی میشه .
ببنید به ما یه همچین فرمی دادن پر کردیم. واسه ما اینجا که اینطوریه حالا ایالت شما رو نمیدونم ولی تو کل کالیفرنیا همه یه همچین فرمی پر میکنن

چرا نژآدتون رو آسیایی زدین. شما سفید حساب میشید .
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله نژادمون سفيده، آسيايي يعني آسياي شرقي.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، milad1995
دوستان
کسی می دونه آیا مدارس ایتدایی هیوستون هوشمنده یا خیر؟
و آیا دانش آموزان تحت بیمه کامل قرار می گیرند حتی اگر والدین بیکار باشند یا خیر؟ و اگر می شوند چه پوشش های دارد؟
من گمان می کنم حتی جایی خواندم که اگر خانواده ای دانش آموز داشته باشه ممکنه بواسطه اون، حتی والدین هم بیمه بشن؟
ای درسته؟
برای چراغ همسایه هم نور آرزو کن
بی شک حوالی ات روشن تر خواهد شد ...
پاسخ
تشکر کنندگان: sepideh jan ، قصه گو

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان