موضوعها: 0
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
بعد از فکر کردن زیاد فهمیدم بالاخره یه مدرکی باید ببرم که نشون بده این همه سال رو درس خوندم یا نه پس چند تا کارنامه که برای یادگاری نگه داشته بودم رو پیدا کردم کارنامه سال اخرم فقط ترم اولش رو دارم و توی المپیاد هم که شرکت کرده بودم مدرکش رو دارم اینا کافیه یا نه ؟ و یه چیزی یکی دیگه از اشنا ها دبیرستان رو کامل خونده و کنکوری بود که به خاطر همین موضوع مهاجرت دیگه کنکور رو نداد الان هم هیچ مدرکی نداره (به معنای واقعی هیچی حتی از ابتدایی هم نداره) یه راهنمایی در مورد این موضوع کنید ممنون میشم
دوستان لطفا هر اطلاعاتی دارید برادرانه و خواهرانه بدید لطفا حتی کوچیک ترین اطلاعات ون هفته دیگه هم بنده و هم اون اشنا داریم میایم امریکا .
اولش سخته اما خودت رو نباز باهاش بجنگ
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
اقا کسی که جواب ما رو نداد اما کارنامه نوبت اول رو دادیم ترجمه تا اخر هفته یا اول هفته دیگه هم میریم به امید خدا . خودم خبرش رو میدم تا کسایی که مثل من هستن تو خماری چیزی نمونن
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان بالاخره کسی جواب سئوال مارو نداد؟!!! قطعا" از اینهمه دوستانی که در کالیفرنیا و یا کلا" در امریکا زندگی میکنند بچه مدرسه ای دارند ولی کسی پاسخی برای سئوال این سئوال ما (که آیا ما باید کارنامه بچه دبستانی خود را ترجمه کنیم و با خود ببریم و همچنین آیا میبایست توسط منطقه آموزش و پرورش تایید و بعد ترجمه شود؟) ارسال نکرد.؟!! پیشاپیش از پاسختان کمال تشکر را دارم.
RE: آموزش در مدارس آمریکا
باسلام.
دوستانی که مطلع هستید لطفا راهنمایی کنند که برای ثبت نام بچه های دبستانی چه مدارکی در کالیفرنیا نیاز میباشد؟
آیا کارنامه می باید ترجمه شود ؟ و آیا میبایست به تایید آموزش و پرورش هم برسد؟
چه مدارک دیگری لازم است؟
ممنون
دريافت ويزا: 2011
باران باش و ببار و نپرس کاسه های خالی از آن کیست_كوروش بزرگ [/color]
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-23 ساعت 18:20)Rainy نوشته: دوستان بالاخره کسی جواب سئوال مارو نداد؟!!! قطعا" از اینهمه دوستانی که در کالیفرنیا و یا کلا" در آمریکا زندگی میکنند بچه مدرسه ای دارند ولی کسی پاسخی برای سئوال این سئوال ما (که آیا ما باید کارنامه بچه دبستانی خود را ترجمه کنیم و با خود ببریم و همچنین آیا میبایست توسط منطقه آموزش و پرورش تایید و بعد ترجمه شود؟) ارسال نکرد.؟!! پیشاپیش از پاسختان کمال تشکر را دارم.
RE: آموزش در مدارس آمریکا
باسلام.
دوستانی که مطلع هستید لطفا راهنمایی کنند که برای ثبت نام بچه های دبستانی چه مدارکی در کالیفرنیا نیاز میباشد؟
آیا کارنامه می باید ترجمه شود ؟ و آیا میبایست به تایید آموزش و پرورش هم برسد؟
چه مدارک دیگری لازم است؟
ممنون
من تجربه خودم را میگم : ما ترجمه کردیم تایید آموزش پرورش منطقه هم شد. ولی اینجا ازمون هیچی نخواستند. فقط پرسید کلاس چند می خواهد برود. همین. ما تگزاس هستیم شاید جای دیگه فرق کنه
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
خب ببخشید قرار بود زود تر بیام و خبر بدم اما نشد خب ما دیروز رفتیم برای ثبت نام بهمون گفت کارت واکسن میخوایم و یه ای دی (پاسپورت یا هر چی )اخر کار که همه چی تموم شده بود گفتن اگر نمره هم دارید بدید اگر نداشتیم هم براشون مهم نبود.فقط باید میرفتیم یه اسکین تست هم میدادیم که یه چیزی میزنن به پوستت اگر باد کنه و قرمز بشه یعنی سل داری اگر نشه که هیچی یعنی سالمی . بدبختی اینه که بیشتر کلینیک ها اینجا برای بالای 18 فقط این تست رو انجام میدن و باید کلی بگردی تا یه کلینیک رو پیدا کنی که زیر 18 هم انجام بده تازه اونم میگه دو ماه دیگه بهت وقت میدم که بالاخره ما با کلی چونه زدن تونستیم برای امروز یه وقت بگیریم .یه چیز دیگه هم که هست اینجایی که ما هستیم مدارس از 13 اگوست شروع میشه کلا هر جایی مثل اینکه فرق داره دو قدم اونور تر بری مدارس 20 اگوست باز میشه.کسانی که دبیرستان رو کامل خوندن و میان اینجا و دوست دارن سال اخر رو اینجا باز بخونن که برای دانشگاه جز شهروند حساب بشن و ارزون تر پاشون در بیاد یا کلا دوست دارن سال اخر رو بخونن یادشون باشه اگر گفت سنش بالا هست یکم باهاش چونه بزنید و بگید که میخواد بخونه و یکم در مورد اینکه این شخص حقشه در س بخونه و کلا چیزایی که روح اون فرد رو به درد میاره حرف بزنید (مثلا همون اول کار بگید یعنی میخوای حق درس خوندن رو بگیری از من ؟ دلت میاد )شاید خنده دار به نظر بیاد اما این روش برای ما کار کرد البته کلی حرف زد و گفت اگر بره کالج یا دانشگاه که بهتره و ... اما بهش گفتیم دوست داره سال اخر رو بخونه که یارو هم موافقت کرد اخر کار، و گفت کارنامه سال 4 دبیرستان ایران رو اگر دارید هم ندید بهم کلا اگر کارنامه هم نمیدادیم مشکلی نبود
این دبیرستانی که ما رفتیم 2 برابر کل محله ای هست که توی ایران توش زندگی میکردیم و کلا برای من خیلی چیز جالبی بود.راستی کارنامه ها هم اگر میخواید بدید ترجمه الکی وقت صرف دادگاه و اموزش پرورش نکنید که مهر کنن و تایید کنن و ... چون اینجا اصلا کارنامه ما رو قبول ندارن و فقط برای اینکه ببینه در چه حدی هستی و کمکت کنن پیشرفت کنی میخوان کارنامه ات رو ببین همین .معمولا برای رفتن به کلاس 10 11 12 ازمون نمیخوان ازت اما قبل تر رو دیدم که میفرستن یه سری تست اسپیک و شنوایی و ... امیدوارم کامل توضیح داده باشم یه بار دیگه میگم این توضیحات برای جایی هست که ما الان هستیم و جاهای دیگه رو نمیدونم.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-01 ساعت 23:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 00:14 توسط ronaldmog.)
با سلام
من پسری هستم 18 ساله و یک برادر 17 ساله هم دارم . پدرم سیتیزن آمریکا است و برای کار های من و برادرم اقدام کرد . من در ایران مقطع پیش دانشگاهی را تمام کردم و همینطور برادرم سوم دبیرستان را تمام کرد.
حالا سوال من این است که اگر که ما برای اقامت به آمریکا برویم من و برادرم در چه مقطع تحصیلی باید باشم ؟ ایا من که در ایران باید وارد دانشگاه بشوم در آمریکا هم باید وارد دانشگاه بشوم یا خیر ؟
ممنون
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-01 ساعت 23:57)ronaldmog نوشته: با سلام
من پسری هستم 18 ساله و یک برادر 17 ساله هم دارم . پدرم سیتیزن آمریکا است و برای کار های من و برادرم اقدام کرد . من در ایران مقطع پیش دانشگاهی را تمام کردم و همینطور برادرم سوم دبیرستان را تمام کرد.
حالا سوال من این است که اگر که ما برای اقامت به آمریکا برویم من و برادرم در چه مقطع تحصیلی باید باشم ؟ ایا من که در ایران باید وارد دانشگاه بشوم در آمریکا هم باید وارد دانشگاه بشوم یا خیر ؟
ممنون
بستگی به سنتون خیلی داره من برای ثبت نام خودم با یکی رفتم که تازه وارد 19 سال شده بود و همونطوری که بالا گفتم با چونه زدن راضی شد که البته فکر میکنم اگر اینجا که ما رفتیم راضی نمیشد جای دیگه میشد.یعنی تا 20 سال جا داره که بری کلاس 12 .
برادرتون هم که طبق قانون میره کلاس 12 مگر اینکه خودش بخواد بره پایین تر که فکر نمیکنم .شما در ایران میتونی وارد دانشگاه بشی و بیای اینجا وارد سال اخر دبیرستان بشی اما همونطوری که گفتم دیگه ته تهش تا 20 سالگی جا داره .
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
البته میلاد جان رو نمیدونم کجا هستن اما اینجا (سن حوزه) کارنامه رو فقط ترجمه شده لازم داره و اصلا مهر نمیخواد حتی مهر مدرسه .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-08-02 ساعت 21:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-08-02 ساعت 21:23 توسط ronaldmog.)
با سلام
میخواستم سوال کنم که اخرین مقطع تحصیلی دبیرستان در امریکا چندم است؟
کلاس 12 یا ......؟
لطفا توضیح بیشتری در این باره بدهید؟
منظورم این است که من در ایران پیش دانشگاهی را همین حالا تمام کرده ام و هم اکنون عازم امریکا هستم ایا در امریکا باید به دانشگاه بروم یا به دبیرستان؟
با تشکر
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
(2014-08-02 ساعت 21:20)ronaldmog نوشته: با سلام
میخواستم سوال کنم که اخرین مقطع تحصیلی دبیرستان در آمریکا چندم است؟
کلاس 12 یا ......؟
لطفا توضیح بیشتری در این باره بدهید؟
منظورم این است که من در ایران پیش دانشگاهی را همین حالا تمام کرده ام و هم اکنون عازم آمریکا هستم ایا در آمریکا باید به دانشگاه بروم یا به دبیرستان؟
با تشکر
شما در ایران 5سال ابتدایی میری +3 سال راهنمایی + 4 سال دبیرستان که جمعشون میشه 12 سال پس یعنی بله اخرین مقطع میشه کلاس 12 . (اینجا دیگه نمیگن اول دبیرستان یا دوم راهنمایی). بنده برای ثبت نام با یکی از اشنا ها رفتم که دقیقا مثل شما بود و سال اخر رو تموم کرده بود و بعد اومد امریکا. اگر دوست دارید که برید کالج که هیچی برید اگر هم دوست ندارید و میخواید زبانتون بهتر بشه برید سال اخر رو بخونید دوباره از اونجایی هم که ایالت ها با هم فرق داره بهتون پیشنهاد میکنم برید به مدرسه مورد نظر شرایط خودتون رو بگید اگر قبول کردن (که برای ما قبول کردن) که هیچ اگر قبول نکردن برید کالج و شروع کنید به درس خوندن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
میخواستم بپرسم که من که مقطع پیش دانشگاهی را تمام کردم و عازم امریکا هستم بهتر است وارد دانشگاه بشوم یا در صورت امکان وارد کلاس 12 بشوم؟
( لطفا توضیح دهید کدام مقطع مناسب تر است ؟ با توجه به اینکه زبان انگلیسیه من در حد متوسط است. )
با تشکر فراوان